2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Hosbulduk canım sagol :)
İnsh sende duyacaksın cok degışık bir duygu bir mucıze kelimelerle anlatılmaz....

Aldıklarınıda saglıkla kullanılın insh....
Kontrol ne zaman?

Amin hep beraber hayırlarla kullanmak nasip olur inş.
5 şubattı transferim ve kalp atışı da 25 mart çoooook uzun Bi süre ya

Tehlike de, kanama da devam cnm..

Doktor bebeğin için sıkıntılı bir durum görmüyorsa içini ferah tut inş.
Ben de doğuma kadar kanaması devam eden ama yine de sağlıkla evlatlarını kucağına alan arkadaşlarımı biliyorum
Nasibinde varsa her türlü kucağına alacaksın inş

Hamisler sağlık ocagina bildirdiniz mi takip yaptırıo musunuz ben bugun ikinci test için gitmiştim tam kan sayımı filan istediler dosya açalım dediler yarın sonucu almaya gidicem tekrar tam kan sayımı nedir anlamadım ama

Canimm gunaydin bu sabah kusmamak icin fazla zorlamadim kendimi. Azicik yedim uzandim hemen bulaniyor ama kusmadim cok sukurm kysunca daha kotu oluyorum cunku. Bugun evdeyim yarin okul var

Oh çok güzel o zaman :) evde olmak

Evet canım ya sure uzun malesef ama aksi ispat edilene kadar hamilesin tadını çıkar

Kızlar bugün hamilelik rehberinde bişi okudum , belki biliyorsunuzdur , ama bilmeyenler varsa paylaşayım dedim çünkü ben ona hiç dikkat etmiyordum . İdrarınız geldiğinde tutmayıp hemen gitmeniz gerekiyormuş , idrarı tutmak mesane iltihabına yol açabiliyormuş o da rahmi etkileyip erken kasılmaların başlamasına kadar götürebiliyormuş . Bilgimiz olsun kızlar

Hepinize Günaydınlar,
Bol bulantılı ve sırt ağrılı bir güne başlangıç
Gene de ne diyoruz bugunumuze sukurler olsun :)

Günaydın canım, hoşgeldin.
Pastanedeyim ikinci kan tahlili için bekliyorum.. Bende de kahvaltıdan sonra başladı bulantı. Henüz kusma yok sukur ama dediğin gibi olsa da yine de sukur..

Ben geçen ilacımı yazdırmaya gittiğimde doktor kendini kayıt ettir dedi. Hemşireler de tüp bebekse daha çok erken daha sonra kayıt ederiz dediler. Şimdi yine ilaç yazdırmaya gidicem bakalım bu sefer kayıt yapacaklar mı. Doktorun söylediğine göre onlarda kendi kayıtlarını tutacaklarmış kendi tahlillerini ve aşılarını yapacaklarmış canım

Pastanedeyim ikinci kan tahlili için bekliyorum.. Bende de kahvaltıdan sonra başladı bulantı. Henüz kusma yok sukur ama dediğin gibi olsa da yine de sukur..

Hadi bakalım 2. Hayırlı haberini alırsın

Çook erken başlamış bulantıların
Kızlar bende hala tık yok. Bi bulantı yok yani
Ama buna bile seviniyorsun değil mi
bebeğinin seninle olduğunun kanıtı

benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??

Sağol canım ben bilmiyordum okuldan kalma bi alışkanlık galiba genelde hep tutarim.

Hosbulduk çok tesekkur ederim.
Güzel sonuçlar ciksin insh.
Kusma bende de bir defa oldu.
Ama bulantı ve onla gelen bir iç bayilnadi var ki sorma.
Hepimiz farkliyiz etkilerini de değişik mutlaka.
Ben hamilelik belirtisidir hiç yaşamadim
Okuyup okuyup ne üzüldüm hamile değilim demek ki diye.
İşte farklı farklı kimizde bulantı var yok.
Evet çok sukur bugunumuze :)

Hamilelik belirtim bile yoktu canım
Hepimiz farkliyiz kimi 8. Haftada başlatmış kiminde hiç olmazmış
Bunlar kanıtlanmış değil yanı takılma
İnsh güzel hamileliklerimiz okur geze geze

benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??

Bence normal canım
Daha da başındasin sonrada başlayabilir.
Hepimiz farkliyiz tek hamilelik belirtisi yaşamadim.

