2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

@notee hosgeldin canim aramiza bende kesenin icinde bebisini gordum sersem gibiyim :) sanada hic baska ilac vermedimi burda arkadaslarin baya ilaclari var benim bi arkadasim hem jel hem progestan hap kullaniyor bizimki azmi suphe dustu icime bantlari coktan biraktik zaten

Kizlar benim ilaclarim size gore cok az ya bi coraspin bide crinone jel gunde bi kere herkes igne falan kullaniyor jel iki kere diyen var tedirgin oluyorum okuyunca niye hic igne ilac yok diye
cnm her doktor farklı yöntem kullanıyor. Benim de progestan 200 mg hapını hergün sabah akşam fitil olarak ve progestanın 50 mg iğnesini gün aşırı vuruluyorum. bende jel yok mesela

cnm her doktor farklı yöntem kullanıyor. Benim de progestan 200 mg hapını hergün sabah akşam fitil olarak ve progestanın 50 mg iğnesini gün aşırı vuruluyorum. bende jel yok mesela
Canim bizim receteyi kisiye gore degil fotokopi gibi veriyorlar herkese ayni arkadasimin progestan icin hormon seviyesi cok dusukmus 300 mg aliyor bizim onune gelene ayni ilac jel zaten 90 mg gunde bi kez bana cok azmis gibi geliyor

Kizlar benim ilaclarim size gore cok az ya bi coraspin bide crinone jel gunde bi kere herkes igne falan kullaniyor jel iki kere diyen var tedirgin oluyorum okuyunca niye hic igne ilac yok diye
Canım senin kullandığın corasprin varya, yani kan sulandırıcı, bizde onun iğnesini kullanıyoruz :) korkma yani

Arkadaslar mide bulantilariniz ne durumda benim midem cok kotu

Yanlız değilsin cnm benimde midem çok kötü :)

Ya kızlar ben de de kusma yok ama midem bi tuhaf , sankş bişi yesem çıkaracak mışım gibi hissediyorum , allah' tan çıkartmıyorum çok şükğr . Hani üşütünce mideniz bi tuhaf olur ya bnmki öyle sizinki de mi ona benzet ?..

Selam kızlar hayırlısıyla baya kişi var kalp atışlarını duyan. İlaçlarında değişiklik olan var mı?
Biz duyduk Can'ım çok şükür. İlaçlarımda azaldı sadece Crinone jel ve elevit kullanıyorum
Arkadaslar mide bulantilariniz ne durumda benim midem cok kotu
Beyaz Leblebi ve tuzlu sade çubuk kraker iyi geliyor Can'ım tavsiye ederim

Hah bendede tamm böyle bisey var :) çubuk kraker çok iyi geliyor bana, tavsiye ederim

Gecen hafta hep eksiyordu midem bu hafta resmen bulaniyor su ictigimde ozellikle kusmadim ama oguruyorum resmen

Kızlar tekrardan Merhaba ☺ dün bebeğimi aldım biliyosunuz doktorum çok yatma yürü ara ara dedi evin içinde yürüyorum mecburen yemek falan sorun olur mu acaba bol bol su içiyorum süt içiyorum dün sebze haşlamasi bugunde dolma yaptım bj şekilde. Besleniyorum. Ananas yiyorum kabak çekirdeği falan dikkat ediyorum işte de yürüme olayı kafama takılıyor sorun olur mu acaba ya başka nelere dikkat etmeliyim kii çok tereddütluyumm ☺☺

Canim ben dogana kadar kendimi hamile gibi hissetmek istemiyorum bu konuda esimle konusmuyoruz bile o derece hamilelikle ilgili konustugum tek yer burasi ..4 kaybim var benim psikolojimi cok etkiledi bu durum .O yuzden diyelim...

Canim ben dikkat etmedim sorun olmaz zaten doktorlar normal hayatiniza donun diyorlar sonucta kosup ziplamiyorsun ..

Canım benimde crinone jel folbiol ve Glifor var herkesde durum farkli gerek olsa verirdi drun

Canım dün ben tahlil sonucunu telefonda bildirdim. Dr. bana coraspini bırak, bant ve jele devam bir de elevit. Bant 4 günde bir değişiyor, crinone JEL de günde bir. Bastan beri böyle kullanıyorum, aynen devam dedi.

Kizlar ananas yemeye devam ediyormusunuz merak ettim ben bi hafta falan once biraktim ama aslinda icinde bol vitamin var devam etsemmi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…