Can'ım geçen sefer dondurulmuş transfer etti öğrendiğimiz günden 3 hafta sonrasına randevu vermişti hem kalp atışı hem kese görmüştük. Şimdi sıcak transfer ve öğrendikten 2 hafta sonra çağırdı bir hafta bunun için fark eder mi bilmiyorum canısı. İnşallah öğreniriz içimiz rahatlarSenle aramızda 1 gün var , vay öyle hesaplatıyorsak baya büyümüşüz çok şükğr , ben 4 haftalık diye düşünüyordum burda gösterdiğinin aksine , Biranda 1 hafta büyüdü sevgili susam tanembu arada kalp atışını duymak için benden nerdeyse 1 hafta önce gidiyorsun , hadi inşallah pıt pıtları duyup heyecan sevinçle güzel Haberker getirirsin, senin az kaldı ne güzrl
Doktorum gerek yok diyor ya o test simdi yapılıyor mu?bende mi yaptirsam ki boyke birsey icin bebeklere birsey olsun istemem yaHadi az kaldi ben de su progesteron ignesinden bir kurtulsam hayirlsiyla cok canim yaniyo. Gobekten olan kan sulandiriciya ise 9 ay devam etmeyi planliyorum trombofili paneli testi yaptirmistim iki arkadasimin dusugunden sonra ve bende de az miktarda pihtilasma cikti. Medicanadaki dr igneye gerek yok bence dedi ama risk almak istemiyorum yapayim gitsin surda 8 ay kaldi ne ki:))
Ay cok az kalmis ne guzel yaa darisi basimizaumuttttt ayın 20si Can'ım bu cumartesi inşallah
Bende yaptırtayım en iyisi oğlumda erken doğum için hiç bir sebep yoktu ama kan pıhtılaşması içinde test yaptıklarını hiç sanmıyorum. riske atmamak en güzeli Can'ım en doğrusunu yapıyorsunHadi az kaldi ben de su progesteron ignesinden bir kurtulsam hayirlsiyla cok canim yaniyo. Gobekten olan kan sulandiriciya ise 9 ay devam etmeyi planliyorum trombofili paneli testi yaptirmistim iki arkadasimin dusugunden sonra ve bende de az miktarda pihtilasma cikti. Medicanadaki dr igneye gerek yok bence dedi ama risk almak istemiyorum yapayim gitsin surda 8 ay kaldi ne ki:))
Doktorum gerek yok diyor ya o test simdi yapılıyor mu?bende mi yaptirsam ki boyke birsey icin bebeklere birsey olsun istemem ya
Ay cok az kalmis ne guzel yaa darisi basimiza
Ay insallah canim dualarim seninle hersey cok guzel olur insallah. Ben hala gelgit yasiyorum cumartsi gitsem mi diyeBende yaptırtayım en iyisi oğlumda erken doğum için hiç bir sebep yoktu ama kan pıhtılaşması içinde test yaptıklarını hiç sanmıyorum. riske atmamak en güzeli Can'ım en doğrusunu yapıyorsun
umuttttt inşallar duyarım kalp atışlarını ve inşallah ikizdirler. dua et bana kuzucum
Canim neden oyle oldu ki doktorunu ara istersen.ohs falan olma. Bu kadar gec olur mu bilmiyorum ama karin sisligi var miZor bi gece gecirdim ya nefes almakta zorlandim, kalp carpintisi falan oldu cok yorgunum
Ayyy inşallahhh canımcım inşallah , çağırdığına göre doktorun vardır bi bildiği , pıt pıta Azzzzz kaldııııCan'ım geçen sefer dondurulmuş transfer etti öğrendiğimiz günden 3 hafta sonrasına randevu vermişti hem kalp atışı hem kese görmüştük. Şimdi sıcak transfer ve öğrendikten 2 hafta sonra çağırdı bir hafta bunun için fark eder mi bilmiyorum canısı. İnşallah öğreniriz içimiz rahatlar
Canım ohs olma ihtimalim yok 6 tane yumurtam vardı çünkü ama neyim vardı hiç bilmiyorum. Art arda arkadaşlardan kötü haber alınca en ufak bir terstlikte insanın aklına kötü şeyler geliyor. Şimdilik herhangi bir akıntım yok çarpıntım da normal seviyeye geldi gibi gerçi hala biraz var ama baya terledim tüm gece, nefes almakta da zorlandım kabus falan gördüm. Şu an yorgun hissediyorum kendimi.Ay insallah canim dualarim seninle hersey cok guzel olur insallah. Ben hala gelgit yasiyorum cumartsi gitsem mi diye
Canim neden oyle oldu ki doktorunu ara istersen.ohs falan olma. Bu kadar gec olur mu bilmiyorum ama karin sisligi var mi
Doktoeunu ara en iyisi canim o bilir daha dogrusunu.cok gecmis olsun insallah gcer gercekten bende hep kotu hissettim ya haberlerden sonra hep birsey olacak hissi geldiCanım ohs olma ihtimalim yok 6 tane yumurtam vardı çünkü ama neyim vardı hiç bilmiyorum. Art arda arkadaşlardan kötü haber alınca en ufak bir terstlikte insanın aklına kötü şeyler geliyor. Şimdilik herhangi bir akıntım yok çarpıntım da normal seviyeye geldi gibi gerçi hala biraz var ama baya terledim tüm gece, nefes almakta da zorlandım kabus falan gördüm. Şu an yorgun hissediyorum kendimi.
