2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar son olarak şunu. Çok. Merak ediyorum ☺☺ şu an da adet günüme 8 gün kaldı nasıl. Olacak hemen adet olmam dimi kafama çok takılıyor bu soru hem yumurta olmayınca adette olmuyorsun herhalde dimi.☺☺☺☺☺

Hayırlı olsun canım, kese görünürde kalp atımı için erken, benim değerlerim 12 gün:584 idi. 15 gün ise 4020 idi. Gerçi değişir bu rakam kişiden kişiye. Ama dinlen sen, biraz daha yükselse iyi olur :)

Değerlere bence fazla takılma aralarındaki kat sayıya dikkat edersen katlanmış zaten. İçini ferah tut inş. keseni de görrürsün...

Canim transferden sonra adet olmazsin zaten en az 13 14 gum surer. Yumurta olmasada adet olunuyor bu arada ona bagli degil rahim duvari ile alakali

Benimde 9. gün 211
11. gün 426
birdahada yaptırmadım. işte cumartesiyi bekliyorum bakalım:))))
Değerlerimiz senle yakınmış cnm
Bnm de
9.gün : 177
11. Gün : 388 di. Yrn inşallah bizde kalp atışını duymaya gideceğiz bizde , bakalım inş güzrl Haberlerle döneriz . Bu arada sizin tek embriyo transferi miydi ?..

Selam canim benim esim de yoktu sehirdisindaydi ben tek gittim arabamla yine kendim dondum bi problem olacagini sanmiyorum hem kendim daha dikkatli kullandim taksicilerin nasil araba kullandigi malum onda da yanina oturduktan sonra bir sey farketmez ki senin kullanmaman. Bana sonda takildi canim anlamadim bile dr pat diye taki verdi tuhaf bi duygu ama baya isimi gordu simdiden iyi sanslar diliyorum hakkinda hayirlisi olsun..

Kalp atisi duyulurmu canim hemen oyle. Benim cumartesi 12. Gun ve ozman ilk kez ogrenicem

Kalp atisi duyulurmu canim hemen oyle. Benim cumartesi 12. Gun ve ozman ilk kez ogrenicem
Bzm yarın nasipse 6 +3 olacak , geçtiğimiz cumartesi bile doktor vajinadan baksak duyulur dedş ama bakmak istemedi daha küçük dşye , sadece kese gördük , bakalım yrn da inşallahhh pıt pıtları duyarız

Bzm yarın nasipse 6 +3 olacak , geçtiğimiz cumartesi bile doktor vajinadan baksak duyulur dedş ama bakmak istemedi daha küçük dşye , sadece kese gördük , bakalım yrn da inşallahhh pıt pıtları duyarız
Anladim canim insallah o mucizevi sesi duyarsin senin adina cok sevindim

Yok canım. 2 embriyo transfer edildi. Ama kaç tanesi tuttu bilmiyorum.senin kaç tane ?

Yarin transferden sonra, kaçıncı günün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…