2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

net gun bılgısı vermedıler ama sanırım 5 haftalık ama persembe gunu net bellı olcak ultrasyon gunum var allahım korusun yavrularımızı

[QUOTinş ... Bende 8. Haftaya giricem çok heyecanlı cidden ...datse022, post: 45278376, member: 701276"]net gun bılgısı vermedıler ama sanırım 5 haftalık ama persembe gunu net bellı olcak ultrasyon gunum var allahım korusun yavrularımızı[/QUOTE]
Amin ins
net gun bılgısı vermedıler ama sanırım 5 haftalık ama persembe gunu net bellı olcak ultrasyon gunum var allahım korusun yavrularımızı
Amin ins

Amin ins

Amin ins[/QUOTE]

kesede cocuk gorunmedı daha erken dedı doktor ama ne bıleyım bı tedırgın oldum

Cok[/QUOTE]
Bu arada bisey sormak istiorum

Ben bi kere daha sordum ama gene sorucam, işe giden otobüs kullanan varmı aranızda. Ben hala cesaret edemiyorum evden dışarı çıkmaya

ben dolmusla gıdıp gelıyorum bazen oluyokı 30 dk mesafeyı full ayakta gecırıyorum korkma rahat ol yeter cnm

bugun kı kanamadan sonra hep o sekılde gelıyo jel kalıntıları

[QUOTEöğretmenim yarim saatlik uzakta okulum bende dolmusla gidip geliyorum., post: 45278492, member: 701276"]ben dolmusla gıdıp gelıyorum bazen oluyokı 30 dk mesafeyı full ayakta gecırıyorum korkma rahat ol yeter cnm

bugun kı kanamadan sonra hep o sekılde gelıyo jel kalıntıları[/QUOTE]
Bende ogretmwnim

[QUOTniçin kullaniosun jel doktor nie verdi merak ettim onu oyizden soruyorum.cok kotu olmadan raporlari yememek adina gidiorum sdilik nen okulayo_86, post: 45278532, member: 676022"][QUOTEöğretmenim yarim saatlik uzakta okulum bende dolmusla gidip geliyorum., post: 45278492, member: 701276"]ben dolmusla gıdıp gelıyorum bazen oluyokı 30 dk mesafeyı full ayakta gecırıyorum korkma rahat ol yeter cnm

bugun kı kanamadan sonra hep o sekılde gelıyo jel kalıntıları[/QUOTE]
Bende ogretmwnim[/QUOTE]
Jeli nicin

Bende ogretmwnim[/QUOTE]
Jeli nicin[/QUOTE]

valla hoca verdı jelı ve sanırım tup bebek tedavısındekı tum bayanlar kullanıyor,:)

[QUOTE="besyo_86, post: 45278645, membergideceğim gunlerde]Jeli nicin[/QUOTE]

valla hoca verdı jelı ve sanırım tup bebek tedavısındekı tum bayanlar kullanıyor,:)[/QUOTE]
Himmm anladim duymamistim da ogrenmis[/QUOTE]
Bende arada progestan kullaniorum okula gidecegim

Bende okula gideceğimggünlerdeprogestan kullaniorum.yeni oolduğumiiçindetam nnazilnerden yazilcak okonudabbilmiyorumtamamen deneme yanilma kullaniorum siteyi

Çok geçmiş olsun canım

Insallah sorun olmaz canim belki yeni yerlesiyor ya keseler o yuzden olmustur icini ferah tut ve rahat ol dua et surekli rabbim korur insallahh

Çok geçmiş olsun Can'ım okuyunca çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Bebişlerimizi esirgesin. Pozitif düşün inşallah. Dualarımdasın
Bende okula gideceğimggünlerdeprogestan kullaniorum.yeni oolduğumiiçindetam nnazilnerden yazilcak okonudabbilmiyorumtamamen deneme yanilma kullaniorum siteyi
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Hemen hemen hepimiz çalışıyoruz Rabbime emanet yawrularımız

Dotorum bana da mutlaka hareket et demisti.Ben yine de ilk hafta rapor aldim fakat evde de pek yatmadim ara ara gezindim .Hatta transferden sonra bile yatmamistim ben yolculik yapmistim.Doktorum sorun olmaz demisti.
:) ama neden iste hareketsizligin bi zarari varmiki :) evdeyim anca bi tur dolanip oturuyorum esim zaten bi cikarayim gezelim asla demez yani evde olmaktan baska carem yok zaten cok halsizum hep uykum var keske bende calisiyor olsaydim cok isterdim pisman oldum biraktigima[/QUOTE]
Valla canim hareketsizligin zarari varmi bilemiyorim ama kan akisi onemli belki o yuzden demistir.

Canim coook gecmis olsun rabbim hicbirimize kotu bisey gostermesin ben bu konuyu baya bi arastirdim biz biraz farkli hamile kaldigimiz icin bu ara kanama vs gibi lekelenmeler ilaclar nedeniyle icerde birikip sonrasinda atilabiliyormus yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum cok cok gecnis olsun bebeklerim simsiki tutunsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…