Ay sabah sabah nese oldun bana canim okuyuncabende attığını duysam rahatlıcam ama içten içe biliyorum açıkçası :) meleklerim pıtpıt atıyor kalpleri. eşime göre arada kavga ediyorlar küçük olan fena bence diyor :) ben bazen söyle uslu dursunlar diyorum büyük söz dinliyo da küçük hiç dinlemiyor diyo :) onlar bence gayet sağlıklı içimde büyüyorlar :) hani herkes paylaşıyor ya içimde bir aşk var minicik 2 el ve ayaklar var diye. benim 2 kalp 4 el 4 ayak var :)
inşallah bir an önce duyar da rahatlarız canım ya. sen ayın kaçında gidiyordun?
Canım Allah herkesin kalbine göre veriyor. Bizim grubumuz zaten hamile kalanların grubu dolayısıyla hamile olmayan arkadaşları üzmek, kıskandırmak ya da nispet yapmaktan öte bir yerde toplanmış bulunuyoruz. Tabiki burada arkadaşlar edindik ve onları üzen şeyler bizi de üzüyor, tv de izlediğimiz ve üzüldüğümüz şeyler gibi çünkü insanız. Nazardan da kıskançlıktan da Allah'a sığınıp devam ediyoruz bu dediğin kötü enerjiler kafamızı çevirdiğimiz heryerde var insan içine çıkılmaz kafayı bunlara takarasak. İnsanların sıkıntılarını paylaştığı forumlar var destek bulduğu, mutluluklarını paylaştığı forum var kim neye ihtiyacı varsa moral bulmak adına onu takip etsin, seni anlıyorum zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın.Yani arkadaslar. Herkese tavsiyem transfer sonrasi daha fazla okumayin internette boyle yerleri. Kendi derdimiz stresimiz bize yeterken elalemin uzuntusunu okuyarak daha da stres olmanin anlami yok. Ozellikle mutlu haber paylasanlar.. akilli olun. Uzulen bircok insanin nazarini kiskancligini cekiyorsunuz ustunuze. 2 melek annesi olarak ben hic sevinmiyorum mutlu haberlerinize daha da icim aciyor ben ve benim gibilerin.. mutlulugununuzu gorunce.
Yapmayin uzuntu de mutlulukta gizli yasanir. Anan bacin kocan cigerden icten sevinir yada uzulur. .... insanlar da bir garip..
Çok doğru arkadaşım katılıyorumCanım Allah herkesin kalbine göre veriyor. Bizim grubumuz zaten hamile kalanların grubu dolayısıyla hamile olmayan arkadaşları üzmek, kıskandırmak ya da nispet yapmaktan öte bir yerde toplanmış bulunuyoruz. Tabiki burada arkadaşlar edindik ve onları üzen şeyler bizi de üzüyor, tv de izlediğimiz ve üzüldüğümüz şeyler gibi çünkü insanız. Nazardan da kıskançlıktan da Allah'a sığınıp devam ediyoruz bu dediğin kötü enerjiler kafamızı çevirdiğimiz heryerde var insan içine çıkılmaz kafayı bunlara takarasak. İnsanların sıkıntılarını paylaştığı forumlar var destek bulduğu, mutluluklarını paylaştığı forum var kim neye ihtiyacı varsa moral bulmak adına onu takip etsin, seni anlıyorum zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın.
O yzuden bu basligi actik ve buradan paylasiyoruz mutlulugumuzu.stresliyiz herseyi büyütüyoruz ve burada birbirimize destek oluyoruz.bende gecen yil negatif sonuc aldim cok uzuldum ama o arkadaslarim adina sevndm kendim adina uzuldum. Demekki oluyor deyip oblardan akil aldim bu tedavimde oblardan duyduklarimi ogrendim.Arkadaslarimin dogumuna kadar da paylasimlarina katildim. Ogrendigimden beri tek duam rabbim herkese nasip etsin oldu. Bilmiyorum anlamadim ben sanirim yorumunuzu.Yani arkadaslar. Herkese tavsiyem transfer sonrasi daha fazla okumayin internette boyle yerleri. Kendi derdimiz stresimiz bize yeterken elalemin uzuntusunu okuyarak daha da stres olmanin anlami yok. Ozellikle mutlu haber paylasanlar.. akilli olun. Uzulen bircok insanin nazarini kiskancligini cekiyorsunuz ustunuze. 2 melek annesi olarak ben hic sevinmiyorum mutlu haberlerinize daha da icim aciyor ben ve benim gibilerin.. mutlulugununuzu gorunce.
