Daha iki saat oldu tika basa yiyeli basladi gene midemde hareketlilikler yandik valla eger ikizse bizi kimse tutamayacakcanım ben de sabah akşam içiyorum ama beni niye etkilemiyor anlamadımsürekli açım midem kazınıyor
Canim ben aksam yemeginin uzerine 2.ogunu yicem birazdan az once bastirsin diye kuruyemis yedim ama banamisin demedi esim cay yapacak yanina birseyler atistiricam.okula da sandvic dusunuyorum ogle yemeginden sonra felaket oluyor cunku eve bayilacak gibi geliyorum. Normal miyiz ki acababende geceleri hic su icmezdim simdi sabah susuzluktan uyaniyorum. Ilaclara cok mudahale etme canim ya doktorunla gorus. Benm doktorum en onemli ilac crinone jel dedi. Igne ve banti kalp atisitla birakcaz dedi. Jel 12.haftaya kadar devam dedi. Bence sende biraz sabret canim ya. Benim bu tedavmde progestan igne vermedi cok rahattim o yuzden gecenki tedavimde kullanmistim bilirim o acıyıbirakilir insallah.Daha iki saat oldu tika basa yiyeli basladi gene midemde hareketlilikler yandik valla eger ikizse bizi kimse tutamayacakbenim bugun acligim tavan yapti zaten geceleri kalkip su iciyorum simdiden peynirimi de hazirlayim bari:) beni mahveden su progesteron igneleri oturamiyorum agridan, igne girmiyo artik. İnsallah persembe gidince dr birakmama musade eder yoksa kendi kafamdan birakicam zaten kendiligimden estrofemi 2 ye dusurdum. Zaten bana rahim kalinligin cok iyi diyorlardi matbu bir kagitta herkese ayni uygulanan ilac dokumu biraz yanlis geliyor bana ben de zarari olmasin diye 4 gundur 2 ye dusurdum insallah persembe onu da birakirim.
Ay canim normaldir dimi bu durumfil gibi hissediyorum kendimi.karnimi bir gorsen nasil sistiMinikler içten içe tırmalıyor bizi :) bende çok yiyorum.
Arkadaşım kafana gore ilaçlarında değişiklik yapma bence ya , azaltmak istiyorsan da doktoruna danış bi en azından , bende tedaviye başlayıdsn beri 3 tane içiyorum günde estrofem den , kalp atışından sonra ne olur bilmem artık ... Bu arada bzm tarihler de peşpeşe mişDaha iki saat oldu tika basa yiyeli basladi gene midemde hareketlilikler yandik valla eger ikizse bizi kimse tutamayacakbenim bugun acligim tavan yapti zaten geceleri kalkip su iciyorum simdiden peynirimi de hazirlayim bari:) beni mahveden su progesteron igneleri oturamiyorum agridan, igne girmiyo artik. İnsallah persembe gidince dr birakmama musade eder yoksa kendi kafamdan birakicam zaten kendiligimden estrofemi 2 ye dusurdum. Zaten bana rahim kalinligin cok iyi diyorlardi matbu bir kagitta herkese ayni uygulanan ilac dokumu biraz yanlis geliyor bana ben de zarari olmasin diye 4 gundur 2 ye dusurdum insallah persembe onu da birakirim.
