- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
cnm her doktor farklı yöntem kullanıyor. Benim de progestan 200 mg hapını hergün sabah akşam fitil olarak ve progestanın 50 mg iğnesini gün aşırı vuruluyorum. bende jel yok meselaKizlar benim ilaclarim size gore cok az ya bi coraspin bide crinone jel gunde bi kere herkes igne falan kullaniyor jel iki kere diyen var tedirgin oluyorum okuyunca niye hic igne ilac yok diye
Canim bizim receteyi kisiye gore degil fotokopi gibi veriyorlar herkese ayni arkadasimin progestan icin hormon seviyesi cok dusukmus 300 mg aliyor bizim onune gelene ayni ilac jel zaten 90 mg gunde bi kez bana cok azmis gibi geliyorcnm her doktor farklı yöntem kullanıyor. Benim de progestan 200 mg hapını hergün sabah akşam fitil olarak ve progestanın 50 mg iğnesini gün aşırı vuruluyorum. bende jel yok mesela
Ya Can'ım işe başladım okul biraz yoğun evrak birikmiş onlarla uğraşıyorum. Memlekettende yatılı misafir var
Canım senin kullandığın corasprin varya, yani kan sulandırıcı, bizde onun iğnesini kullanıyoruz :) korkma yaniKizlar benim ilaclarim size gore cok az ya bi coraspin bide crinone jel gunde bi kere herkes igne falan kullaniyor jel iki kere diyen var tedirgin oluyorum okuyunca niye hic igne ilac yok diye
Arkadaslar mide bulantilariniz ne durumda benim midem cok kotu
Yanlız değilsin cnm benimde midem çok kötü :)
Biz duyduk Can'ım çok şükür. İlaçlarımda azaldı sadece Crinone jel ve elevit kullanıyorumSelam kızlar hayırlısıyla baya kişi var kalp atışlarını duyan. İlaçlarında değişiklik olan var mı?
Beyaz Leblebi ve tuzlu sade çubuk kraker iyi geliyor Can'ım tavsiye ederimArkadaslar mide bulantilariniz ne durumda benim midem cok kotu
Hah bendede tamm böyle bisey var :) çubuk kraker çok iyi geliyor bana, tavsiye ederimYa kızlar ben de de kusma yok ama midem bi tuhaf , sankş bişi yesem çıkaracak mışım gibi hissediyorum , allah' tan çıkartmıyorum çok şükğr . Hani üşütünce mideniz bi tuhaf olur ya bnmki öyle sizinki de mi ona benzet ?..
Gecen hafta hep eksiyordu midem bu hafta resmen bulaniyor su ictigimde ozellikle kusmadim ama oguruyorum resmenYa kızlar ben de de kusma yok ama midem bi tuhaf , sankş bişi yesem çıkaracak mışım gibi hissediyorum , allah' tan çıkartmıyorum çok şükğr . Hani üşütünce mideniz bi tuhaf olur ya bnmki öyle sizinki de mi ona benzet ?..
Deniycem canim saolBiz duyduk Can'ım çok şükür. İlaçlarımda azaldı sadece Crinone jel ve elevit kullanıyorum
Beyaz Leblebi ve tuzlu sade çubuk kraker iyi geliyor Can'ım tavsiye ederim
Canim sen neden takvim yapmiyorsunDeniycem canim saol
Canim ben dikkat etmedim sorun olmaz zaten doktorlar normal hayatiniza donun diyorlar sonucta kosup ziplamiyorsun ..zbulutpost: 45360323 .!.:Kızlar tekrardan Merhaba ☺ dün bebeğimi aldım biliyosunuz doktorum çok yatma yürü ara ara dedi evin içinde yürüyorum mecburen yemek falan sorun olur mu acaba bol bol su içiyorum süt içiyorum dün sebze haşlamasi bugunde dolma yaptım bj
Kalite onemli ama olacagi varsa her turlu oluyor o yuzden binlara cok takilma benceEvet öyle dedi doktor da bide benim 3..gün. Embriyosu 2. Kaliteymis sizce şansım varmiii
Canım benimde crinone jel folbiol ve Glifor var herkesde durum farkli gerek olsa verirdi drunKizlar benim ilaclarim size gore cok az ya bi coraspin bide crinone jel gunde bi kere herkes igne falan kullaniyor jel iki kere diyen var tedirgin oluyorum okuyunca niye hic igne ilac yok diye
Kizlar benim ilaclarim size gore cok az ya bi coraspin bide crinone jel gunde bi kere herkes igne falan kullaniyor jel iki kere diyen var tedirgin oluyorum okuyunca niye hic igne ilac yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?