Benimde 5.gun boyle cikmisti canim gercekten muthis bir mutluluk.sen artik icini ferah tut. Test gununu bekle git ve mutlu haberi taclandir
Hayırlı uğurlu olsun, bu duygunun hic biri tarifi yok, Rabbim devamını getirsin insallahSukurler olsun Allahım mucizem benimle..
Bekliyorum canım sadece evde yaptım. Yarın tahlil günüm, kan tahlilini yarin vericem. Dediğin gibi bizim için ayın 25 indeki deger önemli dediler. Önce yaptirsam yine istiycekler. O yüzden bu testlerde de görünce yaptirmadim.
Yalnız transfer sonrası sanki herşey olup bitmis gibiydi. Rabbim o sukuneti verdi bana sukurler olsun. Teslim etmiştim kendimi, boş cevirmedi..
Sağol canım, gerçekten tarifi yok. Şaskinim, inanmak için tahlil sonucunda sayısal değeri gormem lazım sanki, garip, tuhaf..... Amin canım bundan sonra heyecanlarimiz mutluluklarimiz evlatlarimizla hiç bitmesine inşallah..Hayırlı uğurlu olsun, bu duygunun hic biri tarifi yok, Rabbim devamını getirsin insallah
Hoşgeldin Can'ım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Arkadaslar hepinize iyi akşamlar benim dün yumurtalarim toplandı 10 tane . Bugün aradılar 10 tanesi dolu çıkmış ama 5 tanesi Döllenmis gün gün arayip bilgi vereceklermis ya perşembe ya cumartesi transfer e gidixem bu benim.ilk denemem annem ve iki yakın arkadaşımdan başka. Kimse bilmiyor derdimi anlayan pek kimse yok sizlerin desteğine çok ihtiyacım var umarım. Herşey yolunda gider bende anne olurum en kisa zamanda eminim hepinizden küçüğümdur benim bi ablaya çok ihtiyacım var ve bu yolda beni sizden başka kimse anlamaz . Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahhhh
Benimde 8. gün yaptığımda silik çıkmıştı çok şükür hamileyim. Testi tekrarla Can'ım koyulaştıkça hem rahatlıyorsun Hemde varlığından emin oluyorsun :)Bi beceremedim canim yuklemeyi, yarin da yapicam yine cift cizgi cikar umarim. Ya nasil icimi rahatlattin anlatamam umarim bende hamileyimdir cok saol cvp icin♡
Tebrikler Can'ım aramıza hoşgeldin. Minik kuzu el sallamış bize çok şükür. Rabbim güzel haberlerini duymayı sağlıklı ömürlü bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Ssstttt Nabiyonuz bakayım burda
Kızlar ben bugün transferle birlikte 8. Günüm. Ben dayanamıyorum, 3 gündür test yapıyorum. Dün bugunkunu ekliyim bi bakinEki Görüntüle 1781326 bu bugunku
Eki Görüntüle 1781326 bu da dunku
Alttan muayene olursan kesin duyarsın Can'ım.Kızlar çok şükür dünkü lekelenmem tekrarlamadı , istirahat modunda devam ediyorum bennnnnn ... Dünkü lekelenme sonrası gece ne kabuslar gördüm anlatamam sizebizim normalde cuma idi kalp atışı için randevumuz leke olunca persembe ye alabildik en erken , neler oluyo biran önce muayene olmak istiyorum . Ams persembe 6+3 olacak ,kalp atışını inşallah duyabiliriz ...
Ben olamaz diye biliyorum Can'ım çünkü embriyoların içine tek sperm enjekte ediyorlar. Dolayısıyla tek yumurta ikizi olma ihtimali yok. Çift yumurta ikizi içinde 2 adet embriyo transferi gerekli. Benim iki embriyo transfer edildi biri tutundu. Çok istedim ikiz olmasını ama doktorum zaten tüp bebek hamilelikleri hassas hamilelikler birde ikiz olması daha büyük risk dedi. İlk doğumum da 25. Haftada gerçekleşti yavrum yaşamadı. Dolayısıyla tek olması daha sağlıklı. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahMerak ettiğim bir şey var.. 5. Gün tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mi?
Arkadaslar hepinize iyi akşamlar benim dün yumurtalarim toplandı 10 tane . Bugün aradılar 10 tanesi dolu çıkmış ama 5 tanesi Döllenmis gün gün arayip bilgi vereceklermis ya perşembe ya cumartesi transfer e gidixem bu benim.ilk denemem annem ve iki yakın arkadaşımdan başka. Kimse bilmiyor derdimi anlayan pek kimse yok sizlerin desteğine çok ihtiyacım var umarım. Herşey yolunda gider bende anne olurum en kisa zamanda eminim hepinizden küçüğümdur benim bi ablaya çok ihtiyacım var ve bu yolda beni sizden başka kimse anlamaz . Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahhhh
Merak ettiğim bir şey var.. 5. Gün tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mi?
Gec olsun guc olmasin demisler canim ya rahat ol.Ay kızlar demın aldıgım habere gore 29 subatta benım toplantım varmıs
sonrakı gun esım calısıyor, 2 martta kayınvalıdem umreden gelıyor benım doktor ısı kaldımı 5 marta of ya
Ilk tedavimde ben de cok stresliydim.bu kez tedaviye basladigim ilk gunden itibaren bir kez bile yaz olmazsa diye bir sey gelmedi aklima.hep olacak diye geciyordu dedigin gibi o kadar rahattim ki. 4.gun test yaptim dusunsene hemende cikti zaten. 10.gun kan verdim yulsek cikti yani hersey o kadar yolunda gitti ki insallah simdide sirada kalp atisi var rabbimin izniyle onuda duyucam yarin.Sukurler olsun Allahım mucizem benimle..
