Aa neden 4 boyutlu da baktiniz kicok merak ettim fotosunu ozelden gondersene canim ya... Ayyy bende cok merak ettim simdi bizde goruntu hep siyah beyazslm kızlar şimdi kontrolden geldim her şey yolunda çok şükür. 4 boyutlu ultrason görüntüsünü bile aldım burnu , çenesi bile belirginleşmiş çok güzel bi duygu
Tamam cnm gönderirim ama eve bıraktım müsait zamanda gönderirim :) . Doktorum şuan tam belli olmaz ama istersen bakalım dedi , yüzü çok net olmasa da anlı , burnu ve çenesi belirgin çıkmış. sonraki kontrolüm için 12.haftada gidicem, ikili tarama ve ense kalınlığı ölçülcekmişAa neden 4 boyutlu da baktiniz kicok merak ettim fotosunu ozelden gondersene canim ya... Ayyy bende cok merak ettim simdi bizde goruntu hep siyah beyaz
Ayy canim ne guzel yaaa benimde cuma randevum var heyecan dorukta evde ultrason olsada hep baksak keske :) bu arada doktorun ilgiliymis bak ne guzelslm kızlar şimdi kontrolden geldim her şey yolunda çok şükür. 4 boyutlu ultrason görüntüsünü bile aldım burnu , çenesi bile belirginleşmiş çok güzel bi duygu
Evet cnm doktorumdan memnunum gayet iyi, bir kaç da kan ve idrar testi verdi onlar yapılıyor yaklaşık 1 ay sonraya randevu aldım. inş. hepimiz için hayırlısı olurAyy canim ne guzel yaaa benimde cuma randevum var heyecan dorukta evde ultrason olsada hep baksak keske :) bu arada doktorun ilgiliymis bak ne guzel
Cok iyi canım katlamis değerler çok şükürMerhaba arkadaşlar transferden sonraki tahlilim 8.gün 94,23..
10.gün yani bugün 223,3
Nasıl kızlar ??
Hangi şehirde yasiyosun canım hangi hastane ve Dr ismi alabilir miyim bende Dr bakıyorum daEvet cnm doktorumdan memnunum gayet iyi, bir kaç da kan ve idrar testi verdi onlar yapılıyor yaklaşık 1 ay sonraya randevu aldım. inş. hepimiz için hayırlısı olur
Kizlar bugun devlet hastanesine gittim tahliller icin ve gercekten ozele gidebildigim icin kendimi sansli hissettim oradaki herkese dua ettim. O kadar suratsiz bir doktordu ki anlatamam para vermedim ama baya bir laf isittim neymis iste bu tahliller olmadan transfer yapilamazmis ne gerek varmis falan bir suru sey. Alti ustu sisteme girecek sanki cok zor birsey istedim. Onlara mecbur kalan herkese sabir diliyorum. Bir de ultrasonda bebislerimi gordum en iyi yani buydu heralde ama o yatak uzerime koydugu carsaf hepsi cok pisti. Hic icime sinmedi ama tahlilleri yapsin diye mecbur kaldim.
Gozunaydin darısı başımıza :)slm kızlar şimdi kontrolden geldim her şey yolunda çok şükür. 4 boyutlu ultrason görüntüsünü bile aldım burnu , çenesi bile belirginleşmiş çok güzel bi duygu
Bana yazdı canım ben biraz şişkinlik yasasam iciyodum rahatliyodumNormaldir arkadaşım kafana takma bnm 2 arkadaşım da hamilelikleri boyunca hiç bulantı yaşamadı biri 6,5 aylık biri 5 aylık hamile , birinde ilk günden itibaren aşırı İştahı açıldı birinde ise aşırı uyku oldu , her bünye bebeğe alışma sürecinde farklı mücadele veriyo ve bunun anneye yansımaları farklı oluyor demek .... Hem bulantı kötü birşey , biz bulantısuz sağlıklı bi gebelik isteyelim Rabbimden , biz güztl olanı isteyelim de ne olursa da şükürrrrrr
Bide H Hadem-inNebi bnm doktor kabızlık ilacı vermedi kabızda olmadım çok şükür ama acaba önlem amaçlı kullansam mı ki ?... Yada bu hafta gidişimde sorsam ?.. Sen kabuz olunca mı ilaç verdi doktorun?..
