Canim bende cook merak ediyorum ya aklima kotu kotu şeyler geliyor. Sabah mesaj da attim ozelden onada cevap yazmadi.
Benim durum da seninki gibierakla bekliyorum 652.52 kan tahlilim insallah 2 kese gorurus hayirlisi cnm be bidahaki cuma gidecem sen nezaman gidecen?
Aslinda sabah girmis galiba ama hicbi mesaji yok cenazeleri vardi acaba ordamiCanim bende cook merak ediyorum ya aklima kotu kotu şeyler geliyor. Sabah mesaj da attim ozelden onada cevap yazmadi.
Kızlar hafif lekelenme gören var mı acaba. Doktorum haftalar geçtikçe akıntın artabilir normal dedi ama sormak istedim
Olağan şeyler demekki cnm teşekkürler verdiğin cevap için. anlaşılan zorlu geçicek bayağı:)Sürekli canım
Birkaç msj önce yazmış olabilirim.
Ne zaman yorulsam. Öyle normalde ki gibi yorulmak değil. Az yürüyüm hoooop akşama lekelenme....
Ondan sonra sürekli yat
Cnm allah ' tan benim branşım anasınıfı , tahtada ders anlatma durumum yok , bide sınıfta stajerler olacak bakalım göreceğiz haftaya Nasıl geçecekBen basladim okula ama adapte olamadim hic.surekli gozumde buyuyor o kadar zor geliyor ki okula gelmek. Mecbur ayaga kalkip tahtada ders anlatiyorum. Cok yorucu oluyor
daha iyimiş canım evde dinleniyormuş ondan pek yazamıyormuş mesaj atmış şimdiAslinda sabah girmis galiba ama hicbi mesaji yok cenazeleri vardi acaba ordami
stajerler seni rahatlatır canım ya keşke benm de olsa ya özendim şimdi sana :) ben birde matematik öğretmeniyim canım istesemde oturarak anlatamam bazen çok yoruluyorum ama şükür ki şuanlık sorunumuz yok inşallah ta hiç olmaz.Cnm allah ' tan benim branşım anasınıfı , tahtada ders anlatma durumum yok , bide sınıfta stajerler olacak bakalım göreceğiz haftaya Nasıl geçecek
Zararli olduğunu hatta bazı dr larin yasakladığıni okudum canim jilet öneriliyorKizlar agda isini naptiniz yada nspicaksiniz
canım bende opudan önce eldivenle halletmıştım ilk kontrole kadar idare etti ama şimdi bende jilet düşünyorumm hem canım artık daha da çok acıyor hassaslaştı hemde doktora sık gitmek gerektiğinde hafif uzarsa ne ağda ne eldiven fayda etmez. hem o bölgeyi çok uyarmak istemiyorum acısıyla falan.Kizlar agda isini naptiniz yada nspicaksiniz
Zararli olduğunu hatta bazı dr larin yasakladığıni okudum canim jilet öneriliyor
Ağda degil de ben epilasiyon aleti kullaniyorum simdilik rahatim ilerde ne yapacam bende dusuniyorum
Anlasilan jilet deneyimleri basliyorcanım bende opudan önce eldivenle halletmıştım ilk kontrole kadar idare etti ama şimdi bende jilet düşünyorumm hem canım artık daha da çok acıyor hassaslaştı hemde doktora sık gitmek gerektiğinde hafif uzarsa ne ağda ne eldiven fayda etmez. hem o bölgeyi çok uyarmak istemiyorum acısıyla falan.
Bu Arada ben bu takvimi transfer tarihime gore yaptim cunku adetle ikisi farkli cikiyor doktorada transfer tarihime gore soylemeliyim dimiumuttttt
Ya bizmki normal gebelik olmadigi icin sanki transferden hesplamak daha mantikki gibi geliyor bana canim ya bide ben bu kabizligi asamadim su jelde iyice dokuluyo oyle olunca incele dur ay biseymi oldu cokmu zorladim diyeBen adet tarihine göre yaptım
Ağda meselesi de zaten makinamın traş başlığı vardı onu kullanıyordum öyle devam edicem
Hadi hayirli haberlerle gel insallah gup guplari nasil duydun anlatirsin bize :)Kızlar yarın büyük gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?