Can'ım 6 haftayı doldurunca bıraktırdı doktorum sadece elevit ve Crinone jel kullanıyorum. B12 eksikliğim vardı onun içinde 4 tane Dodex iğne verdiarkadaşlar estrofem kullanan var mı? ne zaman bıraktınız ya da bırakacaksınız kullanmayı
Be için gerekiyor Can'ım bu?Kizlar, kordon kani saklama ile alakali dusunceniz nedir?
Ayyy benimde randevum var canim cumartesi insallah coook guzel haberlerle doneriz cidden ya mutlulukla doneriz insallahKizlaaaarrr cumartesi randevumuz var tam 6+2 olucaz allahim izin verirse com ama cok heyecanliyim cooookkkk allahim insallah hayirli havberlerle donmemizi nasip eder kuzumla
Can'ım 6 haftayı doldurunca bıraktırdı doktorum sadece elevit ve Crinone jel kullanıyorum. B12 eksikliğim vardı onun içinde 4 tane Dodex iğne verdi
Teşekkür ederim canım cevabın için bana da merkezde 7. hafta olunca bırak demişlerdi o zaman bi sorun olmaz inşallah
bugünü saymadık zaten bitti cumartesiyide saymayalım. zaten doktorda olacağız.3 gün mü kaldı şimdi geriye.... geçmiyo gerçekten o 3 gün. benim eşimde bu hafta yurtdışında ben tek başımayım hiç geçmiyor yaniAy valla bilmiyorum :) hadi bugünüde saymayalım, Rabbim sabir versin valla
Icim icime sigmiyor canim valla :) doktora ne sorayim diye yazmaya basladim bile boyle icim pirpirAyyy benimde randevum var canim cumartesi insallah coook guzel haberlerle doneriz cidden ya mutlulukla doneriz insallah
Ben hic birsey sormuyorum ya ne soracaksin canim?kopya ver de bende sorayimIcim icime sigmiyor canim valla :) doktora ne sorayim diye yazmaya basladim bile boyle icim pirpir
Kizim 4,5 yaşında cnm, kaldirmiyorum, durumu ona anlattim, cok dikkatli davraniyor, kafasini vurmuyor, koşarak atlamiyor, severken de oturarak seviyorum, kucakliyorum onu.Can'ım çok üzüldüm kusura bakma kaçırmışım bu durumu Rabbim diğer kuzuyu sana bağışlasın inşAllah güzel haberlerini duyarız. Doktor bana kızını kesinlikle kaldırmayacaksın diyor Nasıl kaldırmadan durabilirim ki çocuk sürekli kucak istiyor bunun yatması var kalkması var tuvaleti var haftasonu lekelenmem oldu kızını kaldırdınmı dedi evet dedim kızdı bir sürü dikkatli olmak zorundasın dedi sen Nasıl idare ediyorsun Can'ım varmı yardımcı olan birileri acaba annemimi çağırsam yanıma bilemedim
Canim valla sacma sapan seyler :) sodanin bebek gelisimine cok faydali oldugunu her gun bi tane icilmesini okudum dogrumu sorucam arkadasima doktoru her gun kahve ic cocuk zeki olur demis onu sorucam ben sabahlari iki tane yumurta yiyordum galiba fazlaymis bide kansizlik problemim var onu sorucam bakalim o gune kadar kimbilir daha neler bulurum ben :)Ben hic birsey sormuyorum ya ne soracaksin canim?kopya ver de bende sorayim
Ee yanlızmi olucan yani evde, sorun olmazmibugünü saymadık zaten bitti cumartesiyide saymayalım. zaten doktorda olacağız.3 gün mü kaldı şimdi geriye.... geçmiyo gerçekten o 3 gün. benim eşimde bu hafta yurtdışında ben tek başımayım hiç geçmiyor yani((
Can'ım dikkat et evet bizler her zaman biraz daha fazla risk taşıyoruz çok dikkatli olmamız gerekiyor benim kızım 2,5 yaşına yaklaştı ve henüz bu durumu anlayacak durumda değil hep kucağıma gelmek istiyor tabureler aldım yatağına çıkarken, tuvalete gittiğinde tabureleri kullanıyorum ama mutlaka günde bir kaç kere kucağıma almış bulunuyorum. Maşallah kızına çok anlayışlıymış. Rabbim bağışlasın hepsiniBen bir kilodan fazla ağırlık kaldirmiyorum, zaten riskli durum, doktorum tuvalet disinda kalkmadan yat dedi.
