- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Saol canımsın, evet yakınmış. Ne zor meşakatli bi yol dimi. Kese ve kalp atışı heyecanı yaşıyoruz şimdide :)LHosgeldin canim yakinmis tarihlerimiz
Ne zordur arkadaşlar Rabbim yardımcımız olsun gerçekten önce embriyo oldu mu kaç tane oldu kaliteli mi sonra tuttu mu sonra kalp atışı sonra ilk 3 ay Allahım yardım et bende bugün duydum kalp atışını çok şükür 2 gündür uyuyamiyodumSaol canımsın, evet yakınmış. Ne zor meşakatli bi yol dimi. Kese ve kalp atışı heyecanı yaşıyoruz şimdide :)
Ayy nasıl bi duygu anlatsana :)Ne zordur arkadaşlar Rabbim yardımcımız olsun gerçekten önce embriyo oldu mu kaç tane oldu kaliteli mi sonra tuttu mu sonra kalp atışı sonra ilk 3 ay Allahım yardım et bende bugün duydum kalp atışını çok şükür 2 gündür uyuyamiyodum
Nasıl anlatayım canım ya korkuyla yattım başta hiç ses yoktu korktum sonra Dr sesi açtı müthiş bi şey tık tık tık tık senden ve eşinden bi parça can bulmuş Rabbimin izniyle assssla unutamiycam o anı ve tabi gözlerden akan sevinç gözyaşları Rabbim isteyen herkese nasib etsin sana da canimAyy nasıl bi duygu anlatsana :)
Rabbim devamını nasib etsin sağlıkla canimKızlar merhaba bende bugün pozitif sonuç aldım çok şükür..
Ayy Rabbim devamını getirsin inşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin içinNasıl anlatayım canım ya korkuyla yattım başta hiç ses yoktu korktum sonra Dr sesi açtı müthiş bi şey tık tık tık tık senden ve eşinden bi parça can bulmuş Rabbimin izniyle assssla unutamiycam o anı ve tabi gözlerden akan sevinç gözyaşları Rabbim isteyen herkese nasib etsin sana da canim
Amin canım cümlemizin sağlıkla afiyetle devamı gelsin kucagimiza alalım İnşaAllahAyy Rabbim devamını getirsin inşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için
Merhaba arkadaşlar, bende geldim aranıza :)
Kızlar merhaba bende bugün pozitif sonuç aldım çok şükür..
Ne zordur arkadaşlar Rabbim yardımcımız olsun gerçekten önce embriyo oldu mu kaç tane oldu kaliteli mi sonra tuttu mu sonra kalp atışı sonra ilk 3 ay Allahım yardım et bende bugün duydum kalp atışını çok şükür 2 gündür uyuyamiyodum
Amin canım amin ayrıca hosbuldumHoşgeldiniz arkadaşlarım aramıza... Rabbim tüm aşamaları hayırlı bir şekilde geçmemizi yawrularımızı sağlıklı ve ömürlü bir şekilde kavuşmamızı nasip eylesin
Merhaba arkadaşlar, bende geldim aranıza :)
Kızlar merhaba bende bugün pozitif sonuç aldım çok şükür..
Hepiniz hosgeldiniz kizlar... Rabbim hepimziie bebislerimizin gazini gece bizi uyutmamasini paylastigimiz gunleri basip etsin...muthis bir duygu ama insanin her adimi korku ile doluyor....insallah hepimizin hersey yolunda giderNe zordur arkadaşlar Rabbim yardımcımız olsun gerçekten önce embriyo oldu mu kaç tane oldu kaliteli mi sonra tuttu mu sonra kalp atışı sonra ilk 3 ay Allahım yardım et bende bugün duydum kalp atışını çok şükür 2 gündür uyuyamiyodum
Hosgeldin canim ay gozlerim doldu valla rabbim bizede nasip etsin o pit pit lari duymayi :)Amin canım amin ayrıca hosbuldum
Seeni ne zaman cagirdi canim ben 8 gun sonra gidicem insallah heralde sadece kese gorunurSaol canımsın, evet yakınmış. Ne zor meşakatli bi yol dimi. Kese ve kalp atışı heyecanı yaşıyoruz şimdide :)
Beni 10 gün sonra çağırdı doktorum, yani haftaya cuma günü. Evet onun keseyi göreceğiz inşallah. Cuma dan bi 10 gün sonrada kalp atışını dinlemeye gidicezSeeni ne zaman cagirdi canim ben 8 gun sonra gidicem insallah heralde sadece kese gorunur
Hosbuldum canım Rabbim insaAllah sizlerede etsin çok çok özel bi anHosgeldin canim ay gozlerim doldu valla rabbim bizede nasip etsin o pit pit lari duymayi :)
Ay canim aynen her adim temkinli artik bide ben cok etkilendim arkadaslardan kabus gormeye basladim yok pecetede kan goriyorum falan butun gece okuyorum sonra allahim hepimizi korusun kucagimizda saglikla gormeyi nasi etsin insallaahhhhHepiniz hosgeldiniz kizlar... Rabbim hepimziie bebislerimizin gazini gece bizi uyutmamasini paylastigimiz gunleri basip etsin...muthis bir duygu ama insanin her adimi korku ile doluyor....insallah hepimizin hersey yolunda gider
Pozitif düşünmek lazım Can'ım benim. Herkesin vücut yapısı farklı. Tedavi biçimi sağlık sorunları farklı. Sen bebeğinden ve kendinden emin ol dua et. Kötü düşüne düşüne kötüyü getirirsin Allah korusunAy canim aynen her adim temkinli artik bide ben cok etkilendim arkadaslardan kabus gormeye basladim yok pecetede kan goriyorum falan butun gece okuyorum sonra allahim hepimizi korusun kucagimizda saglikla gormeyi nasi etsin insallaahhhh
Yok canim normalde hic aklima getirmiyorum butun gun konusuyorum onunla cok mutlu oluyorum ama heralde bilincalti etkilenmis zaten hamilelikte abuk sabuk ruyalar cok gorulurmus :)Pozitif düşünmek lazım Can'ım benim. Herkesin vücut yapısı farklı. Tedavi biçimi sağlık sorunları farklı. Sen bebeğinden ve kendinden emin ol dua et. Kötü düşüne düşüne kötüyü getirirsin Allah korusun
Bende çok fazla rüya görüyorum ya bu aralarYok canim normalde hic aklima getirmiyorum butun gun konusuyorum onunla cok mutlu oluyorum ama heralde bilincalti etkilenmis zaten hamilelikte abuk sabuk ruyalar cok gorulurmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?