2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Daha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma
canım artışların normal bence. ama doktor bizede aynı yerde yaptırın mutlaka demişti. merkezden merkeze değer değişebiliormuş

Daha haber vermedim drma farklı bi yerde yaptırdım testi oda farkeder mi ki acaba?progesteron testide istemişti o yarın çıkıcak ikisini beraber bildircem druma
Doktorlar aynı yerde yaptırılmasını istiyorlar genelde Can'ım

canım artışların normal bence. ama doktor bizede aynı yerde yaptırın mutlaka demişti. merkezden merkeze değer değişebiliormuş
Sağol canım senin 12. Gün degerin kaçtı?
Doktorlar aynı yerde yaptırılmasını istiyorlar genelde Can'ım
drumà sordum kliniğe gelmeden burda biyerde yaptırsam olur diye tamam dedi. Belki orda yaptırsam daha yüksek cikcakti

drumà sordum kliniğe gelmeden burda biyerde yaptırsam olur diye tamam dedi. Belki orda yaptırsam daha yüksek cikcakti
Aynı yerde yaptırsaydın iyiydi iki gün sonra en son yaptırdığın yerde ver Can'ım emin olursun

KizzlR bu kasik agrilari batmalari ne zaman geciyor

Testlerin özellikle aynı merkezde yapılmasını özellikle istemişti doktorum , merkezden merkeze oynamalar olabiliyormuş çünkü , rahat ol yanı ....

Canim benim 12.gun 1200 du.
Canim benim pek agrim kalmadi ama arasira batmalar oluyor galiva onlar hep devam edecek.ozellikle ani kalkarsam cok oluyor batma

Canim benim 12.gun 1200 du.

Canim benim pek agrim kalmadi ama arasira batmalar oluyor galiva onlar hep devam edecek.ozellikle ani kalkarsam cok oluyor batma

Umut ben bu hamilelik takvimini anlamadım yaw sen anladıysan anlatsana bana
Mesela senin takvimde " Bugün döllenmeden sonraki birinci ayın son günü." diyor ama aynı Zaman'da 6 haftalık görünüyorsun ,ama takvimin demesine gore 4. Haftan bitmiş olmuyo mu

Yaw bende hiçbir şey yok, ne kasık Ağrısı ne mide bulantısı ne batma falan , iyi mi kötü mü bilemedim .... Bnm gibi olan da var mı ki kızlar aranızda ?..
Ne güzel işte Can'ım ya. Herkesin vücut yapısı farklı benim buğün kusmalarım başladı berbat bişey ilk hamileliğimde de çok çekmiştim. Dua et böyle sıkıntısız devam etsin hamileliğin.

muhip dua et canim ne guzel hicbiseyin yok dun geceden beri bel agrisi girdi korkudan uyumadim bile hala agri var her batmada agridda eyvah diye yasamak korkunc bisey

Bende biraz mide bulantısı, biraz kasık ağrısı var. Evet ağrı olsa da korkuyoruz olmasada :)

Kizlar gunaydin dun 6 yi bitirdik 7.haftamiza basladik bebeklerimle. Yavastan bulantilar basladi gibi sabah zor kahvalti ettim cikaracaktim ama tuttum kendimi. Surekli tuzlu birseyler atiyorum agzima yoksa kotu oluyor. Ama normal bulanti gibi degil daha farkli. Yorgunluk hat safhada. Sabahlari o kadar yorgun uyaniyorum ki. Geceleri uyanmaya da basladim uykum cok bölünüyor. Ama o kadar mutluyuz ki biz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede kucagimiza almayi naisp etsin.
Onceki gun ruyamda gordum 2 si de dogmus birini uyutup besige birakiyorum sigeribi uyutmaya calisirken esimin yegeni gelip uyandiriyor aglamalari bile o kadar güzeldi ki..ufacik iki bebek su 7.haftalarin yerinde 36 37leri gorelim de gelsin bebisler...dun esimde diyor ya bir an once zaman gecsede dogsalar kucagimizda olsalar diyor...

Ayy inşallah :) ne güzel anlattın duygunu. Nasıl garip bi duygu. İnsanin içi içine sigmiyor. Cuma günü, Rabbim korusun yavrularımızi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…