inşallah canım ya heyecanla bekliyoruzbence senin de görülür bhcg 3000 i geçince karından görünüyormuş bence kesin baktırmalısın biraz da olsa insan rahatlıyor
Kızlar ya ben yine nezle oldummmm
Rabbim devamını sağlıkla getirmek nasib etsin canım seninle benim aynı sanırım benimde 7 hafta BittiÇok şükür kalp atışını duydum kızlar :) darısı sizlerin başına
evet canım bizim aynı sanırım seninle, sen gittin mi kalp atışı içinRabbim devamını sağlıkla getirmek nasib etsin canım seninle benim aynı sanırım benimde 7 hafta Bitti
Evet canim 2 gün önce gittimevet canım bizim aynı sanırım seninle, sen gittin mi kalp atışı için
Ayy gozun aydin canimmm insallah bizede nasip olurÇok şükür kalp atışını duydum kızlar :) darısı sizlerin başına
Birinci yaptırdıgında değerin kaçtı, bide bugünkü kac cıktıKızlar bugün ikinci kan testini yaptırdım %70 artmış değer ikiye katlamamis.normal diyolar ama varmı aranızda böyle olan?
İnşallah cnm stres yapma her şeyin hayırlısı allahtan ..Ayy gozun aydin canimmm insallah bizede nasip olur
5. Gün embriyonun 2 adet konulduBirinci yaptırdıgında değerin kaçtı, bide bugünkü kac cıktı
Canim hic takilma yanlis hatirlamiyorsam shelby arkadas oyleydi masallahivar5. Gün embriyonun 2 adet konuldu
10.gün 580 12.gün 985
Canımmm çok sevindim Rabbim sağlıcakla tüm aşamaları atlatmayı nasip etsin hepimizeÇok şükür kalp atışını duydum kızlar :) darısı sizlerin başına
Can'ım benimde öyleydi. %75 arttı iki gün sonra %100ün üstünde arttı. Doktorum artışlar iyi sıkıntı etme dedi. Burada ki herkeste %60 artması yeter demişti.Kızlar bugün ikinci kan testini yaptırdım %70 artmış değer ikiye katlamamis.normal diyolar ama varmı aranızda böyle olan?
Canim hadi gözünaydın cok sevindim insallah hersey hep guzel gider.. Fotograf verdi mi ya fotograf koyun suraya cok merak ediyorumÇok şükür kalp atışını duydum kızlar :) darısı sizlerin başına
Canim hic takilma yanlis hatirlamiyorsam shelby arkadas oyleydi masallahivar
sağolun kizlar
Doktorun ne dedi Can'ım? Benim doktorum 2 gün sonra tekrar ver için rahat etsin demişti.sağolun kizlar
Daha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem drumaDoktorun ne dedi Can'ım? Benim doktorum 2 gün sonra tekrar ver için rahat etsin demişti.
Bhr degerin normal artmis ayrica farkli bir yerde yaptırmak fark ettiriyor ayni uerde yaptirirsan daha net sonuclar alirsinDaha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma
Çok sağol moral verdinBhr degerin normal artmis ayrica farkli bir yerde yaptırmak fark ettiriyor ayni uerde yaptirirsan daha net sonuclar alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?