İnşallah canım yine güzel haberlerle gelirim. Aslında tam bi bulantı da değil.. Daha erken tabii.. Ama ne olsa seviniyoruz. Mucizem benimle olsun da raziyimm..

Sabah akşam magnezyum pastil kullaniyordum ben. Birkaç gündür ihmal etmiştim. Dün aldım yine. Sancilarim hafifledi sanki. Sanırım magnezyumun faydası oldu. Tahlil isteyen Dr. Kanaman var mi dedi. Sukur en ufak bir kanama yok. HCG ve progesteron istemiş kan sirasindayim şimdi..

Kizlar benimde 6.hafta bitene kadar pek yoktu ebnde stres oluyordum rahat olun. Keşke gic olmasa diyeceginiz birsey cunkuama bebisler için herseye katlanıyoruz bende sadece dun bir kez kustum. Sanirim surekli olmasi gerekmiyor

Evet aslında normal yaşamdada böyle. Yani hamile olmasakda idrarımızı tutmamalıyız :)

Kizlar selam ya bu benim kabizlik derdi bitmiyor dun hat safhaya ulasti istemsiz olarak oyle bi zorlandimki uzuntuden ne agladim sonra annemde bi kalayladi beni sormayin ne abartiyorsun kabizliktan okadar ikinmaktan cocukmu duser iyice paranoyak oldun diye :) tabi bebisimin ne zorluklarla geldigini tup bebek oldugunu bipmedigi icin benim neden bu kadar hassas oldugumu anlayamiyor pek .. dun ilk defa cikip avm gezdik esimle ama ne bel agrisi cektim et kesti heryerim otura otura karpuz olmusum yahu vajina kemiklerim bile agriyor o derece :))

Canim her sabah kayisi ye onun cok faydasi oluyor. Ben nirmalde hep yaşardım kabizlik ama suan 2 gune 1 rahat cikiyorum lavaboya. Tek cozum kayisi bence her sabah ac karinla ye uzerine su ic ve bekle. Cok kisa surede etkisini gosteeiyir zaten

Aslında normal herkeste bulantı ya da aşerme olacak diye bişey yok
Ama öyle özlemle bekliyoruz ki bu bile olsun istiyoruz değil mi

İlaçlarını ihmal etme
Hayırlı haberlerle gel inş

Evet aslında normal yaşamdada böyle. Yani hamile olmasakda idrarımızı tutmamalıyız :)

Bişey söyleyim mi
Ben normal hayatta da idrarımı tutamıyorum

Çok kaçırdığımda olmuştur eve yetişmeye çalışırken

Ha Bi aksilik varmıdır acaba doktora da gittim ama hiç bişey yok
Hala bile idrarım gelse hop hop hoplarım
eşim artık tipimden biliyor

Bu arada kızlar bilene ya da bilmeyene
Güzel bir evlat için Ayva yiyin
Peygamber efendimizin sünnetidir. 1 kere bile yesek faydası olurmuş
Rüyamda bile görüyorum ayvayı o dereceyim düşünün

Kayisiya ilave ac karnına ve yatarken zeytinyağı. İcebilirsen çok iyi geliyor. Soğuk sıkım mümkünse erken hasat. Hem icimi kolay hem şifa deposu..

Drlar kabızlık üstüne çok duruyo canım önemli sanırım bi özellikle ilk 3 aya kadar ben bi surup kullanıyorum duphalac adı o bunu onluyo drum transferden sonra vermisti

Kızlar bişey sorucam. Sizler kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz??

Arkaddşım 6+4 te vajinal muayenede duyduk çok şükür

Bunlar ne tahlili umut , bizden doktor daha hiç öyle tahliller istemedi?..

Bende geçen hafta sağlık ocağına gitmiştim ilaç yazdırmaya ( bu arada crinone jel İ aile hekimi yazıyor ve sigortada karşılıyor haberiniz olsun kızlar, bir kerede 2 kutu aldım ) Doktor gebe olduğumu öğrendi hemen hemşireye bildir dedş , dedim daha kalp atışını duymadık ama, o da olsun yinede bildir dedş , hemşireye söyledim o dosya açtı ama kalp atışını duyduktan sonrada mutlaka hbr edin işleme öyle sokayım dedi.... Hatta hemşire kimlik numaramla sisteme girdiğinde özel hastanede yaptırdığım gebelik testi bile göründü Takipte de bişi yok galiba en erken 20. Haftada tetanoz aşısı var galiba ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…