Benimde Can'ım ya ilaçlar şişlik yapıyor galiba. Ben kendimi hiç kısıtlamıyorum çünkü kusmalarım tiksinmelerim başlarsa hic birşey yiyemeyeceğimi biliyorumAy canim normaldir dimi bu durumfil gibi hissediyorum kendimi.karnimi bir gorsen nasil sisti
Bende canim ya cunku bebisler var sonucta tadini cikarmaya calisiyorum. Insallah rahat olur ya birini okudim 64 kiloydu 49 kilo kaldim sonra tekrar aldim diyor korktum birde bazen acikipta yemeyince icim o kadar kotu oluyor ki bende yiyorum bakalim bulantilar ne zaman baslayacak.niyeyse bende fena olacagini dusunuyorumBenimde Can'ım ya ilaçlar şişlik yapıyor galiba. Ben kendimi hiç kısıtlamıyorum çünkü kusmalarım tiksinmelerim başlarsa hic birşey yiyemeyeceğimi biliyorumçok kötü oluyorum çok inşallah bu sefer rahat bir hamilelik geçiririm
İnsallah pes pese kucagimiza aliriz bebislerimizi:) ben hep crinone jel hem igne kullaniyorum. Tahlilimi verirken baska bir hastande kadin dogumcu progesteronun 60 baya yuksek benim fikrime gore yuksek oranda progestteron kullaniyorsun buna gerek oldugunu dusunmuyorum ayrica yapilan tumArkadaşım kafana gore ilaçlarında değişiklik yapma bence ya , azaltmak istiyorsan da doktoruna danış bi en azından , bende tedaviye başlayıdsn beri 3 tane içiyorum günde estrofem den , kalp atışından sonra ne olur bilmem artık ... Bu arada bzm tarihler de peşpeşe miş
Olmasın inşallah bulantı felan Can'ım ya benim öğrendikten sonra hemen başlamıştı ama bu sefer henüz başlamadı gerçi başlasa bile metpamid hazırda bekliyor. Hissettiğim anda içerim hiç beklemem :)Bende canim ya cunku bebisler var sonucta tadini cikarmaya calisiyorum. Insallah rahat olur ya birini okudim 64 kiloydu 49 kilo kaldim sonra tekrar aldim diyor korktum birde bazen acikipta yemeyince icim o kadar kotu oluyor ki bende yiyorum bakalim bulantilar ne zaman baslayacak.niyeyse bende fena olacagini dusunuyorum
Benimde Can'ım ya ilaçlar şişlik yapıyor galiba. Ben kendimi hiç kısıtlamıyorum çünkü kusmalarım tiksinmelerim başlarsa hic birşey yiyemeyeceğimi biliyorumçok kötü oluyorum çok inşallah bu sefer rahat bir hamilelik geçiririm
İnsallah pes pese kucagimiza aliriz bebislerimizi:) ben hep crinone jel hem igne kullaniyorum. Tahlilimi verirken baska bir hastande kadin dogumcu progesteronun 60 baya yuksek benim fikrime gore yuksek oranda progestteron kullaniyorsun buna gerek oldugunu dusunmuyorum ayrica yapilan tum
Arastirmalarda jelin en az igne kadar etkisinin oldugu ispatlandi bosuna cekiyosun bu aciyi dedi. O yuzden persembe son kez tup bebek hocama gidiyorum sonra Zaten medicanaya gecis yapicam benim gebeligimi oradaki dr takibe baslayacak. Persembe igneye devam derse jelin miktarini ikiye cikarir kullanirim artik diger dr a kadar cunku igne girmiyo artik cok agrili. Estrofemi gunde 2 kez kullandiriyo cogu tup bebek hocasi bi de bu ilac x kategorisinde riski cogaltmamak icin azalttim en azindan e2 ye bakabilirler neden herkese ayni miktar veriyorlar anlamis degilim ama boyle icim daha rahat ediyor zaten insallah kalp atisiyla persembe biraktiriyo doktorlar.
Midr bulantisi icin mi ilac canim faydasi oluyor mu doktor mu verdi?Olmasın inşallah bulantı felan Can'ım ya benim öğrendikten sonra hemen başlamıştı ama bu sefer henüz başlamadı gerçi başlasa bile metpamid hazırda bekliyor. Hissettiğim anda içerim hiç beklemem :)
Canim benim ilk tedavimde o kadar cok ilac vardi ki.simdi sadece bant var crinone jel ve hibor igne var cok rahatim hic stres olmuyorumYa ben o kadar yemediğimi düşünmeme rağmen akşam karnım öyke şişiyor ki , zannedersin 5 aylık hamileyimbende diyordum heralde çok hareket etmediğim için oluyo diyordum ama ilaçlar da yapıyor olabilir mi diyorsunuz
Ayy inşallah Can'ım , 9. Ayda da sen doğumu nerde yapıcan muhabbetlerine ereriz inşallah
Ben iğne kullanmıyorum crinone +estrofem +folbiol kullanıyorum . Hatta doktoruma iğne vermeyecek misiniz dedim , dedi hastalar çok ilaç olunca daha iyi oluyor diye düşünüp hep çok ilaç istiyor ama gerek yok demişti . Bilmiyoruz ki hangisi doğru yapıyor , her merkezin farklı uygulaması var , ama önemli olan tabi hayırlısıyla Mutlu sona ermekgerisini doktorlara bırakıyoruz napalım onlara tabiyizzzzz
