PBenim de 14 Şubat transferin olmuştu. Bugün 15 günüm sonuç pozitif Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim gozyn aydin rabbim hepimize saglikla dogurmayi kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah :)Benim de 14 Şubat transferin olmuştu. Bugün 15 günüm sonuç pozitif Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canımmm söyle yapınca kzııyorum size :) negati olmayın kötüyü çağırmayın ne olurr... bende geçen yıl takvimi yaptım 3 gün sonra kaldırdım ama o o zamandı şimdi bebklerim benmle baştan beride herşeyn hep çok younda gideceğine inanıyorum lütfen sende inan... başta sen inanki vücudun da alsın o poziitf enerjiyi.İnşallah hepimizinkini nasip eylesin Rabbim
Saol canım inşallah bu defa kalp atışını duyim ondan sonra yapacağım geçen sefer öğrendiğim zaman yapmıştım pek ugurlu gelmemisti
Canim dogru soyluyorsun valla korku endise kaygi yasamaktan sevinclerimizi erteliyoruz en ufak bi agrida sorunda aklimiz oynuyor asicaz insallah bende senin sayende hep pozitif moda donuyorum :))canımmm söyle yapınca kzııyorum size :) negati olmayın kötüyü çağırmayın ne olurr... bende geçen yıl takvimi yaptım 3 gün sonra kaldırdım ama o o zamandı şimdi bebklerim benmle baştan beride herşeyn hep çok younda gideceğine inanıyorum lütfen sende inan... başta sen inanki vücudun da alsın o poziitf enerjiyi.
ben geçen yıl ki tedavimde en baştan itibaren ya olmazsa dedim. idrar testinde çıktı ya kanda çıkmazsa dedim. kanda çıktı ya düşerse kimyasalsa dedim. ve dediğim oldu 3 gün sonra değerim düştü ve bebekler gitti herkes diyor ya takvim diye. değer çıkar çıkmaz takvim koydum 3 gün sonra da ağlaya ağlaya kaldırdım. bu yıl tedaviye başlarken bir kez çok ağladım bu kez de olmazsa tutunduğum tüm umutlarım yıkılacak dedim. eşim dedi ki olacak, olmazsa düşücez yeniden ayağa kalkıcaz yeniden denicez belki yine düşücez ama vazgeçmicez dedi. hem eğer kötü olursa üzülecek çok vaktmiz olacak şimdi tadını çıkar dedi. ve herşeyden önemlisi o kadar pozitif bir eşim ve doktorum var ki hep güzel şeylerden bahsediyor. tedaviye başladım olacak dedim bu kez olacak. ne olursa olsun ekimde bu evde bebek sesleri duyulacak...100 lü test aldım hiç korkmadım idrar tetsi yaparken 4. gün test yaptım düşünsene imkansız çıkması ama rahattım ve çıktı koyulaşacak dedim hergün 10 tane test yaptım yükske çıkacak dedim 500 e yakın bir değer çıktı 10. gün. ya katlanmazsa diye korkmadım biliyordum benmleydiler hatta hiç tek olacak bile demedim. şimdide herşeyin hep güzel gideceğini düşünüyorum. arada aklıma gelmiyor mu geliyor içim cız etmiyor mu ediyor. ama durdurmak zorundayım inanmak zorundayım. bebeklerim için eşim için kendim için hep güzel düşünmek zorundayım...Canim dogru soyluyorsun valla korku endise kaygi yasamaktan sevinclerimizi erteliyoruz en ufak bi agrida sorunda aklimiz oynuyor asicaz insallah bende senin sayende hep pozitif moda donuyorum :))
amin canım darısı başınıza :) Her hafta bir engel aşıyoruz zamanla her şey yoluna giriyor
tek gebelik o zaman dimi canım? ikizlerde 2 haftada birmiş kontrol biz 2 hafta sonra tekrar gidicez. sonrasında ayrıntılı ultrason olur sanrrım.bende çok merak ediyorm nasl olduklarını neye benzediklerini....
