- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Kizlar gunaydinnnn ben dayanamadaim randevuyu bu sabafha cektim nolur duannizi esirgemeyin rabbim hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin
ay hadi iyi haberlerle gelin bgün bize hep güzel haberler gelsnnnnBende gidiyorum bugün kese görmeye :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Ya iyiki birdan paylasmisim cok iyi morel verdiniz hepini bana. Benim gebelik testim 29.02 dualarinizi esirgemeyin.Ben kan testi yaptırdığım akşam yapabildim işi garantiye aldıktan sonra ve negatif cikmisti düşün yani canım bazı kadınlarda hcg hormonu düşük olduğu için anca kanda belli oluyomus
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Banada dua edersen sevinirim.Bende 7. Gün idrar testi yapmıştım bariz negatifti 10. Gün kanda değerim 264 çıkti içim hep pır pır Dr istemedi ama Ben ptesi bi daha kanda baktirmayi düşünüyorum değer katlaniyor mu normal seyrinde gidiyor mu diye
Hayirlisiyla pozitif görürsün insaAllah canimYa iyiki birdan paylasmisim cok iyi morel verdiniz hepini bana. Benim gebelik testim 29.02 dualarinizi esirgemeyin.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımHayırlı cumalar arkadaslar bende hastaneye gidiyorum ilk muhane ve ultrason inşallah hepimiz için hayirli olur...
Guzel sevincli haberler olsun.
umarım sızler yavrularınıza kavusursunuz rabbım bu acıyı kımseye yasatmasın
Canime çok üzüldüm. Sana dua edeceğim mucedaleye devam et en dogru ve yakın zamanda yine aramızda ol...umarım sızler yavrularınıza kavusursunuz rabbım bu acıyı kımseye yasatmasın
Kelimeler boğazıma düğümlendi ama senin de yalnız olmağını hissettirmek için yazmak istedim.
Bu seferlik nasip değilmiş diyelim
İnş. bir daha ki sefere olacak diyelim
Sen moralini yüksek tutacaksın ki Bi daha ki tedavin iyi olsun
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Rabbim sabır versin arkadaşım
Iyi haberler vermek icin girdim ama arkadasimizin haberi icin gercekten cok uzuldum ya.duydugumuzdan beri dua ediyorduk esimde benimle birlikte dua etti hepdatse022 inan o kadar cok dua ettik ki senin icin. Nasip degilmis. Insallah en kisa surede toparlanip yeniden kavusursun bebeklerine...gercekten cok uzgunum...
Canım ne desek boş ama Rabbimin verdiğinde bir hayır, vermediğinde bin hayır varmış..
Çok yıpratma kendini inşallah bi sonraki denemende kucağına alırsın zamanı değilmiş demek
Canime çok üzüldüm. Sana dua edeceğim mucedaleye devam et en dogru ve yakın zamanda yine aramızda ol...
Bende senin gibiyim canim gittikçe daha da cok acikiyorum hemde oyle boyle degil yani bir gorsen. Ben sut icmeye yada yogurt yemeye calisiyorum canim haftada 3 4 yumurta meyve yiyorum bol bol. Protein siklikla aliyorum. Bitki cayi cay kahve tuketmiyorum kahvaltida 1 acik cay sadece. Birde hergun 3 4 ceviz yiyorum buda faydaliymisMerhaba arkadaslar.. firsat buldukca paylasimlariniza bakiyordum Allah izin verirse bende ekim annesi olucam.. sonucum pozitif olsada keseyi gorup oyle araniza katilmak istedim cok sukur dun gordum simdilik hersey yolunda. Allahim insallh hepimize guzel haberler paylasmayi nasip etsin sonucumu 7. Gun kan testiyle ogrendim 3. gun gunluk yasantima dondum kendimi pek kisitlamadim calisiyorum... su siralar coook acikiyorum beslenmesine cok dikkat eden biri degilimdir o konuda eksigim kalcak diye cok korkuyorum siz neler yapiyorsunuz?
Anladim canim tesekkur ederim aslinda herkes migden bulanmaya baslamadan yiyebildigin kadar ye dio ama ben ciddi anlamda sinir tanimiyorum:)) denge kurmak cok onemli iste zamanla ogrenicez..Bende senin gibiyim canim gittikçe daha da cok acikiyorum hemde oyle boyle degil yani bir gorsen. Ben sut icmeye yada yogurt yemeye calisiyorum canim haftada 3 4 yumurta meyve yiyorum bol bol. Protein siklikla aliyorum. Bitki cayi cay kahve tuketmiyorum kahvaltida 1 acik cay sadece. Birde hergun 3 4 ceviz yiyorum buda faydaliymis
sagol cnm rabbım evlatlarının yanında olsun dılerım saglıkla kucagına alırsın
sagol cnm benım
canım benım senın adına o kadar sevındım kı ınan rabbım saglıkla kucagına almayı buyutmeyı nasıp etsın
tesellısı zor ama ınan var zamanı demekkı
vazgecmıyecegım tabıkı ama az ara verırım kesın belkıde rabbım kendısı dırek nasıp etcek tedavıye gerek kalmayacak herseyın hayırlısı
kızlar ınanın sızlerle sevındım uzuldum falan ama ınanın duamsınız rabbım uzuntu keder yasatmasın sızlere saglıkla sıhhatle kucagınıza alın hep sızle olsun yavrularınız.....
Kizlar iki bebegimin de kalp atislarini gorduk duyduk cok sukur ikiside oylesine buyumusler ki.. Hele bir tanesi hoplayip zipliyordu sanki o kadar harikaydi ki..rabbim herkese nasip etsin... Insallah hep benimle kalirlar...
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucagimiza aldığımız günüde görmek nasib etsinDCanlar allahima biin sukur keseyi ve icinde bebegimi gordukkk rabbim izin verirse cuma gunu kalbini dinlicez doktor duyariz ama rahatsiz etmeyelim dedi bende israr etmedim soracagim butun sorulari mutluluktan unuttum rabbim tamamina erdirsin yuzunu saglikla kucagimda gostersin hepimize gostersin insallahhhh
Gördük gördük keseyi gördüm çok şükür arkadaşlarKızlarbabyinlove Zehra er27 hayırlı haberlerle gelin inş.
Yaaaaa Zehra senin transfer 4 şubatsa doğum çizelgen Nasıl 21 ekim görünüyo. Manyak gibi kafaya taktım ne saçma demi
İkimiz için çok güzel bi gün deseneDCanlar allahima biin sukur keseyi ve icinde bebegimi gordukkk rabbim izin verirse cuma gunu kalbini dinlicez doktor duyariz ama rahatsiz etmeyelim dedi bende israr etmedim soracagim butun sorulari mutluluktan unuttum rabbim tamamina erdirsin yuzunu saglikla kucagimda gostersin hepimize gostersin insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?