- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Ben ekim 3 de dogum yaptim canim, 1 haftasonu once ilk kez adet oldum, sanirim sütümüz koruduBişey soracam kızlar doğumdan sonra adet oldunuz mu olduysaniz düzenli mi oldunuz ben doğumdan sonra 3 kere adet oldum en son 20 ocakta oldum halen olmamışim çok korkuyorum ya hamileysem ne yaparım o zaman gerçi düzenli olmadim hiç ama bu kadar gecikmezdi
22 eylülde doğum yaptım halen olmadim annem 7 ay olmazmıs dr 3 ve 9 aymayabilirsin dedi hamilesen de hayırlı olsun canımBenim 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasımda 15 aralıkta bide 20 ocakta adet oldum halen bekliyorum adet olmadim test yaptım sadece bir çizgi göründü ama yinede çok korkuyorum çünkü kızıma hamileyken test yaptım bir çizgi net diğeri çok silikti
Kizlar nasılsınız biz perisanız hepimiz grip olduk oglum antibiotik alıyor
Bişey soracam kızlar doğumdan sonra adet oldunuz mu olduysaniz düzenli mi oldunuz ben doğumdan sonra 3 kere adet oldum en son 20 ocakta oldum halen olmamışim çok korkuyorum ya hamileysem ne yaparım o zaman gerçi düzenli olmadim hiç ama bu kadar gecikmezdi
Gunduzleri zorla emziriyorum emmiyor ağlıyor
Hoselin tekrar aşağı yukarı aynı 22sinde 5. .ayı bitecek daha gec acikabilirlwr ama bizimki anne sütü olduğu için 3 sat Arş iyi
Bu arada seninki kız mı erkek mi ve boyu kilosu nasıl canim
Baya sık emziren arkadaslar varmis ben gunduz 4 ya da 3,5 saatte bir emziriyoeum en son aksam 11;15 te emzieiyoeim sonra sabah 5'te emziriyorum gece uyaniyo ama emzirmeden uyuruyorum cunku geceleri artik en az 6-8 saat beslenmeden uyumalari gerekiyormus. Benimkinin meme reddi emzirme arasini 4 saate cikarinca ve emzik vermeyi kesince pat diye kesildi yoksa ben de ayni senin gibi uyku sersemi emzirebiliyodum. Simdilik kilosu iyi masallah 4. Aya girerken 7600'du
Canım saglikla büyüsün kızçen geçmiş olsun saglikli olsun gerisi olurÇok geçmiş olsun , kızımda oldu , baya atlattı bi öksürük kaldı , inş o da geçer ...
Ben 22 ekim de Doğum yaptım hala adet olmadım
Cnm benim de birara öyleydi , emzirme aralığımı açtım , bide uykuya geçmeye başladığında verdim farketmeden , 1 haftaya normale döndü ...
Aramızda tsm 1 ay var Şenle... kiz canım , boyu 62 cm di geçen hafta , kilosu da 6300...kilo sınırda gidiyor , bi ameliyat geçirdi kızım o etkiler dedi doktor , sıkıntı YÖK diyor , sağlığı yerinde olsun da kilo önemli değil ☺
CNm emzirmeden gece uyutmak zor olmuyır mu , ya aslında bende ona alıştırmak istiyorum , çünkü 3-4 saatte kalktığında neyse de , sık kalktığı gecelerde sürekli emzirerek uyutmak zor oluyor
Kızlar dr demesi üzerine yoğurt ve elma suyuna başl
Yok ya zorlama hence, Ben calistigim halde sütten baska sadece gün icinde 1 kere mama vermelerine izin veriyorum. 6 ayi bitmeli bence, tamam bizde ufak ufak veriyoruz ama taddiriyoruz, yogurttan yumurtadan falan, ne biliym küçükler daha, midesi buyumesin, benim kizim 9,5 kilo 've bu hafta 5 ay 1 hafta yasadiKızlar dr demesi üzerine yoğurt ve elma suyuna başladık ikisini de severek yemedi ben de çok zorlamadım sizler nasıl veriyorsunuz zorladınız mi
Maşallah sana kızına Bizimkinin kilosuda boyuda iyi alıştırmak icin zaten ama pek severek yemedi suyu ve ilaçları seviyorYok ya zorlama hence, Ben calistigim halde sütten baska sadece gün icinde 1 kere mama vermelerine izin veriyorum. 6 ayi bitmeli bence, tamam bizde ufak ufak veriyoruz ama taddiriyoruz, yogurttan yumurtadan falan, ne biliym küçükler daha, midesi buyumesin, benim kizim 9,5 kilo 've bu hafta 5 ay 1 hafta yasadi
Bu arada 22 eylül doğumlu bizim kız on gün sonra 6 ay bitecek o yüzden başlattı drumuzYok ya zorlama hence, Ben calistigim halde sütten baska sadece gün icinde 1 kere mama vermelerine izin veriyorum. 6 ayi bitmeli bence, tamam bizde ufak ufak veriyoruz ama taddiriyoruz, yogurttan yumurtadan falan, ne biliym küçükler daha, midesi buyumesin, benim kizim 9,5 kilo 've bu hafta 5 ay 1 hafta yasadi
Bizimkide elinden gelse yuruyecek :) aynen baba delisi yaaa, nasıl kiskaniyorummCanlar neler yapiyosunuz bizde 5 aylik olduk baba baba diye yirtiyoruz emeklemeye basladik masallah ama genelde kafayla gidiyoruz
Ilk baba dediğinde verdiğim tepki hain evlat anne varken baba neymis olduBizimkide elinden gelse yuruyecek :) aynen baba delisi yaaa, nasıl kiskaniyorumm
Telaffuzu daha kolay ya, bence o yüzden demistir,ay bende bian önce yürüsün istiyorum yaaIlk baba dediğinde verdiğim tepki hain evlat anne varken baba neymis olduadam evre gelince bizimki kanadı olsa uçacak hayret bisey
Bende canim maasallah çok hareketli aynı hafta doğan kuzenimiz var cocuk oyle yatiyo bizimki fır dönüyor ortalıkta yürüsün de rahat edelimTelaffuzu daha kolay ya, bence o yüzden demistir,ay bende bian önce yürüsün istiyorum yaa
Yok be canim benim oglan asiri hareketliydi karnimdada oyleydi hep bi an eli kolu durmazdi sipaninYazdıklarınzı okuyunca maşallah diyordum benim kızım 6 buçuk aylık daha yeni yeni dönmeye çalışıyor etrafına yastık koyuyorum oturuyor yürütecini çok seviyor içinde ziplaya zıplaya yürüyor benim kızım biraz tembel galiba
Sürünmeye basladiklarinda fena bi sekilde yorulacagiz :) Ben yürütecde Cok tutmuyorum ama, zararli dedi doktorumuzYazdıklarınzı okuyunca maşallah diyordum benim kızım 6 buçuk aylık daha yeni yeni dönmeye çalışıyor etrafına yastık koyuyorum oturuyor yürütecini çok seviyor içinde ziplaya zıplaya yürüyor benim kızım biraz tembel galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?