Canimmm oyle deme yaaa... Hersey cok guzel olacak inan buna... Batmalar normal mrrak etme. Bebisler bizi o kadar kolay birakmaz. Git de guzel haberlerle gel herseyin de iyi olacagina inan.biraz hassas donemdeyiz sen o yuzden boylesin rahat ol canim nolurKizlar 9.30da ikinciye kan vericem hic umudum yok simdi yuksek ciksa bile iki gun sonra degiscek gibi geliyo dun gece 4saat hickira hickira agladim kaenim oyle kasildiki butun gece acisiyla kivrandim surekli sol tarafa birsey batiyor bu kadar aglamaya uzuntuye durmasi mucize olur gibi zaten eslerinizin kiymetinin bilin en azindan size ve bebeginize deger veriyorlar
Canim cok streslisin. Transferin zor gecmisti okumustum ama o gunden beri hep kaygilisin hep endiselisin surekli bir panik halin var. Bebisinin isini kolaylastirmaya calis nerden aklina geliyo degerinin dusecegi. Benim iki gun sonraki degerim %60 sinirindaydi ve cok uzuldum ama o ana kadar dusuk deger gelecegi aklima bile gelmedi. Simdi de olcturmiyorum moralim bosuna bozulmasin hersey olacagina varir diye. Benim tedavi boyunca ve su anda da esim yanimda yok tum sureclerde yalnizdim hatta kese ve kalp atisi icin bile yalniz gidicem ama bebisim stres olmasin diye uzulmuyorum yapacak bisey yok cunku. Ben senin guzel haberlerle gelecegine kalpten inaniyorum canim sen de inan.Kizlar 9.30da ikinciye kan vericem hic umudum yok simdi yuksek ciksa bile iki gun sonra degiscek gibi geliyo dun gece 4saat hickira hickira agladim kaenim oyle kasildiki butun gece acisiyla kivrandim surekli sol tarafa birsey batiyor bu kadar aglamaya uzuntuye durmasi mucize olur gibi zaten eslerinizin kiymetinin bilin en azindan size ve bebeginize deger veriyorlar
umCuma gunu vermistim canim zaten iki gun gectiya ondan bide esim zahmet edip oyle her an vakit ayiramaz bizim icin sabah boslugu var bidaha hayatta goturmez dusuk onleyici igne hangisi oluyor bugun gidince istemeyi dusunuyorum canimbabyinlove canim sen ilk kani aksam vermemis miydin?simdi cok erken veriyorsun katlamazsa uzulursun bence aksami beklemi saat onemli cunku doktorum 48 saat gecmeli demisti
PCanim keske yanimda olmasada goz gore gore beni uzup kahretmese aslinda idrar testlerinden sonra hep cok mutluydum ama sagolsun beni uzecek her yolu buluyor hic boyle bi insan degildi sanki ozellikle yapiyor bambaska biri olduCanim cok streslisin. Transferin zor gecmisti okumustum ama o gunden beri hep kaygilisin hep endiselisin surekli bir panik halin var. Bebisinin isini kolaylastirmaya calis nerden aklina geliyo degerinin dusecegi. Benim iki gun sonraki degerim %60 sinirindaydi ve cok uzuldum ama o ana kadar dusuk deger gelecegi aklima bile gelmedi. Simdi de olcturmiyorum moralim bosuna bozulmasin hersey olacagina varir diye. Benim tedavi boyunca ve su anda da esim yanimda yok tum sureclerde yalnizdim hatta kese ve kalp atisi icin bile yalniz gidicem ama bebisim stres olmasin diye uzulmuyorum yapacak bisey yok cunku. Ben senin guzel haberlerle gelecegine kalpten inaniyorum canim sen de inan.
Canim tehliken olmadan oyle bir igne olmak ta bebege zarar verir. Bence biraz sakin ol canim.ben 1 gun gecti zannettim. 2 gunse sorun olmaz.C
umCuma gunu vermistim canim zaten iki gun gectiya ondan bide esim zahmet edip oyle her an vakit ayiramaz bizim icin sabah boslugu var bidaha hayatta goturmez dusuk onleyici igne hangisi oluyor bugun gidince istemeyi dusunuyorum canim
Canim biz bazen oylesine kendimize daliyoruz ki onlari unutuyoruz belki onunsa baska bir derdi vardir.oda streslidir senin kadar. Korkulari vardir belki.PCanim keske yanimda olmasada goz gore gore beni uzup kahretmese aslinda idrar testlerinden sonra hep cok mutluydum ama sagolsun beni uzecek her yolu buluyor hic boyle bi insan degildi sanki ozellikle yapiyor bambaska biri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?