2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Benim eşim şaşırmadi kaydetti cnm, evde hayran izliyoruz:)[/QUOTE]
Biz birde 2 kere dinledik ikisndede unuttuk canim wallaodadan cikana kadar sarhos gibi oluyorum hic birsey hatirlamiyorumsadece bebikler oluyor gozumun önünde

Kızlar günaydın bugün sağlık ocağına tahlillerimi verdim geldim bakalım. Sonuçlar ne çıkcak

Yalnız benim hamilelik belirtilerim yok ama iştahım kapandı.
Canım bişey yemek istemiyor.

Normalde olsa yemem de sıkıntı değil ama Bebek için öğünlerimi atlamamaya çalışıyorum. Zorla tepiyorum ağzıma gibi bişey

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım ? Bir şey sorucam topuklu giymenin bir zararı olur mu:)

Canım zararı yok diye biliyorum ben de ama işte bel ağrısı yapıyor

Merhaba,
Hepinize Tunaydinlar
Bende hastaneye gittim bugün tahliller için.
Çok yorumcuydu bekle bekle sıra sıra....
Allah herkese şifa versin.
Gene gordum bebekleri ama benimde gene aklıma gelmedi hala inanamiyorum orda olduklarına.:)

Benim eşim şaşırmadi kaydetti cnm, evde hayran izliyoruz:)
Biz birde 2 kere dinledik ikisndede unuttuk canim wallaodadan cikana kadar sarhos gibi oluyorum hic birsey hatirlamiyorumsadece bebikler oluyor gozumun önünde[/QUOTE]

Günaydın canım.

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım ? Bir şey sorucam topuklu giymenin bir zararı olur mu:)

Günaydın canım.
Tıbbi olarak etkisini bilmiyorum ama bel ağrısı sirtta agrim oldu net :)

Canım ilk belirtim benimde iştah kapanması olarak başladı.
Esime diyordum.ki açlık duygum yok
Nasıl oluyor böyle?
Sırayla geliyorlar işte :)

Cabim zarari yok ama allah korusun vaa donmesi falan olur düşerim falan diye giymiyorum ben.spor ayakkabi aldik yumusak taban onla bile yoruluyorum birde topuklu giysem eve varamam heralde yorgunluktan.
Benimde bugun 2 de cikacak bir kismi da 15 gun sonra cikacak bakalim insallah sorunsuz cikar.

Günaydın canım.

Günaydın canım.
Tıbbi olarak etkisini bilmiyorum ama bel ağrısı sirtta agrim oldu net :)

Nasıl oluyor böyle?
Sırayla geliyorlar işte :)[/QUOTE]9
Bende acliktan ölüyor haldeyim surekli ya masallah size bence cunku istah aciklivi cok fena ackiktan surekli kramplar giriyor mideme. Yemek istemiyorum ama zorla yediriyor aclik. Bende kapansa dha rahat edicem sanki. Tahliller hallolunca uzerinden yuk kalkti.
Kizlar kacar tup kan aldilar sizden benden 6 tup almislardi?birde bugun surekli basim donuyor ya tansiyonum falan mi dustu anlamadim.

9
Bende acliktan ölüyor haldeyim surekli ya masallah size bence cunku istah aciklivi cok fena ackiktan surekli kramplar giriyor mideme. Yemek istemiyorum ama zorla yediriyor aclik. Bende kapansa dha rahat edicem sanki. Tahliller hallolunca uzerinden yuk kalkti.
Kizlar kacar tup kan aldilar sizden benden 6 tup almislardi?birde bugun surekli basim donuyor ya tansiyonum falan mi dustu anlamadim.[/QUOTE]

Açlık hissim yok ama o ic bayılma duygusuyla bende çok yiyorum benzende o kadar galiba 5 tüp vardı sanki elimde.
İkiz gebelik bir nebze daha zorlu geçiyor.

İyi günler kızlar, benim bebişim nazlı çıktı. anneyi şimdiden merakta bırakmaya başladı. Akşam koltukta sızmışım yine, 23.30 gibi yatağa geçtim. Sabah 7 de kalktım ama çayın suyunu koydum döndüm uyudum. Çayı demledim yine uyudum. kahvaltıyı hazırladım, eşim yemiş, en son eşimi giyinmiş giderken gördüm saat 10.30 olmuş Turşudan başka bişeyin tadını alamıyorum. Peynir acı, pekmez acı,kahve acı, bi tek turşu normal . Ara ara giren sancılar devam onun dışında başka da pek bir şeyim yok..

