2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

umuttttt ben transferden sonra daha sonucu almadan önce giymeye başladım o pantolonlardan giymeye , çünkü diğerleri sıkıyo gibi hissediyordum rahst edemiyordum , hsmile pantolonu çok rahat oluyo . Hatta farklı rengini de Alayım bende LCW den . Bide orda uzun elbise almıştım kızlar o da çok rahst oluyo hbriniz olsun

Onu gormedim canim hamile reyonunda miydi o da? Esim dalga geciyor artik diger yerler seni hiccc ilgilendirmiyor ancak su kucucuk kisma bakabilirsin diyededim hazir ol 1 yil sonra yine baslarim alışverişeo da diyor sen zaten bebekler icin alisveris yaparken aradaki farki kapatirsin diye

He yok umuttttt elbiseyi hsmile reyonundan almadım normal reyondan aldım , bel kısmını sıkıştıran bişi olmadığı içşn elbiseyi şiddetle öneririm , ki ben önceden elbise hiç giymezdim daha şimdiden çoook değiştik çoookkkk

robadan ddikleri elbiselerden demi canım.... ben zaten normaldede çok severim o elbiseleri çok var bende ama yazlık hepsi burada nisan gibi giymeye başlarım sanırım bende yazı onlarla geçiricem

umuttttt canım 2 doktor birden çok tabii ki. Hem bazı konularda farklı düşünüp kafa karistirabilir hem de maddi olarak yeterince döküldük zaten. Benim tüp bebek Prof. İlk muayenede 500 TL aldı. Diğer doktorum geçen yıl aylık 150 TL alıp defalarca muayene ediyordu. Bu sene gittiğimde tüp bebege hazırım deyince ücret bile almadan hocaya yönlendirdi. Bu yıl da alsa alsa aylık 200 TL alır. E güven sorunum da yok, oldukça tecrübeli, detay atlamayan biri. Ayda 300 TL hocaya fazla verecegime artık bebisime harcarim o paraları diye düşünüyorum..

canım bizde öyle düşündük aslında buradaki doktor aylık 100 tl alıyordu ama dediğin gibi kafa karışabilir. diğer doktor 15 günlük 120 tl aylık 240 vericez 100 de yol parası tutar. dedik zaten 2 haftada 1 gideceksek ne gerek var ki diğerine. 100 daha vereceğimize yol paramız çıkar dedik ama mecbur 20. haftadan itibaren burada bir hastane bulmak zorundayız. 1. buçuuk saat sürüyor çünkü antalya birde bunun yaz trafiği falan var mecbur buradan da ayarlamakzorundayz

Doğru ilerledikçe gidip gelmek zorlaşır 1.5 saatlik yol az değil. İnsanın kafasına gore Dr bulması da zor. İnşallah kolaylıkla bulursunuz istediğin gibi guvenebilecegin bir dr.

Doğru ilerledikçe gidip gelmek zorlaşır 1.5 saatlik yol az değil. İnsanın kafasına gore Dr bulması da zor. İnşallah kolaylıkla bulursunuz istediğin gibi guvenebilecegin bir dr.
Bizim burda kalp atımını duyduktan sonra, merkezi bırakıyor insanlar. Çünkü ödediğimiz paket ücret artik bitmiş Oluyor, her muayene için 500 tl para aliyor merkez. Valla hiçç veremem o kadar para, eşim kardeşim kaynım eltim sağlıkçı. Doğuma kadar takip yapabilecek güvenilir bi hekim bulurum diye düşünüyorum bende

Bence de en fazla ilaçlar kesilene kadar devam etmek mantıklı. İlaçlar kesilip gebelik rutine girdikten sonra merkeze devam etmenin anlamı yok. Bir de bana tüp bebek merkezleri sadece o ise yoğunlaşmış gibi geliyor, ki öyle de. O yüzden herkes işini yapsın diyorum :)

Bir de kızlar bilgim yok ama kulagima çalınmış bir yerlerden tüp bebek olunca sezeryan oluyor diyorlar. Bu doğru mu? Sezeryanla doğum yapmak zorunlu mu? Bilen var mi? Hoş benim Dr um son ana kadar sezeryan deneyen, mecbur kalmadıkça yanaşmayan biri, ona gittiğimde sorucam ama kafana takıldı..

