Oyle canim gercekten ya. Rabbim hepimizin meleklerini esirgesin...Ayy inşallah :) ne güzel anlattın duygunu. Nasıl garip bi duygu. İnsanin içi içine sigmiyor. Cuma günü, Rabbim korusun yavrularımızi
Hosgeldin canimm
Hosgeldin canim hayirli olsun :)
Hoşgeldin Can'ım Allah tamamına erdirsin
Aynen canim bu kafar zor elde ettigimiz bebeklerimiz icin hep korkmamiz cok dogal bende arastirdim 5. Haftada en sik gorulen kasik bel agrisiymis
Kizlar gunaydin dun 6 yi bitirdik 7.haftamiza basladik bebeklerimle. Yavastan bulantilar basladi gibi sabah zor kahvalti ettim cikaracaktim ama tuttum kendimi. Surekli tuzlu birseyler atiyorum agzima yoksa kotu oluyor. Ama normal bulanti gibi degil daha farkli. Yorgunluk hat safhada. Sabahlari o kadar yorgun uyaniyorum ki. Geceleri uyanmaya da basladim uykum cok bölünüyor. Ama o kadar mutluyuz ki biz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede kucagimiza almayi naisp etsin.
Onceki gun ruyamda gordum 2 si de dogmus birini uyutup besige birakiyorum sigeribi uyutmaya calisirken esimin yegeni gelip uyandiriyor aglamalari bile o kadar güzeldi ki..ufacik iki bebek su 7.haftalarin yerinde 36 37leri gorelim de gelsin bebisler...dun esimde diyor ya bir an once zaman gecsede dogsalar kucagimizda olsalar diyor...
Amin hep oyle dua ediyorum canim ya saglikla sihhatle uzun omurle gelsin bebislerimiz..annen o kadar hakli ki cunku herkes ayni seyu söylüyor.ama onlarin gulusleri paytak paytak gelip oyun istemeleri hepsi cok harika.mutlaka zorluklari olacak 2 bebek 2 kat zorluk demek. Ama o kadar cok istedik ki hepimiz. Ben bebeklerimizin bizi cok uzmicegini dusunuyorum.Rüyan hayrolsun inş. Bu zamanlar da geçecek.
Annemin hep dediği bişey vardır; bebek içerdeyken rahatsın ama doğsun asıl rahatlık o Zaman bitiyor der.
Tabi bunu bizim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan ve türlü sıkıntıyla kucağına alacaklara demiyordu
Ne olursa olsun hayırlarla gelsinler inş.
Sorma canim sadece duz yatinca geciyor bende kendimi sola yatmaya alistirmaya calisyorum cok deli yatarim normalde :) gece cok uyaniyorum tekrar uykuya gecene kadar yine belim agriyor korkutiyor insani ama cok normalmis allahtanBende bel ağrısı ancak yan yatarsam oluyor. Nasıl bişeyse o belimi ortadan ayırıyorlar sanki. Sırt üstü yatmayı da hiç sevmem
Çok şükür şikayetçi değilim bu halimden ama içerde neler oluyo merak da etmiyor değilimmuhip dua et canim ne guzel hicbiseyin yok dun geceden beri bel agrisi girdi korkudan uyumadim bile hala agri var her batmada agridda eyvah diye yasamak korkunc bisey
Bisuru islem gordu rahminiz agrilar normal diyorlar her soruya :) cok kafama takmiyorum bu haftada bel agrisi cok olurmus her bunye farkli bide ben o kistlerle falan cok sukur hamile kaldim onlarda biraz zorluyor gibi geliyor yani onun icin bol bol yatiyorumÇok şükür şikayetçi değilim bu halimden ama içerde neler oluyo merak da etmiyor değilim
Cnm sen bu durumunu doktoruna bildirdin mi , danışsan İÇİN daha rahat eder belki
Üzmezler inş.Amin hep oyle dua ediyorum canim ya saglikla sihhatle uzun omurle gelsin bebislerimiz..annen o kadar hakli ki cunku herkes ayni seyu söylüyor.ama onlarin gulusleri paytak paytak gelip oyun istemeleri hepsi cok harika.mutlaka zorluklari olacak 2 bebek 2 kat zorluk demek. Ama o kadar cok istedik ki hepimiz. Ben bebeklerimizin bizi cok uzmicegini dusunuyorum.
Sorma canim sadece duz yatinca geciyor bende kendimi sola yatmaya alistirmaya calisyorum cok deli yatarim normalde :) gece cok uyaniyorum tekrar uykuya gecene kadar yine belim agriyor korkutiyor insani ama cok normalmis allahtan
Insallah hayirlisi olur sizin icinde canim. Biz 2 tane kese gorduk insallah haftaya ikisinin de kalp atisi gorulur. Degerin kac cikmisti transferden sonraÜzmezler inş.
Üzselerde umrumuzda olur mu onu Bi kestiremedim ben :)
Ay ne güzel ikizler inş hayırlarla evlatlarını kucağına al.
