- 30 Ocak 2017
- 175
- 200
- 18
- 29
Canım sütun nasıl oldu artimiBende artık en fazla 15 20 dakka hemen çıkarıyorum :)
Geçmiş oldun canım Allah bürün cocuklari korusunAy kizlar cok fena bi ishal atlattik mama degistireyim dedim direk tepki ishal ates cok korkuttu bizi
İnşallah canım hep olumlu düşün bol bol su iç ve emzirSütüm artmadı aksine 3 gündür kaynanamla biraz tartıştık azaldı birazdan rezene yapıp içecem inşallah çoğalır
Inşallah ya allah yardım etsinI
İnşallah canım hep olumlu düşün bol bol su iç ve emzir
Biz humana kullaniyoruz canim, son 1 audit, cokda memnunuz. Gerci doktorumuz kilosu fazla diyor ama, bi oglen bide gece yatmadan once 120 cc seklinde veriyoruz, kalan zamani hep benim sagdigim sütle geciyor, aksam eve gelincede Ben emziriyorum zaten, saat 2 gibide corba veriyoruz, 4 gibi yogurt veriyoruzAy kizlar cok fena bi ishal atlattik mama degistireyim dedim direk tepki ishal ates cok korkuttu bizi
Zorlama kendini canim ya, oldugu kadarini ver, artik ek gida alabilir, sende corba, ekmek ici yogurt falan ver, saglikli olsunlarda, bi sekilde besleniyorlar , zaten :)Sütüm artmadı aksine 3 gündür kaynanamla biraz tartıştık azaldı birazdan rezene yapıp içecem inşallah çoğalır
Aynen artık emdiği kadar emsin gerisi allah kerimZorlama kendini canim ya, oldugu kadarini ver, artik ek gida alabilir, sende corba, ekmek ici yogurt falan ver, saglikli olsunlarda, bi sekilde besleniyorlar , zaten :)
Ben duymadım canım kızını öpüyorumKızım suan 7 buçuk aylik doğumdan sonra bende rahim sarkılması oldu böyle böyle birşeyi duyan yada yaşayan var mi :-'(
Maşallah size benim kızıminda boyu kilosu iyi ama ek gida da çok yemiyor 1 ya da 2 çay kaşığı hemşire zorlama dedi boy ve kilosu iyi olunca sadece anna sütü Allah a şükür ler olsun ki bize bu duygulari yaşattı ayin 22 de 7 aylik olacakHa bide 1 hafta once 6 inci ay asimizi olduk, 3 tane bacagindan igne, bide agzina damla damlattilar, ates olur diye Cok korktuk ama bu kez sikintisiz atlattik
Gecen seneyi hatirliyorumda, bu zamanlar 2 aylik hamileydim 've hepimiz surekli doktor kontrollerimizi anlatiyorduk birbirimize :) simdi hepimizin telasi bambaska tabi..
Zaman ne cabuk gecti
Bizim ev ahalisi Hadi ikinci ne zaman demeye basladi bile, tabikii Cok erken henuz, kizim okula baslayinca düşünücem, ikinci bebisi :)
Iyiyiz kızımla cok şükür sen nasılsın bizde dişler hala çıkmadı emekleme yok sadece yürüteceçte çok güzel yürüyor sürekli peşimde oyle işteKızlar herkes iyi mi bebisler iyi mi ek gida nasıl gidiyor
Bizde iyiyiz ek gida da zorlaniyorum bizimkide yüzer gibi ulaşmaya çalışıyor oyuncaklarında yurutec için doktor 9 ay dedi bel kasları etkilenirmis erken koyarsanız öyle dediIyiyiz kızımla cok şükür sen nasılsın bizde dişler hala çıkmadı emekleme yok sadece yürüteceçte çok güzel yürüyor sürekli peşimde oyle işte
Ya ben cok eeken koydum ama duru duragi yok sipanin firtina gibi ucuyor yurutecle emeklemeye basladi ama usenip yuvarlaniyor hemen ya ek gida bin takla atarak yiyoruzBizde iyiyiz ek gida da zorlaniyorum bizimkide yüzer gibi ulaşmaya çalışıyor oyuncaklarında yurutec için doktor 9 ay dedi bel kasları etkilenirmis erken koyarsanız öyle dedi
Bizim ki ek gidayi cok almiyor hala emekleme yok dönüyor hemen oturuyor Dede del baba he ehe më eb ebe diyor amaca mem mamYa ben cok eeken koydum ama duru duragi yok sipanin firtina gibi ucuyor yurutecle emeklemeye basladi ama usenip yuvarlaniyor hemen ya ek gida bin takla atarak yiyoru z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?