Artislarin iyi canım önemli olan bu devamı gelir insaAllaharkadaşlar merhaba,
benim beta hcg değerlerim:
11.gün 38
13.gün 74
15.gün 134
17.gün 282
Nasıl? Perşembe muayeneye gideceğim. Tam 2 katı artıyor dr iyi dedi, ama az değil mi kızlar?
anlayamadım önemli olan DEĞERİN YÜKSEK OLMASI MI yoksa NE ÇIKTIYSA 2 KAT ARTMASI MI?
Biri bana yardımcı olabilir mi?
amin canım darısı başınıza :) Her hafta bir engel aşıyoruz zamanla her şey yoluna giriyorGerçekten Allah muhtaç etmesin.
Bende yarın gidicem ama stresi sardı lag söyler miki diye ki anladım ki diyecekler :)
Tekrar girmeye çok sevindim.
Hayırlı sonuçlar insh.
Gozunaydin darısı başımıza :)
tek gebelik o zaman dimi canım? ikizlerde 2 haftada birmiş kontrol biz 2 hafta sonra tekrar gidicez. sonrasında ayrıntılı ultrason olur sanrrım.bende çok merak ediyorm nasl olduklarını neye benzediklerini....Tamam cnm gönderirim ama eve bıraktım müsait zamanda gönderirim :) . Doktorum şuan tam belli olmaz ama istersen bakalım dedi , yüzü çok net olmasa da anlı , burnu ve çenesi belirgin çıkmış. sonraki kontrolüm için 12.haftada gidicem, ikili tarama ve ense kalınlığı ölçülcekmiş
inşallah ekstra bir sıkıntı çıkmaz canm ya daha önce bir tiroit sorunum vardı bakalım şimdi ne olacak? inşallah sana iyisi denk gelir canım ya ben en çok boşluğu olana aldım ama hata yapmışım en çok km doluysa o daha iyi oluyor anladığm kadarıya....:)Gerçekten Allah muhtaç etmesin.
Bende yarın gidicem ama stresi sardı lag söyler miki diye ki anladım ki diyecekler :)
Tekrar girmeye çok sevindim.
Hayırlı sonuçlar insh.
Gozunaydin darısı başımıza :)
Tek gebelik canım, 2 tane transfer edilmişti ama biri tutmuş çok şükür. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :)tek gebelik o zaman dimi canım? ikizlerde 2 haftada birmiş kontrol biz 2 hafta sonra tekrar gidicez. sonrasında ayrıntılı ultrason olur sanrrım.bende çok merak ediyorm nasl olduklarını neye benzediklerini....
inşallah ekstra bir sıkıntı çıkmaz canm ya daha önce bir tiroit sorunum vardı bakalım şimdi ne olacak? inşallah sana iyisi denk gelir canım ya ben en çok boşluğu olana aldım ama hata yapmışım en çok km doluysa o daha iyi oluyor anladığm kadarıya....:)
öyle tabikide canım bende hep öyle dedim hatta ilk kalp atışı için gittik kesenn biri simsiyh dedim o boş heralde diğer sağlıklı olsunda dedim eşimde aynı şeyi düşünmüş içinden. ama neyseki o da göründü önemli olan sağlık sıhhatle gelmeleri. tek çift hiç farkemezTek gebelik canım, 2 tane transfer edilmişti ama biri tutmuş çok şükür. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :)
çok sveendm canım rabbm kucağına almayı da nasp etsin inşallahBenim de 14 Şubat transferin olmuştu. Bugün 15 günüm sonuç pozitif Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim cnm hayırlı olsun , hamilelik takvimini girmeyi unutma :)))))Benim de 14 Şubat transferin olmuştu. Bugün 15 günüm sonuç pozitif Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hepimizinkini nasip eylesin Rabbimçok sveendm canım rabbm kucağına almayı da nasp etsin inşallah
Saol canım inşallah bu defa kalp atışını duyim ondan sonra yapacağım geçen sefer öğrendiğim zaman yapmıştım pek ugurlu gelmemistiÇok sevindim cnm hayırlı olsun , hamilelik takvimini girmeyi unutma :)))))
İnş. kalp atışını da duyarsın cnmİnşallah hepimizinkini nasip eylesin Rabbim
Saol canım inşallah bu defa kalp atışını duyim ondan sonra yapacağım geçen sefer öğrendiğim zaman yapmıştım pek ugurlu gelmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?