inşallah ekstra bir sıkıntı çıkmaz canm ya daha önce bir tiroit sorunum vardı bakalım şimdi ne olacak? inşallah sana iyisi denk gelir canım ya ben en çok boşluğu olana aldım ama hata yapmışım en çok km doluysa o daha iyi oluyor anladığm kadarıya....:)
Benim de 14 Şubat transferin olmuştu. Bugün 15 günüm sonuç pozitif Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben geçen yıl ki tedavimde en baştan itibaren ya olmazsa dedim. idrar testinde çıktı ya kanda çıkmazsa dedim. kanda çıktı ya düşerse kimyasalsa dedim. ve dediğim oldu 3 gün sonra değerim düştü ve bebekler gitti herkes diyor ya takvim diye. değer çıkar çıkmaz takvim koydum 3 gün sonra da ağlaya ağlaya kaldırdım. bu yıl tedaviye başlarken bir kez çok ağladım bu kez de olmazsa tutunduğum tüm umutlarım yıkılacak dedim. eşim dedi ki olacak, olmazsa düşücez yeniden ayağa kalkıcaz yeniden denicez belki yine düşücez ama vazgeçmicez dedi. hem eğer kötü olursa üzülecek çok vaktmiz olacak şimdi tadını çıkar dedi. ve herşeyden önemlisi o kadar pozitif bir eşim ve doktorum var ki hep güzel şeylerden bahsediyor. tedaviye başladım olacak dedim bu kez olacak. ne olursa olsun ekimde bu evde bebek sesleri duyulacak...100 lü test aldım hiç korkmadım idrar tetsi yaparken 4. gün test yaptım düşünsene imkansız çıkması ama rahattım ve çıktı koyulaşacak dedim hergün 10 tane test yaptım yükske çıkacak dedim 500 e yakın bir değer çıktı 10. gün. ya katlanmazsa diye korkmadım biliyordum benmleydiler hatta hiç tek olacak bile demedim. şimdide herşeyin hep güzel gideceğini düşünüyorum. arada aklıma gelmiyor mu geliyor içim cız etmiyor mu ediyor. ama durdurmak zorundayım inanmak zorundayım. bebeklerim için eşim için kendim için hep güzel düşünmek zorundayım...
Nasıl güzel anlatmışsın yüreğine sağlık arkadaşım. Benzer şeyler yaşadım bende senle. İlk tedavime çok karamsar basladim çünkü Problem esimdeydi 1 seneden fazladır proflarda drlarda onu düzeltmeye çalışıyorduk. En Son ihtimal tüp bebek yapariz diyoduk ben kendimden eminim ya hemen tutar zannediyorum. Öylesine gittiğim rutin bi kontrolde yumurta rezerviminn azaldığını ogrenince yumruk yemiş gibi gittim görüşmeye.çünkü artık şansımız iyice azaldı diye düşündüm. Eli topu 3 yumurta olgndu 2 tanesi dollendi 3.gün transferi oldu ama olmadı. Bu tedavide çok pozitif başladım herseye drum bile şaşırdı çok daha fazla yumurta toplandi 5. Güne kadar gidildi ya olmazsa demedim hiç gebelik takvimi yaptım sonucu ogrenmeden telefonuma bebek resmi koydum duvar kağıdı :) ya kaldırmak zorunda kalırsam demedim ..çok şükür 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gitcez şimdiben geçen yıl ki tedavimde en baştan itibaren ya olmazsa dedim. idrar testinde çıktı ya kanda çıkmazsa dedim. kanda çıktı ya düşerse kimyasalsa dedim. ve dediğim oldu 3 gün sonra değerim düştü ve bebekler gitti herkes diyor ya takvim diye. değer çıkar çıkmaz takvim koydum 3 gün sonra da ağlaya ağlaya kaldırdım. bu yıl tedaviye başlarken bir kez çok ağladım bu kez de olmazsa tutunduğum tüm umutlarım yıkılacak dedim. eşim dedi ki olacak, olmazsa düşücez yeniden ayağa kalkıcaz yeniden denicez belki yine düşücez ama vazgeçmicez dedi. hem eğer kötü olursa üzülecek çok vaktmiz olacak şimdi tadını çıkar dedi. ve herşeyden önemlisi o kadar pozitif bir eşim ve doktorum var ki hep güzel şeylerden bahsediyor. tedaviye başladım olacak dedim bu kez olacak. ne olursa olsun ekimde bu evde bebek sesleri duyulacak...100 lü test aldım hiç korkmadım idrar tetsi yaparken 4. gün test yaptım düşünsene imkansız çıkması ama rahattım ve çıktı koyulaşacak dedim hergün 10 tane test yaptım yükske çıkacak dedim 500 e yakın bir değer çıktı 10. gün. ya katlanmazsa diye korkmadım biliyordum benmleydiler hatta hiç tek olacak bile demedim. şimdide herşeyin hep güzel gideceğini düşünüyorum. arada aklıma gelmiyor mu geliyor içim cız etmiyor mu ediyor. ama durdurmak zorundayım inanmak zorundayım. bebeklerim için eşim için kendim için hep güzel düşünmek zorundayım...
