Benim arkadasim da boyle olaylar yasadi ikiz hamileliginde. Hep endise korku kanama oldu. Meger ikizlerde boyle seyler olabiliyormus. O 9 ay izin alip dinlendi. Ve 36 haftalikken gayet saglikli dogdu... hic korkma... bunlar ikizlerde olabilen seyler. Sen bol dinlen..kızlarrrr buun cok zor ve kotu bır gundu
sabak 7,30 da jelı yaptım ve sabah 10,30 gıbı tuvalete gıttıgımde buyuk bır kan pıhtısı dustu sonra peceteyle sıldıgımde kahverengı bır kan ve gene pıhtılar vardı nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım ve gazı hastanesıne gıttık esımle. oradakı doktorlar hemen ultrasyona soktu ve 2 adet kese gorduler bırı 70 mm dıgerı 39 mm mıs ve 39 mm olan gerıde dedıler gayet ıyı duruyo suan keseler dedı dusuk yok ama her kanama dusuk belırtısıdır dedıler ve ıgne yaptılar ama oncesınde 2,30 saate yakın kanama dvm edecek mı dıye bekledık cok sukur evdekı kanama dısında bı kanama daha meydana gelmedı oradakı doktorlar suan dusuk yok dedıler ama anlatamam nasıl korktum
Çok geçmiş olsun canım
Insallah sorun olmaz canim belki yeni yerlesiyor ya keseler o yuzden olmustur icini ferah tut ve rahat ol dua et surekli rabbim korur insallahh
Çok geçmiş olsun Can'ım okuyunca çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Bebişlerimizi esirgesin. Pozitif düşün inşallah. Dualarımdasın
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Hemen hemen hepimiz çalışıyoruz Rabbime emanet yawrularımız
Canim coook gecmis olsun rabbim hicbirimize kotu bisey gostermesin ben bu konuyu baya bi arastirdim biz biraz farkli hamile kaldigimiz icin bu ara kanama vs gibi lekelenmeler ilaclar nedeniyle icerde birikip sonrasinda atilabiliyormus yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum cok cok gecnis olsun bebeklerim simsiki tutunsun insallah :)
Benim arkadasim da boyle olaylar yasadi ikiz hamileliginde. Hep endise korku kanama oldu. Meger ikizlerde boyle seyler olabiliyormus. O 9 ay izin alip dinlendi. Ve 36 haftalikken gayet saglikli dogdu... hic korkma... bunlar ikizlerde olabilen seyler. Sen bol dinlen..
Cok gecmis olsun .cok sagolun kızlar ınanın moral oluyorsunuz keseler ıyı dedı doktor kı ben tek kese beklerken 2 kese varmıs:) ama keselerde bebek gorunmedı daha erken dedı bıraz ona sıkıldım sızde bebek ne zaman gorundu prsbe ultrasyon var rabbım rehberımız ona emanetler offffffffffffffff offffffffff:)
Can'ım bizim 6. Haftamız doldu kese ve kalp atışı duyduk çok şükür.cok sagolun kızlar ınanın moral oluyorsunuz keseler ıyı dedı doktor kı ben tek kese beklerken 2 kese varmıs:) ama keselerde bebek gorunmedı daha erken dedı bıraz ona sıkıldım sızde bebek ne zaman gorundu prsbe ultrasyon var rabbım rehberımız ona emanetler offffffffffffffff offffffffff:)
Transferin ayin kaçına olmuştu canım, bide beta hcg sonucun neydiCan'ım bizim 6. Haftamız doldu kese ve kalp atışı duyduk çok şükür.
Geçmiş olsun cnm. Düşük önleyici iğne dediğin hangisi oluyor. Progestan'ın iğnesi mi?Merhabalar kızlar
benimde bu arada 2 kere az da olsa Kanamam oldu ikisinde de doktora gittik bir sorun yoktu ve iğne yaptilar düşüne karşı.igneyi her hafta olacağım önlem için.sizleri tedirgin etmemek için yazmadım. Doktorum tup bebek gebelik leri nazli gebelik ler diyor. geçen perşembe çok şükür bebesimizin kalp atislarini da duyduk .allah herkese nasip etsin allah kucagimiza almayi da nasip etsin tüm gebelerin. Kalp atislarini gordugumuzde 6 +2 gunluktu
Can'ım bizim 6. Haftamız doldu kese ve kalp atışı duyduk çok şükür.
Tesekkur ederim Proton depot diye bir igneGeçmiş olsun cnm. Düşük önleyici iğne dediğin hangisi oluyor. Progestan'ın iğnesi mi?
