- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
VAllahi kahkaha attım, Allah da seni güldürsünevet ya.. eşime de arabaya binince ben bugün altıma yaptım ilk defa dedimo da bana aferin dedi
Hayırlı olsun canım, kese görünürde kalp atımı için erken, benim değerlerim 12 gün:584 idi. 15 gün ise 4020 idi. Gerçi değişir bu rakam kişiden kişiye. Ama dinlen sen, biraz daha yükselse iyi olur :)Kızlar merhaba, herkese hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin...
Benimde 09.Şubat da transferim yapıldı. 8.günden beri idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm:)
Tek embriyo transfer edildi ve bende hamileyimmmmm:)
Beta HCG değerlerim:
11.Gün:38
13:Gün:74
15:Gün:135(Yani bugün)
Sizce değerlerim nasıl, düşük değil di mi?
Doktor artık kan vermeme gerek olmadığını söyledi. Haftaya salı muayene olacakmışım. Sizce haftaya keseyi görür müyüz, kalp atışını duyar mıyız?
Değerlere bence fazla takılma aralarındaki kat sayıya dikkat edersen katlanmış zaten. İçini ferah tut inş. keseni de görrürsün...Kızlar merhaba, herkese hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin...
Benimde 09.Şubat da transferim yapıldı. 8.günden beri idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm:)
Tek embriyo transfer edildi ve bende hamileyimmmmm:)
Beta HCG değerlerim:
11.Gün:38
13:Gün:74
15:Gün:135(Yani bugün)
Sizce değerlerim nasıl, düşük değil di mi?
Doktor artık kan vermeme gerek olmadığını söyledi. Haftaya salı muayene olacakmışım. Sizce haftaya keseyi görür müyüz, kalp atışını duyar mıyız?
Canim transferden sonra adet olmazsin zaten en az 13 14 gum surer. Yumurta olmasada adet olunuyor bu arada ona bagli degil rahim duvari ile alakaliKızlar son olarak şunu. Çok. Merak ediyorum ☺☺ şu an da adet günüme 8 gün kaldı nasıl. Olacak hemen adet olmam dimi kafama çok takılıyor bu soru hem yumurta olmayınca adette olmuyorsun herhalde dimi.☺☺☺☺☺
Geldim canim hayirlisiyla Bi keseyi gorseydik kalp atışını duysaydik inanamıyorum ben halabaysbay canım gelsene sen de
Değerlerimiz senle yakınmış cnmBenimde 9. gün 211
11. gün 426
birdahada yaptırmadım. işte cumartesiyi bekliyorum bakalım:))))
Selam canim benim esim de yoktu sehirdisindaydi ben tek gittim arabamla yine kendim dondum bi problem olacagini sanmiyorum hem kendim daha dikkatli kullandim taksicilerin nasil araba kullandigi malumAy çok teşekkür ederim kızlar sanırım ben tek gidicem eşim. Çalışıyor gelebilirse gelecek. Ama ben kimsenin beni.oyle.gormesini istemiyorum çok tuhaf im ☺☺☺ tuvalete sıkışık olmak kotuymus sanırım sonda takiyorlarmis galiba ondan korkuyorum ☺☺☺
Kalp atisi duyulurmu canim hemen oyle. Benim cumartesi 12. Gun ve ozman ilk kez ogrenicemDeğerlerimiz senle yakınmış cnm
Bnm de
9.gün : 177
11. Gün : 388 di. Yrn inşallah bizde kalp atışını duymaya gideceğiz bizde , bakalım inş güzrl Haberlerle döneriz . Bu arada sizin tek embriyo transferi miydi ?..
Geldim canim hayirlisiyla Bi keseyi gorseydik kalp atışını duysaydik inanamıyorum ben hala
Bzm yarın nasipse 6 +3 olacak , geçtiğimiz cumartesi bile doktor vajinadan baksak duyulur dedş ama bakmak istemedi daha küçük dşye , sadece kese gördük , bakalım yrn da inşallahhh pıt pıtları duyarızKalp atisi duyulurmu canim hemen oyle. Benim cumartesi 12. Gun ve ozman ilk kez ogrenicem
Anladim canim insallah o mucizevi sesi duyarsin senin adina cok sevindimBzm yarın nasipse 6 +3 olacak , geçtiğimiz cumartesi bile doktor vajinadan baksak duyulur dedş ama bakmak istemedi daha küçük dşye , sadece kese gördük , bakalım yrn da inşallahhh pıt pıtları duyarız
Yapamadım ben onu canım ya geçersiz tarih formatı deyip duruoHadi takvim yap kendine önce
Yok canım. 2 embriyo transfer edildi. Ama kaç tanesi tuttu bilmiyorum.senin kaç tane ?Değerlerimiz senle yakınmış cnm
Bnm de
11. Gün : 388 di. Yrn inşallah bizde kalp atışını duymaya gideceğiz bizde , bakalım inş güzrl Haberlerle döneriz . Bu arada sizin tek embriyo transferi miydi ?..
Bnm tek embriyo transfer edildi , doktor tek kese gördü Can'ım ...Yok canım. 2 embriyo transfer edildi. Ama kaç tanesi tuttu bilmiyorum.senin kaç tane ?
Yarin transferden sonra, kaçıncı günün canımDeğerlerimiz senle yakınmış cnm
Bnm de
Hayirlisi olsun arkadasim seninicin insallah basarili bir sekilde gecirirsin.Arkadaslar hastaneden aradilar 5 embriyomda iyi kalitedeymis saat 11de transferde olacam ne olur dua edin bize ismim Zahide Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?