2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Banada doktorum osmalak adında bi şurup verdi canım, bende ilk bi hafta ölecektim ya. Tembel tembel yattım sürekli. Oldum bi güzel kabız, Allahimm ne kötü şeymiş. Vallahi bende ağlamıştım. Ama simdi şurup ve kayisi sayesinde çok şükür iyiyim

Ay çooook sağolun kızlar ..dün bütün gece uyumadım desem yeridir katladı mı katlanmadı mı diye ...3 hafta sonra çağıracak bizim hastane 3 hafta yok yok en azından bu hafta keyif çıkarayım ondan sonra giderim yine ben önceden doktora dayanamam Ay korkularım sevincimin önüne geçmişti Allah'a şükür Allah devamını getirsin inşallah herkesin kucağına almasını nasp eylesin kese ve kalp atışını da duyalım inşallah çok şükür rabbime

benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??
Normaldir arkadaşım kafana takma bnm 2 arkadaşım da hamilelikleri boyunca hiç bulantı yaşamadı biri 6,5 aylık biri 5 aylık hamile , birinde ilk günden itibaren aşırı İştahı açıldı birinde ise aşırı uyku oldu , her bünye bebeğe alışma sürecinde farklı mücadele veriyo ve bunun anneye yansımaları farklı oluyor demek .... Hem bulantı kötü birşey , biz bulantısuz sağlıklı bi gebelik isteyelim Rabbimden , biz güztl olanı isteyelim de ne olursa da şükürrrrrr

Bide H Hadem-inNebi bnm doktor kabızlık ilacı vermedi kabızda olmadım çok şükür ama acaba önlem amaçlı kullansam mı ki ?... Yada bu hafta gidişimde sorsam ?.. Sen kabuz olunca mı ilaç verdi doktorun?..

Sefan olsun tadını çıkar :) ben tahlil soNucunu öğrendiğimde eve gelip 2 göbek atmıştım :) ama takipte ol sonucunun. Ben 4020 gördüm en son tahlil soNucumu. Sende öyle yap, 4000 ile 5000 arası görene kadar yaptır. Ben 4020 yi gördüğümde transferden sonraki 17 inci günümdü

Neden yaptırmasam olmaz mı ?ben çok stres oluyorum tahlil akşamı ..doktor gerek yok derse yaptırmam..çağırdıkları gün gideri .. düşük çıkarsa ne olur ki yükseltecek bir şey yok sonuçta demi..direk düşüyor zaten Allah korusun..

Yoo bisey olmaz tabiki. Değerin güzel düşmez artık, inşallah. Benim eşim sağlıkçı, ben 2 günde bir kanımı aldırıyordum eşime :) o çalıştığı hastanede baktırıyordu.( 48 saatte bi kan hücreleri yenilenir bu arada ) normal gebelik sayısı 4000- 5000 arası ya. Ben merakımdan baktırıyordum tabi. Bende yıllarca sağlık sektöründe çalıştığım için bu tahlil vs. Şeylerin detayımı çok iyi bilirim. Ama dediğim gibi sen gebesin ve şuan bunun tadını çıkar :)

Kizlar cok sagolun cevaplar icin alunti yapmiyorum benim telefonun durumu fwna ya kayisi incir yiyorum en az 2 litre su iciyorum ama sanirim benim bunyem boyle tepki veriyir annemde butun hamileligini kabiz gecirimis heralde ondan boyle cok sukur hic kusmm yok insallahda olmaz bi dunyemekten sonra agzimi kapatarak oturdum engellemek icin cunku bi basladimi fena insallah hepimiz saglikla geciriz

Kabızlık progesterondan oluyormuş. Öyle okudum bir yerde.
Bir de bulantı olunca mümkün mertebe kusmamaya çalışın diyorlar. Rahatlayayim diye parmakla falan zorlamamak lazimmis. Sonra refleks olur hep kusarmisiz. Ha kendiliğinden geliyorsa ona yapacak bir şey yok tabii.

