2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Çok tşk ediyorum. Hepimize inş. Bu arada senin miniğinde benimle aynı günde doğacak görünüyor. Bende 15 ekim doğumlu bir teraziyim)))
İnşallah Can'ım benim Rabbim ömürlü ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Hadi gözün aydın Can'ım ya ,çok heyecanlandın mı vajinal muayeneyle mi duyuldu karından muayeneden mi peki ?...
Çok heyecanlıydı Can'ım. Bu bambaşka bir duygu gözyaşlarını tutamıyor insan. Doktorum kalp atışını duyabilmek için alttan bakıyor. Hiç bir sorun olmaz diyor. Ve ben ona çok güveniyorum.

Canim bence oyle olacak diye dusunme olacak olan hep yatsan da olur. Bence rahat ol ya. Yine dikkat et canim sen ama cok ta abartma

Canım benlik bişey yok aslında
Evde çok sıkılıyorum biraz dışarı çıkıyorum. Eskisi gibi nerde gezmeler. Ama eve gelince hemen lekelenme işte. Ben kasmıyorum ama eşim işte...
Altı üstü pazara gittik ve ben ağır bişey de taşımadım hepsini eşim aldı ama o halde bile belime bir ağrı saplandı çok feciydi

Ben de bugun yemekte yere oturdum baska bir evdeydik hemen kasigima agri girdi bir daha da oturmam zaten.bizim bebikler nazli bebik

Arkadaslar merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :) Normalde persembe test gunumdu ben ancak dun gidip kan verdim.Doktor gobekten bakip goremeyince telaslandim alttan bakinca 2 kese gordu .Biri digerine gore daha kucukmus ona moralim bozuldu. Burda okudugum kadariyla bir kac kisininde durumu boyleymis.Artik sirada kalp atislari varOn bes gun sonra tekrar gidicem :)

Kizlar benim jel disinda akintim azaldi sizde durum ne

Canim benimde biri digerine gore daha kucuk canim herkesin genelde oyleymis ya rahat ol.

Ben de bugun yemekte yere oturdum baska bir evdeydik hemen kasigima agri girdi bir daha da oturmam zaten.bizim bebikler nazli bebik

Kesinlikle katılıyorum çok nazlı bebiş bizimkiler. Ben canım çok çektiği için geçen yerde oturarak bir yemek hazırladım; o dediğin aynı sıkıntıyla karşılaştım daha öyle oturmam ben de.
5.5 senede araya araya onca tedavi ameliyatı ile filan oldu hiiiç riske giremem. Burda kimsede girmez bence

Evet oyleymis umutcum iyi ki burasi var ..Icimi rahatlatiyorsunuz
Hepimiz birbirimizin icini rahatlatiyoruz canim ya baska turlu olmazdi heralde evde kendimizi yer dururduk
Bende 3 yil bekledim canim 1 omur gibiydi gala benmle olduklarina inanamiyorum. Ultrasonda gorunce uzun sure gitmiyorlar gozumun onunden. Bende bir daha hayatta oturmam yere ya zor oldu cok

Canim belirtiler ne durumda ben cok hafif mide bulantisi ve usume halsizlik disinda bisey hissetmiyorum

Canim belirtiler ne durumda ben cok hafif mide bulantisi ve usume halsizlik disinda bisey hissetmiyorum
yorgunluk var canım aslında tam bulantı sayılmayan garip birşey var. ama sürekli yani... sürekli yanıyor gibi bulanıyor gibi. özellikle açken daha fazla oluyor

yorgunluk var canım aslında tam bulantı sayılmayan garip birşey var. ama sürekli yani... sürekli yanıyor gibi bulanıyor gibi. özellikle açken daha fazla oluyor
Ben sürekli yorgunum kıslar. Ve midemde reflü tarzı birşey oluştu. Ne yesem rahatsız ediyor ve sanki geri geliyor gibi((

Normalde öğlene kadar biraksalar uyurdum. çalışmiyorum sabah 7 dedimi benim gözler açılıyor. ara ara sıcak basıyor midem bi tuhaf. uyukluyorum tv izlerken gün içinde ki hiç adetim değildir. Göğüsler hâlâ hassas ve burnum fena hassaslasti kokuları karşı ..benim belirtiler bunlar kızlar

Bende ıslaklıklar hala devam. Mide bulantılarım da başladı. İnşallah çok uzun sürmez. Hep yorgunum hep uykusuzum. Perşembe günü işe başlayacağım Nasıl olacak bilmiyorum

Kizlar herkesin masallahi var nazar degmesin. Ben de iyiyim yorgunluk disinda bir problemim yok bazen midem yaniyo ama bulanti degil. Arada yine kalkarken kasiklara agri giriyor tek derdimiz bu kadar olsun:) 7. Haftadan sonra bulanti olmazsa genelde olmaZmis diye duydum dogrulugu var mi bilmiyorum tabi. İyi bakin kendinize de bebisinize de

Ben bi kere daha sordum ama gene sorucam, işe giden otobüs kullanan varmı aranızda. Ben hala cesaret edemiyorum evden dışarı çıkmaya

babyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür

Kızlar jelden kaynaklı sizde hiç siyah ile kahverengi arası nohut büyüklüğünde topak crinone geldi mi , bnm bu sabah iç çamaşırımda gördüm , sanki forum da okumuştum diye hatırlıyorum ama emin olamadım H Hadem-inNebi Naz_musti umuttttt C carminemine babyinlove Selen_Ay mollify Zehra er27 ve ismini hatırlayamadığım hamile diğer arkadaşlar

Ben bi kere daha sordum ama gene sorucam, işe giden otobüs kullanan varmı aranızda. Ben hala cesaret edemiyorum evden dışarı çıkmaya
Canim ben normal hayata coktan dondum otobuse de biniyorum kendimde araba kullaniyorum. Sen nasil rahat edeceksen oyle yap tabi ama fazla da abartmamamiz lazim benim asilamadaki dr um 40 yasinda 3. Cocuguna hamile kalmis nasil kasli kollari var gram kilo yok sadece gobegi vardi. 6 aylik olana kadar kosmus, sporu hic birakmamis oyle sakinarak olmaz tutunmayacaksa 9 ay yatsan yine tutunmaz hasta gibi davranmayacaksin hamileyken hastalik degil bu demisti. Aklimda kaldi tavsiyeleri o yuzden baya hareketliyim. Aklima bile gelmiyo gun icinde hamile oldugum calisirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…