2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ben ekim 3 de dogum yaptim canim, 1 haftasonu once ilk kez adet oldum, sanirim sütümüz korudu

Benim 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasımda 15 aralıkta bide 20 ocakta adet oldum halen bekliyorum adet olmadim test yaptım sadece bir çizgi göründü ama yinede çok korkuyorum çünkü kızıma hamileyken test yaptım bir çizgi net diğeri çok silikti

22 eylülde doğum yaptım halen olmadim annem 7 ay olmazmıs dr 3 ve 9 aymayabilirsin dedi hamilesen de hayırlı olsun canım

Saol canım allah razı olsun ama ben istemiyorum bebeğim da dün 6 aylık oldu benim de annem 1 yıla yakın olmuyormuş inşallah hamile değilimdir :'( o zaman kendimi çok kötü hissederim narinin suçu ne ya yinede hayırlısı diyim

Kizlar nasılsınız biz perisanız hepimiz grip olduk oglum antibiotik alıyor

Çok geçmiş olsun , kızımda oldu , baya atlattı bi öksürük kaldı , inş o da geçer ...

Ben 22 ekim de Doğum yaptım hala adet olmadım

Gunduzleri zorla emziriyorum emmiyor ağlıyor

Cnm benim de birara öyleydi , emzirme aralığımı açtım , bide uykuya geçmeye başladığında verdim farketmeden , 1 haftaya normale döndü ...

Hoselin tekrar aşağı yukarı aynı 22sinde 5. .ayı bitecek daha gec acikabilirlwr ama bizimki anne sütü olduğu için 3 sat Arş iyi

Bu arada seninki kız mı erkek mi ve boyu kilosu nasıl canim

Aramızda tsm 1 ay var Şenle... kiz canım , boyu 62 cm di geçen hafta , kilosu da 6300...kilo sınırda gidiyor , bi ameliyat geçirdi kızım o etkiler dedi doktor , sıkıntı YÖK diyor , sağlığı yerinde olsun da kilo önemli değil ☺

CNm emzirmeden gece uyutmak zor olmuyır mu , ya aslında bende ona alıştırmak istiyorum , çünkü 3-4 saatte kalktığında neyse de , sık kalktığı gecelerde sürekli emzirerek uyutmak zor oluyor

Canim bu aralar saat 4 e cektim sutum azalmasin diye ama onun disinda aglayinca kucagima alip pis pis yapiyorum uatiriyorum uc gunde alisir merak etme biraz aglasa da bisey olmaz annesi yaninda

Canım saglikla büyüsün kızçen geçmiş olsun saglikli olsun gerisi olur

Kızlar dr demesi üzerine yoğurt ve elma suyuna başladık ikisini de severek yemedi ben de çok zorlamadım sizler nasıl veriyorsunuz zorladınız mi

Kızlar dr demesi üzerine yoğurt ve elma suyuna başl
Kızlar dr demesi üzerine yoğurt ve elma suyuna başladık ikisini de severek yemedi ben de çok zorlamadım sizler nasıl veriyorsunuz zorladınız mi
Yok ya zorlama hence, Ben calistigim halde sütten baska sadece gün icinde 1 kere mama vermelerine izin veriyorum. 6 ayi bitmeli bence, tamam bizde ufak ufak veriyoruz ama taddiriyoruz, yogurttan yumurtadan falan, ne biliym küçükler daha, midesi buyumesin, benim kizim 9,5 kilo 've bu hafta 5 ay 1 hafta yasadi

Maşallah sana kızına Bizimkinin kilosuda boyuda iyi alıştırmak icin zaten ama pek severek yemedi suyu ve ilaçları seviyor

Bu arada 22 eylül doğumlu bizim kız on gün sonra 6 ay bitecek o yüzden başlattı drumuz

Maşallah benim kızım daha yeni yeni oturmaya çalışıyor etrafına yastık koyuyorum oturuyor daha yuvarlanmiyor bile 28 şubatta 6. Ayina girdi babasının sesini duyunca deliye dönüyor kahkaha atıyor

Telaffuzu daha kolay ya, bence o yüzden demistir,ay bende bian önce yürüsün istiyorum yaa
Bende canim maasallah çok hareketli aynı hafta doğan kuzenimiz var cocuk oyle yatiyo bizimki fır dönüyor ortalıkta yürüsün de rahat edelim

Yazdıklarınzı okuyunca maşallah diyordum benim kızım 6 buçuk aylık daha yeni yeni dönmeye çalışıyor etrafına yastık koyuyorum oturuyor yürütecini çok seviyor içinde ziplaya zıplaya yürüyor benim kızım biraz tembel galiba

Yok be canim benim oglan asiri hareketliydi karnimdada oyleydi hep bi an eli kolu durmazdi sipanin bu kadar harekette cok yoruyor aksam yattigim yeri bilmiyorum valla

Sürünmeye basladiklarinda fena bi sekilde yorulacagiz :) Ben yürütecde Cok tutmuyorum ama, zararli dedi doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…