Ay uyku bendede fena canim hep yatsam hep uyusam benden daha iyisi mutlusu yok.dun bende koltukta uyumusum hergun oldugu gibi sabah kalktim okula geldum ama sadece uyumak istiyorum ben ya cok yorgunum.burde basim cok donuyor bugun yaaa

Nasıl oluyor böyle?
Sırayla geliyorlar işte :)[/QUOTE]

Oy
Demek yavaştan ele geçirecek bebişler bizi
Ü
Kızlar sizin eşleriniz de sizden heyecanlı mı
Ben biraz odunmuyum ne. Hala alışamadım bebişime. Arada sancı yapmasa hiç aklıma gelmiyo bazen ama eşim

Kızlar ayrıca sizden aklıma not ettim eşime sıkı sıkı tembih edicem videoya alsın kalp atışlarımızı
Ama bizim hoca eşimi içeri alır mı bilemedim.
Özel hastane değil bizim hastanemiz, fakülte
Olmadı rica ederiz alır içeri eşimi inş
Sonuçta keseyi ben gördüm ama o görememişti - gerçi o Zaman vajinal muayeneydi-

Baş dönmesi tansiyon düşmesinden mi bilmiyorum ama o liktendir

2 tüp kan aldılar benden bir de idrar tahlili
Tam kan tahlili dediler. Tiroid, hepatite filan bakıcaz dediler. Bilemiyorum artık, kendi hocam istememişti.

Ay bu arada tek hamişlik belirtim ortaya çıktı Ağlamak
Çok ağlak oldum ben ya normalde çok sinirlenince ağlarım ben ve sulu gözlüleri hiiiç sevmem ama şimdi oooof herşeye sulanıyorum yaaaa
Hüleen bebişim sulu göz olursa çook kavga ederiz biz

Nasıl oluyor böyle?

Oy
Ü
Ben biraz odunmuyum ne. Hala alışamadım bebişime. Arada sancı yapmasa hiç aklıma gelmiyo bazen ama eşim

Kızlar ayrıca sizden aklıma not ettim eşime sıkı sıkı tembih edicem videoya alsın kalp atışlarımızı

Tam kan tahlili dediler. Tiroid, hepatite filan bakıcaz dediler. Bilemiyorum artık, kendi hocam istememişti.

Çok ağlak oldum ben ya normalde çok sinirlenince ağlarım ben ve sulu gözlüleri hiiiç sevmem ama şimdi oooof herşeye sulanıyorum yaaaa
[/QUOTE]
Ay mutlaka kaydedin canim ya cok onemli bende basta cok agliyordum da simdi hic duygusallik yok asabiyet var fazlasıyla.

Herseyguzelolcak amacok ta guzel ya ikiz beklemek ben instagramda falan videolara bakiyorum o kadar guzel didisiyorlar ki. dusundukce mutlu oluyorum ekimde 4 kisilik bir aile olcaz

Evet ya Ekim ayı büyük ay
Tabi beklerlerse :)
Evet ya ikiz videolari fena komik

Vay tursu ha:)
Hiç alakam yok.
Ekmek peynir en sevdiğim :)

Nasıl oluyor böyle?

Oy
Ü

[/QUOTE]

Aynen başladılar seni ele geçirmeye :)
Ben bugün dahil gene o kalp atış videosunu unuttum ya heyecan gene gorecekmiyim duygusu.

Aynen başladılar seni ele geçirmeye :)
Ben bugün dahil gene o kalp atış videosunu unuttum ya heyecan gene gorecekmiyim duygusu.[/QUOTE]

Ay mutlaka kaydedin canim ya cok onemli bende basta cok agliyordum da simdi hic duygusallik yok asabiyet var fazlasıyla.[/QUOTE]
Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla

Ayy kizlar kaldi iki gun heyecan doruklarda bende allah izin verirse bebisimi buyumu gorucem insallah kalbini duyicam ay ay ayyyy :)
Kizlar benim gogusler aldi basini gidiyor bide muthis gaz sancisi uykumdan uyaniyorum valla :))

Bende turşu aserdim geçen gün eşim yoktu evde turşusu yoktu oturdum 10 tane yeşil zeytin yedim turşu niyetine kahve yasak asla icme bu aradà tatlı bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…