2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Benim gelmedi canim.

Canim normalmis benim yesil geldi mesela temizledivi icin rengi desgisebilirmis

canım benim de geldi iki kere doktorum normal dedi rahim genişlerken kılcal damarlarda ufak kanamalar olabiliyormuş ya da jeli koyarken tahriş oluyo olabilir dedi kan görmediğin sürece korkma dedi

Bende duydum canım burda öyle demişti biri siyah geldi falan diye benimde son beş gündür baya baya geri geliyo drum içerde birikiyo bayadir kullandığın için normaldir demişti

Eger mide bulantılari halsiz birakmasa bende hareketliydim ilk zamanlar ama şimdi kolumu kaldiramiyorum

Canım ben jel bile kullanmıyorum. Protestan ı fitil şeklinde kullanıyorum.
Ama arada lekelenmelerim oluyor benim de, özellikle de biraz gezinince, dinlenince geçiyor. Doktorum normal demişti ilaçlar yüzündenmiş

Bende ıslaklıklar hala devam. Mide bulantılarım da başladı. İnşallah çok uzun sürmez. Hep yorgunum hep uykusuzum. Perşembe günü işe başlayacağım Nasıl olacak bilmiyorum
Rahat ol canimm rabbim sabrini veriyor. Baya bir uyukluyorsun ama bir sekilde gun bitiyor.evdeyken daha cok takiyorum vakit daha zor geciyor bana. Ama yinede ev hanimi olmayi tercih ederdim bu surecte. Okuldatken bulanti kusma olursa ne yaparim bilmiyorum yani.

Bende bulanti tam olarak yok canim ya yanma ve hafif midede boşluk seklinde ama surekli birsey bu. Yemek yerken duruyor hemen gene basliyor. Ay insallah kusma falan olmaz yaaa
Canim bende olmadi ama ilani bende okumustum burada.en guzeli doktouna sorman sanirim.
Kizlar bende akinti devam camasirim hala hep islak. Canim hicbirsey istemiyor aslinda ama cok acikiyorum. Yemek aklima gelince midem kotu oluyor ama henuz cok asiri bulanti ve kusma olmadi insallah m ta olmaz

Kizlar benim islaklik cok azaldi ama cok hareketsizim ondan olabilirmi

Benim gelmedi canim.

Canim normalmis benim yesil geldi mesela temizledivi icin rengi desgisebilirmis

canım benim de geldi iki kere doktorum normal dedi rahim genişlerken kılcal damarlarda ufak kanamalar olabiliyormuş ya da jeli koyarken tahriş oluyo olabilir dedi kan görmediğin sürece korkma dedi

Bende duydum canım burda öyle demişti biri siyah geldi falan diye benimde son beş gündür baya baya geri geliyo drum içerde birikiyo bayadir kullandığın için normaldir demişti

Canım ben jel bile kullanmıyorum. Protestan ı fitil şeklinde kullanıyorum.
Ama arada lekelenmelerim oluyor benim de, özellikle de biraz gezinince, dinlenince geçiyor. Doktorum normal demişti ilaçlar yüzündenmiş

Sağolun kızlarrrr

Kizlar benim islaklik cok azaldi ama cok hareketsizim ondan olabilirmi
Canim cok asiri hareketsiz olmak ta iyi degil. Ben evdeyken daha rahatsiz oluyorum okuldayken daha rahatim yorgunluk disinda. Doktor da harektli ol demisti zaten. akintinin bununla ilgisi olur mu bilmiyorum ama sen yinde evin icinde dolas

Evet Can'ım benim ilk hamileliğimde çok olmuştu bunda hiç olmadı. Doktorum da dün tekrarladı kahverengi lekeler olabilir dedi. Sıkıntı etme inşallah.
umuttttt canım ya alışabilecekmiyim bilmiyorum doğum iznimde vardı ya çok uzadı bu tatil

Canim cok asiri hareketsiz olmak ta iyi degil. Ben evdeyken daha rahatsiz oluyorum okuldayken daha rahatim yorgunluk disinda. Doktor da harektli ol demisti zaten. akintinin bununla ilgisi olur mu bilmiyorum ama sen yinde evin icinde dolas
Neden hareket etmeni istedi canim bebege bi zararimi varmis hareket ediyorum ama bi yere kadar kucuck ev temizlik yapmiyorum zaten butun gun tek basimayim

