Midr bulantisi icin mi ilac canim faydasi oluyor mu doktor mu verdi?
Canim benim ilk tedavimde o kadar cok ilac vardi ki.simdi sadece bant var crinone jel ve hibor igne var cok rahatim hic stres olmuyorum
muhip ben estrofemin yapabileceğini düşünüyorum Can'ım çünkü geçen sefer böyle şişmemiştim. Ve tabi iğnelerin ödemi de ayrı. Neler yapıyoruz neler ya ne sıkıntılar çekiyoruz. Erkekler ne rahat ya
naptın canım verdin mi kanı?PCanim keske yanimda olmasada goz gore gore beni uzup kahretmese aslinda idrar testlerinden sonra hep cok mutluydum ama sagolsun beni uzecek her yolu buluyor hic boyle bi insan degildi sanki ozellikle yapiyor bambaska biri oldu
Vefdim canim evdeyim saat 1e dogru aricam insallah bebegim beni hic birakmaz benim tek hayalim o. Esimde zaten buyuk ihtimalle ondan tripleniyor dogmamis bebegi kiskaniyor koca adam yanaptın canım verdin mi kanı?
Benim de sol kasigimda oluyo canım hele bi gün biraz yürüyüş yaptım o gün fena olmuştumKızlarumuttttt mollify Naz_musti H Hadem-inNebi sizin de Arada sağ kaşığınızda bıçak saplanır gibi oluyormu arada ?.. Ya haftaiçi 2 kere olmuştu , dün de 2 kere oldu , biran geliyo , allah tan kısa sürüyor , dün biri olduğunda oturuyordum , yatınca geçti hemen , diğerinde De gece yan yatıyordum sırt üstü döndüm geçti , anlık oluyor
Canim benimde bazen oluyor biccak batmis gibi aciyor. Benimde ozellikle sabah cok oluyor.Kızlarumuttttt mollify Naz_musti H Hadem-inNebi sizin de Arada sağ kaşığınızda bıçak saplanır gibi oluyormu arada ?.. Ya haftaiçi 2 kere olmuştu , dün de 2 kere oldu , biran geliyo , allah tan kısa sürüyor , dün biri olduğunda oturuyordum , yatınca geçti hemen , diğerinde De gece yan yatıyordum sırt üstü döndüm geçti , anlık oluyor
Canim ayni adetin ilk gunu gibiydi ama gecti 4 5 gundur yok. Birde bazen belim ve bacagim agriyor cok.Benim de oluyor canım özellikle ilk kalktıktan sonra bir iki saniye giriyo. Eğilip bekliyorum ya da hemen geri oturuyorum saniyesinde geçiyor. Çok sık olmuyor da günde 2-3 kere falan. Başka da hiç belirtim yok zaten o da olmasa fiziksel olarak bir belirtim yok:)umuttttt canım sen çok ağrıların olduğunu söylemiştin ya ne tarz ağrılar onlar?
Benim de oluyor canım özellikle ilk kalktıktan sonra bir iki saniye giriyo. Eğilip bekliyorum ya da hemen geri oturuyorum saniyesinde geçiyor. Çok sık olmuyor da günde 2-3 kere falan. Başka da hiç belirtim yok zaten o da olmasa fiziksel olarak bir belirtim yok:)umuttttt canım sen çok ağrıların olduğunu söylemiştin ya ne tarz ağrılar onlar?
Benim de sol kasigimda oluyo canım hele bi gün biraz yürüyüş yaptım o gün fena olmuştum
Canim benimde bazen oluyor biccak batmis gibi aciyor. Benimde ozellikle sabah cok oluyor.
Benim çok sık oluyor Can'ım ama bu ara çok ayaktayım o yüzden fazla oluyo olabilir benim.Kızlarumuttttt mollify Naz_musti H Hadem-inNebi sizin de Arada sağ kaşığınızda bıçak saplanır gibi oluyormu arada ?.. Ya haftaiçi 2 kere olmuştu , dün de 2 kere oldu , biran geliyo , allah tan kısa sürüyor , dün biri olduğunda oturuyordum , yatınca geçti hemen , diğerinde De gece yan yatıyordum sırt üstü döndüm geçti , anlık oluyor
Bende tam yazıcaktım ya cok merak ettimS sanslianne ve @Beyaz1234567 haber edin kızlar kendinizden aklımız sizde inşallah her şey yolundadır canlar.
Canim cikmadi mi sonucKizlar 9.30da ikinciye kan vericem hic umudum yok simdi yuksek ciksa bile iki gun sonra degiscek gibi geliyo dun gece 4saat hickira hickira agladim kaenim oyle kasildiki butun gece acisiyla kivrandim surekli sol tarafa birsey batiyor bu kadar aglamaya uzuntuye durmasi mucize olur gibi zaten eslerinizin kiymetinin bilin en azindan size ve bebeginize deger veriyorlar
Ne guzel canim tam katlayarak gitmis demekki vak birde kotu dusunuyordun.Sil su kotu dusunceleri aklindan.rahat ol bebisin sımsıkı tutunmus bak sanaKizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
çok sevindim canım yaşasın:))Kizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
Çok sevindim cnm .. çok şükür :)Kizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
Insallah canim insallah esimede resti cektim bi daha ne beni ne bebegimi uzmuyorsun diyeNe guz
Ne guzel canim tam katlayarak gitmis demekki vak birde kotu dusunuyordun.Sil su kotu dusunceleri aklindan.rahat ol bebisin sımsıkı tutunmus bak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?