Amin insnet gun bılgısı vermedıler ama sanırım 5 haftalık ama persembe gunu net bellı olcak ultrasyon gunum var allahım korusun yavrularımızı
Amin ins[QUOTinş ... Bende 8. Haftaya giricem çok heyecanlı cidden ...datse022, post: 45278376, member: 701276"]net gun bılgısı vermedıler ama sanırım 5 haftalık ama persembe gunu net bellı olcak ultrasyon gunum var allahım korusun yavrularımızı
Cok[/QUOTE]besyo_86 .!.:Çok çokggeçmişolsun sukurki bissey yyokmuş ne kadarlik bbebek OTE="datse022, post: 45278312, member: 701276"]kızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu
sabak 7,30 da jelı yaptım ve sabah 10,30 gıbı tuvalete gıttıgımde buyuk bır kan pıhtısı dustu sonra peceteyle sıldıgımde kahverengı bır kan ve gene pıhtılar vardı nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım ve gazı hastanesıne gıttık esımle. oradakı doktorlar hemen ultrasyona soktu ve 2 adet kese gorduler bırı 70 mm dıgerı 39 mm mıs ve 39 mm olan gerıde dedıler gayet ıyı duruyo suan keseler dedı dusuk yok ama her kanama dusuk belırtısıdır dedıler ve ıgne yaptılar ama oncesınde 2,30 saate yakın kanama dvm edecek mı dıye bekledık cok sukur evdekı kanama dısında bı kanama daha meydana gelmedı oradakı doktorlar suan dusuk yok dedıler ama anlatamam nasıl korktum
Amin ins
Amin ins
Ben bi kere daha sordum ama gene sorucam, işe giden otobüs kullanan varmı aranızda. Ben hala cesaret edemiyorum evden dışarı çıkmaya
babyinlove cnm bende de öyle , ilk pozitif öğrendiğim hafta çoktu akıntım , ama şimdi azaldı , bnm paranoya da azaldı böylece çok şükür
Kızlar jelden kaynaklı sizde hiç siyah ile kahverengi arası nohut büyüklüğünde topak crinone geldi mi , bnm bu sabah iç çamaşırımda gördüm , sanki forum da okumuştum diye hatırlıyorum ama emin olamadım @Hadem-inNebiNaz_musti umuttttt C carminemine babyinlove @Selen_Ay @shebly Zehra er27 ve ismini hatırlayamadığım hamile diğer arkadaşlar
Bu arada bisey sormak istiorum[/QUOTE]
Bende ogretmwnim[/QUOTE][QUOTniçin kullaniosun jel doktor nie verdi merak ettim onu oyizden soruyorum.cok kotu olmadan raporlari yememek adina gidiorum sdilik nen okulayo_86, post: 45278532, member: 676022"][QUOTEöğretmenim yarim saatlik uzakta okulum bende dolmusla gidip geliyorum., post: 45278492, member: 701276"]ben dolmusla gıdıp gelıyorum bazen oluyokı 30 dk mesafeyı full ayakta gecırıyorum korkma rahat ol yeter cnm
bugun kı kanamadan sonra hep o sekılde gelıyo jel kalıntıları
Jeli nicin[/QUOTE]Bende ogretmwnim
Çok geçmiş olsun canımkızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu
sabak 7,30 da jelı yaptım ve sabah 10,30 gıbı tuvalete gıttıgımde buyuk bır kan pıhtısı dustu sonra peceteyle sıldıgımde kahverengı bır kan ve gene pıhtılar vardı nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım ve gazı hastanesıne gıttık esımle. oradakı doktorlar hemen ultrasyona soktu ve 2 adet kese gorduler bırı 70 mm dıgerı 39 mm mıs ve 39 mm olan gerıde dedıler gayet ıyı duruyo suan keseler dedı dusuk yok ama her kanama dusuk belırtısıdır dedıler ve ıgne yaptılar ama oncesınde 2,30 saate yakın kanama dvm edecek mı dıye bekledık cok sukur evdekı kanama dısında bı kanama daha meydana gelmedı oradakı doktorlar suan dusuk yok dedıler ama anlatamam nasıl korktum
Insallah sorun olmaz canim belki yeni yerlesiyor ya keseler o yuzden olmustur icini ferah tut ve rahat ol dua et surekli rabbim korur insallahhkızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu
Çok geçmiş olsun Can'ım okuyunca çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Bebişlerimizi esirgesin. Pozitif düşün inşallah. Dualarımdasınkızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Hemen hemen hepimiz çalışıyoruz Rabbime emanet yawrularımızBende okula gideceğimggünlerdeprogestan kullaniorum.yeni oolduğumiiçindetam nnazilnerden yazilcak okonudabbilmiyorumtamamen deneme yanilma kullaniorum siteyi
Çok geçmiş olsun Can'ım okuyunca çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Bebişlerimizi esirgesin. Pozitif düşün inşallah. Dualarımdasın
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Hemen hemen hepimiz çalışıyoruz Rabbime emanet yawrularımız
:) ama neden iste hareketsizligin bi zarari varmiki :) evdeyim anca bi tur dolanip oturuyorum esim zaten bi cikarayim gezelim asla demez yani evde olmaktan baska carem yok zaten cok halsizum hep uykum var keske bende calisiyor olsaydim cok isterdim pisman oldum biraktigima[/QUOTE]Dotorum bana da mutlaka hareket et demisti.Ben yine de ilk hafta rapor aldim fakat evde de pek yatmadim ara ara gezindim .Hatta transferden sonra bile yatmamistim ben yolculik yapmistim.Doktorum sorun olmaz demisti.
Canim coook gecmis olsun rabbim hicbirimize kotu bisey gostermesin ben bu konuyu baya bi arastirdim biz biraz farkli hamile kaldigimiz icin bu ara kanama vs gibi lekelenmeler ilaclar nedeniyle icerde birikip sonrasinda atilabiliyormus yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum cok cok gecnis olsun bebeklerim simsiki tutunsun insallah :)kızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?