2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Endişeni anlıyorum ama her gebelik bir olmaz ki muayeneye girmeden niyet et 3 âyetel kursi oku insaAllah güzel haberlerle gel canım

Kızlar aklıma bişey takılıyor hani bu embriyoyu bıraktıkları yer yani rahim boşluk mu ☺ bu ne saçma bi soru diyebilirsiniz Ama merak işte hani transferden sonra kalktık ya koydukları yerden düşüyor mj ☺☺ ay saçma biliyorum ama Merak işte yoksa kapalı bi duvarda oraya tutunmaya mi çalışıyor o büyüdükçe mi rahim de büyüyor ☺☺

Kizlar gunaydin bugun bi uyandim tansiyon yerle bir ama mutluyum cunku hamileyim ay doktora gidince gebelik vaemi sorusuna ilk defa evet hamileyim demek ne muhtesem birseymis sukurler olsun rabbime
Ay gercekten canim ben de en cok hani muayenenden once tansiyon kilo bakiyorlar ya ona ozeniyordum cok sacma amasimdi mutlu oluyorum tansiyon kilo bakinca
Canim bence bu kadar stres yapma rahat ol. Iyi olacak hersey diye dusun ki iyi olsun
Canim orasi kapalı bir alan merak etme. Yani yer cekimiyle ilgisi yok hic. Kalkinca dusmuyorlar.biz hareket edince onlara birsey olmuyor.

Kizlarrr bugun kendi doktorumuza randevumuz vardiii hersey cok yolundaymis. 14 marta randevumuz var tekrar o zaman kol bacak hersey belli olacak dedi. Rahim agzi boyu yerlestikleri yer hersey cok iyiymis.biri 7+4 digeri 7+2 cikti. Climare banti birakiyoru sadece gerisine devam dedi. Testleri yaptiramadik 700 tl tuttu bizde pazartesi devlet hastanesinde yaptiricaz insallah yaparlar. Hareketliydiler masallah ikisi deay cok guzel bir duygu ya rabbim herkese nasip etsin bunlari..bizede kucagimiza saglikla almayi nasip.etsin

MutluLuGun daim olsun arkadaşım, bende dun gittim kese görmeye, mart 11 dede kalp atımına çağırdı doktor. Geçse su günler bi an önce, bi görsek dünya gözüyle :)

MutluLuGun daim olsun arkadaşım, bende dun gittim kese görmeye, mart 11 dede kalp atımına çağırdı doktor. Geçse su günler bi an önce, bi görsek dünya gözüyle :)
Bekleyince hic gecmiyor ki bu gunler bizimde simdi 14 mart randevumuzkalp atimlari muthis birsey canim gercekten kimil kimil oluyorlar zaten. Hep beklicez artik onlar evimize gelene kadar

Çok sevindim cnm allah kucağına da almayı nasip etsin inş. :)
Bizde pazartesi gidicez tekrar kontrole

Kızlar bazılarınız kilo aldık falan dşye yazmış ya oh ne güzrllll , ben ne yumurta toplama öncesi iğnelerden kaynaklı ne transfer sonrası yatma kaynaklı çok kilo almadım , gr oynuyordu . Yeni yeni birazcık kilom oynuyor

Bu arada transfer sonrası bende kabsk çekirdeği yemiştim hatta pozitif sonucu öğrendikten 1 hafta sonraya kadar devam etmiştim ama şimdi yiyemiyorum artık , kokusuna bile tahammül edemiyorum

Ayrıca bizde persembe günü kalp sesi için gittik , ne büyük bi mucize o ses ya , ne güzrl bi duygu , rabbşm o duyguyu hakkaten herkese yaşatsın inş. Kahve çekirdeği kadar bi candan güldür güldür kalp sesi geliyo maşallah , bunu görüp de hala allah'a inanmayan Nasıl olur aklım almıyor doğrusu .... İlk buluşmamız çoookk heyecanlıydı Doktor 6+4 olduğunu söyledi , vajinal muayene etti , hetkey normal ama haftaya tekrar gel tekrar bi muayene edeyim sonra ilacı keselim dedi , perşembe tekrar gitcez inş . Ben folbiol , crinone (2), estrofem (3 ) kullanıyordum haftaya kadar aynı devam ama heralde bu estrofem den göğüslerim çok acıyoooorrrrr , ama bu bir şikayet değil tabi , ona da şükür

Merhaba kızlar, ben de pazartesi ikinci tahlili vericem, merak içerisindeyim. İnşallah değer olması gerektiği gibi artmıştır.

