- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
ayyyy neler okudum ben böyleeee:) tebrik ederim canımsın, adına çok sevindimSaka gibi canim ben hamileyim imkansiz ama oyle test yaptim ve soka girdim kendiliginden istemeden ama hamileyim
benim kızımda bi yerlerden tutup kalkıyor ama dur bakalım ne zaman yürüyecek, doğum günümüze 2 hafta kaldı. ne hazırlık yaptınız doğum gini için yaa. ben çok kararsızımBenim ki çok sukur yürüyor artik canim 11 ayda yürüdük sonunda
nice güzel yaşları olsun inşallahhGüzel 22 eylül doğum günümüz bakalım haftaya kadar yurur mu bilmiyorum
ay benim hiç bilgim yok canımsın yaCikolata kistiyle tüp bebek sayedinde hamile kalanlar var mi acaba aranizda nasil tedavi uygulandi yardim lutfen
Sagol canim en azindan mesaj da attin bilgin olmadigi icin allah razı olsunay benim hiç bilgim yok canımsın ya
Canim ben varim cift tarafli koca koca cik kistlerimle tedavi oldum normal protokol herkesin gibiCikolata kistiyle tüp bebek sayedinde hamile kalanlar var mi acaba aranizda nasil tedavi uygulandi yardim lutfen
Nerde ve kime tedavi oldunuz ameliyat yapıldı mi bana ameliyat deniliyor 3 ekim raporum cikiyor artık tedavi olmak istiyorum size neler yapildi bana anlatin lutfen hangi mrkez ve doktor ismide istiyorumCanim ben varim cift tarafli koca koca cik kistlerimle tedavi oldum normal protokol herkesin gibi
Teşekkürler teyzesi biz sus aldık bolan bir yas süsleri kuzen ve arkadas cocuklariyla küçük bir kutlama yaptık eylul oda içinde bize doğru daha çok adım atmaya başladı yürüyor diyebiliriz herkese srvgilernice güzel yaşları olsun inşallahh
Canım benim de bilgin yok duaların sen ve sen gibiler le bilesinCikolata kistiyle tüp bebek sayedinde hamile kalanlar var mi acaba aranizda nasil tedavi uygulandi yardim lutfen
Allah razı olsun kisimin birden buyumesiyle stresler de cogaldi rabbim inşallah yüzümü güldürur sizlerinde yavrularini sizlere bagislasin inşallahCanım benim de bilgin yok duaların sen ve sen gibiler le bilesin
Yok hic ameliyat yapilmadi acibadem hastanesine gittim bursa sahin bey var memnun kalmadim onu belirteyim orada adetimle beraber herkese ne ilac veriliyorsa banada o verildi olacagi varsa rabbim olduruyor doktor sen sagliksiz bi kadinsin cok bisey bekleme dedigi halde cok sukur oglum bu hafta 1 yasina girecekNerde ve kime tedavi oldunuz ameliyat yapıldı mi bana ameliyat deniliyor 3 ekim raporum cikiyor artık tedavi olmak istiyorum size neler yapildi bana anlatin lutfen hangi mrkez ve doktor ismide istiyorum
Bu arada kistlerin boyutu ne canim ben 10 senedir ugrasiyorum bu hastalikla simdi bile bebegi gormeye ultrasona girince nar gibi kenarda gorunuyorlar bu bizim ayri bi sinavimiz cok cektiriyor insana agrisiyla acisi sancisiyla herseyiyle dert ama bozma moralini ol dedimi hersey oluyorNerde ve kime tedavi oldunuz ameliyat yapıldı mi bana ameliyat deniliyor 3 ekim raporum cikiyor artık tedavi olmak istiyorum size neler yapildi bana anlatin lutfen hangi mrkez ve doktor ismide istiyorum
Kisin boyutu 7 veye 8 cm hamile kaldihiniz yeri ogrenebilrmiyimBu arada kistlerin boyutu ne canim ben 10 senedir ugrasiyorum bu hastalikla simdi bile bebegi gormeye ultrasona girince nar gibi kenarda gorunuyorlar bu bizim ayri bi sinavimiz cok cektiriyor insana agrisiyla acisi sancisiyla herseyiyle dert ama bozma moralini ol dedimi hersey oluyor
Sanirsam doktorun sinir bozucu konusmasindan sonra orda hamile kalmissiniz oyle degil miKisin boyutu 7 veye 8 cm hamile kaldihiniz yeri ogrenebilrmiyim
Dedigin gibi kardesim gercekten ceken bilir giderek adetlerimde 1 er hafta gecikmeli geliyor vr agrilaimda cogaliyo bana soylenen yumurtaları toplayip ameliyat yapma karari gttigim doktorda iyi ama nasip işi kün fe yekünBu arada kistlerin boyutu ne canim ben 10 senedir ugrasiyorum bu hastalikla simdi bile bebegi gormeye ultrasona girince nar gibi kenarda gorunuyorlar bu bizim ayri bi sinavimiz cok cektiriyor insana agrisiyla acisi sancisiyla herseyiyle dert ama bozma moralini ol dedimi hersey oluyor
Kesinlikle nasip isi doktorla alakasi yok tabiki isi bilen biri olmali sana zarar veememesi icin ama benim doktorlarim kesinlikle ameliyat cözüm degil rahme cok zarari var dediler ben o koca kistlerle hamile kaldim boyutlarimiz nerdeyse ayni biri 6 biri 7 cmdi benim sana tavsiyem tek doktora gitme mutlaka baska görüsler al ben öyle yaptimDedigin gibi kardesim gercekten ceken bilir giderek adetlerimde 1 er hafta gecikmeli geliyor vr agrilaimda cogaliyo bana soylenen yumurtaları toplayip ameliyat yapma karari gttigim doktorda iyi ama nasip işi kün fe yekün
Gezmedigim doktor kalmadi daha kisim küçükken ameliyat denildi bana su anda kisi m baya büyüdüğü icin opudan sonra ameliyat yapabiliriz görüşündelerKesinlikle nasip isi doktorla alakasi yok tabiki isi bilen biri olmali sana zarar veememesi icin ama benim doktorlarim kesinlikle ameliyat cözüm degil rahme cok zarari var dediler ben o koca kistlerle hamile kaldim boyutlarimiz nerdeyse ayni biri 6 biri 7 cmdi benim sana tavsiyem tek doktora gitme mutlaka baska görüsler al ben öyle yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?