2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

inşallah canım ya heyecanla bekliyoruzbence senin de görülür bhcg 3000 i geçince karından görünüyormuş bence kesin baktırmalısın biraz da olsa insan rahatlıyor

Şimdiye kadar 2 kan tahlıli yaptık , çok şükğr arada olumsuz bi durum olmadı ama keseyi görünce hamile olduğumu daha bi hissederim , güzelll olurrrr Gerçi herşey yolunda gitsin de beklemek problem değil gününü de beklerizzzz ama insan merak ediyor işte
Kızlar ya ben yine nezle oldummmm

Cnm bende hapşırıyordum sık sık , doktoruma hasta olacam diye korkuyorum ne yapayım diye sormuştum , ' redoxan zinc sabah 1 akşam 1 alabilirsin zararı olmaz ıhlamur limon ballı sıcak su içebilirsiniz' demişti , tabi bu hasta olmadan önlem amaçlı bişi ama şimdi de takviye yapman en azından destek olabilir ...

Kızlar bugün ikinci kan testini yaptırdım %70 artmış değer ikiye katlamamis.normal diyolar ama varmı aranızda böyle olan?

Çok şükür kalp atışını duydum kızlar :) darısı sizlerin başına
Canımmm çok sevindim Rabbim sağlıcakla tüm aşamaları atlatmayı nasip etsin hepimize
Kızlar bugün ikinci kan testini yaptırdım %70 artmış değer ikiye katlamamis.normal diyolar ama varmı aranızda böyle olan?
Can'ım benimde öyleydi. %75 arttı iki gün sonra %100ün üstünde arttı. Doktorum artışlar iyi sıkıntı etme dedi. Burada ki herkeste %60 artması yeter demişti.

Çok şükür kalp atışını duydum kızlar :) darısı sizlerin başına
Canim hadi gözünaydın cok sevindim insallah hersey hep guzel gider.. Fotograf verdi mi ya fotograf koyun suraya cok merak ediyorum

Doktorun ne dedi Can'ım? Benim doktorum 2 gün sonra tekrar ver için rahat etsin demişti.
Daha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma

Daha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma
Bhr degerin normal artmis ayrica farkli bir yerde yaptırmak fark ettiriyor ayni uerde yaptirirsan daha net sonuclar alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…