Evet riske etmiyorlar, sezeryanla aliyolar bebeği. Bende daha tüp bebek yaptırıpda normal doğuran hic duymadım

Aynen oyle canim ondan da gectim ya yazi acil birsey olursa o ladar kalabkik oliyor ki yollar 4 5 saat surer gitmek o yuzden cekiniyorum bakalim bulucaz artik birsey

Kizlar ben tup bebekle sezeryanin cok alakasi oldugunu dusunmuyorum bence doktorlar isin kolayina ve parasina baktiklari icin boyle. Yoksa ne farki var ki normal gebelikten. .benimde bugun aklima takilda ikiz olunca normal olabiliyor mu acaba?

Kizlar ben tup bebekle sezeryanin cok alakasi oldugunu dusunmuyorum bence doktorlar isin kolayina ve parasina baktiklari icin boyle. Yoksa ne farki var ki normal gebelikten. .benimde bugun aklima takilda ikiz olunca normal olabiliyor mu acaba?

Bu konuda doktorlara çok kiziyorum. Yeni doktorlar neredeyse normal dogurtmayi bilmiyor. Eski ebeler cinsiyetine, doğacağı güne kadar sektirmeden söyleyip, ev konforunda dogurtuyorlarmis. Daha perşembe günü kuzenim sezeryana alındı. Doktor durup durup bebek büyük, kafası buyuk, sen bu işi kiviramiycan deyip durdu. Kuzenim de itiraz edemedi kuzu kuzu girdi sezeryana. Ben o kadar kizdim ki dedim doktorum dediğinden bir gr eksik çıksın Tukur suratına kızın zaten ilk doğumu acemi, o kadar güzel kullandılar ki.

Bence sorun olmadığı surece ikizi de teki de pekala normal dogabilir. Tüp bebek olmasaydı normal gebelik olsaydı bizim için daha mi az kıymetli olacaktı bebeklerimiz. Risk onların ikna için sihirli kelimesi.. Eskiden doğan ikizlar nasıl doguyordu. Ya da 4-5-6 kilo doğan bebekler. Birçoğu normal doğmuştur. Ne annede ne bebekte sorun yoktur genelde.
Normal doğum annenin bebeğine yapacağı ilk iyilik bence. İkincisi de emzirmek. Ama şimdi ne doğuran var ne emziren. Kes kadını al bebeği, biberonu da daya ağzına ohh ne ala. Bebekler de fabrikasyon oldular artık. Zorunluluk olur sezeryan olur zorunluluk olur mama verilir ama bunlar istisna olmalı.

Oyy ne çok yazmışimmm...

Aslında bizim akraba da çok yakin zamanda doğum yaptı, tüp bebekti onunkide. Normal doğum gibi suyu falan gelmiş. Hastaneye gittiklerinde önce doğumhaneye almışlar, ebeler tüp bebek olduğunu öğrenince direk ameliyathaneye göndermişler. Demekki normalde doğabilirmiş!! İnsanı çelişkiye düşünüyorlar ya

Aynen oyle canim herkesin kolayina geliyor hersey...ben tek olsaydi normal isterdim ama ikiz olunca dönmeme ihtimalleri cok fazla oluyormus diye okudum. Ama bunlari dusunmek icin cok erken sanirim. Hayirlisi olur insallah hakkimizda...
Bence de canim ya bak suyu gelmis dogum baslamis yani ne alaka tup bebek olmasiyla. Sanki tup.bebek olunca farkli mi buyuyor farkli bir yerde mi oluyor cok sacma...

İşte akrabamız diyorki, keşke demeseydim tüp bebek olduğunu. Doğum başladı hadi demiş ebe, sonrada tüp bebek olduğunu duyunca hoppa ameliyathane.

