- 26 Kasım 2015
- 57
- 20
- 38
- 40
maşallah canımtransferden sonraki 13. günün değeri canım. Senin transferden sonraki kaçıncı günün değeri?
Maşallah canim hayirlisiyla yakinda kesenide gorursun insallah :)Kizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
Stres yapma canım sana oyle gelmistir simdi iyisin degilmiKizlar bugun okulda camasirimin islandigini hissettim korktum lavaboya gittim camasirim bildigin sirilsiklam olmustu sonra peceteye sildim pembemsi gibi geldi ama cok cok acikti sari gibiydi de emin olamadim.sonra jeller pelte pelte gelmeye basladi yine. Korkuttu beni ama esim bir gördü yuzun bembeyaz olmus ne oldu dedi. Devam etmez demi oda internetten arastirmis pembe olabilir yaziyormus ama baska da olmadi belki pembe bile değildi ben korkudan oyle sandim
Canım rabbim sabır versin insallah hayirlisyla tez zamanda tekrar bebislerine kavusursun ve kucagina alırsınMerhaba arkadaşlar 16. Gün 4152 olan bhcg bugün 354 olmuş.. Bebeğimin birisi bırakmıştı zaten diğeride gitmiş.. Allah bu yola baş koymuş arkadaşlarmın kucağını doldursun hayırlısını versin inşallahh..
Bizim aramızda 1 gün var , bende geçen hafta gitsem kese görünürdü demekcanım merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 17 ekim. seninle aynı sayılırız. Benim geçen hafta 4+5 te kesem göründü 5mm. aynı gün beta hcg 4.483 çıktı. senin bu değerin kaçıncı gün?
Iyiyim canim ya bana oyle geldi bencede sariyi ben pembe sandim diken ustunde olunca iste.ay su 2 hafta bir gecseydi. Gercekten ne kadar uzunmus bu gunler boyle. Canim zen kalp atisi icin gitmis miydin?en gec ben mi gidicem acabaMaşallah canim hayirlisiyla yakinda kesenide gorursun insallah :)
Stres yapma canım sana oyle gelmistir simdi iyisin degilmi
Canım rabbim sabır versin insallah hayirlisyla tez zamanda tekrar bebislerine kavusursun ve kucagina alırsın
Cumartesi gittim ben işte 4+5 ti bugün tam 5+0 .. ilk değerim o cnm işte daha önce test yapmadım evde idrar yapmıştım. Kese büyümüşmü diye yine gidicem bu hafta sonu ama kalp atışı için erken daha bende tahminen kalp atışı için o gün gidicem. Bence sıkıntı yok ikide bir gelip gitme diye öyle yapmış. Senin değerlerin kaç bu arada bana bu değer Yüksel geliyo 4+5 için.Bizim aramızda 1 gün var , bende geçen hafta gitsem kese görünürdü demekilk test değerin kaçtı senin Can'ım, senin sanki epey erkenmi görünmüş o zmn , beni doktorum kese + kalp için 26 şubat ta çağırdı
Normal o zaman degerlerin masallah gayet saglikli bir bebisin olacak insallahBenim tüp bebek değil cnm normal yumurtlamadan sonra 20. Gün
Canim dr ne zaman dusurdu crinone jeli ikiden bire?heh işte aynı benm yaşadıklarım :) ben birde iğreniyroum o görüntüden ya... doktorum en önemlisi o jel dediği için allahtan 1 kereye düşürdü doktorum da biraz azaldı. 12. haftada rabbm o günleri nasip ederse bırakacakmşız.
Gercekten cok uzun canim ya ben anlamadım ama dr um kalp atisini gördü ben sadece keseyi gorebildim. Bi gecen cuma degil ondan onceki cuma kedem gorunmustu resmini verdi gecen cumada hem bebek hem kalp atisi gorundu onunda resimlerini verdi kalp atisini ogrendigimden beri daha rahatım haftaya cuma tekrar gidicem bu sefer bende duyabilicem insallah :)Iyiyim canim ya bana oyle geldi bencede sariyi ben pembe sandim diken ustunde olunca iste.ay su 2 hafta bir gecseydi. Gercekten ne kadar uzunmus bu gunler boyle. Canim zen kalp atisi icin gitmis miydin?en gec ben mi gidicem acaba
Sen ne zaman gidiyorsun canım dur sabret bence suan kac haftaliksinEn erken ben gidiyorum herhalde kalp atışı duymaya. Benim doktorum ikisine de aynı anda çağırdı bi çok doktor ayrı ayrı çağırmış özele gitsem mi acaba diye düşünmüyor değilimtek mi çift mi keseleri merak ediyorum
Şuan tam 5+2 yiz Can'ım. Bu Cumartesi gideceğiz tam 6 hafta bitmiş oluyor. Ama benim artık sabrım kalmadı açıkcası. Bir çok doktor keseleri gösterdi.Sen ne zaman gidiyorsun canım dur sabret bence suan kac haftaliksin
Ustten keseyi gorebilir ama kalp icin alttan bakmasi gerekir. Ya biz cok sabirsisiz aslinda buda bebek ozlememizden geliyor e bide tup bebek olunca daha bi sabirsiz oluyoruz. Üstüne bide internet arastirmasi gelince tamamen sabirsizlaniyoruz. Senin bi oglun var galiba maşallah Allah bagislasin sen biraz sabret sonra onlar seni yonlendiriyor zaten bende simdi dr arıyorum artik deneme yanilma yoluyla bulucam :)Şuan tam 5+2 yiz Can'ım. Bu Cumartesi gideceğiz tam 6 hafta bitmiş oluyor. Ama benim artık sabrım kalmadı açıkcası. Bir çok doktor keseleri gösterdi.
