2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ben kan testi yaptırdığım akşam yapabildim işi garantiye aldıktan sonra ve negatif cikmisti düşün yani canım bazı kadınlarda hcg hormonu düşük olduğu için anca kanda belli oluyomus
Ya iyiki birdan paylasmisim cok iyi morel verdiniz hepini bana. Benim gebelik testim 29.02 dualarinizi esirgemeyin.

sagol cnm rabbım evlatlarının yanında olsun dılerım saglıkla kucagına alırsın

Rabbim sabır versin arkadaşım

sagol cnm benım

canım benım senın adına o kadar sevındım kı ınan rabbım saglıkla kucagına almayı buyutmeyı nasıp etsın

Canım ne desek boş ama Rabbimin verdiğinde bir hayır, vermediğinde bin hayır varmış..
Çok yıpratma kendini inşallah bi sonraki denemende kucağına alırsın zamanı değilmiş demek

tesellısı zor ama ınan var zamanı demekkı

Canime çok üzüldüm. Sana dua edeceğim mucedaleye devam et en dogru ve yakın zamanda yine aramızda ol...

vazgecmıyecegım tabıkı ama az ara verırım kesın belkıde rabbım kendısı dırek nasıp etcek tedavıye gerek kalmayacak herseyın hayırlısı

kızlar ınanın sızlerle sevındım uzuldum falan ama ınanın duamsınız rabbım uzuntu keder yasatmasın sızlere saglıkla sıhhatle kucagınıza alın hep sızle olsun yavrularınız.....

Merhaba arkadaslar.. firsat buldukca paylasimlariniza bakiyordum Allah izin verirse bende ekim annesi olucam.. sonucum pozitif olsada keseyi gorup oyle araniza katilmak istedim cok sukur dun gordum simdilik hersey yolunda. Allahim insallh hepimize guzel haberler paylasmayi nasip etsin sonucumu 7. Gun kan testiyle ogrendim 3. gun gunluk yasantima dondum kendimi pek kisitlamadim calisiyorum... su siralar coook acikiyorum beslenmesine cok dikkat eden biri degilimdir o konuda eksigim kalcak diye cok korkuyorum siz neler yapiyorsunuz?

Bende senin gibiyim canim gittikçe daha da cok acikiyorum hemde oyle boyle degil yani bir gorsen. Ben sut icmeye yada yogurt yemeye calisiyorum canim haftada 3 4 yumurta meyve yiyorum bol bol. Protein siklikla aliyorum. Bitki cayi cay kahve tuketmiyorum kahvaltida 1 acik cay sadece. Birde hergun 3 4 ceviz yiyorum buda faydaliymis

Anladim canim tesekkur ederim aslinda herkes migden bulanmaya baslamadan yiyebildigin kadar ye dio ama ben ciddi anlamda sinir tanimiyorum:)) denge kurmak cok onemli iste zamanla ogrenicez..

Canimmm, dün tutuldum kaldım. Yazacak birşey bulamadım inan ki. Elim gitmedi yazmaya... Kendim için beklerken sizlerin güzel haberlerine sevinmiştim. Dün kendim için sevinirken senin için üzüldüm. Komşum 4. Ye hamile kalınca üzüntüden aglamisti yanımda. O gidince de ben aglamistim. Hey ya Rabbim veriyorsun aglatiyorsun veriyorsun aglatiyorsun, buyuksun ne diyeyim demiştim kendimce... Uzulmemek elde değil ama ömrü yokmuş miniklerin.. Rabbim sağlıklı, ömürlü, hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda..

DCanlar allahima biin sukur keseyi ve icinde bebegimi gordukkk rabbim izin verirse cuma gunu kalbini dinlicez doktor duyariz ama rahatsiz etmeyelim dedi bende israr etmedim soracagim butun sorulari mutluluktan unuttum rabbim tamamina erdirsin yuzunu saglikla kucagimda gostersin hepimize gostersin insallahhhh

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucagimiza aldığımız günüde görmek nasib etsin

Kızlar babyinlove Zehra er27 hayırlı haberlerle gelin inş.

Yaaaaa Zehra senin transfer 4 şubatsa doğum çizelgen Nasıl 21 ekim görünüyo. Manyak gibi kafaya taktım ne saçma demi
Gördük gördük keseyi gördüm çok şükür arkadaşlar , valla son adet tarihini soruyor ya o takvimi oluştururken, ekim 21 e denk geliyomuş

İkimiz için çok güzel bi gün desene çok şükür Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…