Ya ben sabahları hissediyorum o bulantiyi, ayaklarımda uyuşma oluyor geceleri, bide dişlerim ağrımaya başladı :) ne garip şikayetler yaa
nim şimdilik hiç bulantım yok. sadece arada mide ekşimalerim oluyor. birde bugün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve bundan çok korkuyorum. Sizce normal miYa ben sabahları hissediyorum o bulantiyi, ayaklarımda uyuşma oluyor geceleri, bide dişlerim ağrımaya başladı :) ne garip şikayetler yaa
nim şimdilik hiç bulantım yok. sadece arada mide ekşimalerim oluyor. birde bugün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve bundan çok korkuyorum. Sizce normal miYa ben sabahları hissediyorum o bulantiyi, ayaklarımda uyuşma oluyor geceleri, bide dişlerim ağrımaya başladı :) ne garip şikayetler yaa
Bende aynı hissediyorum her sabah adet sancisiyla uyaniorum uç gundur inşallah bi sorun yoktur ctesi günü transvaginal ultrasona çağırdı Dr onunda korkusu var içimde ya bisey olursa diyekızlar be
nim şimdilik hiç bulantım yok. sadece arada mide ekşimalerim oluyor. birde bugün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve bundan çok korkuyorum. Sizce normal mi
Bugün transferden sonraki 28. Günüm olmuş oluyo cnm , doktorun hesabına göre de 6+3 oluyo inşallah ...Yarin transferden sonra, kaçıncı günün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?