Yapmayin uzuntu de mutlulukta gizli yasanir. Anan bacin kocan cigerden icten sevinir yada uzulur. .... insanlar da bir garip..
Aynen oyle valla canim icimizdeki ask onlarAy sabah sabah nese oldun bana canim okuyunca) kkavgayadami basladi yaramazlar insan ne hayaller kuruyor bende simdiden sanki beni dinliyor duyuyor gibi hayal ediyorum sanki boyle bana cok buyuk bir sevgi veriyor gibi kalbim yeni asik gibi pirpir atiyor hep :)
Canim benim aklima o geldi ama bilmiyorum tabi. Belki tansiyon da olabilir.umuttttt canim benim de ara ara carpintim oluyor ama ben hamilelikten tansiyona bagliuordum ohs hic aklima gelmedi oylemi oluyorki
Can'ım bu dönemde oluyor hamileliğimiz çok yeni tansiyon düşmesi el ayak titremesi kusmalar bayılmalar.... Normal yolla hamile kalanlar bu sayede anlıyorlar hamile kaldıklarını :) stres yapma bebişimiz ve sen çok iyisinZor bi gece gecirdim ya nefes almakta zorlandim, kalp carpintisi falan oldu cok yorgunum
Bende kuzucum :) daha çok şey öğreneceğiz hep birlikteAyyy inşallahhh canımcım inşallah , çağırdığına göre doktorun vardır bi bildiği , pıt pıta Azzzzz kaldııııbu arada bu sefer ki bnm de öğrendikten 3 hafta sonra çağırmış oldu , dondurulmuş farklı oluyo demek bişi daha öğrendim .....
Merhaba arkadaşım. Biz bu sayfayı kimseyi üzmemek daha da fazla yaralamamak için açtık. Yoksa Bizde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarımızın sayfasındaydık. Buradaki tüm insanlar iyi niyetli... Kendimizden ne kadar eminsek birbirimizden de o kadar eminiz. Kötü niyetli insanların aramızda olabileceğini de sanmıyorum.Yani arkadaslar. Herkese tavsiyem transfer sonrasi daha fazla okumayin internette boyle yerleri. Kendi derdimiz stresimiz bize yeterken elalemin uzuntusunu okuyarak daha da stres olmanin anlami yok. Ozellikle mutlu haber paylasanlar.. akilli olun. Uzulen bircok insanin nazarini kiskancligini cekiyorsunuz ustunuze. 2 melek annesi olarak ben hic sevinmiyorum mutlu haberlerinize daha da icim aciyor ben ve benim gibilerin.. mutlulugununuzu gorunce.
Canim katiliyorum sana arkadasin uorumu pek hos olmamis ben bugune kadar hamile kalan bi kisi icin bile uzulmedim hep cok sevindim kendimin gibi o bence insanin vijdaniyla lallakali biz birbirimizle herseyimizi paylasiyoruz ve zaten konu basligi belli buraya herkes girmiyorki hamile olan giriyor ilginv olmusO yzuden bu basligi actik ve buradan paylasiyoruz mutlulugumuzu.stresliyiz herseyi büyütüyoruz ve burada birbirimize destek oluyoruz.bende gecen yil negatif sonuc aldim cok uzuldum ama o arkadaslarim adina sevndm kendim adina uzuldum. Demekki oluyor deyip oblardan akil aldim bu tedavimde oblardan duyduklarimi ogrendim.Arkadaslarimin dogumuna kadar da paylasimlarina katildim. Ogrendigimden beri tek duam rabbim herkese nasip etsin oldu. Bilmiyorum anlamadim ben sanirim yorumunuzu.
Aynen oyle valla canim icimizdeki ask onlar
Canim benim aklima o geldi ama bilmiyorum tabi. Belki tansiyon da olabilir.
Can'ım her doktor farklı yorumluyor. Erkek benim doktorum soramıyorum o yüzden. Gerçi hasta eşim ayrı yatıyoruz :) bana da geçmesin diyeCanlar cok utanarak sorucam ama bizim bu yasak malum konuda ne zaman bitiyor bana kalsa hic olmasada olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?