2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Arkadaslar hepinize iyi akşamlar benim dün yumurtalarim toplandı 10 tane . Bugün aradılar 10 tanesi dolu çıkmış ama 5 tanesi Döllenmis gün gün arayip bilgi vereceklermis ya perşembe ya cumartesi transfer e gidixem bu benim.ilk denemem annem ve iki yakın arkadaşımdan başka. Kimse bilmiyor derdimi anlayan pek kimse yok sizlerin desteğine çok ihtiyacım var umarım. Herşey yolunda gider bende anne olurum en kisa zamanda eminim hepinizden küçüğümdur benim bi ablaya çok ihtiyacım var ve bu yolda beni sizden başka kimse anlamaz . Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahhhh

canım benmde 4.gün sabah silik çizgi çıkmıştı ama görünüyordu yani ve sonuç hamileyimmm :) benmkisi normal gebelik testiydi yani olabilir :) tetsin fotosunu yüklersen daha iyi yorum yapabilirz :)
Bi beceremedim canim yuklemeyi, yarin da yapicam yine cift cizgi cikar umarim. Ya nasil icimi rahatlattin anlatamam umarim bende hamileyimdir cok saol cvp icin♡

Rabbim emeklerimizi dualarımizi biliyo bizi bu sonunda sevineerden eylesin seni de tüm isteyenleri De canım kaç yaşındasin bu arada

Ssstttt Nabiyonuz bakayım burda
Kızlar ben bugün transferle birlikte 8. Günüm. Ben dayanamıyorum, 3 gündür test yapıyorum. Dün bugunkunu ekliyim bi bakin bu bugunku
bu da dunku

Eklentiler

• IMG_20160223_070447_HDR_1456203961330.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 56
Ya da tam tersi testleri karıştırmış olabilirim. Gel perşembe gel. Beklemek ne zor. Perşembe gelse de pozitifi alıp hemen buraya gelsem

Kızlar çok şükür dünkü lekelenmem tekrarlamadı , istirahat modunda devam ediyorum bennnnnn ... Dünkü lekelenme sonrası gece ne kabuslar gördüm anlatamam size bizim normalde cuma idi kalp atışı için randevumuz leke olunca persembe ye alabildik en erken , neler oluyo biran önce muayene olmak istiyorum . Ams persembe 6+3 olacak ,kalp atışını inşallah duyabiliriz ...

Son düzenleme:
canım ben 6+2 de karından duyamadım birinde var gibi dedi ama emin olamadı. vajinal bakılırsa duyuluyor genelde. gönlünü ferah tutu iyi olsun. canım bulanıyor ama çok değil ama sürekli. kusma yok bende okulda çocukların hemen anlamasını istemiyorum oo yüzden inşallah okulda kusmam iç :)
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah çok güzel olur herşey senn için. bende 25 yaşındayım canım çok fark yok :) ama her konuda desteğe hazır bir sürü insna var burada emn ol. benmde annem dışında kmsem bilmiyordu hala daha tedavi sonucu olduğunu bilmiyorlar bilinmemesi daha iyi stres olmamak için bence :)
Bi beceremedim canim yuklemeyi, yarin da yapicam yine cift cizgi cikar umarim. Ya nasil icimi rahatlattin anlatamam umarim bende hamileyimdir cok saol cvp icin♡
canım çıktıysa hamilesindir rahat ol önemli olann çizginin koyulaşması. bende günde 3 4 defa test yapıyordum 2 güne 1 koyulaşıyordu. birde 2 . ve 3. idrarla sabaha göre daha koyu çıkıyrdu testler
tebrikler canım çok sevndm inşallah rabbm tamamına erdirir.
ay benmde perşembe canım ya kafana takma herşey yolunda rabbmn izniyle. 6+2 te benm karından görülmedi ama vajinal görülür canım.inş lekelenme de tekrar olmazd a stres yaşamassın

umuttttt sağol canım ya. Hala o kadar sakinim ki. Perşembeyi bekliyorum. Ama dün bugün değişik şeyler oluyor. Ne kadar tuvalete gidersen gideyim hep idrar var gibi hissediyorum. Rahim bolgeme özellikle ayağa kalkınca oturunca yanı hareket edince kramplar giriyor. Bu akşam da kasik batması başladı. Galiba mucizem bana anne ben buradayım sen hala perşembe diyorsun der gibi

İnşallah Can'ım hiçbirimiz öyle şeyler yaşamayalım çünkü çok kötü...

Senin 6+2 de karından görünmeyince doktorun 1 hafta sonra tekrar mı çağırdı ?... Erken olduğu için mi vajinal muayene yapmadı ?..

işe gidiyorum zaten akşam 8 de evde oluyorum. sonrada yatıp uyuyorum.(( mecbur yapıcak bişey yokki.

Sen çalışıyormuydun?
Evet bende harita teknikeriyim, ama şubat4 transferim yapıldı, o tarihten bu yana evdeyim izin aldım yani. Bu ayda işe gitmeyi hic düşünmüyorum. İs yerim saolsunlar yardımcı oluyorlar, izin konusunda. Allah yardımcın olsun seninde

Benimde 9 şubatta tranferim oldu. 10 gün raporluydum ve pazartesi işe başladım. Allah ikimizinde yardımcısı olsun. İnş 9 ay buradan güzel haberlerimizi paylaşırız

taydin aramiza hosgeldin canim gozun aydin benim de 5. Gun boyle basladi sonra koyulasti icini ferah tut bebegine bol bol hosgeldin de :)

ah cnmmmmmmmm cok mutlu oldum allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın :)

Sakin erken yaptirma canim bak varlığını biliyorsun sonra yukselme stresi insani mahvediyor. Mucizen orada artik mutlu ol rahat ol
Merak ettiğim bir şey var.. 5. Gün tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mi?
Canim ailende varsa olabilir tabi belli oomaz yoksa da olabilir
Canim. Kucuk olanda gordu gibi hatta bizde gorduk ama emin olamadi. 3 4 gune gorunur dedi persembeye tekrar randevu verdi. Vajinal baksak gorunur dedi ama ben istemedim. Yarin tekrar gidicez bakalim bebikleri gormeye. Cuma da tup bebek doktoru bakacak zaten.

taydin aramiza hosgeldin canim gozun aydin benim de 5. Gun boyle basladi sonra koyulasti icini ferah tut bebegine bol bol hosgeldin de :)
Evet canım benim de öyle oldu. Bugün o kadar net ki, anında çıktı ve net

ah cnmmmmmmmm cok mutlu oldum allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın :)
Amin canım inşallah. Daha kan tahlili var, kesesi var, kalp atışı var. Mucizem çok erken ben buradayım dedi. Sukurler olsun ..

Benimde 5.gun boyle cikmisti canim gercekten muthis bir mutluluk.sen artik icini ferah tut. Test gununu bekle git ve mutlu haberi taclandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…