Ben de farkli yerlere yaptirdim ve artis oranim İki gunde i%59-60 sinirindaydi iki sefer bu sekilde seyretti sonra birden cok yukseldi onceki yazismalarimdan gorebilirsin meslektasim hersey yolunda gidecek insallahkızlar tahlil sonucum çıktı.
9. gün 55
13. gün 96
doktor değere güzel dedi ama iki tahlil aynı yerde yapılmadığı bir yorum yapmak doğru olmaz perşembe tekrar yaptır ama aynı yerde yaptır dedi. perşembeye kadar nasıl dayanayım yarın gidip ilk yaptırdığım yerde yaptırıcam tekrar. perşembe yine yaptırırım. biraz canım sıkılmadı değil. bebeğim Allaha emanet..
Ben de farkli yerlere yaptirdim ve artis oranim İki gunde i%59-60 sinirindaydi iki sefer bu sekilde seyretti sonra birden cok yukseldi onceki yazismalarimdan gorebilirsin meslektasim hersey yolunda gidecek insallah
Sen yoguna aldiysan seninki iyidir canim ama olsun bebislerimi gordum ya bana yeter bu arada sloganimiz senin nickin hersey cok gzuel olacakVallahi esimle diyoruz ki oyun gibi.
Level atlaya atlaya hep birşey asiyoruz
İnsh zamanla bizde yasicaz :)
Bende en yoguna aldım
Bakalım neler olcak yarın
Oy maşallah hayırli olsun çok sevindim.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Ben ne kadar doğru birine yazmısim
Güzel yürekli bir insansin.
Hislerimde yanilmamisim.
Kızlar ,
Herserguzelolacak iyi düşünelim iyi olsun.
Umutla yazışmıştım o biliyor
Hamilelik haberini almadan 1 gün önce annem ciddi bir sebeple hastaneye kaldırıldı.
Orda haberi verdim anneme yanında kaldım vs...
Sikmayayim sizi, ama Allahin var bildiği dedim yoksa yaşamazdik bunları.
Allah ol dedi bizimleler :)
Heh iste bunlarla gel bizecok sevndim boyle dusunmene...onemli olan herseyin guzel gitmesi....Negatif düşünmüyorum aksine bu defa çok rahattım ve eminim inşallah olacak. saolun kızlar inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur sağlıklı hamilelik geçirir en sonun Dada bebeklerimızı kucaklarimiza alırız inşallah. .Bu arada bana çift transfer yapıldı yani suan iki bebeğim var
Rabbim duymayi nasip etsin canim o kadar guzel ki gercekten pit pit diye kulagimdan gitmiyor esime kizdim keske videoyaya alsaydık diye ama o an heyecandan unutuyoruz herseyi. Nasil geciyor anlamiyorum hiccc hep safak sayiyoruz simdide yeni safak 14 martNasıl güzel anlatmışsın yüreğine sağlık arkadaşım. Benzer şeyler yaşadım bende senle. İlk tedavime çok karamsar basladim çünkü Problem esimdeydi 1 seneden fazladır proflarda drlarda onu düzeltmeye çalışıyorduk. En Son ihtimal tüp bebek yapariz diyoduk ben kendimden eminim ya hemen tutar zannediyorum. Öylesine gittiğim rutin bi kontrolde yumurta rezerviminn azaldığını ogrenince yumruk yemiş gibi gittim görüşmeye.çünkü artık şansımız iyice azaldı diye düşündüm. Eli topu 3 yumurta olgndu 2 tanesi dollendi 3.gün transferi oldu ama olmadı. Bu tedavide çok pozitif başladım herseye drum bile şaşırdı çok daha fazla yumurta toplandi 5. Güne kadar gidildi ya olmazsa demedim hiç gebelik takvimi yaptım sonucu ogrenmeden telefonuma bebek resmi koydum duvar kağıdı :) ya kaldırmak zorunda kalırsam demedim ..çok şükür 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gitcez şimdi
Hayırlı uğurlu olsun :)Benim de 14 Şubat transferin olmuştu. Bugün 15 günüm sonuç pozitif Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cnm, bazen laburatuvarlarda yuzler bile oynuyor, benim sonucum 11900 du, 4 gun sonra baska laboratuvarda 7000 cikmaz mi, yikildim resmen. Kostum kadin dogum doktora, once verdigim yere.Bakti, kese duruyor, kan verdim, 48000 cıktı, o lanet laboratuvari aradim, cihazlar farklilik gosterebiliyor ddedi, ya 30 bin fark mi olur. Ayni laboratuvarin sonucu guzel cikacak, emin ol cnm.kızlar tahlil sonucum çıktı.
