Benim eşim şaşırmadi kaydetti cnm, evde hayran izliyoruz:)[/QUOTE][QUOTE="umuttttt, post: ...Rabbim duymayi nasip etsin canim o kadar guzel ki gercekten pit pit diye kulagimdan gitmiyor esime kizdim keske videoyaya alsaydık diye ama o an heyecandan unutuyoruz herseyi. Nasil geciyor anlamiyorum hiccc hep safak sayiyoruz simdide yeni safak 14 mart
Günaydın canım, ben giyiyorum ama konu hakkında bilgim yok açıkçası yanlış yönlendirmek istememKızlar günaydın nasılsınız bakalım ? Bir şey sorucam topuklu giymenin bir zararı olur mu:)
Bence bel agrısı yapar canım, ben babet spor ayakkabı tarzı şeyler giyiyorum. İş yerim rahat, o yüzden rahat şeyler tercih ediyorumKızlar günaydın nasılsınız bakalım ? Bir şey sorucam topuklu giymenin bir zararı olur mu:)
Kızlar günaydın nasılsınız bakalım ? Bir şey sorucam topuklu giymenin bir zararı olur mu:)
Biz birde 2 kere dinledik ikisndede unuttuk canim wallaodadan cikana kadar sarhos gibi oluyorum hic birsey hatirlamiyorumsadece bebikler oluyor gozumun önünde[/QUOTE]Benim eşim şaşırmadi kaydetti cnm, evde hayran izliyoruz:)
Kızlar günaydın nasılsınız bakalım ? Bir şey sorucam topuklu giymenin bir zararı olur mu:)
Kızlar günaydın bugün sağlık ocağına tahlillerimi verdim geldim bakalım. Sonuçlar ne çıkcak
Yalnız benim hamilelik belirtilerim yok ama iştahım kapandı.
Canım bişey yemek istemiyor.
Normalde olsa yemem de sıkıntı değil ama Bebek için öğünlerimi atlamamaya çalışıyorum. Zorla tepiyorum ağzıma gibi bişey
Canım zararı yok diye biliyorum ben de ama işte bel ağrısı yapıyor
Cabim zarari yok ama allah korusun vaa donmesi falan olur düşerim falan diye giymiyorum ben.spor ayakkabi aldik yumusak taban onla bile yoruluyorum birde topuklu giysem eve varamam heralde yorgunluktan.Kızlar günaydın nasılsınız bakalım ? Bir şey sorucam topuklu giymenin bir zararı olur mu:)
Benimde bugun 2 de cikacak bir kismi da 15 gun sonra cikacak bakalim insallah sorunsuz cikar.Kızlar günaydın bugün sağlık ocağına tahlillerimi verdim geldim bakalım. Sonuçlar ne çıkcak
Yalnız benim hamilelik belirtilerim yok ama iştahım kapandı.
Canım bişey yemek istemiyor.
Normalde olsa yemem de sıkıntı değil ama Bebek için öğünlerimi atlamamaya çalışıyorum. Zorla tepiyorum ağzıma gibi bişey
Canım zararı yok diye biliyorum ben de ama işte bel ağrısı yapıyor
Merhaba,
Hepinize Tunaydinlar
Bende hastaneye gittim bugün tahliller için.
Çok yorumcuydu bekle bekle sıra sıra....
Allah herkese şifa versin.
Gene gordum bebekleri ama benimde gene aklıma gelmedi hala inanamiyorum orda olduklarına.:)
Biz birde 2 kere dinledik ikisndede unuttuk canim wallaodadan cikana kadar sarhos gibi oluyorum hic birsey hatirlamiyorumsadece bebikler oluyor gozumun önünde
9Cabim zarari yok ama allah korusun vaa donmesi falan olur düşerim falan diye giymiyorum ben.spor ayakkabi aldik yumusak taban onla bile yoruluyorum birde topuklu giysem eve varamam heralde yorgunluktan.
Benimde bugun 2 de cikacak bir kismi da 15 gun sonra cikacak bakalim insallah sorunsuz cikar.
