2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Saol canımsın, evet yakınmış. Ne zor meşakatli bi yol dimi. Kese ve kalp atışı heyecanı yaşıyoruz şimdide :)
Ne zordur arkadaşlar Rabbim yardımcımız olsun gerçekten önce embriyo oldu mu kaç tane oldu kaliteli mi sonra tuttu mu sonra kalp atışı sonra ilk 3 ay Allahım yardım et bende bugün duydum kalp atışını çok şükür 2 gündür uyuyamiyodum

Ayy nasıl bi duygu anlatsana :)

Ayy nasıl bi duygu anlatsana :)
Nasıl anlatayım canım ya korkuyla yattım başta hiç ses yoktu korktum sonra Dr sesi açtı müthiş bi şey tık tık tık tık senden ve eşinden bi parça can bulmuş Rabbimin izniyle assssla unutamiycam o anı ve tabi gözlerden akan sevinç gözyaşları Rabbim isteyen herkese nasib etsin sana da canim

Ayy Rabbim devamını getirsin inşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için

Merhaba arkadaşlar, bende geldim aranıza :)

Kızlar merhaba bende bugün pozitif sonuç aldım çok şükür..

Hoşgeldiniz arkadaşlarım aramıza... Rabbim tüm aşamaları hayırlı bir şekilde geçmemizi yawrularımızı sağlıklı ve ömürlü bir şekilde kavuşmamızı nasip eylesin

Merhaba arkadaşlar, bende geldim aranıza :)

Kızlar merhaba bende bugün pozitif sonuç aldım çok şükür..
Hepiniz hosgeldiniz kizlar... Rabbim hepimziie bebislerimizin gazini gece bizi uyutmamasini paylastigimiz gunleri basip etsin...muthis bir duygu ama insanin her adimi korku ile doluyor....insallah hepimizin hersey yolunda gider

Hepiniz hosgeldiniz kizlar... Rabbim hepimziie bebislerimizin gazini gece bizi uyutmamasini paylastigimiz gunleri basip etsin...muthis bir duygu ama insanin her adimi korku ile doluyor....insallah hepimizin hersey yolunda gider
Ay canim aynen her adim temkinli artik bide ben cok etkilendim arkadaslardan kabus gormeye basladim yok pecetede kan goriyorum falan butun gece okuyorum sonra allahim hepimizi korusun kucagimizda saglikla gormeyi nasi etsin insallaahhhh

Ay canim aynen her adim temkinli artik bide ben cok etkilendim arkadaslardan kabus gormeye basladim yok pecetede kan goriyorum falan butun gece okuyorum sonra allahim hepimizi korusun kucagimizda saglikla gormeyi nasi etsin insallaahhhh
Pozitif düşünmek lazım Can'ım benim. Herkesin vücut yapısı farklı. Tedavi biçimi sağlık sorunları farklı. Sen bebeğinden ve kendinden emin ol dua et. Kötü düşüne düşüne kötüyü getirirsin Allah korusun

Yok canim normalde hic aklima getirmiyorum butun gun konusuyorum onunla cok mutlu oluyorum ama heralde bilincalti etkilenmis zaten hamilelikte abuk sabuk ruyalar cok gorulurmus :)

Ya kızlar ben bir türlü duygulanamadım başından beri. Ne duyduğumda ne sonrasında gözüm doldu ne de şu anda bir şey hissediyorum içimde. Ağrım falan da hiç kalmadı ne bileyim unutuyorum gün içinde zaten yürürken oturken falan da aklıma gelmiyor. Bir tek buraya girip bakıyorum siz napıyosunuz diye onda bile sanki siz hamilesiniz de ben değilmişim gibi hissediyorum. Yarın kese ve belki duyulursa kalp atışı var inşallah her şey yolundadır. 2 yıldır bekliyorum bu hamileliği ama kafamda bir türlü oturmadı nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…