2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar nerelerdesiniz benimkine zor geldi emeklemeyi birakti surunerek gidiyodu simdi istemiyo hemen yuvarlaniyo dun 8 aylik olduk taktim kafaya bide istahi bitti resmen hicbisey yemiyo artik ya

D
Kizlar nerelerdesiniz benimkine zor geldi emeklemeyi birakti surunerek gidiyodu simdi istemiyo hemen yuvarlaniyo dun 8 aylik olduk taktim kafaya bide istahi bitti resmen hicbisey yemiyo artik ya
dişleri çıkıyordur Bizimkinin ilk dişi çıktı şükür ek gida da zorlaniyorum yine sürünerek gidiyor bizim kızçe

Valla bende artık kimse yazmayacak diye düşünüyordum, sevindi seni gördüğüme. bizde diş çıktııı nede sürünüyor hatun. 8 ay 2 hafta yaşadı, yuvarlanmayı acayip seviyor hepsi bu. Başka da bi dalgamız yok

Sorma canim ya kimse kalmadi cabuk koptuk uzuluyorum bizim sipada keyfe keder yasiyo adam ya bi gun herseyi yiyor bi gun sutten baska hicbisey kabul etmiyor kukla etti hepimizi istedigi olmazsa ortaligi yikiyor cigliklarla

Canlar gerçekten burda paylaşmak güzel ikinci distribution geldi yarından itibaren 9 aylik olacak bizim kızçe çok çok şükür bu Günlerimize

Ya birbirimizi takipte edelim ya ben kopmak istemiyorum grubumuzdan ikinci bebislerimizide insallah zamani gelince hep beraber bekleyelim

Sorma canim ya kimse kalmadi cabuk koptuk uzuluyorum bizim sipada keyfe keder yasiyo adam ya bi gun herseyi yiyor bi gun sutten baska hicbisey kabul etmiyor kukla etti hepimizi istedigi olmazsa ortaligi yikiyor cigliklarla
geçmiş bayramınız mübarek olsun :) bayramda dişimiz çıktı bizimde. hatun 8 ay 3 hafta yaşadı. yeni çıkarabildi. sıcaklarda nasıl edicez bilmiyorum ama. çok şükür

Meraba kızlar bizde 10 ayımıza doğru gidiyoruz 4 dişimiz var iki tane de yolda benimki hiç emekleme pozisyonu almıyo bence emeklemeden yürüyecek hayırlısı herkes bi durum bildirisi yapsın da kim ne halde bilelim

Bizim kızçe emeklemeye basladi sanki ama daha çok geri geri gidiyor

Sen ne yaptın canım ek gida alıyor mu anne sütünü ne kadar alıyor
çalışıyorum ben canım, 5 ay oldu işe başlayalı. emzirmeye devamm :) iş yerinde sütümü sağıyorum. 300 cc kadar.bir sonraki gün veriyor kayınvalidem. sabah kahvaltı yapıyor benım hatun, peynir yumurta vs. daha sonra 150 cc sağdığım sütten içiyor. 1 gibi çorba yiyor, mevsim sebzelerinden yada yoğurtlu pirinç çorbası (yoğurdu biz evde yapıyoruz). 3 gibi mama alıyor yine 150 cc. humana kullanıyoruz biz. çokta memnunuz. 4 gibi meyve püresi yiyor. 5 te tekrar sağdığım sütten içiyor yine 150 cc. 6 dada ben evde oluyorum zaten. sabaha kadar emziriyorum. bizle sofraya oturuyor kızım artık. ne yersen atılıyor, illa banada verin diyor :) yaklaşık 1 litreye yakında su içiyor.
işte bizim beslenme şeklimiz bu. şu aralar dişimizden dolayı biraz iştahsızız, ama geçici olduğunu düşünüyorum. buralar fena sıcak. Allah tan evde klima var, en düşük dereceyi açıyorum geceleri. mışıl mışıl uyuyor kuzum. gecede artık 3 saatte bir kalkıyor, emziriyorum hemen uyuyuverıyor. emekleme falan yok tabi daha. yatakda fena dönüyor, bazen yere yatak yapıp yatıyorum, acayip hoşuna gidiyor, gerçi sabah bi bakıyorum odanın bi ucunda :)
sende durumlar ne?

Canım ben ucretdiz izin almıştım seminer dönemi başladım bizim ki hala daha çok anne sütü alıyor sutümüz iyi şükür az penir az yumurta ekmek içi 1 tane zeytin yiyor kahvaltida çorba iki üç kasik yoyurtta aynı iki üç çay kaşığı kadar meyve az az yiyor boyu kilosu iyi idi son kotrolde daha çok geriye gidiyor yattığı yerden oturur duruma geliyor yurutecle az da olsa zaman geçiriyor el tutup yürümeyi seviyor gel bay bay arada alkış yapıyor kollarını kaldırıp oynuyor mendil salliyor

kızlarrr, nerdesiniz yaa valla üzülüyorum. evet çocukla çok zor ama kim ne durumda merak ediyorum :)

Anlatsana nasıl geçiyor güzel oğlunla günler
Ah sorma canim benimki tazmanya canavari gibi popisi bi dakka yer tutmuyor oturcak diye ödü kopuyo sipanin
Elinden tutup butun gun gezdirtiyo kendini yemek hak getire sadece kahvalti süt baska bisey yok sicak fena vurdu
4 tane disimiz var kocaman kocaman cok guzel emekliyor ama cani isterse sizde ne var ne yok hatunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…