- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
biz daha sürünmüyoruz canım, ama bizden tutup kalkmak istiyor sürekli. ayakta durma derdinde. 2 dişimiz var altta. ama o dişler çıkana kadar 1 hafta helak oldu yavrum. evde klimamız var, kapıları açıp en yüksek derecede 30 da çalıştrıyorum ben geceleri. bi de klimanın deymediği yerde yatıyorum. maşallah uyuyor rahat rahat. gece 2 kez uyanıyor ondada emzirip hemen yatırıyorum geri. çok şükür gece uykularımız birazda olsa düzene girdiAh sorma canim benimki tazmanya canavari gibi popisi bi dakka yer tutmuyor oturcak diye ödü kopuyo sipanin
Elinden tutup butun gun gezdirtiyo kendini yemek hak getire sadece kahvalti süt baska bisey yok sicak fena vurdu
4 tane disimiz var kocaman kocaman cok guzel emekliyor ama cani isterse sizde ne var ne yok hatunla
Oh masallah benimki üsütmüs hemde bu havada burun derya denizbiz daha sürünmüyoruz canım, ama bizden tutup kalkmak istiyor sürekli. ayakta durma derdinde. 2 dişimiz var altta. ama o dişler çıkana kadar 1 hafta helak oldu yavrum. evde klimamız var, kapıları açıp en yüksek derecede 30 da çalıştrıyorum ben geceleri. bi de klimanın deymediği yerde yatıyorum. maşallah uyuyor rahat rahat. gece 2 kez uyanıyor ondada emzirip hemen yatırıyorum geri. çok şükür gece uykularımız birazda olsa düzene girdi
yemek konusuda, sabah kahvaltıda yumurta peynir, ekmek içi yiyor. çalıştığım için sağdığım sütlerdende içiyor ama mamayı bıraktı son 1-2 haftadır. ağzına değdiği an kıyamet koparıyor. pirinçle yoğurtlu çorba yapsan, belki yer. benim kız çok seviyor o çorbayı. bide milupa nın meyve püreleri var, tanesi 4 tl. günlük ondanda 2 tane tüketiyoruz. akşamda bizde sofraya oturuyor, yemekte ne varsa muhakkak tattırıyoruz, mesela dün akşam fırında tavuklu patates ve makarna vardı yemekte, çatalla ezip yedirdim bi kase kadar. farklı tatları merak ediyor
bizim evde kalabalık ya, kaynımın çocuklarıda var. onlarada bakıp yeme hevesi oluyor aslında. 9 ay 3 hafta yaşadı, Rabbime şükürler olsun :)
Valla canım benim 4 tane 5.gün dondurulmuş embriyom var. Şubatta 2 yıllık süresi dolacak. Sanırım 2 yıl daha uzatacağız. Kısmet olurda 2019 da evimizin yapımı bitecek. 2020 de düşünüyoruz biz ikinci çocuğu. O zaman bende işten çıkarım çünkü kayınvalidem iki çocuğa birden bakamaz. Bizde hiç korunmadık ama Rabbim nasip ederse her anda olabilirOh masallah benimki üsütmüs hemde bu havada burun derya deniz
Bugun aklima takildi biz dogumdan sonra hic korunmadik ve anlasilan ikinci bebisimizde tüp bebek olacak tabi allah nasip ederse insallah onun icin daha erken tabi ama siz ne zaman dusunuyorsunuz canim
Valla umut helal olsun sana. Biz bi bebekle zorlanıyoruz ama artık gece uykuları düzene girmiş olması lazım değil miydi seninkilerinMerhaba kızlar yazmayalı çok uzun zaman oldu benim bebişler çok fena o kadar yaramaz ve hareketliyiz ki hep peşlerinde koşuyorum ikiside emekliyor eylül yürüyecek sanırım ayağa tutunmadan kalkıp birşeyleri kaldırabiliyor. Çok haylazlar uyku düzenimiz hala Yok bizim gece çok uyanıklarımızın hiç dinlenemiyoruz
Pışpışlayarak uyutuyorum sizde ne var ne Yok herkes iyi mi
Girmiyor canım ya girmiyor anlamıyorum tam bitir uyuyacak öbürü uyandırıyor ayırmak ta istemiyorum birde pek destek olanım olmadı benim hep tektim nerdeyseV
Valla umut helal olsun sana. Biz bi bebekle zorlanıyoruz ama artık gece uykuları düzene girmiş olması lazım değil miydi seninkilerin
çok sevindim seni gördüğüme umut, valla Allah yardımcın olsun. hakkaten bir bebeğe bakmak zor. Rabbim sabrımızı arttırsın, boşuna dememişler cennet anaların ayağı altında diye. bu sıcaklarda diş çıkarmakmı dersin, yürüme heveslerimi dersin :) peşlerindeyiz sürekli. sen işe başlamadın sanırım. ben işede başladım. ilk zamanlar ne zor oldu ayrılmak ama insanız işe alışıyoruz bi şekilde. canları sağolsun kuzularınKızlar yaaa ben bayadır yazamadım hakkınızı helal edin artık sık sık bakmaya çalışıcam bizde hep emiyoruz hala ama mama ağırlıklı besleniyoruz ek gida da iyiyiz kiloları da iyi bayaTombiğiz 11er kilo ikiside şükür. Ama çok zor gerçekten yababyinlove sabrey canım kendiliğinden gelir belki bebiş Ben dondurulmuşları imha ettirdim mecburen tedavi olabilecek imkanlarım yoktu tekrar çok düşündüm ama iki bebeyi kime bırakıp tekrar tedavi olucam yada iki bebeyle nasıl yatıran hamilelikte bilemedim ondan bu kararı aldık rabbime şükür iki evlat verdi bana onlar sağlıklı olsun yeter hep senin tedavin geliyor aklıma seninki mucize bebek bence Yen'i bir mucize daha gelir elbet
