Canım sen emzigi kesin memeyi emmeye mi başladı benim daha da azaltır uyanulikken emmeyi emse bile iki emiyor bir kafasını cekiyoBaya sık emziren arkadaslar varmis ben gunduz 4 ya da 3,5 saatte bir emziriyoeum en son aksam 11;15 te emzieiyoeim sonra sabah 5'te emziriyorum gece uyaniyo ama emzirmeden uyuruyorum cunku geceleri artik en az 6-8 saat beslenmeden uyumalari gerekiyormus. Benimkinin meme reddi emzirme arasini 4 saate cikarinca ve emzik vermeyi kesince pat diye kesildi yoksa ben de ayni senin gibi uyku sersemi emzirebiliyodum. Simdilik kilosu iyi masallah 4. Aya girerken 7600'du
Canim benimde oyleydi hatta emzigi verip bir saniye cekip memeyi veriyodum oda bir iki yudum cekip hemen agzini cekiyodu resmen nefret ediyordu yay gibi yapiyodu sirtini. Emzigi kestim ama feryat figan agladi ilk gun cok duskun oldugu icin emzik emmeye dalamiyodu bile. Sonra birden memeye dustu cunku emme gudusunu tatmin edemiyodu bir daha da meme reddi olmadi o gun bitti.Canım sen emzigi kesin memeyi emmeye mi başladı benim daha da azaltır uyanulikken emmeyi emse bile iki emiyor bir kafasını cekiyo
Çok sevindim adına biliyorsun ben de emzigi bıraktirdim bizimki uyanık emmiyo hatta daha da azalttı fakat uykuda çok kalıyor meme de doyuyar uyanikken emmiyo sanirimCanim benimde oyleydi hatta emzigi verip bir saniye cekip memeyi veriyodum oda bir iki yudum cekip hemen agzini cekiyodu resmen nefret ediyordu yay gibi yapiyodu sirtini. Emzigi kestim ama feryat figan agladi ilk gun cok duskun oldugu icin emzik emmeye dalamiyodu bile. Sonra birden memeye dustu cunku emme gudusunu tatmin edemiyodu bir daha da meme reddi olmadi o gun bitti.
Emzirme araligini acsan canim bir iki gun oyle deneyip baksan?Çok sevindim adına biliyorsun ben de emzigi bıraktirdim bizimki uyanık emmiyo hatta daha da azalttı fakat uykuda çok kalıyor meme de doyuyar uyanikken emmiyo sanirim
İki gündür özellikle uyanikken vermeye çalışıyorum daha uzun emmeye başladı sanki ayaklarına masaj yapiyorum rahatliyor sanırım ayrıca altan gazını çıkarıyor. Bide su kan ilaci gündüz uykuları ni bozdu gecede 4 ya da 5 uyaniyor 2 saat sonra anca uyuyor 45 dk öyle uykular gündüz 1 hafta kan ilaci vermiyeyim diyorumEmzirme araligini acsan canim bir iki gun oyle deneyip baksan?
Uykuda emzirmeyi denedin mi canim kucaklamayi dolastirarsk emziren lerde var emzirmeye calisBebeğim beni emmiyor mama da alışmadığı için emmiyor çok üzülüyorum ne yapacamcok sacma olacak ama alıştırmak için mamanin içine çok az şeker koysam olur mu sizde normalde şekere karşıyım ama alışması için bide doktor mamanin içine meyve köy ver dedi muz koydum verdim alerji yaptı sanki
Gunduzde aynı emzir inan cogalir dolu bos emsinFarkettim de ben uzandığım da emiyor ama sütüm iyice kesildi anca gece doyuruyor hiç ağzından çıkarmadan emiyor
Uyut canim öyle emzir ben öyle yapiyorumGunduzleri zorla emziriyorum emmiyor ağlıyor
Cok gecmis olsun canim, valla salgin var sanirim, benim kizda her an musait grip olmaya. Parol, zimaks, petitus veriyorum gunde yarim olcekten daha az. Şu kiş bi gecseydi yaKizlar nasılsınız biz perisanız hepimiz grip olduk oglum antibiotik alıyor
Uyuyup emzir Gunduzde ben çoğunlukla öyle yapiyorumGunduzleri zorla emziriyorum emmiyor ağlıyor
Tereyağı pekmez tahin rezene cayı ayran bulgür suda bol bol tüket canimSütüm az olmasına rağmen asla pes etmedim emzirmektensürekli rabbime dua ediyorum diyorum allahım bi mucize olsun da sütüm artsın diye
Canim bize asist klamoks verdi ve ben cok agladim antibiotik iciyir diye simdiden insallah cok zarari olmazCok gecmis olsun canim, valla salgin var sanirim, benim kizda her an musait grip olmaya. Parol, zimaks, petitus veriyorum gunde yarim olcekten daha az. Şu kiş bi gecseydi ya
Yok yok biseycik olmaz canim benim, zimaks da antibiyotik, mecbur kalinca bizde verdik, sihhati yerine gelsinde canim napalimCanim bize asist klamoks verdi ve ben cok agladim antibiotik iciyir diye simdiden insallah cok zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?