9. gün 55
13. gün 96
doktor değere güzel dedi ama iki tahlil aynı yerde yapılmadığı bir yorum yapmak doğru olmaz perşembe tekrar yaptır ama aynı yerde yaptır dedi. perşembeye kadar nasıl dayanayım yarın gidip ilk yaptırdığım yerde yaptırıcam tekrar. perşembe yine yaptırırım. biraz canım sıkılmadı değil. bebeğim Allaha emanet..
Cnm, bazen laburatuvarlarda yuzler bile oynuyor, benim sonucum 11900 du, 4 gun sonra baska laboratuvarda 7000 cikmaz mi, yikildim resmen. Kostum kadin dogum doktora, once verdigim yere.Bakti, kese duruyor, kan verdim, 48000 cıktı, o lanet laboratuvari aradim, cihazlar farklilik gosterebiliyor ddedi, ya 30 bin fark mi olur. Ayni laboratuvarin sonucu guzel cikacak, emin ol cnm.
Bir de bana demezler mi, hamilesiniz işte. Ben onlara hamilemiyim diye sormadimki, değerimi öğrenmek icin kan verdim.Yook artık, şaşkınlık içerisindeyim. 3-5 tamam da o nasıl bir cihazmis öyle..
Benim değerde en azından düşüş yok. Senin nasıl yıkıldığını anlayabiliyorum..
Sancilarim devam ediyor, çok sukur kanamam yok, uyuklamisim az önce kalkıp turşu ve yoğurtlu pilav yedim (canınız çekmez inşallah),bu saatte yapacağım iş değil :) normalde.. Sefam olsun, bebisime yarasın..
Transfer günü mutlaka tahlil günü sonuç veren bir yer olsun, sonuç ertesi güne kalmasın demişlerdi. İlk yaptirdigim yerde sonucu 1 saat içinde mail attılar. Burada 5 saat sonra rica minnet kanı makinaya koydurduk. Akşama kadar stresten geberttiler beni. Bilmiyorum ama belki beklemesi bile sonucu etkiliyor olabilir. Saglikci arkadaşımiz kimdi, Zehra mıydı karıştırdı şimdi, bu konuya bi açıklık getieebilirsin belki..
Evet ya hep aynı yere yaptırmak lazım, insanın kanını kurutuyorlarCnm, bazen laburatuvarlarda yuzler bile oynuyor, benim sonucum 11900 du, 4 gun sonra baska laboratuvarda 7000 cikmaz mi, yikildim resmen. Kostum kadin dogum doktora, once verdigim yere.Bakti, kese duruyor, kan verdim, 48000 cıktı, o lanet laboratuvari aradim, cihazlar farklilik gosterebiliyor ddedi, ya 30 bin fark mi olur. Ayni laboratuvarin sonucu guzel cikacak, emin ol cnm.
Ya şaka gibiler yemin ederim şu ukala sağlıkçıların bazıları, hepsi demeyelimde :) benim eşimde sağlıkçı neticede. Ya hadi ben bu konularda biraz şanslıyım, ne zaman istesem eşim kanımı alıp hemen götürüyor hastaneye, bi saat sonrada arayıp sonucu bildiriyor bana. Yada doktora ihtiyacımız olsa, sağolsun eşimi kırmaz gece 2-3 de gelir bakar bana.Bir de bana demezler mi, hamilesiniz işte. Ben onlara hamilemiyim diye sormadimki, değerimi öğrenmek icin kan verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?