2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Midr bulantisi icin mi ilac canim faydasi oluyor mu doktor mu verdi?

Canim benim ilk tedavimde o kadar cok ilac vardi ki.simdi sadece bant var crinone jel ve hibor igne var cok rahatim hic stres olmuyorum

Bnm de önceki tedavilerimde başka merkezde iğnede veriyordu doktor , hakkaten o iğneler çok zorluyordu , şimdi ben de çok rahatım :) sen estrofem kullanmıyor Musun umuttttt

Olabilir Canım, evet erkeklerin hiçbir işlemi yok , ama bnm ki diyo valla olabiliri olsa da tüm işlemler bana yapılsa diyo , onlarda bizi gördükçe üzülüyorlar ama ya , düşündüğümüz kadar rahat değiller aslında yanı

Kızlar umuttttt mollify Naz_musti H Hadem-inNebi sizin de Arada sağ kaşığınızda bıçak saplanır gibi oluyormu arada ?.. Ya haftaiçi 2 kere olmuştu , dün de 2 kere oldu , biran geliyo , allah tan kısa sürüyor , dün biri olduğunda oturuyordum , yatınca geçti hemen , diğerinde De gece yan yatıyordum sırt üstü döndüm geçti , anlık oluyor

Benim de oluyor canım özellikle ilk kalktıktan sonra bir iki saniye giriyo. Eğilip bekliyorum ya da hemen geri oturuyorum saniyesinde geçiyor. Çok sık olmuyor da günde 2-3 kere falan. Başka da hiç belirtim yok zaten o da olmasa fiziksel olarak bir belirtim yok:) umuttttt canım sen çok ağrıların olduğunu söylemiştin ya ne tarz ağrılar onlar?

PCanim keske yanimda olmasada goz gore gore beni uzup kahretmese aslinda idrar testlerinden sonra hep cok mutluydum ama sagolsun beni uzecek her yolu buluyor hic boyle bi insan degildi sanki ozellikle yapiyor bambaska biri oldu
naptın canım verdin mi kanı?

naptın canım verdin mi kanı?
Vefdim canim evdeyim saat 1e dogru aricam insallah bebegim beni hic birakmaz benim tek hayalim o. Esimde zaten buyuk ihtimalle ondan tripleniyor dogmamis bebegi kiskaniyor koca adam ya

Benim de sol kasigimda oluyo canım hele bi gün biraz yürüyüş yaptım o gün fena olmuştum

Canim benimde bazen oluyor biccak batmis gibi aciyor. Benimde ozellikle sabah cok oluyor.

Canim ayni adetin ilk gunu gibiydi ama gecti 4 5 gundur yok. Birde bazen belim ve bacagim agriyor cok.

Benim de sol kasigimda oluyo canım hele bi gün biraz yürüyüş yaptım o gün fena olmuştum

Canim benimde bazen oluyor biccak batmis gibi aciyor. Benimde ozellikle sabah cok oluyor.

Oh rahatladım ya, çok şükür, bende bi anormallik mi acaba diye düşünüyordum

mollify aynen bnm de pozisyon değiştiriyorum hemenn geçiyor ... Bnm karnım gürül gürül ediyo , o da neyden bi onu çözemedim ... Acaba çok su içtiğim için mi diyecem ama ne alaka

Bende de fiziksel bir farklılık yok , bel ağrısı falan yok , mide bulantısı falan yok , ama göğüslerimin içinde sanki bi ağırlık var gece yan yattığımda çok rahatsız ediyor , sırt üstü yatıyorum bende genelde ... Haaa birde göbeğimin alt kısmında bir dolgunluk hissediyorum , valla bu belirti diye düşündüğümüz şeyler ne kadar rahatsız ederse etsin hiiiiççççç şikayet etmeyiz , dimi kızlar

Benim çok sık oluyor Can'ım ama bu ara çok ayaktayım o yüzden fazla oluyo olabilir benim.

Canim cikmadi mi sonuc

Ne guz
Kizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
Ne guzel canim tam katlayarak gitmis demekki vak birde kotu dusunuyordun.Sil su kotu dusunceleri aklindan.rahat ol bebisin sımsıkı tutunmus bak sana

Kizlar bugun okulda camasirimin islandigini hissettim korktum lavaboya gittim camasirim bildigin sirilsiklam olmustu sonra peceteye sildim pembemsi gibi geldi ama cok cok acikti sari gibiydi de emin olamadim.sonra jeller pelte pelte gelmeye basladi yine. Korkuttu beni ama esim bir gördü yuzun bembeyaz olmus ne oldu dedi. Devam etmez demi oda internetten arastirmis pembe olabilir yaziyormus ama baska da olmadi belki pembe bile değildi ben korkudan oyle sandim

Ne guz

Ne guzel canim tam katlayarak gitmis demekki vak birde kotu dusunuyordun.Sil su kotu dusunceleri aklindan.rahat ol bebisin sımsıkı tutunmus bak sana
Insallah canim insallah esimede resti cektim bi daha ne beni ne bebegimi uzmuyorsun diye

umuttttt bende hep gelen jeli inceleme durumundayim ama o pembe degil bize oule geliyor boyle tuhaf bi sari oluyor normalmis canim ben sormustum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…