Canım nasıl kaygılısın anlıyorum. İnşallah her şey yolunca gider dualarımız senin için. Bebişlerin hem birbirlerine hem sana sıkı sıkı tutunur inşallah..bugun kalp atıslarını duyarım dıye gıttım ama keselerde bozulma varmıs bıan sok oldum kan aldı hoca degerlerıne bakacaz dedı cok kotuyum cokkkkkkkk oysa ne umutla heyecanla gıtmıstım gerek gorurse 2 gun sonra tekrar gelmenı ısteyebılırım dedı sımdı sonucları beklıyorum (((
bugun kalp atıslarını duyarım dıye gıttım ama keselerde bozulma varmıs bıan sok oldum kan aldı hoca degerlerıne bakacaz dedı cok kotuyum cokkkkkkkk oysa ne umutla heyecanla gıtmıstım gerek gorurse 2 gun sonra tekrar gelmenı ısteyebılırım dedı sımdı sonucları beklıyorum (((
Tamam canım saolasin, yarin bende kontrole gidicemde acaba kalp atımını duyarmiyim diye merak ettim, benim şubat 4 de oldu transferimBugün transferden sonraki 28. Günüm olmuş oluyo cnm , doktorun hesabına göre de 6+3 oluyo inşallah ...
Ayyy yok olmaz bisey yaa, içini rahat tut, dua edeyim sanabugun kalp atıslarını duyarım dıye gıttım ama keselerde bozulma varmıs bıan sok oldum kan aldı hoca degerlerıne bakacaz dedı cok kotuyum cokkkkkkkk oysa ne umutla heyecanla gıtmıstım gerek gorurse 2 gun sonra tekrar gelmenı ısteyebılırım dedı sımdı sonucları beklıyorum (((
Canım nasıl kaygılısın anlıyorum. İnşallah her şey yolunca gider dualarımız senin için. Bebişlerin hem birbirlerine hem sana sıkı sıkı tutunur inşallah..
Allah allah , hiç mi belirti yokken (leke, kan vb) bu dediğinle karşılaştın cnm ya
Ayyy yok olmaz bisey yaa, içini rahat tut, dua edeyim sana
Tamam canım saolasin, yarin bende kontrole gidicemde acaba kalp atımını duyarmiyim diye merak ettim, benim şubat 4 de oldu transferim
pazar gunu kan pıhtısı gelmıstı ama ultrasyonda 2 kese gorundu ve saglıklı dedıler ne oldu anlamıyorum baska kanamada olmamıstı
İnş iyi haberlerle dönersin. Sen kalbini ferah tut bol bol dua et. Bebeklerini hayırlarla kucağına alırsın inş.bugun kalp atıslarını duyarım dıye gıttım ama keselerde bozulma varmıs bıan sok oldum kan aldı hoca degerlerıne bakacaz dedı cok kotuyum cokkkkkkkk oysa ne umutla heyecanla gıtmıstım gerek gorurse 2 gun sonra tekrar gelmenı ısteyebılırım dedı sımdı sonucları beklıyorum (((
Kızlar size bisey sormak istiyorum bi çok kere sordum ama içim rahat etmiyor bir turlu
bugün transferin 12. Günü ptesi bhcg.yaptırdım 264 çıktı değerim Dr umu aradım bir daha tahlil istemedi haftaya ctesi gel transvaginal ultrasonla bakalım dedi bu normal mi acaba alttan bakması zarar vermeyecek mi çok korkuyorum haftaya neredeyse 5,5 haftalık oluyor normal ultrasonla kese görünmez mi de böyle bakacak acaba hiç anlamadım çok tedirginim
Canim kriterler farkli oldufu icin labaratuarlar arasinda oynama olaviliyor hatta doktorlar hep ayni yerde tekrar edin diyorlarselam kızlar, ben bu gün iki yerde kan verdim. devlette yarın çıkacak deyince özelde gidip tekrar verdim. şükür sonucum 55,19 çıktı özelde verdiğim 1 saat içinde elime geçti.
ama az önce devlette verdiğime bakayım dedim. onun da sonucu çıkmış ve oradaki değer 58,82 çıkmış. ikisinin arasında 1 saat ya var ya yok. acaba sonraki verdiğim neden düşük çıktı ki?
Canim arada benimde karnim agriyor ya normal sanirim. Birde bugun midemde yanma oldu hep cok fenaydi. Sabahtan beri vajinadan rahme dogru ufak agrilar oluyor. Diktor kontroluna 1.5 saat kaldi hayirlisi ile bir gorseysik vakit gecmedi bugun bir türlü.Kizlar mide bulantilariniz ne durumda benim ilk defa buggun cok yogunlasti
@umutttt canim iki gundur karbimda cok tuhaf bi agri var hani adet agrisi gibi olurya oyle bisey bi sorun varmidir ki korkmam gereken sen benden ondesinya sana sormak istedim bu yuzden
Canimm kotu dusunme ya belki hersey yoluna girer cok uzuldum gercekten. Sonuc cikinca haber et bizede. Dualarimiz seninlebugun kalp atıslarını duyarım dıye gıttım ama keselerde bozulma varmıs bıan sok oldum kan aldı hoca degerlerıne bakacaz dedı cok kotuyum cokkkkkkkk oysa ne umutla heyecanla gıtmıstım gerek gorurse 2 gun sonra tekrar gelmenı ısteyebılırım dedı sımdı sonucları beklıyorum (((
Canim kriterler farkli oldufu icin labaratuarlar arasinda oynama olaviliyor hatta doktorlar hep ayni yerde tekrar edin diyorlar
Daha ne endiseler yasayacaz kim bilir canim...annelik bu olsa gerek...artik hayatimiz hep endise ile gececekinşallah öyledir canım.. ayy bütün tedavi boyunca yaşamadığım endişeler yaşamaya başladım. Rabbim emanetini korusun kollasın inşallah..
Daha ne endiseler yasayacaz kim bilir canim...annelik bu olsa gerek...artik hayatimiz hep endise ile gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?