2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

bugun kalp atıslarını duyarım dıye gıttım ama keselerde bozulma varmıs bıan sok oldum kan aldı hoca degerlerıne bakacaz dedı cok kotuyum cokkkkkkkk oysa ne umutla heyecanla gıtmıstım gerek gorurse 2 gun sonra tekrar gelmenı ısteyebılırım dedı sımdı sonucları beklıyorum (((

Kızlar sizler ve bebişleriniz Nasıl inş.
Bende hala bulantı gibi şikayetler tok şükür. Ama benimde tam kasığımda her an adet olacakmışım gibi Bi sancı dolanıyor.
Normal heralde

Net paketim sıkıntılı olduğu için pek uğrayamıyorum buralara ama gözüm üzerinizde

Canım nasıl kaygılısın anlıyorum. İnşallah her şey yolunca gider dualarımız senin için. Bebişlerin hem birbirlerine hem sana sıkı sıkı tutunur inşallah..

Allah allah , hiç mi belirti yokken (leke, kan vb) bu dediğinle karşılaştın cnm ya

Bugün transferden sonraki 28. Günüm olmuş oluyo cnm , doktorun hesabına göre de 6+3 oluyo inşallah ...
Tamam canım saolasin, yarin bende kontrole gidicemde acaba kalp atımını duyarmiyim diye merak ettim, benim şubat 4 de oldu transferim

Ayyy yok olmaz bisey yaa, içini rahat tut, dua edeyim sana

Canım nasıl kaygılısın anlıyorum. İnşallah her şey yolunca gider dualarımız senin için. Bebişlerin hem birbirlerine hem sana sıkı sıkı tutunur inşallah..

inşallah cnm

Allah allah , hiç mi belirti yokken (leke, kan vb) bu dediğinle karşılaştın cnm ya

pazar gunu kan pıhtısı gelmıstı ama ultrasyonda 2 kese gorundu ve saglıklı dedıler ne oldu anlamıyorum baska kanamada olmamıstı

Ayyy yok olmaz bisey yaa, içini rahat tut, dua edeyim sana

sagol cnm

Tamam canım saolasin, yarin bende kontrole gidicemde acaba kalp atımını duyarmiyim diye merak ettim, benim şubat 4 de oldu transferim

İnşalah duyarsın cnm ama daha erken olabilir belki , kese görürsün de kalp içşn tekrar çağırır belki

pazar gunu kan pıhtısı gelmıstı ama ultrasyonda 2 kese gorundu ve saglıklı dedıler ne oldu anlamıyorum baska kanamada olmamıstı

Belki cnm son girdiğin ultrasonda yanı bgnkünde yanlış görülmüştür , iyi düşünelim güzrl şeyler aklımıza getirelim inş

Kızlar size bisey sormak istiyorum bi çok kere sordum ama içim rahat etmiyor bir turlu
bugün transferin 12. Günü ptesi bhcg.yaptırdım 264 çıktı değerim Dr umu aradım bir daha tahlil istemedi haftaya ctesi gel transvaginal ultrasonla bakalım dedi bu normal mi acaba alttan bakması zarar vermeyecek mi çok korkuyorum haftaya neredeyse 5,5 haftalık oluyor normal ultrasonla kese görünmez mi de böyle bakacak acaba hiç anlamadım çok tedirginim

İnş iyi haberlerle dönersin. Sen kalbini ferah tut bol bol dua et. Bebeklerini hayırlarla kucağına alırsın inş.

Canım benim doktorum da tek bir sonuç aldı daha istemedi. Ben kendi içimi rahatlatmak için 2 gün sonra Bi daha yaptırdım. Katlanmıştı rahatladım. 5. Haftanın içindeyiz alttan da kontrol etti kesemiz de göründü şükür. Yalnız kalp atışı için 1 ay sonraya attı sanırım o zaman karından bakmak istiyor ki bu kadar attı. Haliyle çok meraklıyım ama sonuçta doktor o herşeyi daha iyi biliyor. Ve en azından benim doktorum bu zamana kadar hep garantici davrandı hala da öyle devam ediyor. O yüzden de ben de ona bıraktım kendimi hiç telaş yapmıyorum.
Sıkıntı etme yani bir zararı olsa zaten vajinal muayene yapmazlar ilk aylar

selam kızlar, ben bu gün iki yerde kan verdim. devlette yarın çıkacak deyince özelde gidip tekrar verdim. şükür sonucum 55,19 çıktı özelde verdiğim 1 saat içinde elime geçti.

ama az önce devlette verdiğime bakayım dedim. onun da sonucu çıkmış ve oradaki değer 58,82 çıkmış. ikisinin arasında 1 saat ya var ya yok. acaba sonraki verdiğim neden düşük çıktı ki?

Canim kriterler farkli oldufu icin labaratuarlar arasinda oynama olaviliyor hatta doktorlar hep ayni yerde tekrar edin diyorlar

Canim arada benimde karnim agriyor ya normal sanirim. Birde bugun midemde yanma oldu hep cok fenaydi. Sabahtan beri vajinadan rahme dogru ufak agrilar oluyor. Diktor kontroluna 1.5 saat kaldi hayirlisi ile bir gorseysik vakit gecmedi bugun bir türlü.
Canimm kotu dusunme ya belki hersey yoluna girer cok uzuldum gercekten. Sonuc cikinca haber et bizede. Dualarimiz seninle

Canim kriterler farkli oldufu icin labaratuarlar arasinda oynama olaviliyor hatta doktorlar hep ayni yerde tekrar edin diyorlar

inşallah öyledir canım.. ayy bütün tedavi boyunca yaşamadığım endişeler yaşamaya başladım. Rabbim emanetini korusun kollasın inşallah..

inşallah öyledir canım.. ayy bütün tedavi boyunca yaşamadığım endişeler yaşamaya başladım. Rabbim emanetini korusun kollasın inşallah..
Daha ne endiseler yasayacaz kim bilir canim...annelik bu olsa gerek...artik hayatimiz hep endise ile gececek

Daha ne endiseler yasayacaz kim bilir canim...annelik bu olsa gerek...artik hayatimiz hep endise ile gececek

Gerçekten annelik bu olsa gerek canım.. en ufak bir şey nasıl endişeye sebep oluyor insanda..

datse022 canım senden haber bekliyoruz, hayırlı haberlerle gel inşallah. endişe etmekte haklısın.
miniklerin şimdiden afacan çıkmış olsun. işbirliği yapıp sana da doktoruna da şaka yapmış olsunlar diliyorum.

kızlar degerım 136 ya dusmus yanı dusuk oluyo benden bukadarmıs ama o gebelık takvımını nasıl sılcem elım gıtmıyo ınanın cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…