2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

İnsan ne hissedeceğini bilmiyor, evet haklısın aslında. Sonucu öğreneme kadar, tahterevalli misali sallanıyoruz. E sonucu öğretmeklede bitmiyor olay, kesesi var bunun. Kalp atışı var... sabır gerektiren meşakatli bi yol. Bende sana hak veriyorum yani. Bu arada çalışan varmı aranızda. Ben hala başlamadım işe

Ben ogretmenim canim 2 haftadir calisiyorum ama inanilmaz yorucu ya. Felaket yoruluyorum ozellille 3 4 gundur eve gelir gelne uyuyorum.

Dayanamadım Dr u aradım akşam 6 da gidicem, normalde yarın ama beklemekten fenalık geldi. Ben de çalışıyorum canım rapor kullanmadım zaten başladım hemen.

Oo valla ne güzel ben transferden bu yana evdeyim. Kalp atışını duyana kadarda dinlenmeyi düşünüyorum. Harita teknikeriyim bende. Aslında oturarak çalışıyorum ama. Toplu taşıma aracı kullandığım için korkuyorum. Biri değer falan diye. 15 gündür evdeyim, bi 15 gün daha izin alıcam, işyerimde problem etmiyor izin durumumu. Ne dersin abartıyormuyum acaba ya

Canim doktoruma en son gittigimde dedim ki rapor alsam mi diye dusundum ama uak olunca sizden gelemedim dedim. Vermezdim ki dedi normal hayata donmelisin dedi. Artik normal bir hamilesin hareket sart dedi. Dedim egilmiyorum kalkmiyorum corabimi bile esim giydiriyor dedim. Kizdi o kadar abartilacak birsey yok onemli olan transferden sonra 10 gundu dedi. Artik risk olmadigi surece agir kaldirma yeter xedi.agrilarim oluyor dedim cok yatmaktan dedi bana. Çalışacak sin ise gideceksin ki vakit gececek dedi belki ileride rapor gerektiren durumlar olur dei bana da mantikli geldi

Aslında varya çok doğru demiş doktorun, evet hareket edince benimde kasık ağrılarım kalmıyor. Otobüslemi gidip geliyorsun işe

Kizlar haftaya soyledikleri gun doktora gidersem vajinal gorunurm7s ama bi hafta sonra gidersem karnimdan gorunurmus bende bi hafta sonra gideyim diyorum ne dersiniz ?ajinal bakilmasini istemiyorum arik biktim valla ya

Dayanamadım Dr u aradım akşam 6 da gidicem, normalde yarın ama beklemekten fenalık geldi. Ben de çalışıyorum canım rapor kullanmadım zaten başladım hemen.
Canim kalp atisi duyarsan haber et bende cumartesi gideyim duyulursa daha 2 hafta var randevuna Bende bu hafta gideyim.

Kizlar haftaya soyledikleri gun doktora gidersem vajinal gorunurm7s ama bi hafta sonra gidersem karnimdan gorunurmus bende bi hafta sonra gideyim diyorum ne dersiniz ?ajinal bakilmasini istemiyorum arik biktim valla ya
Canim benim 5+1 de karindan goruldu

Kızlarrrr kese görenler kalp atışını duyanlar , transferin kaçıncı gününe denk gelmişti kese gördüğünüz ve kalp atışını duymaya gittiğiniz gün?.....

Kızlarrrr kese görenler kalp atışını duyanlar , transferin kaçıncı gününe denk gelmişti kese gördüğünüz ve kalp atışını duymaya gittiğiniz gün?.....
Can'ım ben cumartesi gideceğim. Tam 6 haftayı doldurmuş oluyorum. İnşallah kalp atışı ve keseyi göreceğiz.

Can'ım ben cumartesi gideceğim. Tam 6 haftayı doldurmuş oluyorum. İnşallah kalp atışı ve keseyi göreceğiz.
Can'ım son adet tarihin neydi senin ?... Doktora gittiğin gün transferde n sonraki kaçıncı günün olmuş olacak yani ?..

Canlar dr dan geldim alttan muayene etti tek bebisim varmis simdilik hersey yolunda iki hafta sonra kalp atisini dinliycez insallah hersey yolunda gider hepimiz icin.

Alttan ancak tam gorulur dedi ben basta istemedim ama sonra kabul ettim ama kafam karisti siz nerden baktirmistiniz?

Alttan ancak tam gorulur dedi ben basta istemedim ama sonra kabul ettim ama kafam karisti siz nerden baktirmistiniz?
Sıkıntı yapma canim ben 2 defa alttan muayene oldum ilkinde keseyi gordum ikincide kalp atışları nı cok sukur ne lekelenmem oldu ne sancım en son 5 gun once baktirdim Allah ın izniyle birsey olmaz merak etme

Canlar dr dan geldim alttan muayene etti tek bebisim varmis simdilik hersey yolunda iki hafta sonra kalp atisini dinliycez insallah hersey yolunda gider hepimiz icin.
Canım değerin kaçtı ikizmi bekliyordun başta? Ne ilaçlar kullanıyorsun? bende salı gitcem tam 5 haftalık oluyor ozaman senin kaç haftalikti tam olarak ?ya çok sordum kusura bakma işte merak :)

sağlıklı sıhhatlı olsun da canım mühim olan o ben karından baktırdım ama sorun olsa doktor bakmazdı merak etme doktoruna güven. kese kaç mm falan birşey dedi mi canım benmki hiçbirşey dememişti meraktan ölüyorum şuan

Canım değerin kaçtı ikizmi bekliyordun başta? Ne ilaçlar kullanıyorsun? bende salı gitcem tam 5 haftalık oluyor ozaman senin kaç haftalikti tam olarak ?ya çok sordum kusura bakma işte merak :)
8. Gun degerim 234 du 13.gun 1305 ben de belki ikiz olabilir diye dusunmustum iki tane konulmustu. Benim su anda 5 hafta 2 gun. Cleaxan, estrofem ve crinone jele (gunde 2 kez), devam edicem ayrica haftada bir kez proluton igne olucakmisim. İnsallah sen de en kisa zamanda gorursun.

Soylemedi canim ya bi foto verdi yolladi ona bakiyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…