Benim gelmedi canim.babyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Kızlar jelden kaynaklı sizde hiç siyah ile kahverengi arası nohut büyüklüğünde topak crinone geldi mi , bnm bu sabah iç çamaşırımda gördüm , sanki forum da okumuştum diye hatırlıyorum ama emin olamadım H Hadem-inNebiNaz_musti umuttttt C carminemine babyinlove Selen_Ay mollify Zehra er27 ve ismini hatırlayamadığım hamile diğer arkadaşlar
Canim normalmis benim yesil geldi mesela temizledivi icin rengi desgisebilirmisbabyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Kızlar jelden kaynaklı sizde hiç siyah ile kahverengi arası nohut büyüklüğünde topak crinone geldi mi , bnm bu sabah iç çamaşırımda gördüm , sanki forum da okumuştum diye hatırlıyorum ama emin olamadım H Hadem-inNebiNaz_musti umuttttt C carminemine babyinlove Selen_Ay mollify Zehra er27 ve ismini hatırlayamadığım hamile diğer arkadaşlar
canım benim de geldi iki kere doktorum normal dedi rahim genişlerken kılcal damarlarda ufak kanamalar olabiliyormuş ya da jeli koyarken tahriş oluyo olabilir dedi kan görmediğin sürece korkma dedibabyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Bende duydum canım burda öyle demişti biri siyah geldi falan diye benimde son beş gündür baya baya geri geliyo drum içerde birikiyo bayadir kullandığın için normaldir demiştibabyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Eger mide bulantılari halsiz birakmasa bende hareketliydim ilk zamanlar ama şimdi kolumu kaldiramiyorumCanim ben normal hayata coktan dondum otobuse de biniyorum kendimde araba kullaniyorum. Sen nasil rahat edeceksen oyle yap tabi ama fazla da abartmamamiz lazim benim asilamadaki dr um 40 yasinda 3. Cocuguna hamile kalmis nasil kasli kollari var gram kilo yok sadece gobegi vardi. 6 aylik olana kadar kosmus, sporu hic birakmamis oyle sakinarak olmaz tutunmayacaksa 9 ay yatsan yine tutunmaz hasta gibi davranmayacaksin hamileyken hastalik degil bu demisti. Aklimda kaldi tavsiyeleri o yuzden baya hareketliyim. Aklima bile gelmiyo gun icinde hamile oldugum calisirken.
babyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Rahat ol canimm rabbim sabrini veriyor. Baya bir uyukluyorsun ama bir sekilde gun bitiyor.evdeyken daha cok takiyorum vakit daha zor geciyor bana. Ama yinede ev hanimi olmayi tercih ederdim bu surecte. Okuldatken bulanti kusma olursa ne yaparim bilmiyorum yani.Bende ıslaklıklar hala devam. Mide bulantılarım da başladı. İnşallah çok uzun sürmez. Hep yorgunum hep uykusuzum. Perşembe günü işe başlayacağım Nasıl olacak bilmiyorum
Bende bulanti tam olarak yok canim ya yanma ve hafif midede boşluk seklinde ama surekli birsey bu. Yemek yerken duruyor hemen gene basliyor. Ay insallah kusma falan olmaz yaaaKizlar herkesin masallahi var nazar degmesin. Ben de iyiyim yorgunluk disinda bir problemim yok bazen midem yaniyo ama bulanti degil. Arada yine kalkarken kasiklara agri giriyor tek derdimiz bu kadar olsun:) 7. Haftadan sonra bulanti olmazsa genelde olmaZmis diye duydum dogrulugu var mi bilmiyorum tabi. İyi bakin kendinize de bebisinize de
Canim bende olmadi ama ilani bende okumustum burada.en guzeli doktouna sorman sanirim.babyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Benim gelmedi canim.
Canim normalmis benim yesil geldi mesela temizledivi icin rengi desgisebilirmis
canım benim de geldi iki kere doktorum normal dedi rahim genişlerken kılcal damarlarda ufak kanamalar olabiliyormuş ya da jeli koyarken tahriş oluyo olabilir dedi kan görmediğin sürece korkma dedi
Bende duydum canım burda öyle demişti biri siyah geldi falan diye benimde son beş gündür baya baya geri geliyo drum içerde birikiyo bayadir kullandığın için normaldir demişti
Canım ben jel bile kullanmıyorum. Protestan ı fitil şeklinde kullanıyorum.
