2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar ya ben bişey sorucam, şubat 4 de 5inci gün embriyosu transfer edildi bana, 1 tane. 12 gün sonra beta hcg 584 çıktı, bugün 20 inci gün ve beta hcg 4020. Sizce çoğul gebelik olabilirmi?

Kızlar ya ben bişey sorucam, şubat 4 de 5inci gün embriyosu transfer edildi bana, 1 tane. 12 gün sonra beta hcg 584 çıktı, bugün 20 inci gün ve beta hcg 4020. Sizce çoğul gebelik olabilirmi?
Hayırlı olsun canım. benim 12.gün 768 di tek gebelik oldu. Değerlerden sağlıklı bilgiye ulaşamazsın malesef. kese kontrolüde belli olur

Hayırlı olsun canım. benim 12.gün 768 di tek gebelik oldu. Değerlerden sağlıklı bilgiye ulaşamazsın malesef. kese kontrolüde belli olur
Hımm, tamam canım saol. Haftaya cuma günü keseye gidicem ben. Ne biliym ya, ne düşüneceğimi şaştık valla :)

Rabbim kucagimiza aldığımız günleride görmeyi nasib etsin sağlıkla afiyetle insaAllah canim

Kizlar bende Naz_musti . Den özenip solugu doktorda aldim bugun. 2 kesemi de gorduk 6+4 musum 2 gun onde gidiyorlar ama karindan kalp atışı goremdik doktor persembe kesin gorulur gelisimleri cok iyi dedi. Kucuk olan kuzumun sanki kalp atisini gordum gibi dedi ama emin olamadi. Alttan bakali istersen dedi ama ben istemedim bakalim persembe gorecek miyiz

Hoşgeldin canım bende ekim başı insaAllah anne olucam Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle nasib etsin

Hoşgeldin aramıza Can'ım. Allah tamamına erdirsin.

Cpk sevndim canim bosgeldin aramiza insallah rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip eder

Hayırlı uğurlu olsun canımm

Kızlar bgn doktora gittim , doktor karından bi bakalım dedş , kese göründü elhamdulillah, şekilden çok bişi anlayamasak da çok heyecanlıydı doktor vajinal muayene yapsak kalp atışını da duyabiliriz ama şimdi kurcalamayalım dedi , Çünkü zaten bu cuma kendi tüp bebek doktoruma randevum varrrrr...... 5 hafta 5 günlükmüşüz darısı kalp pıt pıtlarını duymaya inşallahhh .... Bu arada umuttttt & babyinlove o üşümeler gebelikle alakalıymış doktor dedi

Hadi gözün aydın Can'ım ya ,çok heyecanlandın mı vajinal muayeneyle mi duyuldu karından muayeneden mi peki ?...

Hayırlı uğurlu olsun canımm
Sagol canim benim insallah persembe daha guzel haberler alirim

Cok sevndim canim bende bu gece ruyamda pitpit duyuyordum ondan gideyim dedim ama duyulmadi bende vajinal istemedim persembe gidicem insallah duyariz yaaa

umuttttt Naz_musti muhip kızlar maşallah be güzel bebişlerinizi görmüşsünüz
Hele hele umut artık büyük badireyi geçti kalp atışları duyuldu maşallah

İnş bizlere de nasip olsun. Salıya az kaldı zaten

O ozge1532 hoşgeldin sende

Bugün yine dışardaydım eve geldim yine lekelenme
Eşim kızıyo artık dışarı adım attırmıcam seni bişey olacak diyo

Canim bence oyle olacak diye dusunme olacak olan hep yatsan da olur. Bence rahat ol ya. Yine dikkat et canim sen ama cok ta abartma

Sağolasın Can'ım, inşallah darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…