Cumartesi gittim ben işte 4+5 ti bugün tam 5+0 .. ilk değerim o cnm işte daha önce test yapmadım evde idrar yapmıştım. Kese büyümüşmü diye yine gidicem bu hafta sonu ama kalp atışı için erken daha bende tahminen kalp atışı için o gün gidicem. Bence sıkıntı yok ikide bir gelip gitme diye öyle yapmış. Senin değerlerin kaç bu arada bana bu değer Yüksel geliyo 4+5 için.
5+2 mi 4+2 mi?.. Doktorun dedi sana arkadaşım ?..5+2 diye ?... Çünkü bi yerde okumuştum , tüp bebekte adet başlangıcı transferden 15 gün öncesi sayılır ona göre hesaplanır dşye , o hesaba göre 4 haftalığız , 5 ten gün alıyıruzŞuan tam 5+2 yiz Can'ım. Bu Cumartesi gideceğiz tam 6 hafta bitmiş oluyor. Ama benim artık sabrım kalmadı açıkcası. Bir çok doktor keseleri gösterdi.
Evet bit oğlum var tüp bebekti oda 7 aylık erken doğdu 2 gün yaşayabildiUstten keseyi gorebilir ama kalp icin alttan bakmasi gerekir. Ya biz cok sabirsisiz aslinda buda bebek ozlememizden geliyor e bide tup bebek olunca daha bi sabirsiz oluyoruz. Üstüne bide internet arastirmasi gelince tamamen sabirsizlaniyoruz. Senin bi oglun var galiba maşallah Allah bagislasin sen biraz sabret sonra onlar seni yonlendiriyor zaten bende simdi dr arıyorum artik deneme yanilma yoluyla bulucam :)
Doktorum son adet tarihime göre hesaplıyor Can'ım. Kendisi söyledi hesapladı. İlk muayeneyi vajinal yapıyor kalp atışı büyük ihtimalle duyarız diye ümit ediyorum5+2 mi 4+2 mi?.. Doktorun dedi sana arkadaşım ?..5+2 diye ?... Çünkü bi yerde okumuştum , tüp bebekte adet başlangıcı transferden 15 gün öncesi sayılır ona göre hesaplanır dşye , o hesaba göre 4 haftalığız , 5 ten gün alıyıruz
bende attığını duysam rahatlıcam ama içten içe biliyorum açıkçası :) meleklerim pıtpıt atıyor kalpleri. eşime göre arada kavga ediyorlar küçük olan fena bence diyor :) ben bazen söyle uslu dursunlar diyorum büyük söz dinliyo da küçük hiç dinlemiyor diyo :) onlar bence gayet sağlıklı içimde büyüyorlar :) hani herkes paylaşıyor ya içimde bir aşk var minicik 2 el ve ayaklar var diye. benim 2 kalp 4 el 4 ayak var :)Gercekten cok uzun canim ya ben anlamadım ama dr um kalp atisini gördü ben sadece keseyi gorebildim. Bi gecen cuma degil ondan onceki cuma kedem gorunmustu resmini verdi gecen cumada hem bebek hem kalp atisi gorundu onunda resimlerini verdi kalp atisini ogrendigimden beri daha rahatım haftaya cuma tekrar gidicem bu sefer bende duyabilicem insallah :)
inşallah bir an önce duyar da rahatlarız canım ya. sen ayın kaçında gidiyordun?En erken ben gidiyorum herhalde kalp atışı duymaya. Benim doktorum ikisine de aynı anda çağırdı bi çok doktor ayrı ayrı çağırmış özele gitsem mi acaba diye düşünmüyor değilimtek mi çift mi keseleri merak ediyorum
canım keseyi gördüğümüz gün bantı da jelide 1 e düşürdü kalp atışıyla iğne ve batı kaldıracak bir tek jel kalacakmışCanim dr ne zaman dusurdu crinone jeli ikiden bire?
Hadi az kaldi ben de su progesteron ignesinden bir kurtulsam hayirlsiyla cok canim yaniyo. Gobekten olan kan sulandiriciya ise 9 ay devam etmeyi planliyorum trombofili paneli testi yaptirmistim iki arkadasimin dusugunden sonra ve bende de az miktarda pihtilasma cikti. Medicanadaki dr igneye gerek yok bence dedi ama risk almak istemiyorum yapayim gitsin surda 8 ay kaldi ne ki:))canım keseyi gördüğümüz gün bantı da jelide 1 e düşürdü kalp atışıyla iğne ve batı kaldıracak bir tek jel kalacakmış
Doktorum son adet tarihime göre hesaplıyor Can'ım. Kendisi söyledi hesapladı. İlk muayeneyi vajinal yapıyor kalp atışı büyük ihtimalle duyarız diye ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?