2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım sen emzigi kesin memeyi emmeye mi başladı benim daha da azaltır uyanulikken emmeyi emse bile iki emiyor bir kafasını cekiyo

Canım sen emzigi kesin memeyi emmeye mi başladı benim daha da azaltır uyanulikken emmeyi emse bile iki emiyor bir kafasını cekiyo
Canim benimde oyleydi hatta emzigi verip bir saniye cekip memeyi veriyodum oda bir iki yudum cekip hemen agzini cekiyodu resmen nefret ediyordu yay gibi yapiyodu sirtini. Emzigi kestim ama feryat figan agladi ilk gun cok duskun oldugu icin emzik emmeye dalamiyodu bile. Sonra birden memeye dustu cunku emme gudusunu tatmin edemiyodu bir daha da meme reddi olmadi o gun bitti.

Çok sevindim adına biliyorsun ben de emzigi bıraktirdim bizimki uyanık emmiyo hatta daha da azalttı fakat uykuda çok kalıyor meme de doyuyar uyanikken emmiyo sanirim

Çok sevindim adına biliyorsun ben de emzigi bıraktirdim bizimki uyanık emmiyo hatta daha da azalttı fakat uykuda çok kalıyor meme de doyuyar uyanikken emmiyo sanirim
Emzirme araligini acsan canim bir iki gun oyle deneyip baksan?

Emzirme araligini acsan canim bir iki gun oyle deneyip baksan?
İki gündür özellikle uyanikken vermeye çalışıyorum daha uzun emmeye başladı sanki ayaklarına masaj yapiyorum rahatliyor sanırım ayrıca altan gazını çıkarıyor. Bide su kan ilaci gündüz uykuları ni bozdu gecede 4 ya da 5 uyaniyor 2 saat sonra anca uyuyor 45 dk öyle uykular gündüz 1 hafta kan ilaci vermiyeyim diyorum

Bebeğim beni emmiyor mama da alışmadığı için emmiyor çok üzülüyorum ne yapacam cok sacma olacak ama alıştırmak için mamanin içine çok az şeker koysam olur mu sizde normalde şekere karşıyım ama alışması için bide doktor mamanin içine meyve köy ver dedi muz koydum verdim alerji yaptı sanki

Uykuda emzirmeyi denedin mi canim kucaklamayi dolastirarsk emziren lerde var emzirmeye calis

Farkettim de ben uzandığım da emiyor ama sütüm iyice kesildi anca gece doyuruyor hiç ağzından çıkarmadan emiyor

Kizlar nasılsınız biz perisanız hepimiz grip olduk oglum antibiotik alıyor

Sütüm az olmasına rağmen asla pes etmedim emzirmektensürekli rabbime dua ediyorum diyorum allahım bi mucize olsun da sütüm artsın diye

Cok gecmis olsun canim, valla salgin var sanirim, benim kizda her an musait grip olmaya. Parol, zimaks, petitus veriyorum gunde yarim olcekten daha az. Şu kiş bi gecseydi ya
Canim bize asist klamoks verdi ve ben cok agladim antibiotik iciyir diye simdiden insallah cok zarari olmaz

Bişey soracam kızlar doğumdan sonra adet oldunuz mu olduysaniz düzenli mi oldunuz ben doğumdan sonra 3 kere adet oldum en son 20 ocakta oldum halen olmamışim çok korkuyorum ya hamileysem ne yaparım o zaman gerçi düzenli olmadim hiç ama bu kadar gecikmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…