Evet canim malesefAnlasilan jilet deneyimleri basliyor
Canim doktor neye gore sorarsa ona gore hesaplanir.sen buldun mu bir dokotr bu arada aldin mi randevu falan?ne zaman gidiyorsun?Bu Arada ben bu takvimi transfer tarihime gore yaptim cunku adetle ikisi farkli cikiyor doktorada transfer tarihime gore soylemeliyim dimiumuttttt
Ay canim geldi walla insallah yarin cok cok gue haberler alicaz darisi basima daha 1 hafta varKızlar yarın büyük gün
Canim kuru kayisi yemiyor musun onunyeyince hic birsey kalmiyor benide cok rahatlatiyor.doktor zaten ultrasonda gorunce hesaplicazk canimn 2 3 haftaya hepimizin net kac arti kac oldugumuz dogum tarihlerimiz ortaya cikacak nasılsa o yuzden cok takilnayin buradaki tarihlereYa bizmki normal gebelik olmadigi icin sanki transferden hesplamak daha mantikki gibi geliyor bana canim ya bide ben bu kabizligi asamadim su jelde iyice dokuluyo oyle olunca incele dur ay biseymi oldu cokmu zorladim diye
Canim benim transferin 2.ve 3.haftasi hep oyleydi sanki buzda yuruyorum gibiydi.patik havlu corap giyip birde battaniye sarıyordum isinmiyordu. ne zaman normal hayata başladım ne zaman hareketlendim o zaman geçti ozellikle bu hafta pek yok oyle. Sanirim vucut adapte oluyor ya ondan oluyor.Kızlar bana arada bi feci üşüme geliyor ,öyle ki zannedersiniz kutuptayım o derece üşüme geliyo sonra geçiyo , bide şu sıralar ayağım hiç ısınmıyor , yün çorap + patik olmasına rağmen genelde akşama kadar buzzzz ... Sizde de oluyor mu yoksa bişi eksiklikleri mi var da böyle oluyo acaba
Yiyiyorum canim yememmi her gun yiyorum ama yok yani cok afedersin zorlanamiyorumda korkuyorum napsam olmuyor artik doktora gidince soylicem bakalim doktor buldum canim kisnrtse ona gidicem insallah tup bebekle olgilide bilgisi varmisEvet canim malesef
Canim doktor neye gore sorarsa ona gore hesaplanir.sen buldun mu bir dokotr bu arada aldin mi randevu falan?ne zaman gidiyorsun?
Ay canim geldi walla insallah yarin cok cok gue haberler alicaz darisi basima daha 1 hafta var
Canim kuru kayisi yemiyor musun onunyeyince hic birsey kalmiyor benide cok rahatlatiyor.doktor zaten ultrasonda gorunce hesaplicazk canimn 2 3 haftaya hepimizin net kac arti kac oldugumuz dogum tarihlerimiz ortaya cikacak nasılsa o yuzden cok takilnayin buradaki tarihlere
Olmazmi canim ayaklarimi gorsen 3 kat ama artik okadar sogumuyor ama simdi iki gundur aniden butun vucudum usuyor senin gibi az once battaniye aldim valla dondum kan dolasimi basladiya belki ondandir :)Kızlar bana arada bi feci üşüme geliyor ,öyle ki zannedersiniz kutuptayım o derece üşüme geliyo sonra geçiyo , bide şu sıralar ayağım hiç ısınmıyor , yün çorap + patik olmasına rağmen genelde akşama kadar buzzzz ... Sizde de oluyor mu yoksa bişi eksiklikleri mi var da böyle oluyo acaba
Benim doktorun osmalak adında bi şurup verdi, hiçç zorlamıyor beniYiyiyorum canim yememmi her gun yiyorum ama yok yani cok afedersin zorlanamiyorumda korkuyorum napsam olmuyor artik doktora gidince soylicem bakalim doktor buldum canim kisnrtse ona gidicem insallah tup bebekle olgilide bilgisi varmis
Canim benim transferin 2.ve 3.haftasi hep oyleydi sanki buzda yuruyorum gibiydi.patik havlu corap giyip birde battaniye sarıyordum isinmiyordu. ne zaman normal hayata başladım ne zaman hareketlendim o zaman geçti ozellikle bu hafta pek yok oyle. Sanirim vucut adapte oluyor ya ondan oluyor.
