2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar gunaydinnn bu sabah ilk kez kustum. Kusarken de burnum kanamaya basladi neden olmustur sizce?

İkisi de normal bence.. Ya komik gelebilir ama kustum demissin ya alkislayasim, ziplayasim geldi sevinçten.. :). Gebelik takviminin bi gününde yazıyordu burun kanamaları olabilir diye

Kizlar gunaydinnn bu sabah ilk kez kustum. Kusarken de burnum kanamaya basladi neden olmustur sizce?
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin? Ben de cok zor bir gece gecirdim gece titreterek uyandim atesim cikti ilac ictim ilik dusa girdim sonra da ates basti nasil terliyorum esim de yok en iyisi 112 yi mi arasam falan dedim saat 5 gibi uyumusum simdi de isteyim ama cok zordu ruyamda dusuk yapiyorum falan artik bilinc altina nasil islemisse Allah yardim etsin hepimize ne diyim bu hormonlar bizi mahvediyor..

Vallaha al bendende o kadar, ezanı duydum öyle uyudum. Ne yediğimin ne uykumun tadını alamıyorum artık. Ya uykum geliyor ya acıkıyorum, ya gülüyorum ya ağlıyorum. Vallaha hormonlar alt üst oldu :)

Vallaha al bendende o kadar, ezanı duydum öyle uyudum. Ne yediğimin ne uykumun tadını alamıyorum artık. Ya uykum geliyor ya acıkıyorum, ya gülüyorum ya ağlıyorum. Vallaha hormonlar alt üst oldu :)
Şu ilk üç ayı hayırlısıyla bir atlatırsak hem hormonlarımız biraz daha normale girecek hem biz de alışıcaz hamile olmaya sanırım..

İkisi de normal bence.. Ya komik gelebilir ama kustum demissin ya alkislayasim, ziplayasim geldi sevinçten.. :). Gebelik takviminin bi gününde yazıyordu burun kanamaları olabilir diye
walla bende ssevnsem mi üzülsem mi bilemdim sabahtan beri perişan oldum. şimdi azııck birşeyler yiyebildim de rahatladım. sabah yediğim herşey gitti korktum okulda da böyle olursam yanarım rabbm yardımcımız olsun...dün anneme diyordum bulanıyor ama kusmuyorum iyi diye. o da dur daha kızım olur daha kusmalar dedi. bugün başıma geldi
sana da geçmiş olsun canım ya perişan oldum sabahtan beri burnum nasıl kanadı korktum balgam geliyor yine kanlı eyvah dedim birşeyler oluyor. sanırım normal hepsi canım ya. dediğin gibi vücut şuan alışmaya çalışıyor ya bu durum biiz zorluyor. ama kötüye yorma canım ya normal diye düşün. ben öyle yapıyorum sonuçta hamileyiz normal bunlar...

Merhaba kızlar hepiniz ayrı şeyler yaşamışsınız ben de sürekli gece uyanıyorum ki gece tuvalete bile kalkmayan hiç Uyanmayan ben,, gece sürekli uyanıyorum ..dün gece sanki vajinama batan bir şeyle uyandım orda sanki bir acı vardı oturdum bir süre yatakta sonra geçti normal midir ki ..bebekler sağlıklı olsun da önemli olan o inşallah

Hep dua ediyorum ben de Allahım dağına gore kar versin inşallah diye. Çalışınca zor çünkü. Bir suredir işleri epey yavaşlattım. Ama en kısa zamanda eski tempoya donmeliyim. Bu ara durusmalarim azdı. Onun baya faydası oldu bana. Ama sonuçta benim isimi yapacak benden başka kimse yok. İnşallah hepimiz hafif geciririz bu ilk dönemi. Bir Komşum 5. Aya girdi hala yatıyor. Nerdeyse birşey yiyemedi bu geçen 4 ayda. Çocuklar perişan oldu. Zor oylesi de çok zor. Bir tanesi de uyku bastırmasından başka bi sıkıntısı olmadı. O da 4. Ayında. İnşallah işimizi gücümüzü aksatmadan atlatayim bugünleri.
Sevinmemin tek sebebi miniklerimiz ben buradayım diyorlar bunlar oldukça. Yoksa tabiiki sıkıntıdan hoşlanan bir psikolojik durum degil

