2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bu arada gece uyanmalari resmen Rabbimin bir lutfu. Bu uyanmalar olmasa nasil bebisler dogdugunda o uykusuz gecelere adapte oluruz. Hamilelik boyunca Bu surecede hazirlaniyor vucut gun gelecek 2 gun hic uyumadan gececek bebisler in ilk aylarinda. iste tamda Bu yuzden uyanmalar basladi zamanli zamansiz son aylar Bu gece uyanmalari cok daha fazla olacak hazirlikli olun Rabbim o günlere sağlıkla ulaştırsın inşallah...

Insam merak ediyor canim ya alisitik birbirimize. Kizina cok gecmis olsun walla rabbim sifa versin. Bebiklerine cok sevndim varsa bana ozelden ultrason fotosu atar misin cok merak ediyorum. Benim 6+2 de karindan gorunmedi vende stres yaptim ama baktim genelde vajinadan gorulmus bende rahatlaidm persembe tekrar gidicem bakalim. Dua et bize

Arkadaslar sanırım herkes aynı mide bulaniyo ama kusma yok pis pis bulantı yanma pek bi rahat değiliz ama yine de Elhamdülillah biz onları çok bekledik Rabbimde lutfetti çok şükür.Benim drum 11.haftadan sonra tadına mucize gibi düzelmeler olacak dedi sabır edicez Rabbim yardımcımız olsun

eve hırsız gırsın valla benım yanımdan esımı goturseler ben uyanamam dıyodum kı oyleydı de ınanın ama sımdı gecelerı 2-3 kere uyanır oldum wc ye kalkıyorum yada oylesıne uyanıyom tuaf :)

Ben aslinda bulaninca rahat oluyorum canim varliklarini hatirlatiyor mutlu oluyorum ben ne kalmis ki 11.haftaya sunun surasinda. Okuldaki arkadaslar 2.ay biterken kusmalar basliyor dediler biraz korktum ama bakalim
eve hırsız gırsın valla benım yanımdan esımı goturseler ben uyanamam dıyodum kı oyleydı de ınanın ama sımdı gecelerı 2-3 kere uyanır oldum wc ye kalkıyorum yada oylesıne uyanıyom tuaf :)
Bende oyleydim canim walla. aksam yatip savah kalkardim hic uyanmazdim. simdi mucize gibi cok susadigum icin uyaniyorum ben. 2 gundur boyle ondan once sabahlari erken kalkiyordum sadece. Sanirim rabbim bizi bebislere alistiriyor

Canim bende dar vakitte mutlaka acip bakiyorum sizleri merak ediyorum maalesef ultrason resmi yok benim doktor bir garip cok kisa bakiyor hemen kapatiyor resim bile istemeye kalmıyor Ben bile soyle bakamadim doya doya benimde 6+0 da sadece keseler gorundu icindeki yolk sac diyorlar sanirim onlar bile gorunmedi bomboş bir siyahlık 7-8 gun sonra kocaman olmuslardi bide Idrara iyi sıkışık olunca daha net göründü benimkindede biri biraz daha ufak biri gününde dedi sanırım ikizlerde böyle oluyor genelde. Sabret şaşıracaksın bir daha gittiğinde Nasıl büyümüşler diye :)

Bir tanesi dustu cnm, diğeri için cuma günü randevum.
Can'ım çok üzüldüm kusura bakma kaçırmışım bu durumu Rabbim diğer kuzuyu sana bağışlasın inşAllah güzel haberlerini duyarız. Doktor bana kızını kesinlikle kaldırmayacaksın diyor Nasıl kaldırmadan durabilirim ki çocuk sürekli kucak istiyor bunun yatması var kalkması var tuvaleti var haftasonu lekelenmem oldu kızını kaldırdınmı dedi evet dedim kızdı bir sürü dikkatli olmak zorundasın dedi sen Nasıl idare ediyorsun Can'ım varmı yardımcı olan birileri acaba annemimi çağırsam yanıma bilemedim

Benim hafif beyazlık var iclerinde canim. Ama cok zor belli oluyor. Ay cok heyecanliyim valla canim doktor banada 1 saat onceden su ic lavaboya gitme tut kendini dedi.ben o gum hic sıkışık degildim su ictim ama sıkışamadım bir turlu. Benimde biri 6+4 biri 6+2 cikmisti yani biri 2 gun onde gidiyordu ama 1.5 kat gibi bir fark var aralarinda.
arkadaşlar estrofem kullanan var mı? ne zaman bıraktınız ya da bırakacaksınız kullanmayı
Canim ben bantini kullaniyorum doktorum kalp atisi duyunca birakicaz demisti bakalim cumartesi gidicem igne ve banti birakabiliriz demisti
Kizlar, kordon kani saklama ile alakali dusunceniz nedir?
Canim onu bende arastirmayi dusunuyorum ya sonra tuh demek istemiyorum ama maliyeti hakkinda hic arastirma yapmadim sanirim maliyetli birsey

Canim bence sen anneni cagir en azindan biraz idare edersin oyle. Bak 2 kese var zor olur boyle birde bebisleri dusun uzulme sonrs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…