Günaydın canım.
Günaydın canım.
Tıbbi olarak etkisini bilmiyorum ama bel ağrısı sirtta agrim oldu net :)
Canım ilk belirtim benimde iştah kapanması olarak başladı.
Esime diyordum.ki açlık duygum yok
Nasıl oluyor böyle?
Sırayla geliyorlar işte :)
Ay uyku bendede fena canim hep yatsam hep uyusam benden daha iyisi mutlusu yok.dun bende koltukta uyumusum hergun oldugu gibi sabah kalktim okula geldum ama sadece uyumak istiyorum ben ya cok yorgunum.burde basim cok donuyor bugun yaaaİyi günler kızlar, benim bebişim nazlı çıktı. anneyi şimdiden merakta bırakmaya başladı. Akşam koltukta sızmışım yine, 23.30 gibi yatağa geçtim. Sabah 7 de kalktım ama çayın suyunu koydum döndüm uyudum. Çayı demledim yine uyudum. kahvaltıyı hazırladım, eşim yemiş, en son eşimi giyinmiş giderken gördüm saat 10.30 olmuşTurşudan başka bişeyin tadını alamıyorum. Peynir acı, pekmez acı,kahve acı, bi tek turşu normal . Ara ara giren sancılar devam onun dışında başka da pek bir şeyim yok..
Merhaba,
Hepinize Tunaydinlar
Bende hastaneye gittim bugün tahliller için.
Çok yorumcuydu bekle bekle sıra sıra....
Allah herkese şifa versin.
Gene gordum bebekleri ama benimde gene aklıma gelmedi hala inanamiyorum orda olduklarına.:)
Biz birde 2 kere dinledik ikisndede unuttuk canim wallaodadan cikana kadar sarhos gibi oluyorum hic birsey hatirlamiyorumsadece bebikler oluyor gozumun önünde
Cabim zarari yok ama allah korusun vaa donmesi falan olur düşerim falan diye giymiyorum ben.spor ayakkabi aldik yumusak taban onla bile yoruluyorum birde topuklu giysem eve varamam heralde yorgunluktan.
Benimde bugun 2 de cikacak bir kismi da 15 gun sonra cikacak bakalim insallah sorunsuz cikar.
Bende acliktan ölüyor haldeyim surekli ya masallah size bence cunku istah aciklivi cok fena ackiktan surekli kramplar giriyor mideme. Yemek istemiyorum ama zorla yediriyor aclik. Bende kapansa dha rahat edicem sanki. Tahliller hallolunca uzerinden yuk kalkti.
Kizlar kacar tup kan aldilar sizden benden 6 tup almislardi?birde bugun surekli basim donuyor ya tansiyonum falan mi dustu anlamadim.
Nasıl oluyor böyle?
Herseyguzelolcak amacok ta guzel ya ikiz beklemek ben instagramda falan videolara bakiyorum o kadar guzel didisiyorlar ki. dusundukce mutlu oluyorum ekimde 4 kisilik bir aile olcaz
İyi günler kızlar, benim bebişim nazlı çıktı. anneyi şimdiden merakta bırakmaya başladı. Akşam koltukta sızmışım yine, 23.30 gibi yatağa geçtim. Sabah 7 de kalktım ama çayın suyunu koydum döndüm uyudum. Çayı demledim yine uyudum. kahvaltıyı hazırladım, eşim yemiş, en son eşimi giyinmiş giderken gördüm saat 10.30 olmuşTurşudan başka bişeyin tadını alamıyorum. Peynir acı, pekmez acı,kahve acı, bi tek turşu normal . Ara ara giren sancılar devam onun dışında başka da pek bir şeyim yok..
Nasıl oluyor böyle?
Evet ya Ekim ayı büyük ay
Tabi beklerlerse :)
Evet ya ikiz videolari fena komik
Vay tursu ha:)
Hiç alakam yok.
