2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Benim arkadasim da boyle olaylar yasadi ikiz hamileliginde. Hep endise korku kanama oldu. Meger ikizlerde boyle seyler olabiliyormus. O 9 ay izin alip dinlendi. Ve 36 haftalikken gayet saglikli dogdu... hic korkma... bunlar ikizlerde olabilen seyler. Sen bol dinlen..

Çok geçmiş olsun canım

Insallah sorun olmaz canim belki yeni yerlesiyor ya keseler o yuzden olmustur icini ferah tut ve rahat ol dua et surekli rabbim korur insallahh

cok sagolun kızlar ınanın moral oluyorsunuz keseler ıyı dedı doktor kı ben tek kese beklerken 2 kese varmıs:) ama keselerde bebek gorunmedı daha erken dedı bıraz ona sıkıldım sızde bebek ne zaman gorundu prsbe ultrasyon var rabbım rehberımız ona emanetler offffffffffffffff offffffffff:)

Cok gecmis olsun .

Can'ım bizim 6. Haftamız doldu kese ve kalp atışı duyduk çok şükür.

Merhabalar kızlar
benimde bu arada 2 kere az da olsa Kanamam oldu ikisinde de doktora gittik bir sorun yoktu ve iğne yaptilar düşüne karşı.igneyi her hafta olacağım önlem için.sizleri tedirgin etmemek için yazmadım. Doktorum tup bebek gebelik leri nazli gebelik ler diyor. geçen perşembe çok şükür bebesimizin kalp atislarini da duyduk .allah herkese nasip etsin allah kucagimiza almayi da nasip etsin tüm gebelerin. Kalp atislarini gordugumuzde 6 +2 gunluktu

Geçmiş olsun cnm. Düşük önleyici iğne dediğin hangisi oluyor. Progestan'ın iğnesi mi?

Merhaba kızlar hepimize hayırlı günler.
Yarın muayenemiz var hayırlısıyla bakalım kese görünecek mi
Bi gerginlik başladı nedense

Kizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü

Kizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü
Yanlis hatirlamiyorsan arkadaslar alttan bakinca kalp atisini duydu 6+2 de

Canım farklılıklar olabilir korkmayın ve kendinizi fazla yormayin kalp atislarini bir dahaki sefere duyarsınız bebekleriniz keseleri.hemen büyümeye devam ettikçe sorun yoktur

Kızlar ya dün bahsetmiştim ya kahverengi topak şeklinde merhem geldi diye , bugün de azıcık kahverengi lekelenmem olmuş , doktoruma not bıraktım dönecek inş herşey iyidir

P
Canim bosuna sikinti yapma alttan baktiriyorlar ondan duyuluyor hem bazen 9. Haftaya kadar karindan duyamayan olurmus doktor gelisim iyi dedi sana sonucta :)

Kızlar ya dün bahsetmiştim ya kahverengi topak şeklinde merhem geldi diye , bugün de azıcık kahverengi lekelenmem olmuş , doktoruma not bıraktım dönecek inş herşey iyidir
Korkma kizmiziya donmedikce sirt üstü yat ve bacakların yüksekte olsun iğne yapmislarmiydi sana

Yanlis hatirlamiyorsan arkadaslar alttan bakinca kalp atisini duydu 6+2 de
Ay bilemedim canim ya

Canım farklılıklar olabilir korkmayın ve kendinizi fazla yormayin kalp atislarini bir dahaki sefere duyarsınız bebekleriniz keseleri.hemen büyümeye devam ettikçe sorun yoktur
Buyuyor dedi doktor canim da insan iste yinede korkuyor
P

Canim bosuna sikinti yapma alttan baktiriyorlar ondan duyuluyor hem bazen 9. Haftaya kadar karindan duyamayan olurmus doktor gelisim iyi dedi sana sonucta :)
Ay oyledir demi canim ya. Iyi dedi gelisimi hatta 2 gun ilerde cikti buyuk olan. Bilemedim ki canim persembe olsa da rahatlasak

Transferin ayin kaçına olmuştu canım, bide beta hcg sonucun neydi
1. 26.01.2016 = Transfer
2. 04.02.2016 = 182
3. 06.02.2016 = 314 (48 saat)
4. 08.02.2016 = 604 (38 saat)
5. 20.02.2016 = Kontrol ( Kalp atışı ve Kese )
Kendimce bir liste oluşturdum :)
Çok geçmiş olsun Can'ım.
benımkı 5 haftalık sanırım doktor keseler ıyı durumda ama daha bebek gorunmuyo ve erken dedı rabbım saglıkla kucagımıza almayıda gostersın :)
Amin Can'ım benim inşallah
Can'ım üstten kalp atışının duyulması imkansız minnacıklar. Doktorum alttan baktığı için duyabildi. Sende alttan muayene ol ve rahatla bence. Ben buğün hastanedeydim doktor Adan Zye bir sürü kan istemiş 6 tüp kan verdim. 2 tane de genetik için verdim 8 tüp. Pıhtılaşmaya da bakılacak inşallah sorun olmaz

Benimde cumarteesi yapilacak canim o testler ac gidicem. Bende pihtilasmayi soylicem doktora bakalim. En az 20 tane test vardi bendede yazan. Bakalim insallah sorunsuz cikar hepsi.
Cnm, seninki 2 tane ya, onlar daha kucuk, ondan.
Insallah oyledir canim ya bilmiyorum valla. Sen nasil oldun?bebikin nasil kanama gecti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…