canım artışların normal bence. ama doktor bizede aynı yerde yaptırın mutlaka demişti. merkezden merkeze değer değişebiliormuşDaha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma
Doktorlar aynı yerde yaptırılmasını istiyorlar genelde Can'ımDaha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma
Sağol canım senin 12. Gün degerin kaçtı?canım artışların normal bence. ama doktor bizede aynı yerde yaptırın mutlaka demişti. merkezden merkeze değer değişebiliormuş
drumà sordum kliniğe gelmeden burda biyerde yaptırsam olur diye tamam dedi. Belki orda yaptırsam daha yüksek cikcaktiDoktorlar aynı yerde yaptırılmasını istiyorlar genelde Can'ım
Aynı yerde yaptırsaydın iyiydi iki gün sonra en son yaptırdığın yerde ver Can'ım emin olursunSağol canım senin 12. Gün degerin kaçtı?
drumà sordum kliniğe gelmeden burda biyerde yaptırsam olur diye tamam dedi. Belki orda yaptırsam daha yüksek cikcakti
Testlerin özellikle aynı merkezde yapılmasını özellikle istemişti doktorum , merkezden merkeze oynamalar olabiliyormuş çünkü , rahat ol yanı ....Daha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma
Canim benim 12.gun 1200 du.Sağol canım senin 12. Gün degerin kaçtı?
drumà sordum kliniğe gelmeden burda biyerde yaptırsam olur diye tamam dedi. Belki orda yaptırsam daha yüksek cikcakti
Canim benim pek agrim kalmadi ama arasira batmalar oluyor galiva onlar hep devam edecek.ozellikle ani kalkarsam cok oluyor batmaKizzlR bu kasik agrilari batmalari ne zaman geciyor
KizzlR bu kasik agrilari batmalari ne zaman geciyor
Canim benim 12.gun 1200 du.
Canim benim pek agrim kalmadi ama arasira batmalar oluyor galiva onlar hep devam edecek.ozellikle ani kalkarsam cok oluyor batma
Ne güzel işte Can'ım ya. Herkesin vücut yapısı farklı benim buğün kusmalarım başladı berbat bişey ilk hamileliğimde de çok çekmiştim. Dua et böyle sıkıntısız devam etsin hamileliğin.Yaw bende hiçbir şey yok, ne kasık Ağrısı ne mide bulantısı ne batma falan , iyi mi kötü mü bilemedim .... Bnm gibi olan da var mı ki kızlar aranızda ?..
Aynen canim bu kafar zor elde ettigimiz bebeklerimiz icin hep korkmamiz cok dogal bende arastirdim 5. Haftada en sik gorulen kasik bel agrisiymisBende biraz mide bulantısı, biraz kasık ağrısı var. Evet ağrı olsa da korkuyoruz olmasada :)
Hosgeldin canimmKızlar kızlar ben de varım ekim annesi inş.
Beni de alırsanız aranıza çook sevinicem
Hosgeldin canim hayirli olsun :)Kızlar kızlar ben de varım ekim annesi inş.
Ayy inşallah :) ne güzel anlattın duygunu. Nasıl garip bi duygu. İnsanin içi içine sigmiyor. Cuma günü, Rabbim korusun yavrularımıziKizlar gunaydin dun 6 yi bitirdik 7.haftamiza basladik bebeklerimle. Yavastan bulantilar basladi gibi sabah zor kahvalti ettim cikaracaktim ama tuttum kendimi. Surekli tuzlu birseyler atiyorum agzima yoksa kotu oluyor. Ama normal bulanti gibi degil daha farkli. Yorgunluk hat safhada. Sabahlari o kadar yorgun uyaniyorum ki. Geceleri uyanmaya da basladim uykum cok bölünüyor. Ama o kadar mutluyuz ki biz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede kucagimiza almayi naisp etsin.
Onceki gun ruyamda gordum 2 si de dogmus birini uyutup besige birakiyorum sigeribi uyutmaya calisirken esimin yegeni gelip uyandiriyor aglamalari bile o kadar güzeldi ki..ufacik iki bebek su 7.haftalarin yerinde 36 37leri gorelim de gelsin bebisler...dun esimde diyor ya bir an once zaman gecsede dogsalar kucagimizda olsalar diyor...
Hoşgeldin Can'ım Allah tamamına erdirsinKızlar kızlar ben de varım ekim annesi inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?