Ekmek peynir en sevdiğim :)
Oy
Demek yavaştan ele geçirecek bebişler bizi
Ü
Kızlar sizin eşleriniz de sizden heyecanlı mı
Ben biraz odunmuyum ne. Hala alışamadım bebişime. Arada sancı yapmasa hiç aklıma gelmiyo bazen ama eşim
Kızlar ayrıca sizden aklıma not ettim eşime sıkı sıkı tembih edicem videoya alsın kalp atışlarımızı
Ama bizim hoca eşimi içeri alır mı bilemedim.
Özel hastane değil bizim hastanemiz, fakülte
Olmadı rica ederiz alır içeri eşimi inş
Sonuçta keseyi ben gördüm ama o görememişti - gerçi o Zaman vajinal muayeneydi-
Baş dönmesi tansiyon düşmesinden mi bilmiyorum ama oliktendir
2 tüp kan aldılar benden bir de idrar tahlili
Tam kan tahlili dediler. Tiroid, hepatite filan bakıcaz dediler. Bilemiyorum artık, kendi hocam istememişti.
Ay bu arada tek hamişlik belirtim ortaya çıktıAğlamak
Çok ağlak oldum ben ya normalde çok sinirlenince ağlarım ben ve sulu gözlüleri hiiiç sevmem ama şimdi oooofherşeye sulanıyorum yaaaa
Hüleen bebişim sulu göz olursa çook kavga ederiz biz
Bende oyleyim canim ya zor duruyorum ayakta uyumak istiyorummmmşuan işyerindeyim ama inannın gözlerimi açık tutmakta öyle zorlanıyorum ki... bıraksalar şurada oturduğum yerde uyuyacağım(( keşke evde olabilseydim
Ay mutlaka kaydedin canim ya cok onemli bende basta cok agliyordum da simdi hic duygusallik yok asabiyet var fazlasıyla.[/QUOTE]Oy
Demek yavaştan ele geçirecek bebişler bizi
Ü
Kızlar sizin eşleriniz de sizden heyecanlı mı
Ben biraz odunmuyum ne. Hala alışamadım bebişime. Arada sancı yapmasa hiç aklıma gelmiyo bazen ama eşim
Kızlar ayrıca sizden aklıma not ettim eşime sıkı sıkı tembih edicem videoya alsın kalp atışlarımızı
Ama bizim hoca eşimi içeri alır mı bilemedim.
Özel hastane değil bizim hastanemiz, fakülte
Olmadı rica ederiz alır içeri eşimi inş
Sonuçta keseyi ben gördüm ama o görememişti - gerçi o Zaman vajinal muayeneydi-
Baş dönmesi tansiyon düşmesinden mi bilmiyorum ama oliktendir
2 tüp kan aldılar benden bir de idrar tahlili
Tam kan tahlili dediler. Tiroid, hepatite filan bakıcaz dediler. Bilemiyorum artık, kendi hocam istememişti.
Ay bu arada tek hamişlik belirtim ortaya çıktıAğlamak
Çok ağlak oldum ben ya normalde çok sinirlenince ağlarım ben ve sulu gözlüleri hiiiç sevmem ama şimdi oooofherşeye sulanıyorum yaaaa
Hüleen bebişim sulu göz olursa çook kavga ederiz biz
Bende turşu aserdim geçen gün eşim yoktu evde turşusu yoktu oturdum 10 tane yeşil zeytin yedim turşu niyetineİyi günler kızlar, benim bebişim nazlı çıktı. anneyi şimdiden merakta bırakmaya başladı. Akşam koltukta sızmışım yine, 23.30 gibi yatağa geçtim. Sabah 7 de kalktım ama çayın suyunu koydum döndüm uyudum. Çayı demledim yine uyudum. kahvaltıyı hazırladım, eşim yemiş, en son eşimi giyinmiş giderken gördüm saat 10.30 olmuşTurşudan başka bişeyin tadını alamıyorum. Peynir acı, pekmez acı,kahve acı, bi tek turşu normal . Ara ara giren sancılar devam onun dışında başka da pek bir şeyim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?