2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Can'ım her doktor farklı yorumluyor. Erkek benim doktorum soramıyorum o yüzden. Gerçi hasta eşim ayrı yatıyoruz :) bana da geçmesin diye
Can'ım her doktor farklı yorumluyor. Erkek benim doktorum soramıyorum o yüzden. Gerçi hasta eşim ayrı yatıyoruz :) bana da geçmesin diye
Ya canim bende soramam cok utanirim hemsire ilski yasak dediginde bile nerwye bakayim sasirdim belki diger kizlar biliyordur hemsire falan sormuslardir

arkadaşlar selam benim de 25 ocakta transferim oldu geçen cuma keseyi gördük çok şükür:) benim akıntım hep beyaz geliyordu dün siyah bir topak geldi şimdi yine beyaz geliyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? hiç kanamam olmadı

Ya canim bende soramam cok utanirim hemsire ilski yasak dediginde bile nerwye bakayim sasirdim belki diger kizlar biliyordur hemsire falan sormuslardir
3 ay yasaktı bize geçen oğlumda sonrada kanamam oldu korktuk hiç olmadı. En mantıklısı bu riske atmamak lazım
Merhaba hoşgeldin aramıza. Kanamaya dönmeye başlarsa sıkıntı doktorum koyu renk akıntım olduğunda normal demişti Hemde baya olmuştu benimde

Canm şuan için erkende 2,5-3 aya yakınken birliktelik yaşayabiliyosun oda duşuk riskin yoksa ben ikiz bekliyorm birliktelğim oldu Allaha şukur kanama lekelenme olmadı ama temkinli davranmak lazm bende bu konuyu çok araştrmştm doktorum da bişey demedi bende sormaya çekndim

Merhaba hoşgeldin aramıza. Kanamaya dönmeye başlarsa sıkıntı doktorum koyu renk akıntım olduğunda normal demişti Hemde baya olmuştu benimde[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım cevabın içimi rahatlattı sağolasın

Benim doktorumda geçen hafta gittiğimde ilişki yasak demişti. ikinci bir emre kadar :)

Canlar cok utanarak sorucam ama bizim bu yasak malum konuda ne zaman bitiyor bana kalsa hic olmasada olur yani
Kizlarr bende soramadim tabiki ama benim doktorum cok rahat acikladi.aslinda yasak olmasina gerek yok hicbirsey olmaz ama agrin olur stres yaparsın dedi. Ilk 3 ay onermiyoruz sonra risk yoksa serbest dedi sonrada ben cesaret edemem zaten.gerci simdide cesaret edemem biz kankayiz esimle 9 ay kadar bu kadar zor kazandim bu bebekleri riske atamam yani.

Ya bende diyorun bebegimi riske atmak istemiyorum bide acikcasi hic icimdende gelmiyo yani :) ama iste sabirsiz olan var

Kizlar keseyi gorunce igne ilac falan veriyorlarmi ona gore gidecegim doktora soyliyim ilac takviyesi diye dun doktor aradi cok sasirdim beni bir tebrik ediyor beni cok sasirttin cok buyuk supriz oldu on gun sonra mutlaka bekliyorum diyor hicbisey demedim tesekkur edip kapattim direk

Heh aynen canim kizdiriyor beni :)
Kizma bosver onlar da hakli dusunsene evlendigimizden beri bebek bebek diye evliligin anlamini kaybettik...
Canim ekstra ilac vermedi bana bunlara devam dedi sadece. Doktorun yuzsuzlugune hayran kaldim canim. O kadar seye ragmen nasil arayabiliyor ki cok ilginc. Ben olsam derdim sana ragmen oldu diye

En cok tihaf gelen cok sasirdim buyuk supriz oldu demesiydi olmayacagina nasil inanmissa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…