2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim ben varim cift tarafli koca koca cik kistlerimle tedavi oldum normal protokol herkesin gibi
Nerde ve kime tedavi oldunuz ameliyat yapıldı mi bana ameliyat deniliyor 3 ekim raporum cikiyor artık tedavi olmak istiyorum size neler yapildi bana anlatin lutfen hangi mrkez ve doktor ismide istiyorum

nice güzel yaşları olsun inşallahh
Teşekkürler teyzesi biz sus aldık bolan bir yas süsleri kuzen ve arkadas cocuklariyla küçük bir kutlama yaptık eylul oda içinde bize doğru daha çok adım atmaya başladı yürüyor diyebiliriz herkese srvgiler

Nerde ve kime tedavi oldunuz ameliyat yapıldı mi bana ameliyat deniliyor 3 ekim raporum cikiyor artık tedavi olmak istiyorum size neler yapildi bana anlatin lutfen hangi mrkez ve doktor ismide istiyorum
Yok hic ameliyat yapilmadi acibadem hastanesine gittim bursa sahin bey var memnun kalmadim onu belirteyim orada adetimle beraber herkese ne ilac veriliyorsa banada o verildi olacagi varsa rabbim olduruyor doktor sen sagliksiz bi kadinsin cok bisey bekleme dedigi halde cok sukur oglum bu hafta 1 yasina girecek

Bu arada kistlerin boyutu ne canim ben 10 senedir ugrasiyorum bu hastalikla simdi bile bebegi gormeye ultrasona girince nar gibi kenarda gorunuyorlar bu bizim ayri bi sinavimiz cok cektiriyor insana agrisiyla acisi sancisiyla herseyiyle dert ama bozma moralini ol dedimi hersey oluyor

Kisin boyutu 7 veye 8 cm hamile kaldihiniz yeri ogrenebilrmiyim

Dedigin gibi kardesim gercekten ceken bilir giderek adetlerimde 1 er hafta gecikmeli geliyor vr agrilaimda cogaliyo bana soylenen yumurtaları toplayip ameliyat yapma karari gttigim doktorda iyi ama nasip işi kün fe yekün

Dedigin gibi kardesim gercekten ceken bilir giderek adetlerimde 1 er hafta gecikmeli geliyor vr agrilaimda cogaliyo bana soylenen yumurtaları toplayip ameliyat yapma karari gttigim doktorda iyi ama nasip işi kün fe yekün
Kesinlikle nasip isi doktorla alakasi yok tabiki isi bilen biri olmali sana zarar veememesi icin ama benim doktorlarim kesinlikle ameliyat cözüm degil rahme cok zarari var dediler ben o koca kistlerle hamile kaldim boyutlarimiz nerdeyse ayni biri 6 biri 7 cmdi benim sana tavsiyem tek doktora gitme mutlaka baska görüsler al ben öyle yaptim

Gezmedigim doktor kalmadi daha kisim küçükken ameliyat denildi bana su anda kisi m baya büyüdüğü icin opudan sonra ameliyat yapabiliriz görüşündeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…