Masallah canim insallah guzel sonuclar alirsin yuksek yuksek paylasirsin bizimle... Ben 4.gun baslamistim testeMeraktan catlamak uzereyim ama esime söz verdim bakmayacagima dair üzülmemi istemiyor erken bakipta gününü bekle iyi haber alicaz insallah dedi bende bekliyorum.Cumartesi günü 12 gunumde öğrenicez insallah sabah erkenden acile artık adami kacta uyandiririm bilmiyorum
Ay ne guzel insallah bzimde oyle olur dua et bizeAnam bıde tup bebek sayfası
sevgıler kızlar saygılar
umudunuzu yıtırmeyın
ılk oglum tup bebek buda normal bız yaptık
Canim en guel sey bence pozitif hissetmek oyle hissediyorsan raht ol yeter meleklerin sana sımsıkı tutunacakAllahım Hayırlısı ni versin hepimizin hakkında galiba benim. İçin bu Hayırlıydi buraya kadar geldik aşılama. Diye gittim ılaca başladım kontrole gittim 2 yumurtam. Vardı. 3 gün sonra tekrar kontrole gittim 10.yumurtam olmuş demekki Rabbimin bi bildiği var 10 yumurtanın 10uda doluu çıktı ve 5 tanesi dollendi içimde çok. Büyük. Bi his var olacak inanıyorum
Allah uzun ömür versin canim hayirli evlat olurlar insallah rabbim bizlerin yüzünü de güldürsunKızlar allah herkesin gönlüne göre versin
oğluma 3. denemede anca hamile kalabilmiştim ama şimdi doğal yollardan korunmayı bıraktıgım 2. ay hamıle kaldım
insallah allah hepımızın kucagına almayı nasıp etsın
Zaten tek gitsem de dönüşte taksiyle dönücem canım bende bi iki gün dinlenip sonra yavaş yavaş kalmayi planlıyorum moralim çok yüksek şu an çok teşekkür ederim bilgilerin için ☺☺☺☺Z zbulut001 Canım giderken yalnız gidebilirsin ama dönüşte mutlaka araba ya da taksi ile dönmen gerekir. Eşimin işi vardı ben de tek gittim. yanıma bi arkadaşım geldi beklerken. eşim çıkışa yetişti ama . bana ilk 3 gün imkanın varsa yat, ev işi yemek yapma, 3. günden sonra fazla yürüme ama arabayla istediğin yere gidebilirsin, araç kullanabilirsin dediler. Şansıma o hafta duruşmalarım yoktu evde yatıp gezinip dinlendim. pazartesi eşimle arabayla çıktım, dönüşte otobüse bindim ama çok rahatsız oldum. dün arabayla çıktım sıkıntı olmadı. çook hasta muamelesi yapma kendine ama hepten de rahat davranma bana kalırsa..
taydin canım neler yiyip neler içtin tek olduğum için alim eve katayimm☺☺ özellikle yemekleri şu şekilde ye şunlara dikkat et dediğin şeyler varmi
Zor değil canım çok kısa süren bi işlem. idrara biraz sıkışık gitmen gereiyor ve yanında sürgü götür bir tavsiye sana :):)Bakalım. Yarın neler olacak transfer olayı nasıl zor mu☺☺☺
Zor değil canım çok kısa süren bi işlem. idrara biraz sıkışık gitmen gereiyor ve yanında sürgü götür bir tavsiye sana :):)
Cnm o tüp bebek merkezinin tutumuna bağlı. bana ilk denememde 2 tane transfer yapıldı örneğin. Bazı merkezler yasa ilkinde 1 denemeye izin veriyor deyip sıyrılıyorlarYa bana 1 tane koyacaklarmis ama tutmazsa dondurulmus olursa onlarla denicem o zaman 2 tane. Mi.katiyorlar
Ben kendim götürmüştüm sürgüyü :) 3 saat kalkmadan yattımSürgüyü sen kendin mi götürdün... Beni odaya getirir getirmez hemşiye altıma koydu sürgüyü. sürekli kontrol etti sonra da. başta yapamadım ama çok sıkışınca saldım gitti
Değişik olarak ananas yedim ama günde 1-2 dilim, abartmaya gerek yok. bir de çiğ kabak çekirdeği aldım ondan da günde 1 avuç kadar yedim. bunları forumlarda okuduğum için aldım. onun dışında kabızlığa dikkat ! bana toz halinde bir ilaç verdiler. ama ben normalde hiç kabızlık çekmem, alışkanlık olarak da günde 2 çorba kaşığı aç karnına zeytinyağı içerim, kahvaltıda fındık ceviz kurukayısı yerim tatlı niyetine. Sözün özü Karatay usulü besleniyorum ben normalde de. bu yüzden kabızlık olmadı. biraz katılaştığını hissettiğimde tedbiren yalnızca 2 akşam yarım ölçek o tozdan kullandım. benim ömrümde kabızlığım olmadığı halde katılaşma hissettiğime göre kabızlık şikayeti olanlar aman dikkat !! Kesinlikle ıkınmanızı istemiyoruz dediler. Protein ağırlıklı beslenin diyorlar. ben zaten her sabah 2 yumurta yiyorum. Paça çorbası yaptırdım anneme, onu içtim. normal etli, sebzeli sulu yemek yedim. Yalnızsan yemeğini önceden yap bence.. en azından 3 gün WC ye git evin içinde bi dolan sonra yatarak dinlen. bol su iç. aklıma gelenler bunlar..
Çiğ kabak çekirdeğini nerden buldun canım eşime söylerim alır ananasi bende duydum yiyorum onu. ☺☺☺☺
Ayyyy çok güldümSürgüyü sen kendin mi götürdün... Beni odaya getirir getirmez hemşiye altıma koydu sürgüyü. sürekli kontrol etti sonra da. başta yapamadım ama çok sıkışınca saldım gitti
Ayyyy çok güldüminsan nelere katlanıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?