Benimde o tür sancılar oluyo canım Normal mis bende de tansiyon düşüklüğü halsizlik var ama meraklanma bana drum 3 ay dolunca bunyeniz hamilelige alisacak dedi sabır insaAllah düzene girer hepsi

amin canım gerçekten bugün tek düşündüğüm okul oldu:) okulda naprım dedm inşallah rabbm yardım eder de okulda sorun olmaz. uyku zaten hep var bulantıda var bizimki çfte oluyor heralde :) bende bugün sevndm valla dedim bebiklerim buradayız dior diye :) inşallah rahat olur hamileliklerimiz...

Kizlar valla bendede mide bulantisi tavan ama kusma yok bu arada umuttttt sehirdwn sehire fark ediyor galiba gittik pntolon almaya 60 dan asagi yok ya hic indirim yoktu t

Kizlar valla bendede mide bulantisi tavan ama kusma yok bu arada umuttttt sehirdwn sehire fark ediyor galiba gittik pntolon almaya 60 dan asagi yok ya hic indirim yoktu t
lcw ye mi baktın canım.. şaşırdım şuan çok ilginç. buradada sadece 2 çeşit vardı bir siyah bir kot pantoln ama ikiside uygundu. benmde bugüne dek hiç kusma yoktu canım inşallah ta tekrar olmaz çünkü zor birşeymiş..ama bebikler için herşeye razıyız :)

Arkadaslar yardim edin Dun kan sulandirici igne almistim ve arabanin on gozune biraktim orda unutmusum sabahta aklima gelmedi daha az once orda oldugunu hatirladim Butun gun arabada kaldi.Eczaci sicakta birakmayin demisti Bugun hava gunesliydi bir de sicak olmus olabilir ya ne yapsam kullansam mi yenisi mi alsam sinirden olcem

Bence bişey olmaz ya. Bende bi kere misafirliğe gittiğim evde sobanın ardında unutmuşum iğneleri :) gün boyu kaldı öyle. Sonra kullandım ben o iğneleri sorun olmadı yani

Bence birşey olmamıştır , sonuçta bgn yaz sıcağı yoktu , bide kapalı bi yerdeymiş zaten direk Güneş'e de maruz kalmamış onun için rahst ol ama yine de içinde şüphe olacaksa değmez at yenisini alllll derim ben

Merhaba ;

Benıde aranıza kabul etmenizi isterim.
26.01.2016 da bahcecide Guvencde beyde oldu tarnsferim.
10.02.2016 pozitif sonucumu aldım.
22.02.2016 da kalp atışlarını duydum.

Allahın bır mucızesı.........

Bu surecte bende sizlerle görüşmek isterim.
Hepimize hayırlı olsun saglıkla kucağımıza almak nasip olsun.

Umutcum bende geldim artık :) devam bakalım :)

Canimmm hosgeldinnn cok sevindimmmm gercekten gelmene.ne kadar cok kisi olursak o kadar cok sey ogreniyoruz cunku. Bir dahaki kontrol ne zaman?benin 14 mart ta

Canimmm hosgeldinnn cok sevindimmmm gercekten gelmene.ne kadar cok kisi olursak o kadar cok sey ogreniyoruz cunku. Bir dahaki kontrol ne zaman?benin 14 mart ta

Hosbulduk canım sagol :) Aynen öyle beraber olmak daha güzel beklerken
Pantolonlar bile alınmıs bak bende evdekileri girmeye calışıyorum hala aklıma gelmiyor hala :)
Hala inanamıyorum galiba :) Güle güle giy canım.

07 Mart canım kontrolum.AmA 22 Subatta gidince tahliller verdi.
onalrı merkezde yaptırmadım cok tutuyor 1 martta burda devlette bir kadın dogumcuya gıdıp rica edicem.

Hangi tahliller, cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…