Olmazmi canim ayaklarimi gorsen 3 kat ama artik okadar sogumuyor ama simdi iki gundur aniden butun vucudum usuyor senin gibi az once battaniye aldim valla dondum kan dolasimi basladiya belki ondandir :)
PCanim benim oldum olasi kaansizlik sorunum var buyuk ihtimalle butun hamileligi kan haplariyla geciririm gibi geliyorOhhh kızlar valla rahatladım , diyorum kansız muyum acaba falan ... Bide ben transferden beri minimum hareket modundayım , evdeyim genelde... Acaba hareketsizlikten olur mu diyecem ama o da ara ara niye olsun dimi
Cok sevndm canim ne zaman randevun?canim olmazsa kayisi hosafi kaynat birde oyle dene ise yarar belki.Yiyiyorum canim yememmi her gun yiyorum ama yok yani cok afedersin zorlanamiyorumda korkuyorum napsam olmuyor artik doktora gidince soylicem bakalim doktor buldum canim kisnrtse ona gidicem insallah tup bebekle olgilide bilgisi varmis
Canim alakasi olabilir diyorum ya ben ne zaman hareket etmeye basladim o zaman gecti usumemOhhh kızlar valla rahatladım , diyorum kansız muyum acaba falan ... Bide ben transferden beri minimum hareket modundayım , evdeyim genelde... Acaba hareketsizlikten olur mu diyecem ama o da ara ara niye olsun dimi
Kızlar yarın büyük gün
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Kızlar kuzucuğum tek :) gayet sağlıklı bir gebelik dedi. Pıt pıt da etti sıpa :) Rabbime çok şükür. Darısı sizlere Can'larım. Darısı sapasağlam ömürlü bir şekilde kucağımıza almamıza
Kızlar kuzucuğum tek :) gayet sağlıklı bir gebelik dedi. Pıt pıt da etti sıpa :) Rabbime çok şükür. Darısı sizlere Can'larım. Darısı sapasağlam ömürlü bir şekilde kucağımıza almamıza
Genelde en erken 6 diye biliyorum canım. ben 7.hafta gittiğimde duymuştum amakızlarrr tup bebekte kacıncı hafta kalp atısı duyuluyo formlarda gezerken herkes farklı dıyo :)
Allah razı olsun Can'ım benim.Hayırlı olsun canım çok sevindim :)
Ben buğün 6. Haftamı doldurdum kalp atışını duyduk çok şükürkızlarrr tup bebekte kacıncı hafta kalp atısı duyuluyo formlarda gezerken herkes farklı dıyo :)
Canim cok sevindim hayirli olsun ayy haftaya insallah bende duyarim :))Kızlar kuzucuğum tek :) gayet sağlıklı bir gebelik dedi. Pıt pıt da etti sıpa :) Rabbime çok şükür. Darısı sizlere Can'larım. Darısı sapasağlam ömürlü bir şekilde kucağımıza almamıza
Canım 2 trasnfer olmuştu senin dimi. 2.kese ile ilgili bir şey varmıydı küçük de olsaAllah razı olsun Can'ım benim.
Ben buğün 6. Haftamı doldurdum kalp atışını duyduk çok şükür
Yok Can'ım eriyip gidiyor. Yumurtalıklarımı felanda kontrol etti. Alttan baktıCanım 2 trasnfer olmuştu senin dimi. 2.kese ile ilgili bir şey varmıydı küçük de olsa
Tamam cnm, Benimde ikinci keseyi gördü ama çok küçük olduğu için 2.kese zamanla yok olur dedi. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da :)Yok Can'ım eriyip gidiyor. Yumurtalıklarımı felanda kontrol etti. Alttan baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?