- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
Leke şeklinde devam cnm, cuma gunu kontrole gidecegim.Benimde cumarteesi yapilacak canim o testler ac gidicem. Bende pihtilasmayi soylicem doktora bakalim. En az 20 tane test vardi bendede yazan. Bakalim insallah sorunsuz cikar hepsi.
Insallah oyledir canim ya bilmiyorum valla. Sen nasil oldun?bebikin nasil kanama gecti mi?
1. 26.01.2016 = Transfer
2. 04.02.2016 = 182
3. 06.02.2016 = 314 (48 saat)
4. 08.02.2016 = 604 (38 saat)
5. 20.02.2016 = Kontrol ( Kalp atışı ve Kese )
Kendimce bir liste oluşturdum :)
Güzel olmus listen, simdi sen bana yardimci olurmusun naz ciğim. Şubat 4 de transfer oldu, 16 şubat ta beta hcg 584 çıktı, 20 şubatta ise 4020. Biz bu cuma kese görmeye gidece acaba kalp atımınıda duyarmiyiz?
Çok geçmiş olsun Can'ım.
Amin Can'ım benim inşallah
Can'ım üstten kalp atışının duyulması imkansız minnacıklar. Doktorum alttan baktığı için duyabildi. Sende alttan muayene ol ve rahatla bence. Ben buğün hastanedeydim doktor Adan Zye bir sürü kan istemiş 6 tüp kan verdim. 2 tane de genetik için verdim 8 tüp. Pıhtılaşmaya da bakılacak inşallah sorun olmaz
hep aklımdasın canım inan herşey güzel olacak meleğin bırakmayacak seni.Leke şeklinde devam cnm, cuma gunu kontrole gidecegim.
Canim seni cok merak ediyordum iyi olmana sevindim uzme kendini bebegin simsiki tutunmustur insallahLeke şeklinde devam cnm, cuma gunu kontrole gidecegim.
1. 26.01.2016 = Transfer
2. 04.02.2016 = 182
3. 06.02.2016 = 314 (48 saat)
4. 08.02.2016 = 604 (38 saat)
5. 20.02.2016 = Kontrol ( Kalp atışı ve Kese )
Kendimce bir liste oluşturdum
Canim sen transferden 25 gun sonra gormussun kalp atislarini o zaman tam kac haftalik gorunuyordu
Bende bazen gün boyu oluyor, bazen gün boyu hic olmuyor canım :)kıslar herkesin türlü türlüğ takıntıları var işte. herkes aklına birşey takıp sıkılıyor ve korkuyor. Allah hepimize yardımcı olsun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.,
Benimde bugün ki sorunum bugüne kadar olan kasıklarımda kasılmaların niye hiç olmaması. herşeyden korkuyor işte insan.
sizlerinde hergün oluyormu kasıklarınızdaki kasılmalar ve batmalar
Canım hiç stres yapma. İkiz seninkiler tekli gebelikle bir olmaz bence. Bi de mesajlarda şey gördüm karından mı bakıldı belki o yüzden de duyulmamıştır. İçine sıkıntı yapmaKizlar ben korkmaya basladim herkese 6+2 de kalp atisi gormus biz noye goremedik sat a gore 6+2 ydik ultrasona gore 6+4 ciktik ama gorulmedi. Icim hep rahatti ama nedense bir korku düştü
Kızlar ya dün bahsetmiştim ya kahverengi topak şeklinde merhem geldi diye , bugün de azıcık kahverengi lekelenmem olmuş , doktoruma not bıraktım dönecek inş herşey iyidir
kıslar herkesin türlü türlüğ takıntıları var işte. herkes aklına birşey takıp sıkılıyor ve korkuyor. Allah hepimize yardımcı olsun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.,
Benimde bugün ki sorunum bugüne kadar olan kasıklarımda kasılmaların niye hiç olmaması. herşeyden korkuyor işte insan.