Bir ara başladım vanım 2 ayı geçkin çalıştım sonra yaz tatili oldu zor gerçekten ya eylül de gene ayrılık görünüyor ve bir başkasına emanet etmek o kdr zor ki çocukları gerçekten annelik çok zormuş ben anneliğin ne kdr zor olduğunu uykusuz yorgun olduğumda anladım sandım ama hasta olduklarında ve eylül bogazına bir şey tıkanıp morardıgında anladım anneliği herşey geçiyor yeter ki sağlık olsun uykusuz da yaşanıyormuş çocuklarımız mutlu olsun yeterçok sevindim seni gördüğüme umut, valla Allah yardımcın olsun. hakkaten bir bebeğe bakmak zor. Rabbim sabrımızı arttırsın, boşuna dememişler cennet anaların ayağı altında diye. bu sıcaklarda diş çıkarmakmı dersin, yürüme heveslerimi dersin :) peşlerindeyiz sürekli. sen işe başlamadın sanırım. ben işede başladım. ilk zamanlar ne zor oldu ayrılmak ama insanız işe alışıyoruz bi şekilde. canları sağolsun kuzuların
Saka gibi canim ben hamileyim imkansiz ama oyle test yaptim ve soka girdim kendiliginden istemeden ama hamileyimValla canım benim 4 tane 5.gün dondurulmuş embriyom var. Şubatta 2 yıllık süresi dolacak. Sanırım 2 yıl daha uzatacağız. Kısmet olurda 2019 da evimizin yapımı bitecek. 2020 de düşünüyoruz biz ikinci çocuğu. O zaman bende işten çıkarım çünkü kayınvalidem iki çocuğa birden bakamaz. Bizde hiç korunmadık ama Rabbim nasip ederse her anda olabilir
Çok güzel bir duygu yaparsın merak etme çooook sevindim adına sağlıkla kucağına al oda kız olsun dilerimCanlar genel olarak yazayim adetim 10 gun gecikince eyvah dedim kistler heryeri sardi rahim gidiyor kansermi ameliyatmi neler oluyor diye kendimi yiyordum birden gece kalkip kek hamuru kokusu duyunca beynimde simsek cakti ertesi gun kosarak test aldim ve ne goreyim daha idrari damlattim kopkoyu bir cizgi hamileyim tekrar tekrar deeken evet sonuc gamileyim ama nedense oyle ucarak sevinemedim ogluma haksizlik oldugunu dusundum daha minnacik ilgiyi bolmeye hazir degil ben nasil yetisicem ikisine derken gozyaslarina boguldum ne hissetmeliyim bu plansiz gebelikle bilmiyorum bi yanim cok mutlu kendiliginden oldu mucize bebek geldi diger yanim korkularla boguluyor
Toparlandim ve haphazir döndum canim anlik bi sacmaladim ama simdi cok mutluyum normal yoldan gebe kaldim bu mucize bizim icin insallah amin canim bizde bi kiz cok istiyoruzÇok güzel bir duygu yaparsın merak etme çooook sevindim adına sağlıkla kucağına al oda kız olsun dilerim
Mucizeler isteyen herkesi bulsun ben de istiyorum ve iyi bayramlarToparlandim ve haphazir döndum canim anlik bi sacmaladim ama simdi cok mutluyum normal yoldan gebe kaldim bu mucize bizim icin insallah amin canim bizde bi kiz cok istiyoruz
çok tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Toparlandim ve haphazir döndum canim anlik bi sacmaladim ama simdi cok mutluyum normal yoldan gebe kaldim bu mucize bizim icin insallah amin canim bizde bi kiz cok istiyoruz
Insallah canim sizlerin eminim olmasi cok daha kolay olacak biz hem esimde hem bende cok buyuk problemler olan insanlardik ama olduysa demekki oluyorMucizeler isteyen herkesi bulsun ben de istiyorum ve iyi bayramlar
Amin canim insallah oglum kicagimdan inmiyor sanirim kardes kiskancligi basladiçok tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Benim ki çok sukur yürüyor artik canim 11 ayda yürüdük sonundaKızlar herkes nasıl iyi misiniz eylül 4 5 adım atmaya emekliyorda başladı sizin bebisler ne alemde bizden sevgiler
Güzel 22 eylül doğum günümüz bakalım haftaya kadar yurur mu bilmiyorumBenim ki çok sukur yürüyor artik canim 11 ayda yürüdük sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?