Arada acayip gaz sancıları yaşıyorum. Sizde de oluyor mu? Agzimin tadı o kadar kötü ki tuzlu yiyorum sanki tuz yalamis gibi keskin tuz tadı alıyorum. Tatlı yiyorum tatlı değil acı oluyor agzim. Dün sabah ve akşamüstü hafif bi bulantı oldu. Ha şikayetçi miyim kesinlikle haaayyiiiirr ... Hatta böyle oldukça seviniyorum bile..

İlaçlara basladigimdan beri ben de 2 kilo aldım. Daha doğrusu 2 kilo şişlik var bence. Mucizelerimiz sağlıkla gelsin de kilo verilir bence de hiç takilmiyorum.

Ben de tiroid ve insulin direncim olduğu için şeker hapı kullaniyordum. Tiroide hala devam ediyorum ama şekerden emin olamadim bıraktım. Pazartesi doktorla gorustugumuzde sorup ona gore devam edicem.
İlaçlarla birlikte iştah artışı var. Normalde un şeker yemeyen bana bir haller oldu. Bir an önce eski beslenme sistemime dönmem lazım.
Tüp bebek merkezine ne kadar devam edicez arkadaşlar bilginiz var mi? Gebelik boyunca devam etme gibi bir durum yok herhalde. Gebelik takibimi kendi doktorumun yapmasını istiyorum.
Şimdilik bende haller böyle.. Keselerini goren kalp atışlarını duyan arkadaşlar heyecanla okudum yazdıklarınızi . Rabbim bana da gostersin o günleri hayirlisiyla.

Çok sevindim cnm allah kucağına da almayı nasip etsin inş. :)
Bizde pazartesi gidicez tekrar kontrole
Ay valla ne guzel canim ya bu telaslar...patik almak istedim bugun ama alamadim cunku yoruldum bir tek lcwde minik coraplar vardi onlardan aldim motive olmak icin cok tatliydinherseye bakasim geldiii

Merhaba kızlar ben de bhcg sonucumu bugün aldım pozitif Allah'a şükürler olsun Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizin büyümesini ve kucağımıza almayı nasip eylesin ...
Hayirli olsun canim insallah herseyyy coookkkk yolunda gider senin icin aramiza hosgeldinnnn
Canim istersen tabiki keseden sonra kendi doktoruna geçebilirsin.bizim doktor isterseniz simdi gecin isterseniz kalp atisini duyunca dedi ama ben takip etmek isterim dedi zaten doktorumuza cok guvendigimiz icin birakmak istemiyoruz tek sikinti uzak olmasi bakalim artik hayirlisi. Icin rahat olsun hep herseyin cok guzel olacagini dusun.ben her gidismde o kadar pozitif gdiuyorum ki sukur ki hersey cok yolunda gidiyor

Kizlar bugun 2 tane hamile pantolonu aldim lcw den tavsiye ederim muthis rahat. Butun pantolonlarim sıkıyordu benim. Derste dugmesini acip oturuyordum yoksa nefes alamıyordum. Bugun alinca ne kadar eziyet ettigimi anladim kendime. Aslinda tedaviye basladigimdan beri 3 kilo aldim ama karnim inanilmaz cikti gazdan falan diyorlar. Ama resmen 3 4 aylik hamile gibi. Ikiz hamileler topigunde herkes ayni seyi diyor 6. 7. Haftadan itibaren hamis pantolonu aldik diyorlar bende aldim gittuu

Canım ne testini 700 tl tutan?bizde 15 martta kalp atışı duymak için gidicem kısmet olursa ozaman aç gel tahlil yapcam dedi dem ama fiyat sormak aklımıza gelmedi sevinçten

:) güle güle giy. Yaza gelmesi güzel oldu zaten. Yazın hamile kiyafetletiNin çeşidi cok

