- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Ben şunu anladimki, her doktorun yöntemi ve reçetesi farklıCanım benimde crinone jel folbiol ve Glifor var herkesde durum farkli gerek olsa verirdi drun
Benim transfer olalı 24 gün oldu :) ben hala tembel tembel hareket ediyorum, 3 hafta izin aldım is yerinden, pazartesi işe dönmem lazim hiçç gidesim yok :) Eğer ev hanımı isen en azı dan bir haftayı tembel geçir derim benCanim ben dikkat etmedim sorun olmaz zaten doktorlar normal hayatiniza donun diyorlar sonucta kosup ziplamiyorsun ..
3.gun embriyosu olup 2.kslite olup hamile kalanlari okudum burda bunlari dusunup stres yapma bence kalite kotu olsa transfer etmezler2. Kalite kötü mü yani kizlaaarr
canim al bendende okadar kalkarken otururkwn gor 8 aylik zannedersin yalniz ben hem ilaclardan hem bir aydir tembellikten 5 kilo almisim inanamadim zaten son bi senede 10 kilo almistim bide bu 5 gelmis heralde ben allah nasip ederse doguma kadar varil gibi olurum sanki :))Benim transfer olalı 24 gün oldu :) ben hala tembel tembel hareket ediyorum, 3 hafta izin aldım is yerinden, pazartesi işe dönmem lazim hiçç gidesim yok :) Eğer ev hanımı isen en azı dan bir haftayı tembel geçir derim ben
Aynen katiluyorum bende öylem
canim al bendende okadar kalkarken otururkwn gor 8 aylik zannedersin yalniz ben hem ilaclardan hem bir aydir tembellikten 5 kilo almisim inanamadim zaten son bi senede 10 kilo almistim bide bu 5 gelmis heralde ben allah nasip ederse doguma kadar varil gibi olurum sanki :))
Bende jel yok cnm hiç kullanmadım progestanin hapı yerine mi kullanıyorsunuz jeli acabaCanim bizim receteyi kisiye gore degil fotokopi gibi veriyorlar herkese ayni arkadasimin progestan icin hormon seviyesi cok dusukmus 300 mg aliyor bizim onune gelene ayni ilac jel zaten 90 mg gunde bi kez bana cok azmis gibi geliyor
Bende özümde ton ton bi hatunum, 70 kilo kadarcik :) aldım anam üstüne bi 5 kilo daha. Gelsin kilolarrrrm
canim al bendende okadar kalkarken otururkwn gor 8 aylik zannedersin yalniz ben hem ilaclardan hem bir aydir tembellikten 5 kilo almisim inanamadim zaten son bi senede 10 kilo almistim bide bu 5 gelmis heralde ben allah nasip ederse doguma kadar varil gibi olurum sanki :))
evet canim o hap yerine jel ama hap daha iyi cunku daha yuksek dozajlikBende jel yok cnm hiç kullanmadım progestanin hapı yerine mi kullanıyorsunuz jeli acaba
Evdeyim kızlar çalışmıyorum sağolsun eşim. Akşamları bişey yaptırmıyor ama Gündüz mecburen yapıyorum bende öyle düşünüyorum eşimde bu bebekte annesi gibi şirret kavgacı olacak tutunacak bida hiç birakmicakk diorr☺☺ Rabbim.onun yüzüne baksın o benden çok hevesli ve stresli ☺☺☺
m
Merhaba kızlar bugun dr gittim cok şükür herşey yolunda hatta 4 gün onde gidiyormus sata göre 7+6 ultrasona gore 8+3 beslenmesi gayet iyi kalp atışları da iyi dedi. Daha küçük size dinletmeyecegim 9 haftadan sonra duyarsiniz dedi. Tahmini doğum tarihim 4 ekim dedi :)
allah kolaylık versin canım benm merak ettim bende :)Ya Can'ım işe başladım okul biraz yoğun evrak birikmiş onlarla uğraşıyorum. Memlekettende yatılı misafir varanlayacağın 5 dk elime telefonunalacak vakit bulamıyorum
Canim evin icinde 5 dklik yuruyusler yap ani kalkma bir anda oturma. Protein agirlikli beslen sut ic ceviz ye. Ayaklarini sicak tut. Ben 2.gunden itibaren neredeyse normale dondum ama hic is yapmadim.egilio kalkacagin hic birsey yapmaKızlar tekrardan Merhaba ☺ dün bebeğimi aldım biliyosunuz doktorum çok yatma yürü ara ara dedi evin içinde yürüyorum mecburen yemek falan sorun olur mu acaba bol bol su içiyorum süt içiyorum dün sebze haşlamasi bugunde dolma yaptım bj şekilde. Besleniyorum. Ananas yiyorum kabak çekirdeği falan dikkat ediyorum işte de yürüme olayı kafama takılıyor sorun olur mu acaba ya başka nelere dikkat etmeliyim kii çok tereddütluyumm ☺☺
Canimbence artik yeme.bende testten sonra sz yedim ama biri burada doktor yeme dedi yaznisti aklinda olsunKizlar ananas yemeye devam ediyormusunuz merak ettim ben bi hafta falan once biraktim ama aslinda icinde bol vitamin var devam etsemmi diyorum
Canim bu isler hic kaliteye falan bakmiyor rrahat ol bebisin seninle2. Kalite kötü mü yani kizlaaarr
Gebelik oluştu mu canım ben de troid ilacı kullanıyorum şeker içinde bilemiyorum ama şekeri tamamen bırakmanın ve beyaz ekmekle kaçınmani oneririmGünaydın benim transferden önceki tahlilimde troid biraz tembel dedi Dr seker de sinirdan birazcik yuksek cikti gebelik olursa dahiliye ye gitmen gerekebilir dedi ama daha keseyi görmedik ne zaman gitsem dahiliyeye acaba ilaç filan mi verir ki bebeğe de zararlı demişti korkuyorum cok
Evet canım degerim 264 çıktı çok sukur haftaya ctesi de keseyi görmeye çağırdı Dr transferden önce konusmustuk benim aklıma takılıyor cokGebelik oluştu mu canım ben de troid ilacı kullanıyorum şeker içinde bilemiyorum ama şekeri tamamen bırakmanın ve beyaz ekmekle kaçınmani oneririm
Canım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin en yakın zamanda doktora gidip troitine baktır ilaç kullan yüksekse zekayı etıklıyoruz o yüzden geciktiricimë olur muEvet canım degerim 264 çıktı çok sukur haftaya ctesi de keseyi görmeye çağırdı Dr transferden önce konusmustuk benim aklıma takılıyor cok
Şekeri kestim ama sabahları tam buğday yiyorum kilo da çok bende çok takiyorum kafaya
Tamm canım tesekkur ederim öğrendiğim iyi oldu bunu hiç bilmiyordum hemen gidicem bu haftaCanım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin en yakın zamanda doktora gidip troitine baktır ilaç kullan yüksekse zekayı etıklıyoruz o yüzden geciktiricimë olur mu
Allah yardımcınız olsun güzel düşün canim hersey gönlünce olsunkıslar merhaba;
bugün 14:30 da doktor randavum var. öyle stresliyim ki. yarım saattir ağlıyorum benim geçen sene normal yolla oluşan ve 6. haftadan sonra gelişmeyen bir gebeliğim vardı. yine aynı şeyleri duyarsam diye ödüm kopuyor.
Biliyorum stres yapmamam lazım ama elimde değil. Bir doktora gitsem ve o keseyi bir görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?