Gozun aydin canim bende keseyi gorunce inanamadim iyimi sagliklimi demekten bi hal oldum gozlerim doldu konusamadim :)Arkadaslar cok mutluyum hep takib ederim sizi okurum mesajlarınızı hep anlatirlar kese gorduk kalp duyduk ama yasainca cok farklı oliyor insannnn.
Bizde gorduk 2 kese ikiside iyiler hamdolsun kalpleride atiyor .rabbim herkezin yüzünü guldursun tamalnadirsin inşallah birbirimize hep sımsıkı dua edelim...
Haydi hayırlı olsun diyelim :)Arkadaslar merhaba, 5.gun embriyosu transfer edilmisti bugun 7.gunum kan testi yaptirdim degerim 103:) iyi bir deger dedil mi, kimyasal g3belik falan olmaz dimi? Bu arada kasiklarimda agri,sanci var cok dayanilmaz diil ama normal mi bunlar?
Canim gozun aydin erken yapmissin testi tekrar yap dicekler ondn dedim canim iki gun sonra bi daha test gunu bi daha ama cikmis sonucta bosver hep iyi dusun degerin gayet iyi :) agrilarina gelince bizler keseleri bebekleri gorduk hala agri sanci oluyor rahim acipmaya calisiyormus bbebeginle konus ben hep diyorum sen simsiki tutun bu sancilar bana bal seker annecim diyorum :)Arkadaslar merhaba, 5.gun embriyosu transfer edilmisti bugun 7.gunum kan testi yaptirdim degerim 103:) iyi bir deger dedil mi, kimyasal g3belik falan olmaz dimi? Bu arada kasiklarimda agri,sanci var cok dayanilmaz diil ama normal mi bunlar?
Pazartesi ise basliycam teste gidemem Pazar yapsam olur mu?ilk testi bugun yaptirdimCanim gozun aydin erken yapmissin testi tekrar yap dicekler ondn dedim canim iki gun sonra bi daha test gunu bi daha ama cikmis sonucta bosver hep iyi dusun degerin gayet iyi :) agrilarina gelince bizler keseleri bebekleri gorduk hala agri sanci oluyor rahim acipmaya calisiyormus bbebeginle konus ben hep diyorum sen simsiki tutun bu sancilar bana bal seker annecim diyorum :)
Ay canim cok cok sevindim gercekten rabbim hepimze dogumlarimizi payalstigimiz gunleri gostersin nasil buyuk bir mucize demi benim gozumun onunden gitmiyorlar yaaaaDCanlar allahima biin sukur keseyi ve icinde bebegimi gordukkk rabbim izin verirse cuma gunu kalbini dinlicez doktor duyariz ama rahatsiz etmeyelim dedi bende israr etmedim soracagim butun sorulari mutluluktan unuttum rabbim tamamina erdirsin yuzunu saglikla kucagimda gostersin hepimize gostersin insallahhhh
Banada onu sordu canim cok sukur bin sukur darisi diger gunlerin basinaGördük gördük keseyi gördüm çok şükür arkadaşlar, valla son adet tarihini soruyor ya o takvimi oluştururken, ekim 21 e denk geliyomuş
Canim sgalik ocagi yaziyor her defasinda biraz fark cikyor benim doktor 6.haftada 1 e dusurdu. 12.haftada birakcaz dediArkadaşlar birşey daha sorabilir miyim crinone jel kullanıyorum günde 2 defa embriyo yu koymadan 4 gün önce fln başlamıştım hala devam ediyorum inşallah hamile kalırsam kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor günde 2 defa mi oluyor yine merak ettim fiyatı da 79 tl ne kadar pahalı kızlar ya içinde 15 tane bir haftada bitiyor valla yapacak birşey bebegimiz için herşeye katlaniyiruz yeter ki sonu iyi olsun
Ay canim cok sevndm masalllahhh insallah hic birakmaz bebikler bizi. Ikiz hazilrigi cok farkli geldi bana ya bir anda korkular bir anda artik 4 kisi olacak olmanin mutlylugu.cok heyecanliyim cookkkArkadaslar cok mutluyum hep takib ederim sizi okurum mesajlarınızı hep anlatirlar kese gorduk kalp duyduk ama yasainca cok farklı oliyor insannnn.
Bizde gorduk 2 kese ikiside iyiler hamdolsun kalpleride atiyor .rabbim herkezin yüzünü guldursun tamalnadirsin inşallah birbirimize hep sımsıkı dua edelim...
Canim hepsi normal daha nasil agrilar yasayacaksin rahat ol... Bebisin seninle masallah cok iyi cikmis degerinnn..sabretseymissin baya yuksek sonuc alacakmissinn. Kalbini iyi tut aklina koru sseyler getirme ki kotu olmasinnnArkadaslar merhaba, 5.gun embriyosu transfer edilmisti bugun 7.gunum kan testi yaptirdim degerim 103:) iyi bir deger dedil mi, kimyasal g3belik falan olmaz dimi? Bu arada kasiklarimda agri,sanci var cok dayanilmaz diil ama normal mi bunlar?
Canim bende bipmiyorum tam ama iki gunde bir degerler katlaniyor diye biliyorum bugun verdiusen pazar daha bi bucuk gun olucak pazartesi aksam vefebilirsin ozelller yapiyor sorun olmazPazartesi ise basliycam teste gidemem Pazar yapsam olur mu?ilk testi bugun yaptirdim
Aynen oyle canim aslinda rahat olmaliyiz ama biz o kadar ugrasinca bu bebekler icin simdi bu kadar tereddut ediyoruz. Gercekten oylesine bir mucize ki o kalpleri o hateketli hallerine gorunce icim gitti. Hep baksam benden mutlusu olmazsi sanirimumuttttt aynen canim doktordan ciktigimdan beri sukrediyorum resmine bakip duruyorum beynim durdu sanki :) karindan baktirdim hatta gulesim geldi ben karnima dokunurken bile tedirginkwn doktor aleti oyle bi bastiriyorki sastim yani belkide bosuna bu kadar korkuyorum dedim :)
Benim 12.haftadan sonra değişiklik var cnm. progestanı azaltıcakmışım...Selam kızlar hayırlısıyla baya kişi var kalp atışlarını duyan. İlaçlarında değişiklik olan var mı?
Yanlız değilsin cnm benimde midem çok kötü :)Arkadaslar mide bulantilariniz ne durumda benim midem cok kotu
Canim tup bebek doktoruma yarin giducem bant ve igneyi birakicaz sanirim ama ben pihtilasma testi yaptirip oyle birakmak istiyorumSelam kızlar hayırlısıyla baya kişi var kalp atışlarını duyan. İlaçlarında değişiklik olan var mı?
Benimde ozellikle arabada cok oluyor birde sabah kahvaltiyo hemen yapmazsam kusma hissi geliyor. Ama hic kusmadim cok sukurArkadaslar mide bulantilariniz ne durumda benim midem cok kotu
Yanlız değilsin cnm benimde midem çok kötü :)
Benim igne dogana kadar devam edicek digerleri 12. haftaya kadar dedi doktorumSelam kızlar hayırlısıyla baya kişi var kalp atışlarını duyan. İlaçlarında değişiklik olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?