2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar sonucum cikti cooook mutluyum raaabbim daim etsin insallah cuma 237 ydi suan 700 kusurmus kusurati hatirlamiyorum heyecandan
Maşallah canim hayirlisiyla yakinda kesenide gorursun insallah :)
Stres yapma canım sana oyle gelmistir simdi iyisin degilmi
Canım rabbim sabır versin insallah hayirlisyla tez zamanda tekrar bebislerine kavusursun ve kucagina alırsın

canım merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 17 ekim. seninle aynı sayılırız. Benim geçen hafta 4+5 te kesem göründü 5mm. aynı gün beta hcg 4.483 çıktı. senin bu değerin kaçıncı gün?
Bizim aramızda 1 gün var , bende geçen hafta gitsem kese görünürdü demek ilk test değerin kaçtı senin Can'ım, senin sanki epey erkenmi görünmüş o zmn , beni doktorum kese + kalp için 26 şubat ta çağırdı

Iyiyim canim ya bana oyle geldi bencede sariyi ben pembe sandim diken ustunde olunca iste.ay su 2 hafta bir gecseydi. Gercekten ne kadar uzunmus bu gunler boyle. Canim zen kalp atisi icin gitmis miydin?en gec ben mi gidicem acaba

Cumartesi gittim ben işte 4+5 ti bugün tam 5+0 .. ilk değerim o cnm işte daha önce test yapmadım evde idrar yapmıştım. Kese büyümüşmü diye yine gidicem bu hafta sonu ama kalp atışı için erken daha bende tahminen kalp atışı için o gün gidicem. Bence sıkıntı yok ikide bir gelip gitme diye öyle yapmış. Senin değerlerin kaç bu arada bana bu değer Yüksel geliyo 4+5 için.

Canim dr ne zaman dusurdu crinone jeli ikiden bire?

Iyiyim canim ya bana oyle geldi bencede sariyi ben pembe sandim diken ustunde olunca iste.ay su 2 hafta bir gecseydi. Gercekten ne kadar uzunmus bu gunler boyle. Canim zen kalp atisi icin gitmis miydin?en gec ben mi gidicem acaba
Gercekten cok uzun canim ya ben anlamadım ama dr um kalp atisini gördü ben sadece keseyi gorebildim. Bi gecen cuma degil ondan onceki cuma kedem gorunmustu resmini verdi gecen cumada hem bebek hem kalp atisi gorundu onunda resimlerini verdi kalp atisini ogrendigimden beri daha rahatım haftaya cuma tekrar gidicem bu sefer bende duyabilicem insallah :)

En erken ben gidiyorum herhalde kalp atışı duymaya. Benim doktorum ikisine de aynı anda çağırdı bi çok doktor ayrı ayrı çağırmış özele gitsem mi acaba diye düşünmüyor değilim tek mi çift mi keseleri merak ediyorum

Sen ne zaman gidiyorsun canım dur sabret bence suan kac haftaliksin

Sen ne zaman gidiyorsun canım dur sabret bence suan kac haftaliksin
Şuan tam 5+2 yiz Can'ım. Bu Cumartesi gideceğiz tam 6 hafta bitmiş oluyor. Ama benim artık sabrım kalmadı açıkcası. Bir çok doktor keseleri gösterdi.

Şuan tam 5+2 yiz Can'ım. Bu Cumartesi gideceğiz tam 6 hafta bitmiş oluyor. Ama benim artık sabrım kalmadı açıkcası. Bir çok doktor keseleri gösterdi.
Ustten keseyi gorebilir ama kalp icin alttan bakmasi gerekir. Ya biz cok sabirsisiz aslinda buda bebek ozlememizden geliyor e bide tup bebek olunca daha bi sabirsiz oluyoruz. Üstüne bide internet arastirmasi gelince tamamen sabirsizlaniyoruz. Senin bi oglun var galiba maşallah Allah bagislasin sen biraz sabret sonra onlar seni yonlendiriyor zaten bende simdi dr arıyorum artik deneme yanilma yoluyla bulucam :)

Benim test günüm geçen hafta pazar dı , transferimin 9. Günüydü . Değerim 177 çıktı , 2 gün sonra tekrar istedi doktorum 388 çıktı , tekrarlamana gerek yok artış iyi dedi. Direk 26 sına hem kese hem kalp için çağırdı ... Okuduğum kadarıyla sen tüp bebek değilsin galiba dimi ?... Aynen sürekli gelmim diye heralde bide zaten keseyi görmek bişi ifade etmiyor heralde içinde kalbi göremedikten sonra , onun için gAranti tarihte istiyor

5+2 mi 4+2 mi?.. Doktorun dedi sana arkadaşım ?..5+2 diye ?... Çünkü bi yerde okumuştum , tüp bebekte adet başlangıcı transferden 15 gün öncesi sayılır ona göre hesaplanır dşye , o hesaba göre 4 haftalığız , 5 ten gün alıyıruz

Evet bit oğlum var tüp bebekti oda 7 aylık erken doğdu 2 gün yaşayabildi geçen sefer bu kadar tedirgin değildim açıkcası ama bu sefer daha farklı neden bilmiyorum sabırsızım
Doktorum son adet tarihime göre hesaplıyor Can'ım. Kendisi söyledi hesapladı. İlk muayeneyi vajinal yapıyor kalp atışı büyük ihtimalle duyarız diye ümit ediyorum

bende attığını duysam rahatlıcam ama içten içe biliyorum açıkçası :) meleklerim pıtpıt atıyor kalpleri. eşime göre arada kavga ediyorlar küçük olan fena bence diyor :) ben bazen söyle uslu dursunlar diyorum büyük söz dinliyo da küçük hiç dinlemiyor diyo :) onlar bence gayet sağlıklı içimde büyüyorlar :) hani herkes paylaşıyor ya içimde bir aşk var minicik 2 el ve ayaklar var diye. benim 2 kalp 4 el 4 ayak var :)

inşallah bir an önce duyar da rahatlarız canım ya. sen ayın kaçında gidiyordun?

canım keseyi gördüğümüz gün bantı da jelide 1 e düşürdü kalp atışıyla iğne ve batı kaldıracak bir tek jel kalacakmış
Hadi az kaldi ben de su progesteron ignesinden bir kurtulsam hayirlsiyla cok canim yaniyo. Gobekten olan kan sulandiriciya ise 9 ay devam etmeyi planliyorum trombofili paneli testi yaptirmistim iki arkadasimin dusugunden sonra ve bende de az miktarda pihtilasma cikti. Medicanadaki dr igneye gerek yok bence dedi ama risk almak istemiyorum yapayim gitsin surda 8 ay kaldi ne ki:))

Doktorum son adet tarihime göre hesaplıyor Can'ım. Kendisi söyledi hesapladı. İlk muayeneyi vajinal yapıyor kalp atışı büyük ihtimalle duyarız diye ümit ediyorum

Senle aramızda 1 gün var , vay öyle hesaplatıyorsak baya büyümüşüz çok şükğr , ben 4 haftalık diye düşünüyordum burda gösterdiğinin aksine , Biranda 1 hafta büyüdü sevgili susam tanem bu arada kalp atışını duymak için benden nerdeyse 1 hafta önce gidiyorsun , hadi inşallah pıt pıtları duyup heyecan sevinçle güzel Haberker getirirsin, senin az kaldı ne güzrl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…