Selam kizlar herkesten guzel haberler var yine:) moralim yukseliyor boyle guzel seyler okudugumda. Ben henuz kilo almadim ilac zamani da almamistim ama yine de pantolonun ilk dugmesini aciyorum daraltmasin karnimi diye cunku biraz sislik var. Kusmalar falan olmadigindan is yerinde saklamayi basariyorum simdilik hatta yarin mesaim var butce gorusmeleri var diye nobetci olanlardan secildim yok beni secmeyin de diyemedim:)) Benim randevum carsamba gunu ben de ondan sonra birakmayi planliyorim dr umu. Gerci o takibe devam ederiz falan diyerek gerdi beni nasil soyleyecegimi bilemiyorum ama yapacak birsey yok guzel bir haftasonu olsun iyi bakin kendinize de bebislerinize de:)

Benim iki Dr da aynı hastanede.. Zaten jinekologumun yönlendirmesiyle gittim tüp bebek merkezindeki Dr.a. ben artık diğer doktorun takibine geri dönebilir miyim dediğimde bir şey diyecek hali yok herhalde. Zira ben kendi doktorumla kendimi daha rahat ve güvende hissedeceğim.

umuttttt güle güle giy canım pantolonlarını. Gazdan ben de şişkin hissediyorum kendimi. Ama son aylarda 6 kilo verip 2 beden incelediğim için evde şimdilik kilo vermeden önce giydiklerim var.
mollify sen yine de fazla yorma kendini.. Doktoru da takma kafana bence.. Herhalde işi bitince giden bi sen değilsindir. Ben tüp bebek teki profu biraz yoğun gordum. Kendi doktorum ise ezbere biliyor beni. Bir de benim karnimda şant hortumu var. İlerleyen dönemde risk oluşturabilir bu. Kendi doktorum bunları detaylı bildiği için o da uzak evime ama başka bir doktoru kolay kolay göze alamiyorum.

Canim benim minnak tek ama ayni durum var ben resmen 3 aylik gibi sistim ve hicbir esyam olmuyor bende ordan yarin pantolon alicam cunku tayttan baska bisey olmuyor :)

Canım ne testini 700 tl tutan?bizde 15 martta kalp atışı duymak için gidicem kısmet olursa ozaman aç gel tahlil yapcam dedi dem ama fiyat sormak aklımıza gelmedi sevinçten
Canim banada oyle dediler bide se in gibi sormadik sabahin 8 inde kalktim 11 e kadar ac ac bekledim kadin bir bakti 720 tl dedi biz 200 e falan razıydık cok insafsizlar. Doktorum da ne gerek var sakin burada yaptirmayin dedi gidin devlet hastanesinde yaptırın dedi pazarteaiye randevu aldik insallah doktor yapar o testleri
:) güle güle giy. Yaza gelmesi güzel oldu zaten. Yazın hamile kiyafetletiNin çeşidi cok
Aynen canim tisortlerim hep boldu zaten aadece pantolon sıkıntısı vardi bunlar cok iyi oldu
Kusma bendede coo canim kilo verecekmiyim bilmiyorum o yuzden.ama kilodan cok sislik var vücudumda. Karnimi bir gorsen. Bebeklerlden diyorum esimde 2 grlik bebikler o kadar buyutir mu diye dalga geciyor benimle
Canim bende senin gibiydim 70 ten 63 kiloya dusmustum bir suru yeni 26beden pantolon almistim onlari sadece 5.haftamda giyebildim sonra onlar sıkma ya baslayinca bazanin altindan 30 bedenleri cikardim ama bu hafta onlarida düğmesini acmadan oturamaz hale gelince mecbur kaldim bizde gecen hagta meraktan burada gittigimiz doktoru birakmak istiyoruz canim ya nasil yapicaz bilemedim telefon edip ne desem ki? Esimle dusunduk 2 doktor suan fazla tup bebek doktoruvzaten ayda 2 defa cagiracak hem ikizde daha bilgili ama nasil dicem bilmiyorum
Canim benim minnak tek ama ayni durum var ben resmen 3 aylik gibi sistim ve hicbir esyam olmuyor bende ordan yarin pantolon alicam cunku tayttan baska bisey olmuyor :)
Hic farketmiyor sanirim tek cift. Ben 6.hagta bitince idare edemez oldum okula da taytla gidemiyorum mecbur kaldim ama cok rahatlar hem cok uygun ben bir siyah aldim bir kot aldim siyah 30 tl kot 40 tl 15 tlye de cok guzel tayt pantolonlar vardi ama orada beden yoktu.bir arada de-facto dan tayt tsort bakicam bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…