Yanlis hatirlamiyorsan arkadaslar alttan bakinca kalp atisini duydu 6+2 deKizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü
Canım farklılıklar olabilir korkmayın ve kendinizi fazla yormayin kalp atislarini bir dahaki sefere duyarsınız bebekleriniz keseleri.hemen büyümeye devam ettikçe sorun yokturKizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü
Canim bosuna sikinti yapma alttan baktiriyorlar ondan duyuluyor hem bazen 9. Haftaya kadar karindan duyamayan olurmus doktor gelisim iyi dedi sana sonucta :)Kizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü
Korkma kizmiziya donmedikce sirt üstü yat ve bacakların yüksekte olsun iğne yapmislarmiydi sanaKızlar ya dün bahsetmiştim ya kahverengi topak şeklinde merhem geldi diye , bugün de azıcık kahverengi lekelenmem olmuş , doktoruma not bıraktım dönecek inş herşey iyidir
Ay bilemedim canim yaYanlis hatirlamiyorsan arkadaslar alttan bakinca kalp atisini duydu 6+2 de
Buyuyor dedi doktor canim da insan iste yinede korkuyorCanım farklılıklar olabilir korkmayın ve kendinizi fazla yormayin kalp atislarini bir dahaki sefere duyarsınız bebekleriniz keseleri.hemen büyümeye devam ettikçe sorun yoktur
Ay oyledir demi canim ya. Iyi dedi gelisimi hatta 2 gun ilerde cikti buyuk olan. Bilemedim ki canim persembe olsa da rahatlasakP
Canim bosuna sikinti yapma alttan baktiriyorlar ondan duyuluyor hem bazen 9. Haftaya kadar karindan duyamayan olurmus doktor gelisim iyi dedi sana sonucta :)
1. 26.01.2016 = TransferTransferin ayin kaçına olmuştu canım, bide beta hcg sonucun neydi
Çok geçmiş olsun Can'ım.Merhabalar kızlar
benimde bu arada 2 kere az da olsa Kanamam oldu ikisinde de doktora gittik bir sorun yoktu ve iğne yaptilar düşüne karşı.igneyi her hafta olacağım önlem için.sizleri tedirgin etmemek için yazmadım. Doktorum tup bebek gebelik leri nazli gebelik ler diyor. geçen perşembe çok şükür bebesimizin kalp atislarini da duyduk .allah herkese nasip etsin allah kucagimiza almayi da nasip etsin tüm gebelerin. Kalp atislarini gordugumuzde 6 +2 gunluktu
Amin Can'ım benim inşallahbenımkı 5 haftalık sanırım doktor keseler ıyı durumda ama daha bebek gorunmuyo ve erken dedı rabbım saglıkla kucagımıza almayıda gostersın :)
Can'ım üstten kalp atışının duyulması imkansız minnacıklar. Doktorum alttan baktığı için duyabildi. Sende alttan muayene ol ve rahatla bence. Ben buğün hastanedeydim doktor Adan Zye bir sürü kan istemiş 6 tüp kan verdim. 2 tane de genetik için verdim 8 tüp. Pıhtılaşmaya da bakılacak inşallah sorun olmazKizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü
Cnm, seninki 2 tane ya, onlar daha kucuk, ondan.Kizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü
Benimde cumarteesi yapilacak canim o testler ac gidicem. Bende pihtilasmayi soylicem doktora bakalim. En az 20 tane test vardi bendede yazan. Bakalim insallah sorunsuz cikar hepsi.1. 26.01.2016 = Transfer
2. 04.02.2016 = 182
3. 06.02.2016 = 314 (48 saat)
4. 08.02.2016 = 604 (38 saat)
5. 20.02.2016 = Kontrol ( Kalp atışı ve Kese )
Kendimce bir liste oluşturdum :)
Çok geçmiş olsun Can'ım.
Amin Can'ım benim inşallah
Can'ım üstten kalp atışının duyulması imkansız minnacıklar. Doktorum alttan baktığı için duyabildi. Sende alttan muayene ol ve rahatla bence. Ben buğün hastanedeydim doktor Adan Zye bir sürü kan istemiş 6 tüp kan verdim. 2 tane de genetik için verdim 8 tüp. Pıhtılaşmaya da bakılacak inşallah sorun olmaz
Insallah oyledir canim ya bilmiyorum valla. Sen nasil oldun?bebikin nasil kanama gecti mi?Cnm, seninki 2 tane ya, onlar daha kucuk, ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?