ay canım bana vermedi sinir oldummm yüklesene buraya ya çok merak ettim :) ilk foto senden gelsinSoylemedi canim ya bi foto verdi yolladi ona bakiyorum bende :)
Benimde 10.gün 580 olunca bizde ikizmi diye umitlendik demekki tek bebekte deyüksek çıkabiliyor sonuç. Trambafoli testi yaptırmismiydin yoksa önlem olarak mı verdi Clexani? Teşekkürler cevabın icin8. Gun degerim 234 du 13.gun 1305 ben de belki ikiz olabilir diye dusunmustum iki tane konulmustu. Benim su anda 5 hafta 2 gun. Cleaxan, estrofem ve crinone jele (gunde 2 kez), devam edicem ayrica haftada bir kez proluton igne olucakmisim. İnsallah sen de en kisa zamanda gorursun.
Yaptirmistim canim mthfr 1298 heterezigot cikmisti ama ondan bagimsiz herkese veriyi benim drBenimde 10.gün 580 olunca bizde ikizmi diye umitlendik demekki tek bebekte deyüksek çıkabiliyor sonuç. Trambafoli testi yaptırmismiydin yoksa önlem olarak mı verdi Clexani? Teşekkürler cevabın icin
Geçen sefer bende alttan baktırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu bebeğimde de alttan bakacak. İçin rahat olsunAlttan ancak tam gorulur dedi ben basta istemedim ama sonra kabul ettim ama kafam karisti siz nerden baktirmistiniz?
Cok mu uzun Surecek merak ederiz biz seniinsallah iyi olursunuzzzzKızlar ben bir haftaya yakın giremiycem bi y.dışı görevlendirmesi oldu. Dr. sorun olmaz dedi. Merak etmeyin beni:) iyi haberlerinizi toptan okurum artık:)
Ay hadi insallah canim kac +kac bugunKızlar 3 de kalp atışı için gidicem dua edin :)
keseyi transferin 19. günü karından gördük cumartesi de kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabilirizKızlarrrr kese görenler kalp atışını duyanlar , transferin kaçıncı gününe denk gelmişti kese gördüğünüz ve kalp atışını duymaya gittiğiniz gün?.....
Bugün tam 7.hafta bitti canımCok mu uzun Surecek merak ederiz biz seniinsallah iyi olursunuzzzz
Ay hadi insallah canim kac +kac bugun
Bnm doktorum 28. Gün hem kese hem kalp için çağırmıştı . Bu hafta cumartesi başka bi kadın doğumcuya rapor için gitçem , eğer 19. Gün Can'ım senin karından göründüyse bnm de cunartesi 22. Günüm , muayene de olayım karından bi baksın mademkeseyi transferin 19. günü karından gördük cumartesi de kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabiliriz
Canim benimde bir kere sarimtirak olmustu hatta pembe sanmistim ama yesil gibi olmadi hicKizlar Bisey sorucam jel geri akiyorya onun rengi koyu sari acik yesil gibi varmi oyle olan ya enfeksiyonmu oldu acaba
Ya cok korktum bugun ilk defa oldu kasinti tekrar basladi dun bugunde yesil geldi mecbur aricam doktoru galiba cok korktum koyu sari boyle sanki yesilli gibiCanim benimde bir kere sarimtirak olmustu hatta pembe sanmistim ama yesil gibi olmadi hic
inşallah canım ya heyecanla bekliyoruzBnm doktorum 28. Gün hem kese hem kalp için çağırmıştı . Bu hafta cumartesi başka bi kadın doğumcuya rapor için gitçem , eğer 19. Gün Can'ım senin karından göründüyse bnm de cunartesi 22. Günüm , muayene de olayım karından bi baksın mademinşallah sende hayırlısıyla pıt pıtları duyarsın arkadsşımmmmmm
Ay canim sirkeli suyla iyice yikadim kasintim durdu cok sukur akintiya bakicam tekrar yesil olurs aricam heralde igneye cevirirCanim benimde bir kere sarimtirak olmustu hatta pembe sanmistim ama yesil gibi olmadi hic
Canım merak etme, bi kaç gün bendede öyle yeşil gibi oldu geri geçti. Şimdi arada sarımtırak gibi akıntı oluyor. Benim eşim sağlıkçı, oda diyo ki rahimde temizlik yapıyor bu jel. Bence bu şekilde akıntı olması çok iyi.Kizlar Bisey sorucam jel geri akiyorya onun rengi koyu sari acik yesil gibi varmi oyle olan ya enfeksiyonmu oldu acaba
Canım merak etme, bi kaç gün bendede öyle yeşil gibi oldu geri geçti. Şimdi arada sarımtırak gibi akıntı oluyor. Benim eşim sağlıkçı, oda diyo ki rahimde temizlik yapıyor bu jel. Bence bu şekilde akıntı olması çok iyi.
Sagol canim icim rahatladi annemde kizim temizliyordur herseyden korkma diyorda insan herseye pimpirik oluyor annelik boyle demekki ay duygulandim yine :)Canım merak etme, bi kaç gün bendede öyle yeşil gibi oldu geri geçti. Şimdi arada sarımtırak gibi akıntı oluyor. Benim eşim sağlıkçı, oda diyo ki rahimde temizlik yapıyor bu jel. Bence bu şekilde akıntı olması çok iyi.
Hadi İnşaAllah CanımKızlar 3 de kalp atışı için gidicem dua edin :)
Yok yok takma kafana o kadar, bu günlerin tadını çıkaralım bence :)Sa
Sagol canim icim rahatladi annemde kizim temizliyordur herseyden korkma diyorda insan herseye pimpirik oluyor annelik boyle demekki ay duygulandim yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?