Ben bekarlığımdan beri ikiz istemişimdir. Annem, teyzem ya da yengem bana kızıpta inş. ikizlerin olur dediğinde hep amin demişimdir.
2 embriyo transferim oldu ama ikizmidirler bilmiyorum. Salı günü öğrenicez inş.
Sola yatınca ne oluyormuş ki.
Ben oldum olası sola dönüp yatarım. Sağa yatmak Peygamber efendimizin sünneti de olsa ne yapsam alışamadım sağa dönüp yatmaya.
Ben şimdilik gece uyanmıyorum ama çok saçma sapan rüyalar görüyorum yaa
Ayrıca etrafımda bu aralar ne kadar gebe var
Doğrudur cnm ya , valla ben de 15 tatil sonrası 15 gün daha rapor almıştım evde yattım bol bol , korkumdan okula gidemedim ,,, bide mahalle baskısı tabi , ne okulu boşver okul falan yat dinlen dedi yakın çevrem , bende kırnadım onlarıBisuru islem gordu rahminiz agrilar normal diyorlar her soruya :) cok kafama takmiyorum bu haftada bel agrisi cok olurmus her bunye farkli bide ben o kistlerle falan cok sukur hamile kaldim onlarda biraz zorluyor gibi geliyor yani onun icin bol bol yatiyorum
Insallah hayirlisi olur sizin icinde canim. Biz 2 tane kese gorduk insallah haftaya ikisinin de kalp atisi gorulur. Degerin kac cikmisti transferden sonra
Ah o ruyalar tam sacmalik kalkinca hep guluyorum ne tuhaf seyler :) sola yatinca bebege daha kolay kan akisi oluyormus ve bobrekler rahat calisiyormus indirdigim programda simdiden sola yatmaya alisin ilerki aylarda arkaniza yastik koymak zorunda kalirsiniz yaziyorduÜzmezler inş.
Üzselerde umrumuzda olur mu onu Bi kestiremedim ben :)
Ay ne güzel ikizler inş hayırlarla evlatlarını kucağına al.
Ben bekarlığımdan beri ikiz istemişimdir. Annem, teyzem ya da yengem bana kızıpta inş. ikizlerin olur dediğinde hep amin demişimdir.
2 embriyo transferim oldu ama ikizmidirler bilmiyorum. Salı günü öğrenicez inş.
Sola yatınca ne oluyormuş ki.
Ben oldum olası sola dönüp yatarım. Sağa yatmak Peygamber efendimizin sünneti de olsa ne yapsam alışamadım sağa dönüp yatmaya.
Ben şimdilik gece uyanmıyorum ama çok saçma sapan rüyalar görüyorum yaa
Ayrıca etrafımda bu aralar ne kadar gebe var
Canim onemli olan deger degil artis miktari.bak senin neredeyse 3 e katlamis bence seninki de ikizAmin inş görürsün kalp atışlarını da
Değerlerim burda gördüğüm ikiz anne adaylarından düşük ama umut işte
11. gün 275 13. gün 654
Ben basladim okula ama adapte olamadim hic.surekli gozumde buyuyor o kadar zor geliyor ki okula gelmek. Mecbur ayaga kalkip tahtada ders anlatiyorum. Cok yorucu oluyorDoğrudur cnm ya , valla ben de 15 tatil sonrası 15 gün daha rapor almıştım evde yattım bol bol , korkumdan okula gidemedim ,,, bide mahalle baskısı tabi , ne okulu boşver okul falan yat dinlen dedi yakın çevrem , bende kırnadım onlarıBu hafts pazartesi okul başlıyo inş , rölantiye almış şekilde bir okul hayatı beni bekliyo , işleri çocuklara yaptıracağım artık , sandalye çekme, kitap dağıtma falan filan
Ah o ruyalar tam sacmalik kalkinca hep guluyorum ne tuhaf seyler :) sola yatinca bebege daha kolay kan akisi oluyormus ve bobrekler rahat calisiyormus indirdigim programda simdiden sola yatmaya alisin ilerki aylarda arkaniza yastik koymak zorunda kalirsiniz yaziyordu
Ayy cok guzel hamileyim programlari store dan indirdim herseyin cevabi var okadar guzelkibabyinlove nne programi indirdin?
Ah o ruyalar tam sacmalik kalkinca hep guluyorum ne tuhaf seyler :) sola yatinca bebege daha kolay kan akisi oluyormus ve bobrekler rahat calisiyormus indirdigim programda simdiden sola yatmaya alisin ilerki aylarda arkaniza yastik koymak zorunda kalirsiniz yaziyordu
Canim onemli olan deger degil artis miktari.bak senin neredeyse 3 e katlamis bence seninki de ikiz
Ay beni niye bu kadar gec cagirdilar ya cok merak ediyoeum keseyi falan herseyi gormek istiyrm allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?