sizlerinde hergün oluyormu kasıklarınızdaki kasılmalar ve batmalar
Cnm hemşireyle konuştuğumda kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok , kırmızı olursa Protestan 2 ampül yapın demişti . Sonra doktorum aradı proluton yapmamı istedi , lekeler kesilesiye kadar da her gün 2 ampül Protestan yap dedi .bakalım inşallah devam etmez , iyiye giderKorkma kizmiziya donmedikce sirt üstü yat ve bacakların yüksekte olsun iğne yapmislarmiydi sana
İnşallah canım hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalimCnm hemşireyle konuştuğumda kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok , kırmızı olursa Protestan 2 ampül yapın demişti . Sonra doktorum aradı proluton yapmamı istedi , lekeler kesilesiye kadar da her gün 2 ampül Protestan yap dedi .bakalım inşallah devam etmez , iyiye gider
Canım hiç stres yapma. İkiz seninkiler tekli gebelikle bir olmaz bence. Bi de mesajlarda şey gördüm karından mı bakıldı belki o yüzden de duyulmamıştır. İçine sıkıntı yapma
Canım öylesi durumda -çalışıyormusun bilmiyorum ama- ayağının altına yastık al tuvalet harici kalkma. Dinlenince geçiyor. Burdan okuduğum kadarıyla renk pembeye ya da kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok inş.
Ben de o kasılmaları hissetmiyorum artık ya da o sancıları... Ben de acayip dert ediyordum. Ama bugün azıcık kafaya takık kalktım. Gördüğüm rüyalar içimi kararttı. Ondan sonra solumda o sancıyı yine hissettim. Sonra dedim ki aaa manyakmısın bebeğine yazık bak kafandaki derdi hissetti. Şimdi salladım gitti sıkıntıyı bebeğime yazık.
Bence artık iyice yerleştikleri için o kasılmalar yok
Rabbim göstermesin ya, çok geçmiş olsunkızlar dunku kanamam dan eser yok bugun cok sukur demekkı o pıhtılı kan ıcerde kalan ve jelle borlıkte asagı dogru dusen bıseydı zaten hastanede de 2 saat ped verdıler ve kanama bekledık ve olmamıstı ınsallah daha boyle bı sey yasamam kımsede yasamasın cok zor aklım cıktıydı
Cok sevindim canim tekrarlamamasina.insallah ta tekrar olmaz. Hayirlisi ile gelsin mercimeklerimizkızlar dunku kanamam dan eser yok bugun cok sukur demekkı o pıhtılı kan ıcerde kalan ve jelle borlıkte asagı dogru dusen bıseydı zaten hastanede de 2 saat ped verdıler ve kanama bekledık ve olmamıstı ınsallah daha boyle bı sey yasamam kımsede yasamasın cok zor aklım cıktıydı
allah duysun ağzınızdan oluruz inşallahhhGebeliğimizi birlikte takip edelim. Bildiklerimizi paylaşalım. Sevgiler...
İçimi rahatlattın gerçekten. benim sabahtan beri hiç bir kasılmam yok. sadece oğlen yemekten sonra yine midem ekşidi. nasıl sevindim anlatamam.Bir ultrasona girsem ve minik keseyi görsem ve sağlıklı olduğunu duysam nasıl rahatlayacağım anlatamam.
Senin ne zaman ultrason günün? Sanırım biz aynı günlerdeyiz şuan
Çok geçmiş olsun Can'ım. Rabbim göstermesin bir daha hiç birimize.kızlar dunku kanamam dan eser yok bugun cok sukur demekkı o pıhtılı kan ıcerde kalan ve jelle borlıkte asagı dogru dusen bıseydı zaten hastanede de 2 saat ped verdıler ve kanama bekledık ve olmamıstı ınsallah daha boyle bı sey yasamam kımsede yasamasın cok zor aklım cıktıydı
Hoşgeldin aramıza Can'ımallah duysun ağzınızdan oluruz inşallahhh
Benim gittiğim merkezde son sistem teknoloji ile çalışıyor diye biliyorum ama. Geç olsun güç olmasın napalim :) saol canımZehra er27 canım alttan bakarsa görür büyük ihtimalle. Cihazda önemli benim doktorumun cihazı çok ileri teknolojide.
C carminemine Can'ım tam 6 haftayı doldurmuştum gittiğimde. Gelişimi 6+1i gösteriyordu. 1 gün ilerde gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?