Ama arada lekelenmelerim oluyor benim de, özellikle de biraz gezinince, dinlenince geçiyor. Doktorum normal demişti ilaçlar yüzündenmiş
Rahat ol canimm rabbim sabrini veriyor. Baya bir uyukluyorsun ama bir sekilde gun bitiyor.evdeyken daha cok takiyorum vakit daha zor geciyor bana. Ama yinede ev hanimi olmayi tercih ederdim bu surecte. Okuldatken bulanti kusma olursa ne yaparim bilmiyorum yani.
Canim bende olmadi ama ilani bende okumustum burada.en guzeli doktouna sorman sanirim.
Canim cok asiri hareketsiz olmak ta iyi degil. Ben evdeyken daha rahatsiz oluyorum okuldayken daha rahatim yorgunluk disinda. Doktor da harektli ol demisti zaten. akintinin bununla ilgisi olur mu bilmiyorum ama sen yinde evin icinde dolasKizlar benim islaklik cok azaldi ama cok hareketsizim ondan olabilirmi
Evet Can'ım benim ilk hamileliğimde çok olmuştu bunda hiç olmadı. Doktorum da dün tekrarladı kahverengi lekeler olabilir dedi. Sıkıntı etme inşallah.babyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Canim cok asiri hareketsiz olmak ta iyi degil. Ben evdeyken daha rahatsiz oluyorum okuldayken daha rahatim yorgunluk disinda. Doktor da harektli ol demisti zaten. akintinin bununla ilgisi olur mu bilmiyorum ama sen yinde evin icinde dolas
Neden hareket etmeni istedi canim bebege bi zararimi varmis hareket ediyorum ama bi yere kadar kucuck ev temizlik yapmiyorum zaten butun gun tek basimayimCanim cok asiri hareketsiz olmak ta iyi degil. Ben evdeyken daha rahatsiz oluyorum okuldayken daha rahatim yorgunluk disinda. Doktor da harektli ol demisti zaten. akintinin bununla ilgisi olur mu bilmiyorum ama sen yinde evin icinde dolas
Muhipcim benim de gelmedi Zaten ben jel kullanmiyorim bu arada progestani fitil olarak kullaniyorumbabyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Dotorum bana da mutlaka hareket et demisti.Ben yine de ilk hafta rapor aldim fakat evde de pek yatmadim ara ara gezindim .Hatta transferden sonra bile yatmamistim ben yolculik yapmistim.Doktorum sorun olmaz demisti.[/QUOTE]babyinlove, post: 45275513, member: 653759"]Neden hareket etmeni istedi canim bebege bi zararimi varmis hareket ediyorum ama bi yere kadar kucuck ev temizlik yapmiyorum zaten butun gun tek basimayim
Benimde gelmedi canımBenim gelmedi canim.
biraz zor olur canım ilk hafta. ama alışırsın. bende yarın evdeyim ya çok mutluyum ama diğer 4 gün yorucu olacak baya...Evet Can'ım benim ilk hamileliğimde çok olmuştu bunda hiç olmadı. Doktorum da dün tekrarladı kahverengi lekeler olabilir dedi. Sıkıntı etme inşallah.
umuttttt canım ya alışabilecekmiyim bilmiyorum doğum iznimde vardı ya çok uzadı bu tatil
canım hareketten kasıt evin içinde 5 10 dakikalık yürüyüşler. öyle uzun uzun yüürme zaten bence ilk 3 ay. benm doktorum noralde hemen spora başlatırım ben ama siiznki biraz farklı dedi ilk 3 ay geçsin hemen spora başlıcaz dedi. hareket bebek için çok önemli dedi. sanırım vücut hareket ettikçe bebişler daha iyi mi gelişiyor artık nedir bilmem :)Neden hareket etmeni istedi canim bebege bi zararimi varmis hareket ediyorum ama bi yere kadar kucuck ev temizlik yapmiyorum zaten butun gun tek basimayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?