- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
10 numara :)Merhaba arkadaşlar transferden sonraki tahlilim 8.gün 94,23..
10.gün yani bugün 223,3
Nasıl kızlar ??
Banada doktorum osmalak adında bi şurup verdi canım, bende ilk bi hafta ölecektim ya. Tembel tembel yattım sürekli. Oldum bi güzel kabız, Allahimm ne kötü şeymiş. Vallahi bende ağlamıştım. Ama simdi şurup ve kayisi sayesinde çok şükür iyiyimKizlar selam ya bu benim kabizlik derdi bitmiyor dun hat safhaya ulasti istemsiz olarak oyle bi zorlandimki uzuntuden ne agladim sonra annemde bi kalayladi beni sormayin ne abartiyorsun kabizliktan okadar ikinmaktan cocukmu duser iyice paranoyak oldun diye :) tabi bebisimin ne zorluklarla geldigini tup bebek oldugunu bipmedigi icin benim neden bu kadar hassas oldugumu anlayamiyor pek .. dun ilk defa cikip avm gezdik esimle ama ne bel agrisi cektim et kesti heryerim otura otura karpuz olmusum yahu vajina kemiklerim bile agriyor o derece :))
Ay çooook sağolun kızlar ..dün bütün gece uyumadım desem yeridir katladı mı katlanmadı mı diye ...3 hafta sonra çağıracak bizim hastane 3 hafta yok yok en azından bu hafta keyif çıkarayım ondan sonra giderim yine ben önceden doktora dayanamam Ay korkularım sevincimin önüne geçmişti Allah'a şükür Allah devamını getirsin inşallah herkesin kucağına almasını nasp eylesin kese ve kalp atışını da duyalım inşallah çok şükür rabbime10 numara :)
Normaldir arkadaşım kafana takma bnm 2 arkadaşım da hamilelikleri boyunca hiç bulantı yaşamadı biri 6,5 aylık biri 5 aylık hamile , birinde ilk günden itibaren aşırı İştahı açıldı birinde ise aşırı uyku oldu , her bünye bebeğe alışma sürecinde farklı mücadele veriyo ve bunun anneye yansımaları farklı oluyor demek .... Hem bulantı kötü birşey , biz bulantısuz sağlıklı bi gebelik isteyelim Rabbimden , biz güztl olanı isteyelim de ne olursa da şükürrrrrrbenim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??
Sefan olsun tadını çıkar :) ben tahlil soNucunu öğrendiğimde eve gelip 2 göbek atmıştım :) ama takipte ol sonucunun. Ben 4020 gördüm en son tahlil soNucumu. Sende öyle yap, 4000 ile 5000 arası görene kadar yaptır. Ben 4020 yi gördüğümde transferden sonraki 17 inci günümdüAy çooook sağolun kızlar ..dün bütün gece uyumadım desem yeridir katladı mı katlanmadı mı diye ...3 hafta sonra çağıracak bizim hastane 3 hafta yok yok en azından bu hafta keyif çıkarayım ondan sonra giderim yine ben önceden doktora dayanamam Ay korkularım sevincimin önüne geçmişti Allah'a şükür Allah devamını getirsin inşallah herkesin kucağına almasını nasp eylesin kese ve kalp atışını da duyalım inşallah çok şükür rabbime
Neden yaptırmasam olmaz mı ?ben çok stres oluyorum tahlil akşamı ..doktor gerek yok derse yaptırmam..çağırdıkları gün gideri .. düşük çıkarsa ne olur ki yükseltecek bir şey yok sonuçta demi..direk düşüyor zaten Allah korusun..Sefan olsun tadını çıkar :) ben tahlil soNucunu öğrendiğimde eve gelip 2 göbek atmıştım :) ama takipte ol sonucunun. Ben 4020 gördüm en son tahlil soNucumu. Sende öyle yap, 4000 ile 5000 arası görene kadar yaptır. Ben 4020 yi gördüğümde transferden sonraki 17 inci günümdü
Yoo bisey olmaz tabiki. Değerin güzel düşmez artık, inşallah. Benim eşim sağlıkçı, ben 2 günde bir kanımı aldırıyordum eşime :) o çalıştığı hastanede baktırıyordu.( 48 saatte bi kan hücreleri yenilenir bu arada ) normal gebelik sayısı 4000- 5000 arası ya. Ben merakımdan baktırıyordum tabi. Bende yıllarca sağlık sektöründe çalıştığım için bu tahlil vs. Şeylerin detayımı çok iyi bilirim. Ama dediğim gibi sen gebesin ve şuan bunun tadını çıkar :)Neden yaptırmasam olmaz mı ?ben çok stres oluyorum tahlil akşamı ..doktor gerek yok derse yaptırmam..çağırdıkları gün gideri .. düşük çıkarsa ne olur ki yükseltecek bir şey yok sonuçta demi..direk düşüyor zaten Allah korusun..
