2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Günaydın kızlar dün saat 8:20 de uyudum tuvalet dışında 7'ye kadar uyumuşum ne uzun bir geceydi :) Çok uykum oluyor eve gittiğimde halbuki çok da yorulmuyorum. Hamilelik çarpaya başladı sanırım.

Günaydın kızlar dün saat 8:20 de uyudum tuvalet dışında 7'ye kadar uyumuşum ne uzun bir geceydi :) Çok uykum oluyor eve gittiğimde halbuki çok da yorulmuyorum. Hamilelik çarpaya başladı sanırım.

ınan bendede aynı durum hatta dun saat 9,30 -10 gıbı resmen yuzum kaydı gozlerım dustu esım dıyo sen gec kaldın uyu hadı dıye :)

kızlar prsbe gunu neden gelmıyooooo :)
:) geliyo geliyo :) azıcık kaldı kuzuları görmeye
Günaydın Can'ım. Aynı durum bende de var gözüm hep yatakta yemek yeyip yatayım istiyorum. Her an uykum var sanki

Kızlar bugün kesemizi gördük hayırlısıyla
Tek kesemiz var. Simsiyah bişey yaa
25 marta gün attı kalp atışı için
Bekle bekle o gün gelir mi hiç

cok sevındım cnmmm ınsallah kalp atıslarınıda duyacaksın :) sımsıyah olması saglıklı olduguna ısaret :)

Hayırlı olsun cnm çok sevindim :) gün iyi başladı kendini yorma fazla

Teşekkür ederim
Çok şükür
Eşim zaten hemen eve attı
Git yat diye halbuki ben gezmek istiyordum hava ne güzel

cok sevındım cnmmm ınsallah kalp atıslarınıda duyacaksın :) sımsıyah olması saglıklı olduguna ısaret :)

Bilmiyorum ki iyi bişey mi demek o
Çok gün atmış doktorumuz yaa
Zaten doktor ultrasonu açtı daha tam yerleşmeden gördüm ben keseciğimizi

Gözün aydın Can'ım benim. Rabbim gönlümüzde mi en güzel günlere eriştirsin. Çok şükür bin şükür

Amin inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yalnız bizimle opu sü olan ve transferi olan diğer 3 arkadaşın tutmamış ne üzüldüm
Sadece Bi arkadaş daha vardı zaten onu görünce gözlerim ışıldadı onun da ikizleri olacak inş.
Buna şükür dedik geldik

Kizlar dun gece hic uyuyamadım ya sabaha kadar döndüm durdum yatakta. Aksam erken yattim ondan mi bilmiyorum ama perisan oldum. Gozlerim cok aciyor suanda.

Kizlar dun gece hic uyuyamadım ya sabaha kadar döndüm durdum yatakta. Aksam erken yattim ondan mi bilmiyorum ama perisan oldum. Gozlerim cok aciyor suanda.
Canimmmmm al bendende okadar 3te bi uyandim 7 de zor uydum neden oldu anlamadim dondum durdum kalktim gezdim yattim uyuyamadim ya

Canimmmmm al bendende okadar 3te bi uyandim 7 de zor uydum neden oldu anlamadim dondum durdum kalktim gezdim yattim uyuyamadim ya
Ay valla ayni canim suandada okuldayim.midem fena bir yandam seviniyorum varliklarina.bir yandan da evde olsam daha rahat olucam diyorum

Bsnim saat 18 gibi aksam uykum geliyor, bir saat kestiriyorum, sonra 3 e kadar uyuyamiyorum. Sıkıcı bulantilarim var, kusasim yok, ama bulaniyor. Birşey yemek istiyorum, tam olarak ney cikartamadim. Lekelenme devam. Birde bogazimda sıkışma var, nerdeyse hiç geçmiyor, ne yapsam, işe yaramiyor.

Erken yatmış olduğundan olabilir.
Artık gebeliğin getirdiği değişimlerden olabilir
Tabi evde olmuş olsan yatar uyurdun ama senin de güzel bir görevin var
Rabbim seni de bebişlerini de korusun inş

Ay beni anlatmissin sanki canim bende kusmuyorum ama midem surekli bulanti halinde. Surekli acim ama bir o kadar da yemek istemiyorum ekstra benim birde mide yanmalarim var canim.yemekten sonra 15 dk rahatim sonra hemen başlıyor
Erken yatmış olduğundan olabilir.
Artık gebeliğin getirdiği değişimlerden olabilir
Tabi evde olmuş olsan yatar uyurdun ama senin de güzel bir görevin var
Rabbim seni de bebişlerini de korusun inş
Belki de canim ama 11 i geciyordu dun biraz gec yattim aslinda kendime gore gercekten bu surecte evde olmak isterdim ama en azindan 24 25 .haftalardan sonrasi yaz tatili evde olucam buna seviniyorum.cunku son zamanlar daha zor diyor herkes.

Merhabalar Arkadaslar uzunca bir sure yazamadim ama hep Takip ettim bir suru yeni arkadas katilmis aramiza cok sevindim. Tek tek hosgeldiniz. umuttttt canim merak etmissin sormussun sagolasin benim biliyorsunuz kucuk bir kizim var haftalardir hasta acillerde gecirdik Sabah aksam hastaneye kostuk derken sukur atlattik. Ben Bu kosusturmada kendimi unuttum resmen. Bendede 2 kese gorundu 2 hafta kadar once karindan bakti doktorum haftasonuda kalplerini duyduk sukur Ben artik 8. Haftama girdim karindan anca gorundu. Karindan baktiran arkadaslar 7-8 haftalarda rahatlikla duyulabiliyor gorulebiliyormus bunuda tecrube etmis oldum. Ondan once goremeyenler stres yapmasin Ben yapmistim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…