2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

slm kızlar şimdi kontrolden geldim her şey yolunda çok şükür. 4 boyutlu ultrason görüntüsünü bile aldım burnu , çenesi bile belirginleşmiş çok güzel bi duygu
Aa neden 4 boyutlu da baktiniz kicok merak ettim fotosunu ozelden gondersene canim ya... Ayyy bende cok merak ettim simdi bizde goruntu hep siyah beyaz

Aa neden 4 boyutlu da baktiniz kicok merak ettim fotosunu ozelden gondersene canim ya... Ayyy bende cok merak ettim simdi bizde goruntu hep siyah beyaz
Tamam cnm gönderirim ama eve bıraktım müsait zamanda gönderirim :) . Doktorum şuan tam belli olmaz ama istersen bakalım dedi , yüzü çok net olmasa da anlı , burnu ve çenesi belirgin çıkmış. sonraki kontrolüm için 12.haftada gidicem, ikili tarama ve ense kalınlığı ölçülcekmiş

slm kızlar şimdi kontrolden geldim her şey yolunda çok şükür. 4 boyutlu ultrason görüntüsünü bile aldım burnu , çenesi bile belirginleşmiş çok güzel bi duygu
Ayy canim ne guzel yaaa benimde cuma randevum var heyecan dorukta evde ultrason olsada hep baksak keske :) bu arada doktorun ilgiliymis bak ne guzel

Ayy canim ne guzel yaaa benimde cuma randevum var heyecan dorukta evde ultrason olsada hep baksak keske :) bu arada doktorun ilgiliymis bak ne guzel
Evet cnm doktorumdan memnunum gayet iyi, bir kaç da kan ve idrar testi verdi onlar yapılıyor yaklaşık 1 ay sonraya randevu aldım. inş. hepimiz için hayırlısı olur

Evet cnm doktorumdan memnunum gayet iyi, bir kaç da kan ve idrar testi verdi onlar yapılıyor yaklaşık 1 ay sonraya randevu aldım. inş. hepimiz için hayırlısı olur
Hangi şehirde yasiyosun canım hangi hastane ve Dr ismi alabilir miyim bende Dr bakıyorum da

Gerçekten Allah muhtaç etmesin.
Bende yarın gidicem ama stresi sardı lag söyler miki diye ki anladım ki diyecekler :)
Tekrar girmeye çok sevindim.
Hayırlı sonuçlar insh.

Gozunaydin darısı başımıza :)

Bana yazdı canım ben biraz şişkinlik yasasam iciyodum rahatliyodum

Artislarin iyi canım önemli olan bu devamı gelir insaAllah

Bende yarın gidicem ama stresi sardı lag söyler miki diye ki anladım ki diyecekler :)
Hayırlı sonuçlar insh.

amin canım darısı başınıza :) Her hafta bir engel aşıyoruz zamanla her şey yoluna giriyor

tek gebelik o zaman dimi canım? ikizlerde 2 haftada birmiş kontrol biz 2 hafta sonra tekrar gidicez. sonrasında ayrıntılı ultrason olur sanrrım.bende çok merak ediyorm nasl olduklarını neye benzediklerini....
Hayırlı sonuçlar insh.

inşallah ekstra bir sıkıntı çıkmaz canm ya daha önce bir tiroit sorunum vardı bakalım şimdi ne olacak? inşallah sana iyisi denk gelir canım ya ben en çok boşluğu olana aldım ama hata yapmışım en çok km doluysa o daha iyi oluyor anladığm kadarıya....:)

Tek gebelik canım, 2 tane transfer edilmişti ama biri tutmuş çok şükür. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :)

Tek gebelik canım, 2 tane transfer edilmişti ama biri tutmuş çok şükür. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :)
öyle tabikide canım bende hep öyle dedim hatta ilk kalp atışı için gittik kesenn biri simsiyh dedim o boş heralde diğer sağlıklı olsunda dedim eşimde aynı şeyi düşünmüş içinden. ama neyseki o da göründü önemli olan sağlık sıhhatle gelmeleri. tek çift hiç farkemez

çok sveendm canım rabbm kucağına almayı da nasp etsin inşallah
İnşallah hepimizinkini nasip eylesin Rabbim
Çok sevindim cnm hayırlı olsun , hamilelik takvimini girmeyi unutma :)))))
Saol canım inşallah bu defa kalp atışını duyim ondan sonra yapacağım geçen sefer öğrendiğim zaman yapmıştım pek ugurlu gelmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…