Canim hayirli haberlerle gel insallah rabbim hicbirimizi bebeklerimizden ayirmasin onlari bize bagislasin aminnnKizlar doktora gidiyorum dua edin bizeeee
Rabbim sabır versin canim cok zor bi durum gerçekten takdir buymus ne denir ki bi daha olur insaAllah yaumarım sızler yavrularınıza kavusursunuz rabbım bu acıyı kımseye yasatmasın
kızlar degerım 136 ya dusmus yanı dusuk oluyo benden bukadarmıs ama o gebelık takvımını nasıl sılcem elım gıtmıyo ınanın cok kotuyum
Rabbim sabır versin arkadaşımumarım sızler yavrularınıza kavusursunuz rabbım bu acıyı kımseye yasatmasın
Hayırlı haberlerle gel inşallahKizlar doktora gidiyorum dua edin bizeeee
Canım ne desek boş ama Rabbimin verdiğinde bir hayır, vermediğinde bin hayır varmış..umarım sızler yavrularınıza kavusursunuz rabbım bu acıyı kımseye yasatmasın
Merhaba arkadaşım, henüz erken ya idrar testi için. 6 gün olmuş dahaMerhaba herkese. Ben 19.02.2016 tarihinde transfer yaptirdim. Bugun esim sabirsizlanip gebelik testi aldi idrar testinde negatif cikti. Sizce durumum negatif mi?
Merhaba arkadaşım, henüz erken ya idrar testi için. 6 gün olmuş daha
Hayırlı uğurlu olsunKizlar iki bebegimin de kalp atislarini gorduk duyduk cok sukur ikiside oylesine buyumusler ki.. Hele bir tanesi hoplayip zipliyordu sanki o kadar harikaydi ki..rabbim herkese nasip etsin... Insallah hep benimle kalirlar...
Kizlar iki bebegimin de kalp atislarini gorduk duyduk cok sukur ikiside oylesine buyumusler ki.. Hele bir tanesi hoplayip zipliyordu sanki o kadar harikaydi ki..rabbim herkese nasip etsin... Insallah hep benimle kalirlar...
Valla ben 10 uncu gün yapmıştım, çıkmadı. 12 inci gün bile kan tahliline gideceğim günde yaptım çıkmadı :) o yüzden hiçç takılma o idrar testlerine.Sen yapmismiydin idrar testi?
Ben kan testi yaptırdığım akşam yapabildim işi garantiye aldıktan sonra ve negatif cikmisti düşün yani canım bazı kadınlarda hcg hormonu düşük olduğu için anca kanda belli oluyomusMerhaba herkese. Ben 19.02.2016 tarihinde transfer yaptirdim. Bugun esim sabirsizlanip gebelik testi aldi idrar testinde negatif cikti. Sizce durumum negatif mi?
Cok sagol morel oldu bana valla. Sen ne zaman yaptirdin?Valla ben 10 uncu gün yapmıştım, çıkmadı. 12 inci gün bile kan tahliline gideceğim günde yaptım çıkmadı :) o yüzden hiçç takılma o idrar testlerine.
Bende 7. Gün idrar testi yapmıştım bariz negatifti 10. Gün kanda değerim 264 çıkti içim hep pır pır Dr istemedi ama Ben ptesi bi daha kanda baktirmayi düşünüyorum değer katlaniyor mu normal seyrinde gidiyor mu diyeMerhaba herkese. Ben 19.02.2016 tarihinde transfer yaptirdim. Bugun esim sabirsizlanip gebelik testi aldi idrar testinde negatif cikti. Sizce durumum negatif mi?
:) boşver hic yapma o testten, kan tahlilini bekle. Ben şubat 4 de yaptırdım, Rabbim nasip etti çok şükür, sanada nasip olsun inşallahCok sagol morel oldu bana valla. Sen ne zaman yaptirdin?
Aynen bende 14 üncü gün tekrar kan tahlili verdim, daha doğrusu eşim sağlıkçı olduğu için sabah işe giderken zorla kanımı aldırdım ve baktirmasini istedim :) hemde 12 inci günde tahlil sonucum çok iyi olmasına rağmen. Ya insanin aklına herşey geliyor yaa, Rabbim yardımcımız olsunBende 7. Gün idrar testi yapmıştım bariz negatifti 10. Gün kanda değerim 264 çıkti içim hep pır pır Dr istemedi ama Ben ptesi bi daha kanda baktirmayi düşünüyorum değer katlaniyor mu normal seyrinde gidiyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?