Çok şükür Can'ım benim hayırlısıyla kucaklarımıza alalım yavrularımızıKizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
Can'ım bende de oluyor ara ara jelde çok açık pembelikler. Doktorum normal dedi. Geçen sefer ara sıra kahverengi gibi geliyordu.Kizlar bugun okulda camasirimin islandigini hissettim korktum lavaboya gittim camasirim bildigin sirilsiklam olmustu sonra peceteye sildim pembemsi gibi geldi ama cok cok acikti sari gibiydi de emin olamadim.sonra jeller pelte pelte gelmeye basladi yine. Korkuttu beni ama esim bir gördü yuzun bembeyaz olmus ne oldu dedi. Devam etmez demi oda internetten arastirmis pembe olabilir yaziyormus ama baska da olmadi belki pembe bile değildi ben korkudan oyle sandim
bende de oluyor canım hafif pembe gib sarı gibi geri geliyor tortu. Dr bana alternatif olarak istersen jeli istersen günde 3 defa vajinadan progesteron hapını kullan demişti. Ben biraz da içimdeki bu tortular gitsin diye hafta sonları jeli değil progesteron hapını kullanıyorum vajinadan 3 kere. İlk kullandığımda jelden kaynaklanan tortuların çoğunu çıkarıyo iki gün sonra da hiç tortu kalmamış oluyor. P.tesi tekrar jeli kullanamaya başlıyorum içerisi ter temiz oluyor ve 3 gün falan hiç gelmiyor tortu olarak.Kizlar bugun okulda camasirimin islandigini hissettim korktum lavaboya gittim camasirim bildigin sirilsiklam olmustu sonra peceteye sildim pembemsi gibi geldi ama cok cok acikti sari gibiydi de emin olamadim.sonra jeller pelte pelte gelmeye basladi yine. Korkuttu beni ama esim bir gördü yuzun bembeyaz olmus ne oldu dedi. Devam etmez demi oda internetten arastirmis pembe olabilir yaziyormus ama baska da olmadi belki pembe bile değildi ben korkudan oyle sandim
O biraz Dr'un tutumuna kalmış benim tüp bebek dr um keseyi ve kalp atışını mutlaka görmek istiyo sora istediğin yere gidebilirsin diyormuş. Tabi yeni bir muayene ücretine mal oluyor ama eşim de boş ver görsün kendisi dedi.Kizlar 10gun sonra beegi gorebilirsiniz dediler ben ozaman normal bi kadin dogum doktoruna gidebilirmiyim acaba yoksa illa o doktorami gitmem lazim
Ayyy burde canim vziim hormonlar tavan onlari da anlamak lazimInsallah canim insallah esimede resti cektim bi daha ne beni ne bebegimi uzmuyorsun diye
Ay bende stres oldum canim bosuna galiba yaaumuttttt bende hep gelen jeli inceleme durumundayim ama o pembe degil bize oule geliyor boyle tuhaf bi sari oluyor normalmis canim ben sormustum doktora
Canim bence sen o doktora gitme psikolojini bozmasin.normal doktor da takip eder ama tup bebek oldugunu soyle mutlaka ki ilaclarina baksin.Kizlar 10gun sonra beegi gorebilirsiniz dediler ben ozaman normal bi kadin dogum doktoruna gidebilirmiyim acaba yoksa illa o doktorami gitmem lazim
Hapim yok canim ya. Bende biraz bugun agrasifim de zaten yazik cocuklari da hel azarladim hep hormonlardansanirimbiraz da o yuzden taktim birsey var sandim esimide korkuttm. Ay su stresli ruh halimi hic sevmedim ben yaaaabende de oluyor canım hafif pembe gib sarı gibi geri geliyor tortu. Dr bana alternatif olarak istersen jeli istersen günde 3 defa vajinadan progesteron hapını kullan demişti. Ben biraz da içimdeki bu tortular gitsin diye hafta sonları jeli değil progesteron hapını kullanıyorum vajinadan 3 kere. İlk kullandığımda jelden kaynaklanan tortuların çoğunu çıkarıyo iki gün sonra da hiç tortu kalmamış oluyor. P.tesi tekrar jeli kullanamaya başlıyorum içerisi ter temiz oluyor ve 3 gün falan hiç gelmiyor tortu olarak.