Sağlıkçı olmanın faydaları şimdi anladım Can'ım çok sağol Allah hepimize kucağımıza almayı kısmet etsin inşallahYoo bisey olmaz tabiki. Değerin güzel düşmez artık, inşallah. Benim eşim sağlıkçı, ben 2 günde bir kanımı aldırıyordum eşime :) o çalıştığı hastanede baktırıyordu.( 48 saatte bi kan hücreleri yenilenir bu arada ) normal gebelik sayısı 4000- 5000 arası ya. Ben merakımdan baktırıyordum tabi. Bende yıllarca sağlık sektöründe çalıştığım için bu tahlil vs. Şeylerin detayımı çok iyi bilirim. Ama dediğim gibi sen gebesin ve şuan bunun tadını çıkar :)
Annen haklı canım ben de seni fazla stresli görüyorum inşallah her şey yolunda gidecek hepimizin geçtiği süreçler bunlar az kaldı 4 hafta daha dişimizi sıkıcaz sonrası daha rahat geçicek eminim:)Kizlar selam ya bu benim kabizlik derdi bitmiyor dun hat safhaya ulasti istemsiz olarak oyle bi zorlandimki uzuntuden ne agladim sonra annemde bi kalayladi beni sormayin ne abartiyorsun kabizliktan okadar ikinmaktan cocukmu duser iyice paranoyak oldun diye :) tabi bebisimin ne zorluklarla geldigini tup bebek oldugunu bipmedigi icin benim neden bu kadar hassas oldugumu anlayamiyor pek .. dun ilk defa cikip avm gezdik esimle ama ne bel agrisi cektim et kesti heryerim otura otura karpuz olmusum yahu vajina kemiklerim bile agriyor o derece :))
Canım bende de hiç bulantı olmadı iki gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem şimdilik her şey yolunda gözüküyor.benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??
Selam canım, degerlerin biraz düşük ilerlemiş ama hep 2 katını bulmuş. Bence herşey yolunda :)arkadaşlar merhaba,
benim beta hcg değerlerim:
11.gün 38
13.gün 74
15.gün 134
17.gün 282
Nasıl? Perşembe muayeneye gideceğim. Tam 2 katı artıyor dr iyi dedi, ama az değil mi kızlar?
anlayamadım önemli olan DEĞERİN YÜKSEK OLMASI MI yoksa NE ÇIKTIYSA 2 KAT ARTMASI MI?
Biri bana yardımcı olabilir mi?
Çok sağolun hepiniz. İnannın içimi öyle bir rahatlattı nız ki.allah hepimizin sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallahSağol canım ben bilmiyordum okuldan kalma bi alışkanlık galiba genelde hep tutarim.
Hosbulduk çok tesekkur ederim.
Güzel sonuçlar ciksin insh.
Kusma bende de bir defa oldu.
Ama bulantı ve onla gelen bir iç bayilnadi var ki sorma.
Hepimiz farkliyiz etkilerini de değişik mutlaka.
Ben hamilelik belirtisidir hiç yaşamadim
Okuyup okuyup ne üzüldüm hamile değilim demek ki diye.
İşte farklı farklı kimizde bulantı var yok.
Evet çok sukur bugunumuze :)
Hamilelik belirtim bile yoktu canım
Hepimiz farkliyiz kimi 8. Haftada başlatmış kiminde hiç olmazmış
Bunlar kanıtlanmış değil yanı takılma
İnsh güzel hamileliklerimiz okur geze geze
Bence normal canım
Daha da başındasin sonrada başlayabilir.
Hepimiz farkliyiz tek hamilelik belirtisi yaşamadim.
Hayirli olsun canim benimAy çooook sağolun kızlar ..dün bütün gece uyumadım desem yeridir katladı mı katlanmadı mı diye ...3 hafta sonra çağıracak bizim hastane 3 hafta yok yok en azından bu hafta keyif çıkarayım ondan sonra giderim yine ben önceden doktora dayanamam Ay korkularım sevincimin önüne geçmişti Allah'a şükür Allah devamını getirsin inşallah herkesin kucağına almasını nasp eylesin kese ve kalp atışını da duyalım inşallah çok şükür rabbime
Canim bence hic yaptirma ben 10.gun yaptirdum birde12.gun bir daha da yaptirmadim bencede hic kendini strse sokma.tabi doktorun daha iyi bilir. Direk git haftaya keseni gor benceNeden yaptırmasam olmaz mı ?ben çok stres oluyorum tahlil akşamı ..doktor gerek yok derse yaptırmam..çağırdıkları gün gideri .. düşük çıkarsa ne olur ki yükseltecek bir şey yok sonuçta demi..direk düşüyor zaten Allah korusun..
Hadi ya canim benim yatim saat surdu. 1.40 ta randevu almistik 2 de kani idrari verip ciktik. Bazilari yarin cikacakmis bazilari 15 gun sonra dedi.9.55 de hastanedeydim şimdi eve girdim.. tahlil sıram 614 tü.benden önce 613 kişi kan vermiş puff. ne kadar çok hasta insan var ya rabbim
Canim artis miktari daha. Onemli bence iyi artmis gayet rahat ol. Persembe kese gorunmeyebilir ama haftaya kesin gorunur.arkadaşlar merhaba,
benim beta hcg değerlerim:
11.gün 38
13.gün 74
15.gün 134
17.gün 282
Nasıl? Perşembe muayeneye gideceğim. Tam 2 katı artıyor dr iyi dedi, ama az değil mi kızlar?
anlayamadım önemli olan DEĞERİN YÜKSEK OLMASI MI yoksa NE ÇIKTIYSA 2 KAT ARTMASI MI?
Biri bana yardımcı olabilir mi?
bende cumartesi keseyi gördüm canım. sadece ara ara mide ekşimelerim var okadar. ayın 10nunda da inş kalp atışlarını duymaya gideceğizCanım bende de hiç bulantı olmadı iki gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem şimdilik her şey yolunda gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?