Gözün aydın canm darısı basimizaKızlar kuzucuğum tek :) gayet sağlıklı bir gebelik dedi. Pıt pıt da etti sıpa :) Rabbime çok şükür. Darısı sizlere Can'larım. Darısı sapasağlam ömürlü bir şekilde kucağımıza almamıza
Hayırlı olsun canım. benim 12.gün 768 di tek gebelik oldu. Değerlerden sağlıklı bilgiye ulaşamazsın malesef. kese kontrolüde belli olurKızlar ya ben bişey sorucam, şubat 4 de 5inci gün embriyosu transfer edildi bana, 1 tane. 12 gün sonra beta hcg 584 çıktı, bugün 20 inci gün ve beta hcg 4020. Sizce çoğul gebelik olabilirmi?
Hımm, tamam canım saol. Haftaya cuma günü keseye gidicem ben. Ne biliym ya, ne düşüneceğimi şaştık valla :)Hayırlı olsun canım. benim 12.gün 768 di tek gebelik oldu. Değerlerden sağlıklı bilgiye ulaşamazsın malesef. kese kontrolüde belli olur
Pardon ya benim 12.gün 268 di cnm 14.gün 768 di. :)Hımm, tamam canım saol. Haftaya cuma günü keseye gidicem ben. Ne biliym ya, ne düşüneceğimi şaştık valla :)
Rabbim kucagimiza aldığımız günleride görmeyi nasib etsin sağlıkla afiyetle insaAllah canimKızlar kuzucuğum tek :) gayet sağlıklı bir gebelik dedi. Pıt pıt da etti sıpa :) Rabbime çok şükür. Darısı sizlere Can'larım. Darısı sapasağlam ömürlü bir şekilde kucağımıza almamıza
Hoşgeldin canım bende ekim başı insaAllah anne olucam Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle nasib etsinKıslar Merhaba;
Benide aranıza alırmısınız perşembe 9. gün değerim 211 bugün 11. gün değerim ise 445 ilk tüp bebek denememdi inş allahın izni ile bende ekim sonu gibi anne olacağım.
Allah hepimize o mutluluğu yaşatsın
Hoşgeldin aramıza Can'ım. Allah tamamına erdirsin.Kıslar Merhaba;
Benide aranıza alırmısınız perşembe 9. gün değerim 211 bugün 11. gün değerim ise 445 ilk tüp bebek denememdi inş allahın izni ile bende ekim sonu gibi anne olacağım.
Çok tşk ediyorum. Hepimize inş. Bu arada senin miniğinde benimle aynı günde doğacak görünüyor. Bende 15 ekim doğumlu bir teraziyimHoşgeldin aramıza Can'ım. Allah tamamına erdirsin.
Cpk sevndim canim bosgeldin aramiza insallah rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip ederKıslar Merhaba;
Hayırlı uğurlu olsun canımmKizlar bendeNaz_musti . Den özenip solugu doktorda aldim bugun. 2 kesemi de gorduk 6+4 musum 2 gun onde gidiyorlar ama karindan kalp atışı goremdik doktor persembe kesin gorulur gelisimleri cok iyi dedi. Kucuk olan kuzumun sanki kalp atisini gordum gibi dedi ama emin olamadi. Alttan bakali istersen dedi ama ben istemedim bakalim persembe gorecek miyiz
Hoşgeldin canımKıslar Merhaba;
Hadi gözün aydın Can'ım ya ,çok heyecanlandın mıKızlar kuzucuğum tek :) gayet sağlıklı bir gebelik dedi. Pıt pıt da etti sıpa :) Rabbime çok şükür. Darısı sizlere Can'larım. Darısı sapasağlam ömürlü bir şekilde kucağımıza almamıza
Sagol canim benim insallah persembe daha guzel haberler alirimHayırlı uğurlu olsun canımm
Cok sevndim canim bende bu gece ruyamda pitpit duyuyordum ondan gideyim dedim ama duyulmadi bende vajinal istemedim persembe gidicem insallah duyariz yaaaKızlar bgn doktora gittim , doktor karından bi bakalım dedş , kese göründü elhamdulillah, şekilden çok bişi anlayamasak da çok heyecanlıydıdoktor vajinal muayene yapsak kalp atışını da duyabiliriz ama şimdi kurcalamayalım dedi , Çünkü zaten bu cuma kendi tüp bebek doktoruma randevum varrrrr...... 5 hafta 5 günlükmüşüz darısı kalp pıt pıtlarını duymaya inşallahhh .... Bu arada umuttttt & babyinlove o üşümeler gebelikle alakalıymış doktor dedi
Canim bence oyle olacak diye dusunme olacak olan hep yatsan da olur. Bence rahat ol ya. Yine dikkat et canim sen ama cok ta abartmaumuttttt Naz_musti muhip kızlar maşallah be güzel bebişlerinizi görmüşsünüz
Hele hele umut artık büyük badireyi geçti kalp atışları duyuldu maşallah
İnş bizlere de nasip olsun. Salıya az kaldı zaten
O ozge1532 hoşgeldin sende
Bugün yine dışardaydım eve geldim yine lekelenme
Eşim kızıyo artık dışarı adım attırmıcam seni bişey olacak diyo
Sağolasın Can'ım, inşallah darısı başınaumuttttt Naz_musti muhip kızlar maşallah be güzel bebişlerinizi görmüşsünüz
Hele hele umut artık büyük badireyi geçti kalp atışları duyuldu maşallah
İnş bizlere de nasip olsun. Salıya az kaldı zaten
O ozge1532 hoşgeldin sende
Bugün yine dışardaydım eve geldim yine lekelenme
Eşim kızıyo artık dışarı adım attırmıcam seni bişey olacak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?