Ha ha astik kendimizi
Bunları okuyan doğuma 1 hafta var sanacak
Cidden biraz oyle olmus ya ama bende hep bunu merak ediyorun cunku ben aallah biliyor cok istiyorum normal dogumu hem tup bebek bisey farketmiyor diyolar hemde dogum gelince cocukta bi anormallik varmista normal dogamazmis gibi sezeryan diyorlar islerine geliyor

Dün yorulunca yazamadım bişey ama ben de H M den aldım bir hamile pantolonu
Dediğin gibi ne kadar rahat. Acaba çok mu erken diye kafamda deli sorular da vardı
LCW de o kadar ucuzsa ordan da alayım bir tane. H M de indirimde olduğu halde 50 tl idi. Acıdım şimdi o paraya
Elbise ben de severim ama kışın sıcak tutar mı bilemedim. Benim üşümelerim hala geçmedi ki

En muzdarip olduğum konuya da parmak basmışsın. Sezeryan
Doktorların işin kolayına kaçıp
aaa çatın dar sezeryan
Suyun azalmış sezeryan
Aaa çocuk kilolu sezeryan
Aa hayatım çocuk bizim söylediğimiz günü geçti sezeryan
Bla bla bla
Normal yolla hamile kalan kadınlar bile özel hastaneye gidiyorsa şayet %80 i 90 ı bile olabilir. Sezeryan yapıyorlar

Tüp bebekte normal doğum diyeni Bi Kıbrıs'taki arkadaşta gördüm onu da bebeğin kordonu boynuna dolanmış. Şimdi gidin yarın hazırlanıp gelin sezeryana alalım dediler. Yine sezeryan oldu zaten. Artık neyse bilmiyorum günahları boyunlarına.

Canım ben internette üçüz çocuğu normal doğum yapan kadını gördüm. İlk ikisinde kesi bile atmadılar kadına öyle doğurdu valla. Son Bebek ters gelince ancak o zaman kesi atıldı kadına
Bizim burda ebeler doktorlar hep işin kolayında.
Ben okurken yurtta ebelik okuyan bir arkadaş vardı. Teee o zamandan karşıydım ben sezeryana da doğum yapılırken kesiğe de.
Biraz zalim ve abartılı cevap vermiş olabilir ama doktorlar normal doğuma izin verse gece kadının sancısı geldi diyelim. Gece yatağından kalkıp gelmek zorunda kalacak. Niye mesai saatleri içinde kendi istediği ve uygun düşen saatlerinde ameliyat etmek varken normal yolla uğraşsın ki demişti. Normal doğumda sonuçta sancı geliyor diye gidiyorsun ama Bebek 6 saat sonra mı gelecek bilmiyorsun ki.
Peki demiştim niye kesik atıyorlar. E normalde en basit doğum çömelerek olandır. Ama biz yatırıyoruz Bebek geriye gidiyor. Anne daha çok ıkınmak zorunda kalıyor bebekte zorlanıyor o yüzden altta bir yırtılma olasılığı yüksek. Biz yana doğru atıyoruz hemen Bi tane ki başka yere yırtılma olmasın biz daha çok uğraşmayalım demişti.
Dediğim gibi baya zalimce ama mantıklı geldi bana o Zaman. Hala da mantıklı geliyor.

Ayrıca öyle düşünen de kusura bakmasın ama sezeryanla ameliyatı bile böööyle göğsünü gere gere anlatan kadınlarımız var. Ameliyat desen korkar ama sezeryan olacam diye sanki dünyayı yaratıyor havalarına giriyorlar. İlk çocukta anlamıyo bişey tabi ama sonra bakıyor etrafına normal doğum yapan 2 gün sonra gayet iyi 2. Doğumda aklı başına geliyor ama ilk çocuk sezeryan olduğu için mecbur giriyor.

Kızdığım şeylere tabiki bebeğin hayatı ya da annemin hayatı GERÇEKTEN tehlikede ise durum başka

Ama sırf bu kadar karşıyım ya o yüzden başıma gelecek. Rabbime dua ediyorum günüm gelmeden aniden sancılarım başlasa ve hastaneye yetişemeden doğuruversem. Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde evladımı kucağıma almayı nasip etse

Neden bu kadar istiyorum biliyormusunuz. Laparoskopik ameliyat oldum ya ben 6 ay önce. Kapalı düşünün yani. Ona rağmen o 1 dikişlik yerlere bile 3 ay dokunamadım. Hele içerdeki yumurtalıklarımda olan dikişler canı sıkıldıkça sızladı. Durum böyleyken enlemesine bilmem kaç cm lik kesik ne Zaman iyileşir.

Ben canım sanırım hislerini azıcık ayrıntılı üstte tercüman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…