Hosbulduk canım sagol :)
İnsh sende duyacaksın cok degışık bir duygu bir mucıze kelimelerle anlatılmaz....
Aldıklarınıda saglıkla kullanılın insh....
Kontrol ne zaman?
Tehlike de, kanama da devam cnm..
Canimm gunaydin bu sabah kusmamak icin fazla zorlamadim kendimi. Azicik yedim uzandim hemen bulaniyor ama kusmadim cok sukurm kysunca daha kotu oluyorum cunku. Bugun evdeyim yarin okul var
Amin hep beraber hayırlarla kullanmak nasip olur inş.
5 şubattı transferim ve kalp atışı da 25 mart çoooook uzun Bi süre ya
Doktor bebeğin için sıkıntılı bir durum görmüyorsa içini ferah tut inş.
Ben de doğuma kadar kanaması devam eden ama yine de sağlıkla evlatlarını kucağına alan arkadaşlarımı biliyorum
Nasibinde varsa her türlü kucağına alacaksın inş
Hepinize Günaydınlar,
Bol bulantılı ve sırt ağrılı bir güne başlangıç
Gene de ne diyoruz bugunumuze sukurler olsun :)
Hamisler sağlık ocagina bildirdiniz mi takip yaptırıo musunuz ben bugun ikinci test için gitmiştim tam kan sayımı filan istediler dosya açalım dediler yarın sonucu almaya gidicem tekrar tam kan sayımı nedir anlamadım ama
Günaydın canım, hoşgeldin.
Pastanedeyim ikinci kan tahlili için bekliyorum.. Bende de kahvaltıdan sonra başladı bulantı. Henüz kusma yok sukur ama dediğin gibi olsa da yine de sukur..
benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??Ben geçen ilacımı yazdırmaya gittiğimde doktor kendini kayıt ettir dedi. Hemşireler de tüp bebekse daha çok erken daha sonra kayıt ederiz dediler. Şimdi yine ilaç yazdırmaya gidicem bakalım bu sefer kayıt yapacaklar mı. Doktorun söylediğine göre onlarda kendi kayıtlarını tutacaklarmış kendi tahlillerini ve aşılarını yapacaklarmış canım
Hadi bakalım 2. Hayırlı haberini alırsın
Çook erken başlamış bulantıların
Kızlar bende hala tık yok. Bi bulantı yok yani
Ama buna bile seviniyorsun değil mibebeğinin seninle olduğunun kanıtı
Valla ben ofise geldiğimden beri uzanıyorum :) alışmışım evde rahat rahat yatmayaCanimm gunaydin bu sabah kusmamak icin fazla zorlamadim kendimi. Azicik yedim uzandim hemen bulaniyor ama kusmadim cok sukurm kysunca daha kotu oluyorum cunku. Bugun evdeyim yarin okul var
Kızlar bugün hamilelik rehberinde bişi okudum , belki biliyorsunuzdur , ama bilmeyenler varsa paylaşayım dedim çünkü ben ona hiç dikkat etmiyordum . İdrarınız geldiğinde tutmayıp hemen gitmeniz gerekiyormuş , idrarı tutmak mesane iltihabına yol açabiliyormuş o da rahmi etkileyip erken kasılmaların başlamasına kadar götürebiliyormuş . Bilgimiz olsun kızlar
Günaydın canım, hoşgeldin.
Pastanedeyim ikinci kan tahlili için bekliyorum.. Bende de kahvaltıdan sonra başladı bulantı. Henüz kusma yok sukur ama dediğin gibi olsa da yine de sukur..
Ben geçen ilacımı yazdırmaya gittiğimde doktor kendini kayıt ettir dedi. Hemşireler de tüp bebekse daha çok erken daha sonra kayıt ederiz dediler. Şimdi yine ilaç yazdırmaya gidicem bakalım bu sefer kayıt yapacaklar mı. Doktorun söylediğine göre onlarda kendi kayıtlarını tutacaklarmış kendi tahlillerini ve aşılarını yapacaklarmış canım
benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??
Ben geçen ilacımı yazdırmaya gittiğimde doktor kendini kayıt ettir dedi. Hemşireler de tüp bebekse daha çok erken daha sonra kayıt ederiz dediler. Şimdi yine ilaç yazdırmaya gidicem bakalım bu sefer kayıt yapacaklar mı. Doktorun söylediğine göre onlarda kendi kayıtlarını tutacaklarmış kendi tahlillerini ve aşılarını yapacaklarmış canım
Kizlar benimde 6.hafta bitene kadar pek yoktu ebnde stres oluyordum rahat olun. Keşke gic olmasa diyeceginiz birsey cunkuama bebisler için herseye katlanıyoruz bende sadece dun bir kez kustum. Sanirim surekli olmasi gerekmiyorbenim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??
