- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
tam kan tam idar kültürü tam idarart tsh cmv ıgm ıgg rubella toxoplazma ıgm aclık kan sekeri bun kreatin ast altHangi tahliller, cnm?
Kızlar bişey sorucam. Sizler kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz??Canimmm hosgeldinnn cok sevindimmmm gercekten gelmene.ne kadar cok kisi olursak o kadar cok sey ogreniyoruz cunku. Bir dahaki kontrol ne zaman?benin 14 mart ta
Kızlar bişey sorucam. Sizler kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz??
Benimde sanırum tam 31 gün olacak. 9 subatta trasferim oldu 10 martta kalp atışı duyucaz inş. Normal dimi bu??transferden sonra 15.gün bana kan testi yaptırdı doktorum.
ordapozitifcıkınca 15.gün sonra kese ve kalp atısına cağırdı.
6 hafta artılı günlerde duyuluyor sanırım.
@Herseyguzelolcak hoşgeldin
Kızlar maşallah kalp sesini duyanlar bile 2. Kontrole benden önce gidiyor.
Meraktan çatlıcam ben yaaa
Eşim gün sayıyo 26 gün varmış
Kalp sesini duyarsak bişeyler almaya başlayabilirmişiz
Gerçi ben bikaç bişey almıştım tedaviye başlarken ama
Kendimi tutamamıştım çok güzellerdi nevresim takımı filan
Benimde sanırum tam 31 gün olacak. 9 subatta trasferim oldu 10 martta kalp atışı duyucaz inş. Normal dimi bu??
Ne değişik duygular bunlar :)))) bende bir duysam kalp atışlarını. Çokkkk heyacanlı sanırımmmmmevet canım normal...
bu hafta olaylarına alışmaya calışıyoruz :)
Ne değişik duygular bunlar :)))) bende bir duysam kalp atışlarını. Çokkkk heyacanlı sanırımmmmm
Hayırlı olsun canım iki embriyo konmuş tek kese nasıl oluyo biri tutmamis miKıslar dün doktora ilk randavuta gittim. 2 tane embriyo konmuştu. Bir tane kese gördük:)))) 10 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gideceğim. Umarım herşey yolunda gider. Öyle merak ediyorum ki
Evet canım biri tutunmamış. Ama allaha şükürler olsun ki biri benimleHayırlı olsun canım iki embriyo konmuş tek kese nasıl oluyo biri tutmamis mi
Ay sorma canim bende cumartesi ac ac gittim esim dedi 200 250 tutar yaptiralim 720 tl dedi sok olduk testlere.bizde yarin icin randevu aldik devlet hastanesinden insallah yaparlar. Doktorum bir an once yapılmalı dedi sonuclara gore ilac kullanilmasi gerekebiliyormus. Benimde 14 mart kontrol.Hosbulduk canım sagol :) Aynen öyle beraber olmak daha güzel beklerken
Pantolonlar bile alınmıs bak bende evdekileri girmeye calışıyorum hala aklıma gelmiyor hala :)
Hala inanamıyorum galiba :) Güle güle giy canım.
07 Mart canım kontrolum.AmA 22 Subatta gidince tahliller verdi.
onalrı merkezde yaptırmadım cok tutuyor 1 martta burda devlette bir kadın dogumcuya gıdıp rica edicem.
Canim ben 6+4 te karindan duyamadim 7+0 da ikisi de cok net duyuldu karindan.Kızlar bişey sorucam. Sizler kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz??
Anladım canım sağlıklı olsun tek olsun bizimle olsunİnşaAllahEvet canım biri tutunmamış. Ama allaha şükürler olsun ki biri benimle
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin :)Merhaba ;
Benıde aranıza kabul etmenizi isterim.
26.01.2016 da bahcecide Guvencde beyde oldu tarnsferim.
10.02.2016 pozitif sonucumu aldım.
22.02.2016 da kalp atışlarını duydum.
Allahın bır mucızesı.........
Bu surecte bende sizlerle görüşmek isterim.
Hepimize hayırlı olsun saglıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Umutcum bende geldim artık :) devam bakalım :)
Tehlike de, kanama da devam cnm..S sanslianne canim cumaydi dimi kontrol nasildi?ne dedi doktor?tehlike gecmis mi
Insallah bir an once gecer tehlike de hamileleligin saglikla kolaylikla devam eder canim. Eltimin de kizi oyle olmus hep kanamasi devam etmis parcalar geliyordu diyordu ama simdi 1 yasini gecti kiz masallah cok saglikli. Yeterki sen icini rahat tut...Tehlike de, kanama da devam cnm..
Ben her sabah okula giderken keske ev hanimi olsaydim diyorum canim. Valla iyi dayanmissin.benim doktorum tehlike yoksa rapor da yok diyor.sukur ki tehlike yok olmasinda zaten. Hareket sart diyor kabiz olmamak icin saglikli hamiellik icin normal yasam sart diyor.buna dayamarak gidiyorum ama zor geliyor. Okulda cocuklara karsi sabirsizim en ufak seye bagiran bir ogretmen oldumGünaydın arkadaşlar, 4 şubat sonrası ilk kez mesaiye başladım bugün. Ayy evde yatmak güzeldi yaa :) herkese kolay gelsin
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin :)
Günaydın canım,Tehlike de, kanama da devam cnm..
Günaydın arkadaşlar, 4 şubat sonrası ilk kez mesaiye başladım bugün. Ayy evde yatmak güzeldi yaa :) herkese kolay gelsin
Insallah bir an once gecer tehlike de hamileleligin saglikla kolaylikla devam eder canim. Eltimin de kizi oyle olmus hep kanamasi devam etmis parcalar geliyordu diyordu ama simdi 1 yasini gecti kiz masallah cok saglikli. Yeterki sen icini rahat tut...
Ben her sabah okula giderken keske ev hanimi olsaydim diyorum canim. Valla iyi dayanmissin.benim doktorum tehlike yoksa rapor da yok diyor.sukur ki tehlike yok olmasinda zaten. Hareket sart diyor kabiz olmamak icin saglikli hamiellik icin normal yasam sart diyor.buna dayamarak gidiyorum ama zor geliyor. Okulda cocuklara karsi sabirsizim en ufak seye bagiran bir ogretmen oldum
Canimm gunaydin bu sabah kusmamak icin fazla zorlamadim kendimi. Azicik yedim uzandim hemen bulaniyor ama kusmadim cok sukurm kysunca daha kotu oluyorum cunku. Bugun evdeyim yarin okul varHepinize Günaydınlar,
Bol bulantılı ve sırt ağrılı bir güne başlangıç
Gene de ne diyoruz bugunumuze sukurler olsun :)
Çok sağol hepimize olsun Hosbulduk :)
Günaydın canım,
Ara ara benim de oluyor canım.
Doktorun tek dediği sağlıklıysa kalacak.
Bizim biraz yata yata geçecek
Mutlaka iğne vs yazmıştır.
Günaydın canım,
Kolaylıklar dilerim.
Oy canım benim ya
Günaydın sana da Kolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?