2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Senin 3..gün ama tuttu değil. Mi canım ☺☺☺

Canım hiiiç endişe etme.. Embriyonun durumu için ne uygunsa onu yapıyorlar. Bu işte ne yumurta sayısı, ne emriyo sayısı, ne de 3. ya da 5. gün... nasipse tutuyor, değilse tutmuyor.. orta kalite 3. gün embriyosu denilip pek ümit bağlanmayan ama bebeğine kavuşan çok kişi var.. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin..

İnşallah hayırlısı olur hakkımizda canım çok teşekkür ederim ☺

Benimde 9. gün 211
11. gün 426
birdahada yaptırmadım. işte cumartesiyi bekliyorum bakalım:))))

Senin 3..gün ama tuttu değil. Mi canım ☺☺☺
Benim ilk denememde 3.gün embriyosuydu, tutmadi. Bu ikinci denemem 5 inci gün embriyosu yerleştirdiler Rabbime çok şükür tuttu. YaNi evet 5 inci gün embriyosu sağlıklı diyorlar, ama tutacaksa 3 üncü gün embriyosu ilede tutar, sen kalbiNi refah tut valla benimki içimi rahat bıraktığım için tuttu diye düşünüyorum

Ya hem ilk hemde kimse bilmediği için kafamda deli sorular ama benim kendi isteğimle 5. Gün embriyosu kattırabilir miyim

Bakalım. Yarın neler olacak transfer olayı nasıl zor mu☺☺☺

Bakalım. Yarın neler olacak transfer olayı nasıl zor mu☺☺☺
hiç zor değil canım 2 dk sürüyor sadece zaten sende ekranda izliyorsun. Hatta benim eşim ve annemyan salonda canlı olarak ekrandan izlemişlerdi miniklerin yerleştirilmasini :)) sabah kalkıp ben bi hamile kalıp geleyim demiştim eşime:))))

Ya hem ilk hemde kimse bilmediği için kafamda deli sorular ama benim kendi isteğimle 5. Gün embriyosu kattırabilir miyim
Yok senin istegine gore olmaz o iş :) yumurta toplama işleminden daha kolay transfer, sadece idrara sıkışıp git, kahvaltinida yap. 5 dakika bile sürmüyor işlem, dilinden duayı eksik etme. Benim eşimde sağlıkçı bende uzun yıllar sağlık sektöründe çalıştım. Aklına takılan ne varsa sor, cevap vermeye calisirim sana :)

Ay çok teşekkür ederim kızlar sanırım ben tek gidicem eşim. Çalışıyor gelebilirse gelecek. Ama ben kimsenin beni.oyle.gormesini istemiyorum çok tuhaf im ☺☺☺ tuvalete sıkışık olmak kotuymus sanırım sonda takiyorlarmis galiba ondan korkuyorum ☺☺☺

Ya bana 1 tane koyacaklarmis ama tutmazsa dondurulmus olursa onlarla denicem o zaman 2 tane. Mi.katiyorlar

Kızlar ben buraya aıt degılım ben burayı nerden buldumda mesaj yazmısım ya nerdeyım ben
Ekim anneleri topigiyle karisti sanirim canimama cok gulduk suan sana
Benimde ayni durumum canim ilki 3.gundu tutmadi bu 5.gun cok sukur rabbime.ama bende onunla alakasi olduğunu dusunmuyorum hersey vakti gelip gelmemesi yada secilen embriyorlarin saglikli olup olmamasi ile alakali.
cok kolay canim anlamiyorsun hic birsey. Ben kibris dogus tup bebek hastanesinde yaptirdim herseyimiz rast gitti cok sukur 3 tane embriyo koydular 5.gundu benimki a kalite dedi doktorumuz bugun 9. Günüm sonuc bekliyorum heyecanla
Ay masaalllah 3 tane.3 u de tutarsa rabbim kolaylik versin insallah idrar testi yapmadin mi canim? Sabriniza hayranim valla

Su kısmı biraz tuhaf oluyor iciyorsun suyu bekliyorsun senin siran gelene kadar tualetin geliyor. Sonra tekrra su icip idrar bekliyorsun.ben 1 saat bekledim odamda ve 1 saatte 2 litre su ictim halim cok komikti gülerek girdim cok şükür gozlerimi kapattim dua ettim hep. Doktorum bebecikleri koyuyoruz dedi ve bitti anlamdim hicbirsey

Bence tek gitme canim ya esin izin alsin manevi anlamda yaninda olmali bence o gun. Bende sonda falan takmadilar canim direk transfer oldu yataga getirildim 45 dk dayanabildim sonra surgu getirip yataga dogrulttular ona yaptim. Ama idrar sıkışık olmak onemli. Ben yarim ltre su ictim ona ragmen cok sıkışmıştım fazla geldi heemn transfer öncesi aziick yaptim rahat girdim
Ya bana 1 tane koyacaklarmis ama tutmazsa dondurulmus olursa onlarla denicem o zaman 2 tane. Mi.katiyorlar
Canim genelde 2. Ve 3. Tedavide ve yas 35 in ustundeyse 2 transfer oluyor ama bizim hastane direk 2 transfer yapti. O biraz hastaneyle alakali

Meraktan catlamak uzereyim ama esime söz verdim bakmayacagima dair üzülmemi istemiyor erken bakipta gününü bekle iyi haber alicaz insallah dedi bende bekliyorum.Cumartesi günü 12 gunumde öğrenicez insallah sabah erkenden acile artık adami kacta uyandiririm bilmiyorum

Allahım Hayırlısı ni versin hepimizin hakkında galiba benim. İçin bu Hayırlıydi buraya kadar geldik aşılama. Diye gittim ılaca başladım kontrole gittim 2 yumurtam. Vardı. 3 gün sonra tekrar kontrole gittim 10.yumurtam olmuş demekki Rabbimin bi bildiği var 10 yumurtanın 10uda doluu çıktı ve 5 tanesi dollendi içimde çok. Büyük. Bi his var olacak inanıyorum

Insallah canim Allah gönlüne gore versin sen moralini yüksek tut bu cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…