Sağlıkçı olmanın faydaları şimdi anladım Can'ım çok sağol Allah hepimize kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah

Annen haklı canım ben de seni fazla stresli görüyorum inşallah her şey yolunda gidecek hepimizin geçtiği süreçler bunlar az kaldı 4 hafta daha dişimizi sıkıcaz sonrası daha rahat geçicek eminim:)

9.55 de hastanedeydim şimdi eve girdim.. tahlil sıram 614 tü. benden önce 613 kişi kan vermiş puff. ne kadar çok hasta insan var ya rabbim

arkadaşlar merhaba,
benim beta hcg değerlerim:
11.gün 38
13.gün 74
15.gün 134
17.gün 282

Nasıl? Perşembe muayeneye gideceğim. Tam 2 katı artıyor dr iyi dedi, ama az değil mi kızlar?
anlayamadım önemli olan DEĞERİN YÜKSEK OLMASI MI yoksa NE ÇIKTIYSA 2 KAT ARTMASI MI?
Biri bana yardımcı olabilir mi?

benim de kaç gün oldu ve hala bulantı konusunda tık yok. korkuyorum açıkçası... Hiç mide bulanmaması normal mi Böyle??
Canım bende de hiç bulantı olmadı iki gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem şimdilik her şey yolunda gözüküyor.

Selam canım, degerlerin biraz düşük ilerlemiş ama hep 2 katını bulmuş. Bence herşey yolunda :)

Çok sağolun hepiniz. İnannın içimi öyle bir rahatlattı nız ki.allah hepimizin sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah

muhip Canim bir suru kan tahlili 6 tup kan aldilar idrar da verdim. felaket halsiz dustum seker hepatit vitaminler tiroit herseye bakiliyor canim.
Hayirli olsun canim benim
Canim bence hic yaptirma ben 10.gun yaptirdum birde12.gun bir daha da yaptirmadim bencede hic kendini strse sokma.tabi doktorun daha iyi bilir. Direk git haftaya keseni gor bence

9.55 de hastanedeydim şimdi eve girdim.. tahlil sıram 614 tü. benden önce 613 kişi kan vermiş puff. ne kadar çok hasta insan var ya rabbim
Hadi ya canim benim yatim saat surdu. 1.40 ta randevu almistik 2 de kani idrari verip ciktik. Bazilari yarin cikacakmis bazilari 15 gun sonra dedi.
Canim artis miktari daha. Onemli bence iyi artmis gayet rahat ol. Persembe kese gorunmeyebilir ama haftaya kesin gorunur.

Selam kızlar nasılsıniz? Transferden beri annem yaniimdaydi mutfağa girmedim hiç o yemek yaparken bile kokusu gelip beni mahvediyodu.bugün yalnızım mutfağa gireesim yok açıktım bi çorba bile yapamadim kendime yulaf lapası yaptım onu yiyorum :) koku hassasiyeti hat safada.çekirdek yiyorum örneğin ileriye masanın üstüne koyuyorum kabuk tabağını onun kokusu bile deli gibi geliyo burnuma kalkıp illa mutfağa götürüyorm :))

Kizlar bugun devlet hastanesine gittim tahliller icin ve gercekten ozele gidebildigim icin kendimi sansli hissettim oradaki herkese dua ettim. O kadar suratsiz bir doktordu ki anlatamam para vermedim ama baya bir laf isittim neymis iste bu tahliller olmadan transfer yapilamazmis ne gerek varmis falan bir suru sey. Alti ustu sisteme girecek sanki cok zor birsey istedim. Onlara mecbur kalan herkese sabir diliyorum. Bir de ultrasonda bebislerimi gordum en iyi yani buydu heralde ama o yatak uzerime koydugu carsaf hepsi cok pisti. Hic icime sinmedi ama tahlilleri yapsin diye mecbur kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…