2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Masallah canim insallah guzel sonuclar alirsin yuksek yuksek paylasirsin bizimle... Ben 4.gun baslamistim teste
Anam bıde tup bebek sayfası
sevgıler kızlar saygılar
umudunuzu yıtırmeyın
ılk oglum tup bebek buda normal bız yaptık
Ay ne guzel insallah bzimde oyle olur dua et bize
Canim en guel sey bence pozitif hissetmek oyle hissediyorsan raht ol yeter meleklerin sana sımsıkı tutunacak

Kızlar allah herkesin gönlüne göre versin
oğluma 3. denemede anca hamile kalabilmiştim ama şimdi doğal yollardan korunmayı bıraktıgım 2. ay hamıle kaldım
insallah allah hepımızın kucagına almayı nasıp etsın

Allah uzun ömür versin canim hayirli evlat olurlar insallah rabbim bizlerin yüzünü de güldürsun

Z zbulut001 Canım giderken yalnız gidebilirsin ama dönüşte mutlaka araba ya da taksi ile dönmen gerekir. Eşimin işi vardı ben de tek gittim. yanıma bi arkadaşım geldi beklerken. eşim çıkışa yetişti ama . bana ilk 3 gün imkanın varsa yat, ev işi yemek yapma, 3. günden sonra fazla yürüme ama arabayla istediğin yere gidebilirsin, araç kullanabilirsin dediler. Şansıma o hafta duruşmalarım yoktu evde yatıp gezinip dinlendim. pazartesi eşimle arabayla çıktım, dönüşte otobüse bindim ama çok rahatsız oldum. dün arabayla çıktım sıkıntı olmadı. çook hasta muamelesi yapma kendine ama hepten de rahat davranma bana kalırsa..

Zaten tek gitsem de dönüşte taksiyle dönücem canım bende bi iki gün dinlenip sonra yavaş yavaş kalmayi planlıyorum moralim çok yüksek şu an çok teşekkür ederim bilgilerin için ☺☺☺☺

taydin canım neler yiyip neler içtin tek olduğum için alim eve katayimm☺☺ özellikle yemekleri şu şekilde ye şunlara dikkat et dediğin şeyler varmi

taydin canım neler yiyip neler içtin tek olduğum için alim eve katayimm☺☺ özellikle yemekleri şu şekilde ye şunlara dikkat et dediğin şeyler varmi

Değişik olarak ananas yedim ama günde 1-2 dilim, abartmaya gerek yok. bir de çiğ kabak çekirdeği aldım ondan da günde 1 avuç kadar yedim. bunları forumlarda okuduğum için aldım. onun dışında kabızlığa dikkat ! bana toz halinde bir ilaç verdiler. ama ben normalde hiç kabızlık çekmem, alışkanlık olarak da günde 2 çorba kaşığı aç karnına zeytinyağı içerim, kahvaltıda fındık ceviz kurukayısı yerim tatlı niyetine. Sözün özü Karatay usulü besleniyorum ben normalde de. bu yüzden kabızlık olmadı. biraz katılaştığını hissettiğimde tedbiren yalnızca 2 akşam yarım ölçek o tozdan kullandım. benim ömrümde kabızlığım olmadığı halde katılaşma hissettiğime göre kabızlık şikayeti olanlar aman dikkat !! Kesinlikle ıkınmanızı istemiyoruz dediler. Protein ağırlıklı beslenin diyorlar. ben zaten her sabah 2 yumurta yiyorum. Paça çorbası yaptırdım anneme, onu içtim. normal etli, sebzeli sulu yemek yedim. Yalnızsan yemeğini önceden yap bence.. en azından 3 gün WC ye git evin içinde bi dolan sonra yatarak dinlen. bol su iç. aklıma gelenler bunlar..

Zor değil canım çok kısa süren bi işlem. idrara biraz sıkışık gitmen gereiyor ve yanında sürgü götür bir tavsiye sana :):)

Sürgüyü sen kendin mi götürdün... Beni odaya getirir getirmez hemşiye altıma koydu sürgüyü. sürekli kontrol etti sonra da. başta yapamadım ama çok sıkışınca saldım gitti

Sürgüyü sen kendin mi götürdün... Beni odaya getirir getirmez hemşiye altıma koydu sürgüyü. sürekli kontrol etti sonra da. başta yapamadım ama çok sıkışınca saldım gitti
Ben kendim götürmüştüm sürgüyü :) 3 saat kalkmadan yattım

Çiğ kabak çekirdeğini nerden buldun canım eşime söylerim alır ananasi bende duydum yiyorum onu. ☺☺☺☺

Hastanelr veriyor canim lazimlik tarzi birsey altina koyiyorlar tuvaletini yapiyorsun

Çiğ kabak çekirdeğini nerden buldun canım eşime söylerim alır ananasi bende duydum yiyorum onu. ☺☺☺☺

Pazarlarda bulunuyor canım.

Bu arada hepinize ek bilgi; ben bütün kuruyemişleri çiğ tüketiyorum. fındığı, cevizi, yer fıstığını kabuklu alıyorum. yer fıstığı kabuklu da olsa çoğu yerde satılan kavrulmuş oluyor. kuruyemişlerin içerisinde bulunan sağlıklı yağlar kavrulmayla birlikte ısıyla temas edince trans yağa dönüşüyor. bazen zor oluyor ama 2 yılı aşkın zamandır neredeyse marketten hiç alışveriş yapılmıyor bizim evde

Kızlar merhaba, herkese hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin...
Benimde 09.Şubat da transferim yapıldı. 8.günden beri idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm:)
Tek embriyo transfer edildi ve bende hamileyimmmmm:)

Beta HCG değerlerim:
11.Gün:38
13:Gün:74
15:Gün:135(Yani bugün)
Sizce değerlerim nasıl, düşük değil di mi?

Doktor artık kan vermeme gerek olmadığını söyledi. Haftaya salı muayene olacakmışım. Sizce haftaya keseyi görür müyüz, kalp atışını duyar mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…