Evet aslında normal yaşamdada böyle. Yani hamile olmasakda idrarımızı tutmamalıyız :)Kızlar bugün hamilelik rehberinde bişi okudum , belki biliyorsunuzdur , ama bilmeyenler varsa paylaşayım dedim çünkü ben ona hiç dikkat etmiyordum . İdrarınız geldiğinde tutmayıp hemen gitmeniz gerekiyormuş , idrarı tutmak mesane iltihabına yol açabiliyormuş o da rahmi etkileyip erken kasılmaların başlamasına kadar götürebiliyormuş . Bilgimiz olsun kızlar
Canim her sabah kayisi ye onun cok faydasi oluyor. Ben nirmalde hep yaşardım kabizlik ama suan 2 gune 1 rahat cikiyorum lavaboya. Tek cozum kayisi bence her sabah ac karinla ye uzerine su ic ve bekle. Cok kisa surede etkisini gosteeiyir zatenKizlar selam ya bu benim kabizlik derdi bitmiyor dun hat safhaya ulasti istemsiz olarak oyle bi zorlandimki uzuntuden ne agladim sonra annemde bi kalayladi beni sormayin ne abartiyorsun kabizliktan okadar ikinmaktan cocukmu duser iyice paranoyak oldun diye :) tabi bebisimin ne zorluklarla geldigini tup bebek oldugunu bipmedigi icin benim neden bu kadar hassas oldugumu anlayamiyor pek .. dun ilk defa cikip avm gezdik esimle ama ne bel agrisi cektim et kesti heryerim otura otura karpuz olmusum yahu vajina kemiklerim bile agriyor o derece :))
benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??
İnşallah canım yine güzel haberlerle gelirim. Aslında tam bi bulantı da değil.. Daha erken tabii.. Ama ne olsa seviniyoruz. Mucizem benimle olsun da raziyimm..
Sabah akşam magnezyum pastil kullaniyordum ben. Birkaç gündür ihmal etmiştim. Dün aldım yine. Sancilarim hafifledi sanki. Sanırım magnezyumun faydası oldu. Tahlil isteyen Dr. Kanaman var mi dedi. Sukur en ufak bir kanama yok. HCG ve progesteron istemiş kan sirasindayim şimdi..
Evet aslında normal yaşamdada böyle. Yani hamile olmasakda idrarımızı tutmamalıyız :)
Maşallah gayet ikiye katlanmış ve geçmiş, daha ne olsun.. Darısı basıma inşallah. Kat kat katlansin degerlerMerhaba arkadaşlar transferden sonraki tahlilim 8.gün 94,23..
10.gün yani bugün 223,3
Nasıl kızlar ??
Drlar kabızlık üstüne çok duruyo canım önemli sanırım bi özellikle ilk 3 aya kadar ben bi surup kullanıyorum duphalac adı o bunu onluyo drum transferden sonra vermistiKizlar selam ya bu benim kabizlik derdi bitmiyor dun hat safhaya ulasti istemsiz olarak oyle bi zorlandimki uzuntuden ne agladim sonra annemde bi kalayladi beni sormayin ne abartiyorsun kabizliktan okadar ikinmaktan cocukmu duser iyice paranoyak oldun diye :) tabi bebisimin ne zorluklarla geldigini tup bebek oldugunu bipmedigi icin benim neden bu kadar hassas oldugumu anlayamiyor pek .. dun ilk defa cikip avm gezdik esimle ama ne bel agrisi cektim et kesti heryerim otura otura karpuz olmusum yahu vajina kemiklerim bile agriyor o derece :))
Kızlar bişey sorucam. Sizler kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz??
Ay sorma canim bende cumartesi ac ac gittim esim dedi 200 250 tutar yaptiralim 720 tl dedi sok olduk testlere.bizde yarin icin randevu aldik devlet hastanesinden insallah yaparlar. Doktorum bir an once yapılmalı dedi sonuclara gore ilac kullanilmasi gerekebiliyormus. Benimde 14 mart kontrol.
Canim ben 6+4 te karindan duyamadim 7+0 da ikisi de cok net duyuldu karindan.
Hamisler sağlık ocagina bildirdiniz mi takip yaptırıo musunuz ben bugun ikinci test için gitmiştim tam kan sayımı filan istediler dosya açalım dediler yarın sonucu almaya gidicem tekrar tam kan sayımı nedir anlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?