Bekliyorum canım sadece evde yaptım. Yarın tahlil günüm, kan tahlilini yarin vericem. Dediğin gibi bizim için ayın 25 indeki deger önemli dediler. Önce yaptirsam yine istiycekler. O yüzden bu testlerde de görünce yaptirmadim.
Yalnız transfer sonrası sanki herşey olup bitmis gibiydi. Rabbim o sukuneti verdi bana sukurler olsun. Teslim etmiştim kendimi, boş cevirmedi..
Canim maydanoz ve dereotunu bende duymustum ama pişmişi sıkıntı olmuyormus. Bende ayiriyorum ama yinede cok asiri zorlamiyorum hic yemicem diyekızlar bu arada bı bılgı paylasayım
hamıle bı arkadasıma doktoru kesınlıkle ılk uc ay maydonoz,nar ve cıger yeme cunku dusuk yapar ve rıskı arttırır demıs
bılgınız olsun:)
kacıncı gun ıdarda cıktı yanı ılk sılık cızgın benım 7.gunde cıktı degerler yuksek oldugundan falan dedı doktor ıdrarda cıkmıs normalde cıkma sansı az dıyo 5. gun embrıosu benımde ve 2 embrıo transfer edıldı pazar gunu 2 kese gorundu:)
Canım ben ilk 4. Gün yaptım. Çıkmadı çöpe attım. Birkaç saat geçti merak ettim baktım. Eğik olarak çöpe attigimdan bulaşmış vaziyette hafif silik çizgi vardı. 5. Gün atmadim düz bir yerde bıraktım 2 saat falan geçti yine gordum. 6. Gün 45 dk 1 saat sonra gordum. 7. Gün 15 dk sonra falan. Bugün de 5-10 dk içinde ve bariz 2. çizgi olarak göründü.
5. Gün tek embriyo benimki. O yüzden ben de 5. Gün tek embriyonun bölünme ihtimalini merak ediyorum açıkçası. Okuduklarima gore 5. Gün embriyosuyla çoğul gebelik ihtimali düşük oluyor ama Rabbim dilerse ne olmaz ki.
Ne güzel ikizin olacak inşallah. Benim de ikize hevesim vardı aslında ama bir an cesaret edemedim 2 transfer edilmesine. Bir de 2 transfer edilseydi dondurulma şansı olmayacaktı. Her ihtimale karşı buz bebeğim de kalsın istedim. Hayırlısı bakalım. Güzel günler gorelim, kavuşmak da nasip olsun inşallah.
cnmmm yarın kalp atısları ıcın gıdıyoz bakalım 2 kese var ama bakalım ben cok ıstıyodum taaaa kucuklugumden berı rabbım ınsallah saglıklı sekılde kucagımada verır ona emanet yavrularım saglıklı sıhhetlı olsunlarda :)
İnşallah iki minik kalbin sesini duyarsin yarın.. Zor ama güzel ikiz annesi olmak. Allah gönlüne gore versin inşallah.
benimde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.sadece gebe olduğumu öğrendim ama ultrason günüm cumartesi. ilk muayenede belli olmuşmuydu canım senin 1 yada 2 kese olduğu?cnmmm yarın kalp atısları ıcın gıdıyoz bakalım 2 kese var ama bakalım ben cok ıstıyodum taaaa kucuklugumden berı rabbım ınsallah saglıklı sekılde kucagımada verır ona emanet yavrularım saglıklı sıhhetlı olsunlarda :)
benimde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.sadece gebe olduğumu öğrendim ama ultrason günüm cumartesi. ilk muayenede belli olmuşmuydu canım senin 1 yada 2 kese olduğu?
evet canım değerlerle pek alakalı değil sanırım benimcanmım normal kontrol gunum benım persembeydı yanı yarın ama pazar gunu benden kanama gıbı kan pıhtısı geldı ve hemen doktoruma gıttım ve orada vajınal muayene edıldı dusuk rıskı dusunulerek kı allahıma bın sukur kanama olmadı sadece evdeyken gelen kan pıhtısı ıle kaldı o sırada muayenede doktorum 0,79 mm kese ıle 0,39 mm ıkı kese gordu fotoları bıle var :) o zaman ogrendım ben tektır dıyodum kan sonuclarım cok cok yuksek degıldı
8. gun 39
10. gun 107
12. gun 201
14. gun 429
İnş hayırlısıyla transferin yapılır ve tutar cnm. Benimki 3.gün embriyosuydu. fakat araştırdığım kadarıyla 5.gün embriyosunun tutma şansı daha fazla olabilirKızlar tekrardan Merhaba ☺ az önce embriyolog aradı 5 embriyo da 2. Gün için normal devam ediyormuş herhangi bi problem yok ama yarın çok önemli sabah embriyolarin durumunu doktorunuza bildirip sizi aricam doktor yarın. Uygun derse transfere cagiricaz seni dedi . Onlar arayana kadar ben kalpten gidiyorum 3. Gün embriyosu daha mı iyi yoksa 5. Gün mu yarın beni neler bekliyor sizce ☺☺☺
Bildiğim kadarıyla 5.gün daha iyi canım ama Rabbim verecekse 3 de olan da çok fazla takılmaKızlar tekrardan Merhaba ☺ az önce embriyolog aradı 5 embriyo da 2. Gün için normal devam ediyormuş herhangi bi problem yok ama yarın çok önemli sabah embriyolarin durumunu doktorunuza bildirip sizi aricam doktor yarın. Uygun derse transfere cagiricaz seni dedi . Onlar arayana kadar ben kalpten gidiyorum 3. Gün embriyosu daha mı iyi yoksa 5. Gün mu yarın beni neler bekliyor sizce ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?