2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Benimde 10.gün 580 olunca bizde ikizmi diye umitlendik demekki tek bebekte deyüksek çıkabiliyor sonuç. Trambafoli testi yaptırmismiydin yoksa önlem olarak mı verdi Clexani? Teşekkürler cevabın icin

Benimde 10.gün 580 olunca bizde ikizmi diye umitlendik demekki tek bebekte deyüksek çıkabiliyor sonuç. Trambafoli testi yaptırmismiydin yoksa önlem olarak mı verdi Clexani? Teşekkürler cevabın icin
Yaptirmistim canim mthfr 1298 heterezigot cikmisti ama ondan bagimsiz herkese veriyi benim dr

Alttan ancak tam gorulur dedi ben basta istemedim ama sonra kabul ettim ama kafam karisti siz nerden baktirmistiniz?
Geçen sefer bende alttan baktırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu bebeğimde de alttan bakacak. İçin rahat olsun

Kızlar ben bir haftaya yakın giremiycem bi y.dışı görevlendirmesi oldu. Dr. sorun olmaz dedi. Merak etmeyin beni:) iyi haberlerinizi toptan okurum artık:)

Kızlar ben bir haftaya yakın giremiycem bi y.dışı görevlendirmesi oldu. Dr. sorun olmaz dedi. Merak etmeyin beni:) iyi haberlerinizi toptan okurum artık:)
Cok mu uzun Surecek merak ederiz biz seniinsallah iyi olursunuzzzz
Kızlar 3 de kalp atışı için gidicem dua edin :)
Ay hadi insallah canim kac +kac bugun

Kızlarrrr kese görenler kalp atışını duyanlar , transferin kaçıncı gününe denk gelmişti kese gördüğünüz ve kalp atışını duymaya gittiğiniz gün?.....
keseyi transferin 19. günü karından gördük cumartesi de kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabiliriz

keseyi transferin 19. günü karından gördük cumartesi de kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabiliriz
Bnm doktorum 28. Gün hem kese hem kalp için çağırmıştı . Bu hafta cumartesi başka bi kadın doğumcuya rapor için gitçem , eğer 19. Gün Can'ım senin karından göründüyse bnm de cunartesi 22. Günüm , muayene de olayım karından bi baksın madem inşallah sende hayırlısıyla pıt pıtları duyarsın arkadsşımmmmmm

Kizlar Bisey sorucam jel geri akiyorya onun rengi koyu sari acik yesil gibi varmi oyle olan ya enfeksiyonmu oldu acaba

Canim benimde bir kere sarimtirak olmustu hatta pembe sanmistim ama yesil gibi olmadi hic
Ya cok korktum bugun ilk defa oldu kasinti tekrar basladi dun bugunde yesil geldi mecbur aricam doktoru galiba cok korktum koyu sari boyle sanki yesilli gibi

inşallah canım ya heyecanla bekliyoruzbence senin de görülür bhcg 3000 i geçince karından görünüyormuş bence kesin baktırmalısın biraz da olsa insan rahatlıyor

Canim benimde bir kere sarimtirak olmustu hatta pembe sanmistim ama yesil gibi olmadi hic
Ay canim sirkeli suyla iyice yikadim kasintim durdu cok sukur akintiya bakicam tekrar yesil olurs aricam heralde igneye cevirir

Kizlar Bisey sorucam jel geri akiyorya onun rengi koyu sari acik yesil gibi varmi oyle olan ya enfeksiyonmu oldu acaba
Canım merak etme, bi kaç gün bendede öyle yeşil gibi oldu geri geçti. Şimdi arada sarımtırak gibi akıntı oluyor. Benim eşim sağlıkçı, oda diyo ki rahimde temizlik yapıyor bu jel. Bence bu şekilde akıntı olması çok iyi.

Sa
Sagol canim icim rahatladi annemde kizim temizliyordur herseyden korkma diyorda insan herseye pimpirik oluyor annelik boyle demekki ay duygulandim yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…