Ben o ilk kan tahlillerimi aldığımda baya gergindim annemle ablamla falan küstüm hatta sonra baktırmayı bırakınca şeker gibi oldum:) hatta biraz önce güzel müzik çalıyodu kalktım dans ettim:) Hiç hissetmiyorum hamileliği inşallah elimde patlamaz:)Hapim yok canim ya. Bende biraz bugun agrasifim de zaten yazik cocuklari da hel azarladim hep hormonlardansanirimbiraz da o yuzden taktim birsey var sandim esimide korkuttm. Ay su stresli ruh halimi hic sevmedim ben yaaaa
canım raabbm sana sabır versn çok üzüldüm gerçekten inşallah biran önce toparlanıp yeniden denersin ve herşey güzel olur...Merhaba arkadaşlar 16. Gün 4152 olan bhcg bugün 354 olmuş.. Bebeğimin birisi bırakmıştı zaten diğeride gitmiş.. Allah bu yola baş koymuş arkadaşlarmın kucağını doldursun hayırlısını versin inşallahh..
bende bel ağrısı ve sınırsız açlık hariç hissetmiyorum canım bu da korkutuyor insanı. inşallah hiç sorun yaşamayız canım yaBen o ilk kan tahlillerimi aldığımda baya gergindim annemle ablamla falan küstüm hatta sonra baktırmayı bırakınca şeker gibi oldum:) hatta biraz önce güzel müzik çalıyodu kalktım dans ettim:) Hiç hissetmiyorum hamileliği inşallah elimde patlamaz:)
Rabbime sabrını artırsın Can'ım benim. Dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar 16. Gün 4152 olan bhcg bugün 354 olmuş.. Bebeğimin birisi bırakmıştı zaten diğeride gitmiş.. Allah bu yola baş koymuş arkadaşlarmın kucağını doldursun hayırlısını versin inşallahh..
Nasip değilmiş cnm pes etme kendini toparla inş. bidahaki sefere olumlu olurMerhaba arkadaşlar 16. Gün 4152 olan bhcg bugün 354 olmuş.. Bebeğimin birisi bırakmıştı zaten diğeride gitmiş.. Allah bu yola baş koymuş arkadaşlarmın kucağını doldursun hayırlısını versin inşallahh..
Kizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
Hapim yok canim ya. Bende biraz bugun agrasifim de zaten yazik cocuklari da hel azarladim hep hormonlardansanirimbiraz da o yuzden taktim birsey var sandim esimide korkuttm. Ay su stresli ruh halimi hic sevmedim ben yaaaa
Canım çok üzüldüm Allah hayırlısını versin inşallah bir sonraki seferde güzel sonuçlar alırsın.Merhaba arkadaşlar 16. Gün 4152 olan bhcg bugün 354 olmuş.. Bebeğimin birisi bırakmıştı zaten diğeride gitmiş.. Allah bu yola baş koymuş arkadaşlarmın kucağını doldursun hayırlısını versin inşallahh..
heh işte aynı benm yaşadıklarım :) ben birde iğreniyroum o görüntüden ya... doktorum en önemlisi o jel dediği için allahtan 1 kereye düşürdü doktorum da biraz azaldı. 12. haftada rabbm o günleri nasip ederse bırakacakmşız.Ayyy maşallah çoookkkk sevindim cnmcım , bak boşuna üzüldün , bebişinde üzüldü , artık birazcık daha rahat olmaya çalış ... Yiyecek içecekleri bu dünyada görecekleri günleri varsa gelcek inşallah hepimizin ki , stress yaparak aslınds sadece kendimizi üzüyoruz . Tekrar gözün aydın arkadaşım ...
Umutt bnm De öyle olabiliyor hatta 3-4 günde bi toplu geldiğini hissettiğim anda öyle kasıyorum Bebek geliyo zannediyorumiç çamaşırımda jelin topak halini görünce rahatlıyorum bi ... Çok çok açık pembemsi oluyo yaniiii , don't worry ama jeli yaparken söylemesi ayıp aparatı vajinaya sokarken zorlanıyırum acaba çok içerde birikim yaptığında mı zor oluyo bilemedim
heh işte aynı benm yaşadıklarım :) ben birde iğreniyroum o görüntüden ya... doktorum en önemlisi o jel dediği için allahtan 1 kereye düşürdü doktorum da biraz azaldı. 12. haftada rabbm o günleri nasip ederse bırakacakmşız.
aslında zorlanmıyordum canım da bu sabah biraz zor girdi dediğin gibi oradaki parçalardan heralde.umuttttt sende bazen o nu yapmakta zorlanıyor Musun ?..
canım merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 17 ekim. seninle aynı sayılırız. Benim geçen hafta 4+5 te kesem göründü 5mm. aynı gün beta hcg 4.483 çıktı. senin bu değerin kaçıncı gün?canım ben bhcg 1305 çıkmış:) iki gün önce 482 idi. çok sevinçliyim çok şükür:)
maşallah canımcanım merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 17 ekim. seninle aynı sayılırız. Benim geçen hafta 4+5 te kesem göründü 5mm. aynı gün beta hcg 4.483 çıktı. senin bu değerin kaçıncı gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?