Muhipcim benim de gelmedi Zaten ben jel kullanmiyorim bu arada progestani fitil olarak kullaniyorum

Arkadaslar mide bulantısı için premesis tablet kullanan var mı aç tok nasıl almak lâzım

babyinlove, post: 45275513, member: 653759"]Neden hareket etmeni istedi canim bebege bi zararimi varmis hareket ediyorum ama bi yere kadar kucuck ev temizlik yapmiyorum zaten butun gun tek basimayim[/QUOTE]
Dotorum bana da mutlaka hareket et demisti.Ben yine de ilk hafta rapor aldim fakat evde de pek yatmadim ara ara gezindim .Hatta transferden sonra bile yatmamistim ben yolculik yapmistim.Doktorum sorun olmaz demisti.

babyinlove, post: 45275513, member: 653759"]Neden hareket etmeni istedi canim bebege bi zararimi varmis hareket ediyorum ama bi yere kadar kucuck ev temizlik yapmiyorum zaten butun gun tek basimayim
Dotorum bana da mutlaka hareket et demisti.Ben yine de ilk hafta rapor aldim fakat evde de pek yatmadim ara ara gezindim .Hatta transferden sonra bile yatmamistim ben yolculik yapmistim.Doktorum sorun olmaz demisti.[/QUOTE]
:) ama neden iste hareketsizligin bi zarari varmiki :) evdeyim anca bi tur dolanip oturuyorum esim zaten bi cikarayim gezelim asla demez yani evde olmaktan baska carem yok zaten cok halsizum hep uykum var keske bende calisiyor olsaydim cok isterdim pisman oldum biraktigima

biraz zor olur canım ilk hafta. ama alışırsın. bende yarın evdeyim ya çok mutluyum ama diğer 4 gün yorucu olacak baya...
Neden hareket etmeni istedi canim bebege bi zararimi varmis hareket ediyorum ama bi yere kadar kucuck ev temizlik yapmiyorum zaten butun gun tek basimayim
canım hareketten kasıt evin içinde 5 10 dakikalık yürüyüşler. öyle uzun uzun yüürme zaten bence ilk 3 ay. benm doktorum noralde hemen spora başlatırım ben ama siiznki biraz farklı dedi ilk 3 ay geçsin hemen spora başlıcaz dedi. hareket bebek için çok önemli dedi. sanırım vücut hareket ettikçe bebişler daha iyi mi gelişiyor artık nedir bilmem :)

kızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu

sabak 7,30 da jelı yaptım ve sabah 10,30 gıbı tuvalete gıttıgımde buyuk bır kan pıhtısı dustu sonra peceteyle sıldıgımde kahverengı bır kan ve gene pıhtılar vardı nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım ve gazı hastanesıne gıttık esımle. oradakı doktorlar hemen ultrasyona soktu ve 2 adet kese gorduler bırı 70 mm dıgerı 39 mm mıs ve 39 mm olan gerıde dedıler gayet ıyı duruyo suan keseler dedı dusuk yok ama her kanama dusuk belırtısıdır dedıler ve ıgne yaptılar ama oncesınde 2,30 saate yakın kanama dvm edecek mı dıye bekledık cok sukur evdekı kanama dısında bı kanama daha meydana gelmedı oradakı doktorlar suan dusuk yok dedıler ama anlatamam nasıl korktum

Çok çokggeçmişolsun sukurki bissey yyokmuş ne kadarlik bbebek OTE="datse022, post: 45278312, member: 701276"]kızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu

sabak 7,30 da jelı yaptım ve sabah 10,30 gıbı tuvalete gıttıgımde buyuk bır kan pıhtısı dustu sonra peceteyle sıldıgımde kahverengı bır kan ve gene pıhtılar vardı nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım ve gazı hastanesıne gıttık esımle. oradakı doktorlar hemen ultrasyona soktu ve 2 adet kese gorduler bırı 70 mm dıgerı 39 mm mıs ve 39 mm olan gerıde dedıler gayet ıyı duruyo suan keseler dedı dusuk yok ama her kanama dusuk belırtısıdır dedıler ve ıgne yaptılar ama oncesınde 2,30 saate yakın kanama dvm edecek mı dıye bekledık cok sukur evdekı kanama dısında bı kanama daha meydana gelmedı oradakı doktorlar suan dusuk yok dedıler ama anlatamam nasıl korktum [/QUOTE]
Cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…