Can'ım haklısın sanırım en sağlıklısı öyle olacak. Annemle bir görüşeyimCanim bence sen anneni cagir en azindan biraz idare edersin oyle. Bak 2 kese var zor olur boyle birde bebisleri dusun uzulme sonrs
Can'ım hadi bakalım inşAllah güzel haberler bekliyoruz. Bu heyecanlarımız hiç ama hiç bitmesin katlanarak çoğalsın inşallah dünyanın en güzel heyecanları su gibi akan Zaman sanki randevu günü yaklaştıkça yavaşlıyorKizlaaaarrr cumartesi randevumuz var tam 6+2 olucaz allahim izin verirse com ama cok heyecanliyim cooookkkk allahim insallah hayirli havberlerle donmemizi nasip eder kuzumla
işe gidiyorum zaten akşam 8 de evde oluyorum. sonrada yatıp uyuyorum.Ee yanlızmi olucan yani evde, sorun olmazmi
Sen ne düşünüyorsun peki bu konuda? Riskli bir durum olmasın Bebek için?Naz_musti canim kordon kani allah korusun ileride cocukta yada kardeslerinde kok hucre gerektirecek bir rahatsizlik olursa yada organlarinda bir sıkıntı olursa donör gerekmesizin tedavide kullaniliyor
Bınların hepsi ben de merak ediyorum bizide bilgilendir. Benim doktorum kahve ve asitli içecekleri önermiyorum dedi?Canim valla sacma sapan seyler :) sodanin bebek gelisimine cok faydali oldugunu her gun bi tane icilmesini okudum dogrumu sorucam arkadasima doktoru her gun kahve ic cocuk zeki olur demis onu sorucam ben sabahlari iki tane yumurta yiyordum galiba fazlaymis bide kansizlik problemim var onu sorucam bakalim o gune kadar kimbilir daha neler bulurum ben :)
ayy valla baya bulmuşsun. sodayı bende duydum ama çok nadir içiyorum 2 3 güne 1 şişe ancak. en hamileliği öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim o da ilginç geldi. ben 1 yumurta ya yiyorum ya yiyemiyorum canım ya bende haftada 3 4 yeterli diye okumuştum. süt de i.çemiyorum o yüzden yğurt yemeye başladım artık.Canim valla sacma sapan seyler :) sodanin bebek gelisimine cok faydali oldugunu her gun bi tane icilmesini okudum dogrumu sorucam arkadasima doktoru her gun kahve ic cocuk zeki olur demis onu sorucam ben sabahlari iki tane yumurta yiyordum galiba fazlaymis bide kansizlik problemim var onu sorucam bakalim o gune kadar kimbilir daha neler bulurum ben :)
canım bildiğim kadarıyla bebek doğunca kordon kanı alınıp saklanıyor. bebeğe zararlı birşey yok ki. canım ben aslında her gittiğim doktorda broşürü gördüm ama henüz onu düşünmeye sıra gelmedi. allah korusun ileride kötü zamanlar yaşarsak keşke dememek için düşünüyorum ama maliyeti nasıldır eşim ne düşünür hiç bilmiyorum. hiç konuşmadık bakalım vakit yaklaşsın inşallah o günlerde gelecekSen ne düşünüyorsun peki bu konuda? Riskli bir durum olmasın Bebek için?
Bınların hepsi ben de merak ediyorum bizide bilgilendir. Benim doktorum kahve ve asitli içecekleri önermiyorum dedi?
canım benmde 4.gün sabah silik çizgi çıkmıştı ama görünüyordu yani ve sonuç hamileyimmm :) benmkisi normal gebelik testiydi yani olabilir :) tetsin fotosunu yüklersen daha iyi yorum yapabilirz :)Arkadaslar merhaba, bi yardim bana lutfen. 19 subatta 5.gun iyi kalite embriyom transfer edildi bgn (23 subat) predictor erken gebelik testi yaptim.ikinci cizgi cikti, cok da silik hayali degil yani bakan herkes cizgi var der. Olabilir mi sizce?iyi geldi tabi mutlu oldum boyle bisey yasayan duyan var mi sormak istedim
Demek sen de basladin canim bulanmaya bir ben kaldim sanirimBen aslinda bulaninca rahat oluyorum canim varliklarini hatirlatiyor mutlu oluyorum ben ne kalmis ki 11.haftaya sunun surasinda. Okuldaki arkadaslar 2.ay biterken kusmalar basliyor dediler biraz korktum ama bakalim
Bende oyleydim canim walla. aksam yatip savah kalkardim hic uyanmazdim. simdi mucize gibi cok susadigum icin uyaniyorum ben. 2 gundur boyle ondan once sabahlari erken kalkiyordum sadece. Sanirim rabbim bizi bebislere alistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?